2008 Kasım Anneleri

bende hiç öle yapamıyorum ve julicim evet kesinlikle sana katılıyorum sonuçta para benden çıkıyor. o yüzden yapsam ne olacak .. hatta mümkün mertebe onsuz çıkayım alışverişe daha verimli oluyor :roflol:

lavişim bende repleyeyim dedim ama olmadı
9. ayınız kutlu olsun tatlım

bu arada ben özel üye olmuşum :lepi: alkisalkisalkis
eee ne oluyor şimdi bundan sonra kaydirigubbakcemile3

ooo nekalabalığız..

ben yine sabah yazdım ve açık bırakıp gitmişim...şimdi tunayı sallarken gördüm..gördüm görmesine de

geçmişe baktım çok yazılmış okuyamadım..maşallahh diyorum..

piroşun yazına takılmışım...dün gece ki..benim eşim de bilmez mama yapmayı yedirmeyi vss..ama

yapdersem yapar..sormayım burada okadar çok çalışıyor ki çok az görüşüyoruz...gee deonu

uyandırmamak için bazen tuna ağladığımda dışarı çıkarıp sakinleştiriyorum..ama kalk desem kalkar...
tabi şuan çalışmadığım için böylegidiyor..çalışşam mecbur kalaaktı..kıyamıyorum

saphişim en dertlimiz sensin herhaldeeee yaaa
eşimde en kızdığım şey ne biliyor musunuz sabah yağmur erken uyanıyor 6,30 yada 7 arası eşim normalde 5,30 da kalkıp gidiyor sabahlarıı bazen ona söylüyorum ya buz kız erken uyanıyor diye anlatıyorum neymiş isterse 5te kalksınmış oynat nolacak diyor ya tamam bi gün oynarsın iki gün oynarsın sonrası çekilmiyorr eşimde erken kalktığı için pek gece ilgilenmiyor raqmazanda eşimin işi olmadığı için erken kalkmıyor geçen gün yağmur 6da kalktı gece de geç yattık aldım yağmuru bıraktım üstüne al oyna dedim ses çıkarmadı aldı bende uyudum yarım saat geçti bu ağlıyor dedi bende oyna bişey olmaz dedim belli etmiyor ama nasıl zorlanıyor o günden beri daha ses çıkarmıyor pekkkk

kızlar hepinize teşekkür ediyorum , amma çok yazılmış 3 saat içinde valla okuyamadım hepsini..
piroşum diş mi çıkarıyo acaba ? geçen hafta da biz öyleydik çünkü azı dişi göründü arkada..

hepinizi çooook seviyorum ve kocaman öpüyoooruuuummmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

ıcırcım yazdığımız mesajların sağ üst küşesindeki ikonlardan teraziye tıklayarak verebilirsin, kendininkileride kullanıcı panelinden görebilirsin

kızlar ben çıkıyorumm yarın görüşürüz kızımı çok özledim öğlen işe gelriken babannesine verdim nasıl ağlıyor arkamdan anlatamam öpüyorum hepiniziiiiii

kızlar meraba pek geçmişi okuyamadım şimdi hastaneden geldim ama üstünkörü baktıgıma göre keyifler yerinde galiba allah bozmasın.benim morelim yerinde degil zeynep ceylin bronşit olmuş sabahtan beri müşade altında tuttular 3 kere hava verildi 1 igne yapıldı ateş takibi yapıldı çok şükür ateşi bare iyi ilaçlarımızı aldık geldik oysaki kilosunu filan iyi almış bu ay boyuda iyi uzamış ama anlamadım iki gün içinde nasıl bronşite döndü çok üzgünüm ya:)

lavişim bende repleyeyim dedim ama olmadı
9. ayınız kutlu olsun tatlım

bu arada ben özel üye olmuşum :lepi: alkisalkisalkis
eee ne oluyor şimdi bundan sonra kaydirigubbakcemile3

canım özel üyeleride araba veriyoruz :)):lepi:

ay yetişemiyorum..eylül yine kırıp geçimiş ortalığı..sende değişik bir espri anlayışı var..çok zekice

ya bilmiyorum canım da ben hayata hep böyle pozitif bakarım ,espriliyimdir bunu herkes söyler ,arkadaşlarım morali bozuk olunca bana gelir deşarj olur giderler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…