2008 Kasım Anneleri

Selamlar
ya işe gelmeyince günlerdir kafamı işten kaldıramıyorum ben yaa(
sizi takip edemiyorum artıkk evdeki internet işi hallolsun gecelere kadar kk dayım ona göreee:)
bu arada bugün 9,ayımızzzz yuppiiiiiialkisalkisalkis

size doyum olmuyo ama ben hafif hafif kaçıyorum
arda katıldım beni fark etmeyen arkidişlerime teşekkürü bir borç bilirim
evden girebilisem girerim zira oruç tutan bi beyim var ve yemek bekler

:kedi: valla sizinkileri okuyunca benim kocişe biraz haksızlık ettim gibi geldi.o kirli sepet olayı bizde hiç yaşanmadı.etrafta ne kirli bi çamaşır bırakır ne de kıyafetlerini asmadan bırakır.hakkının yemiyim altın kolye de aldı bana hemde benim aklıma hiç gelmemişti.

ama biz 7-8 senelik bi tanışıklık ve 3 yıllık flörtten sonra evlendik.yani gören arkadaşlar imrenirdi deli derecesinde bana düşkündü ne oldu bu hale geldi bilmiyorum.bence büyüdü:) yaşlandık artık yaa valla.zaten hep derler evlendikten sonra bi dönem herşey oturana kadar çok çile çekilirmiş birde bebek olduktan sonra.yani anlıyacağınız bunlarada alışacağız kızlar...

aaa öğle arasından geldim yazdıklarınızı okudum şoklardayım kirli sepeti olayı aynen bizde de var bütün kirli çamaşırları sepetin üstünde durur
çoraplarını evin güzide köşelerinden toplarım,geçen gün bir yer gösterdim yatak odasında bari burda kalsın da çorapların kimse görmesin dedim çünkü onlar temiz giyicem diye itiraz ediyorda bana bari orada kalsın dedim akıllı kocam benim sözümü dinlemiş oraya koymuş geçen gün bir baktım 4 çift çorap birikmiş allahım deli olacam ya-tatlicadiarzu-
soda şişesi olayı bizde de aynı kapak tezgahın üstünde kalır şişe içtiği yerde
bir sürü kızıyorum iki seneden beri yemediği laf kalmadı ama yok tık demiyor adam yine de çok kızamıyorum siz de bilirsiniz anlatırım sağolsun temizliğimi yapar, yemekte müthiş yardım eder,çocuk bakımında da özellikle gündüz çok yardımı olur o yüzden varsın o kadar kusuru olsun diyorum
az önce yeni evimize gittim öğle arasında banyoları mutfağı silmiş süpürmüş şimdi de çalışıyor aşkım evde he temizlik yapıyor hem eşya kuruyor
ne yapayım varsın kirli sepeti canavarından korksun helal olsun :asigim:

ben klozet kapağını kapatmasını öğrettim.kirli sepetini kapağınıda kaldırmayı öğretmiştim ama benimki aradan biraz zaman geçince başlıyo salağa yatmaya :roflol: bende sürekli konuşmaktan eleştirmekten dırdırcı eş olmaktan sıkılıyorum.saldım çayıra mevlam kayıra olduk biz biraz galiba.çünkü ben söylemekten yoruldum o işitmekten yorulmadı

ay allah iyiliğinizi versin kızlar ,ay ne güldüm allahım yaa,estel ,piraye ,juli çok hoşsunuz yahu ..
benim kocamda aynı demeye gerek varmı bilmem ,genelde hepsi böyle ..

ay hediye mevzusunda da çok zevksizdir ,bişey beceripte alamaz ..
dün ne yaptım biliyomusunuz ?

şimdi bu adam kendine bişey almaya geldimi zevk abidesi ,ve paraya hiç acımaz ,bana kalsa ben pazardan da giyinirim ama o aslaa,hep marka ve harbi güzel şeyler alır ..
dün saat akşam 6 civarı aradım bu kız durmuyo ben dışarı çıkıyorum ,dışarda buluşuruz dedim ,ok dedi..en paçoz kıyafeti seçip giydim ,buluştuk ,beni görünce bu ne hal çok kötü görünüyosun dedi,bende başladım saymaya ,ne zamandır bişey aldığımmı var ,kendimi çok çirkin hissediyorum ,hiç bişeyim yok diye kendimi acındırdım ,kalk gidiyoruz dedi ,nereye ? alışverişe ,aldığım hiçbişeye sesini çıkarmadı sadece fikrini söyledi ,dünya kıyafet aldım bir sürü para harcattım ..:lepi:

kociş konusunda çok şanslıymışım ben aslındaaa doğum hediyemi geç aldı ama olsun aldı altın bir küpe ve yüzük aldı çok hoş ama ondn sonra doğum günümde dahil birşey almadıı(soruyor bana ne alayım sana diye ben o zman dah da sinir oluyorum allah sana beyin vermiş düşünsene aaaaaa
valla kocişim çok düzenli biridir benim onun dolabı hiç karışmaz yerleştirdiğim gibi bulurum benim ki onun dolabından daha çok karışıyor aslındaa,kirli sepetinin içine koyar herşeyini bazen ben bakamayıp sepet taştığı zman makineyi bile açar kocişimm çünkü uzun süre bekar ve yalnız yaşadı işini bilirr yani nişanlıyken giderdimm evine öyle düzenli olurdu kii maşallah bari diyeyim

o çorap olayına nasıl tilt oluyorum anlatamam.salonun ortasında bir çift ayaktan taze çıkarılmış çorap.soruyorum tabi hemen ya niye bunlar burda gene,kirli sepetine atsana,cevap geliyor,özr kabahatinden beter denir dimi burda şimdi,temiz onlar ya bugün giydim ilk defa,yarın giycem tekrar...iğreeennnççsiinn diyorum bu sefer bozuluyor,hatta bi de kokla bakalım pis mi çoraplarım diyor Allam ya ölürmüsün öldürrmüsün

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
julianne, beyazmelek, denizanasi+, derinxby, diloks, elifcino, eylül166, ICIR, LAVıNYA4134+, LELAL+, mmmf27+, remedios, SAPHIRA+, yasmin.28

Muhabbet sardı tabii hiçbirimiz ayrılamıyoruz.

Eylül gacısı yemin ederim sen az değilsin haaaa :))) Dilenci taktiği yapmışsın adama resmen. Boynunu büküp kaşlarını da küçük emrah yapsaydın bari. Ben hiç öyle para harcattırdım diyemiyorum. Çünkü çıkan para gene benim para :)))

ayy evet lavişş 9. ayınız kutlu olsun.doğru ya ayol daha ağustos bitmedi hala 9. ay dolduranlar var.benim cadı erken gelmeseydi bizde daha yeni dün kutlayacaktık 9.ayımızı :)

eylülüm alemsin yaaaa valla benim kocişim tüm bluzlarımı kıyafetlerimi ezbere bilir hatta bi yere giderken kendisinin istediğini giymemi ister aldığım kıyafetler pek hoşuna gitmiyor ben alacağım diyor ama alırken yokkk bekliyorum halaaaaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…