- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.761
ewet darkcım ya bak dünden beri sadece sen yazmışsın neyse umarım herkes iyidir
hafta sonu olduğu için kimse girmiyor sanırım kocişleri evde yaŞeniz gerçi bizim ki de
evde ama o gazetelere göz atarkenbende hemen buraya geldim
ama kimseyi bulamadım yine:dilcikar: bu arada azo doktora gidecekti sanırım ne yaptığını
yazmayı unutma azooo
darkcım lost a gelince kız kardeşim dvd sini getirtti taaa konyada ki arkadaşından
sezon dvd leri ben hariç herkesi sarmış sanırım herkes deli gibi lost izliyor:1shok:
deliyi yanlış anlamayın kızlaryerimsenibenbugün güzel bir pazar günü ama havaa çook sıcak
her zaman ki gibi 'yanıyorum dostlar şu sıralar efkarım var'kafamçokkarıştı
neyse bende:1closedeyes: cuma gününe ayrıntılı ultrasyon içiin gün aldımm
Julicim gözün aydın canım bebişinin ve senin sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim canım.detaylı ultrasona mı girdin sen dün?
bende yarın sabah gidiyorum detaylı için..
alttan muayene etmediler dimi?
kaç kilo olmuşsun tarttımı doktor:1rolleyes:
cevap bekliyooooooom:dance:
merhaba kızlar hepinize... umarım herkes iyidir... tabii bebişlerinizde iyidir...a.s.a.s.
biz iyiyiz çok şükür.. bu gün kontrolümüz var 14:30da... merak içerisindeyim... acaba nasıl oldu minik erkekim die...:uhm:
ve inşallah bir sorun yoktur.. 3lü testimizde hiç bi sorun yoktu ama artık daha çok endişelenmeye başladım...:bbo:
bide bugün tetanoz aşımızı vurulacağız..
ve başka napacaz bilimiom.. acaba detaylı ultrasona da bakacak mı... CADIARZU
gunaydınnnnnn
cuma gun kı gorumcemın kızgınlıgının uzerıne hafta sonu kocısle ıyı bır eglenelım derkennnn :teselli:
cumartesı gunu randevumuz vardı ayrıntılı ultrason ıcın oglusumuzu gormeye gıttık
hakan bey sagolsun yıen cok guzel ılgısı ıle cekımlerımızı yaptı oglusumuzu sevdı ve babasına benzettı
sonra konusmamız gerektıgını soyleyınce kalp atıslarım ıster ıstemez cok hızlandı :bbo:
22 haftamın ıcerısındeyım ve yapılan olcumler cok guzel olmasına ragmen bebısımızın beynınde kucuk bır kıst goruldu
doktorumuz da hakan bey de bu durumun cok sık rastlanan bır durum oldugunu ve 26. haftaya kadar kendılıgınden kaybolabılecegını soyledı ama bız tabıı kı yıen cok tedırgın olduk :çok üzgünüm:
ne zor ısmıs bu anne babalık ya ınsan cok kotu hıssedıyor kendını:çok üzgünüm:
bu hafta ıcınde tetanoz asısı yapılacak ve cumartesı gunu de seker yuklemesı yapılacakmıs
hakan bey bu kıstın takıbı ıcın 5 hafta sonrası ıcın yıne randevu yazdı ama bu 5 hafta nasıl gececek bılmıyoruz
sonra benım asırı tedırgınlıgım sebebıyle pıknıge goturme programı ayarladılar ve sehır dısına gıttık ama gece de hıc uyuyamadıgım ıcın temıs havada kendımı uykuya verdım
sımdı kendımı rahatlattım bıraz ama dua edın ne olur bır dey olmasın bebıslerımıze
saglıklı bır sekılde alalım ınsa allah kucagımıza :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?