2008 Kasım Anneleri

Ya ben bugün tüm gün uyudum inanırmısın? Sabah kaktım kahvaltı biraz tv izledim.Eşim öğlene anca kalktı.Onda da bi kahvaltı hazırladım,bende öğle yemeğimi yemiş oldum.

Sonrad bi uyudum bu saate kadar.Nolcak bu günlerde uyku hali srdı yine.Şişicem uyu uyu.Sıcaktan heralde diyorum.
Bence sende İzle Lost u.Bazen insan geriliyor izlerken :)
Test sonuçların iyi çıkmış ne güzel.İnşallah darısı ayrıntılıya da olur.

Bende pzt. günü randevu aldım kontrole erken gideceğim.Tatile çıkmadan burda bi muayene olayım dedim.Bu hafta sonu da Konyaya ayrıntılıya gidebilirim.Yarın bebeğin ultrasonda kaç günlük çıktığına göre.22. haftaya girdiğim zaman Konyaya ona göre randevu alayım.

Ya KOnyadaki de ayrıntılı mı bakcak ondan da çok emin değilim.Kadına risk sınırımdayım doktorum ayrıntılı yaptır demiştim oda 22. haftada gel demişti.İnşallah ayrıntılıdır.Yoksa benim doktor bana bi yerleriyle güler artık :))) Zaten Konyaya gideceğim deyince bozuldu.Ankara ya kendi hocasına gitmemi istiyordu p

İşte bende durumlar böyle kızlar.

Aranızda eğitimci olan ya da eşi eğitimciler vardı.Müdür yard. alımları başladı.Başvuracak olan var mı? Benim eşim başvuracak.Aslında ben de kazandım ama hem puanım az hem de anne olucam bebeğime böyle daha fazla zaman ayırırım

sevgili hamişler, hamilelik yogası arıyordum. bu ay (temmuz) bebeğim ve biz dergisi vcd.sini vermiş. dergiyi çok beğenmesem de sırf yoga cd.si için aldım. bakalım umarım yaparım. sırt kaslarımızı çalıştırmak doğumda işimize yarayacakmış. haberiniz olsun dedim. :1rolleyes:

Sağol Morcadı bende bugün doktora gideceğim.Unutmazsam bende alayım.
ben de pek beğenmedim bbeğim ve biz dergisini bi kaç sayı aldım ama biraz boş geldi.

Doktora gittiğimde orda başka bir bebek dergisi görmümüştüm baya hoşuma gitmişti yalnız adını unuttum.Eğer bugün görürsem o dergiyi ismine bakayım.Hoşuma gitmişti baya bi okumuştum randevumu beklerken.

Günaydın kızlaaar, ben geldim... Bakıyorum hiç çalışmamış eller gittiğimden beri. Çabucak okudum yazdıklarınızı hemen bitiverdi :)) tembellik edilmiş. Aman ne güzel edin tembellik. Ben de anlamadım ki tatile mi gittim, koşturmaya mı gittim. Her zamankinden daha çok yürüdüm, yüzdüm falan derken turşu gibi oldum. Bir de bu sabah çok erken kalkınca şimdi iş yerinde tatilden değil, işkenceden gelmiş gibi görünüyorum. Evim de gözümde tüttü :)))

Tatilde hep bebek arabalarını inceledim kızlar :)) Özellikle Almanların kullandıklarını :) Üç tekerlekliye de rastladım ama dediğim gibi yine de bana pek kullanışlı gelmedi, fikrim değişmedi. Çünkü yön vermeyi ön tekerlek belirlediği için sabit durmuyor bir türlü. Ya sağa ya sola kayıp duruyor.

İki üç aylık bebeklerle insanların tatile geldiğini gördüm bir de kafamı yiyordum. Nasıl o kadar küçük bebek çıkarılır o sıcağa diye!! Bu arada fark etmeden ben de yandım, üstelik korunmama rağmen ( aman diyim siz ekstra dikkat edin, şemsiyenin altından burnunuzu bile çıkarmayın...

Dark inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bugünkü muayeneden. Kaçta gideceksin? Bize de haber verirsin.

Hoşgeldin canım,yokluğun belliydi :)
Demek turşu gibi oldun :))))) Ohh ne güzel yüzdün geldin.Gerçi tatiller hep öyleyorucu oluyor.İnsan tatilden sonra dinlenmek için de zamana ihtiyaç duyuyor nedense.

Arabalarda ben de seninle aynı fikirdeyim.Dün bi arkadaştaydım,arabayı şiddetle tavsiye etti.Ama onlar biraz kucağa alıştırınca bazen babası kucaklıyormuş,anne de arabayı sürüyormuş :)) O yüzden fazla kucağa alıştırmayın ve mümnük olduğunca kendi yatağında uyutun dedi.
İlk zamanlar memlekete gitmişti ailesinin yanında kaldı.Bebek orda annesiyle uyumaya alışmış baya.Eve gelince uzun süre beşiğini istememiş.

Yani nasıl alıştırırsak öyle devam edecek.Ama nasıl kucağıma almadan durabileceğim bilmiyorum.

Tontoşum 2 gündür kıpır kıpır.Dün bebek sevdim ya baya kıskandı heralde bizim Ceren :)) Anne onu sevme beni sev diye tekmeledi durdu p

Saat 3 de randevum.Anca akşama gelirim sonra.Biraz ev içinalışveriş yapmak lazım bişey kalmamış.

Canım ben kasığımdaki ağrı için gitmiştim, kendi doktoruma değil, arada bir gittiğim (ben ona acil doktorum diyorum) başka bir doktora gitmiştim. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenmiştim. Ayrıntılıya bu perşembe günü gideceğim. Heyecanla bekliyorum. Kiloyu da biliyorsun. 3 kilo verdiğim çıkmıştı. Fakat bu işte bir yanlışlık vardır mutlaka diyorum ben sen üzülme PP Senin kontrol ne oldu. Yaz mutlakaaa..

Kıskanır annesi onlaaaaar. Bak sen de yaptığın oldu mu hiiiç :))) Sen git başka bebek sev. Ben de hep bizimkilerin seneye yazın nasıl olacağını düşündüm. Ya bir de ben sizi çok özledimmmmm :)))

Bu arada kızlar gerçekten size uçak yolculuğu tavsiye etmiyorum. Çünkü bugüne kadar birçok kez uçağa bindim, öyle çok korku falan da duymam. Fakat hamile olarak ilk bindiğim uçak, tam 15 dakika hava boşluğundan çıkamadı. Ben bir ara nefesim falan kesiliyor sandım. Bebişim tam o sırada tekme atıp, içimi rahatlatıp, anne korkma dese de gerçekten çok korktum. Sadece kendim için değil, ona bir şey olacak diye daha da korkup daha panik oldum. hele bir de çok sert inince, bir daha hamileyken asla binmem dedim. Doktor hiçbir sakıncası olmadığını söylese de bence kesinlikle 2 saatte bir inip yürüdüğün otobüs yolculuğu bundan çok daha güvenli hissettirir insana kendini. Aman diyim, dikkat edin...

merhaba kızlar hepinize... umarım herkes iyidir... tabii bebişlerinizde iyidir...a.s.a.s.
biz iyiyiz çok şükür.. bu gün kontrolümüz var 14:30da... merak içerisindeyim... acaba nasıl oldu minik erkekim die...:uhm:
ve inşallah bir sorun yoktur.. 3lü testimizde hiç bi sorun yoktu ama artık daha çok endişelenmeye başladım...:bbo:
bide bugün tetanoz aşımızı vurulacağız..
ve başka napacaz bilimiom.. acaba detaylı ultrasona da bakacak mı... CADIARZU

kızlar merhabalar
artık elımı gobegıme koyunca bebgımın tekmesını hıssedıyorum esım elını koyunca bızımkı hareketsızlesıyor ben koyunca tekrar cok sevımlı yaaaa gozlerım doluyor ahh bıde cınsıyetını ogrenebılseydık :sm_confused:

Aaa bende bugün kontrole gidiyorum.Hemde bugün aşı günüm benim de ama ben yarın vurdurcam eşim öyle istedi.Şimdi bugün vuruluruz ağrırı kolun doktorada gideceğiz diye korktu p
İçin hep ferah olsun canım.

kızlar selamlar..

julianna cım hoşgeldin tatil yorucu evet ..doktorum izin versede sanırım kendime güvenmediğim için gidemiycem...
escape cim endişeler çok doğal..her seferinde içim pır pır oluyo ben tam 25 gündür görmüyorum bebeğimi..kimbilir ne kadar büyüdü ..ama içimde hep bir endişe oluyor..sonra diyorum tadını çıkar bebeğini sev diyorum onunda kıpırtıları beni biraz rahatlatıyor..

gunaydınnnnnn

cuma gun kı gorumcemın kızgınlıgının uzerıne hafta sonu kocısle ıyı bır eglenelım derkennnn :teselli:
cumartesı gunu randevumuz vardı ayrıntılı ultrason ıcın oglusumuzu gormeye gıttık
hakan bey sagolsun yıen cok guzel ılgısı ıle cekımlerımızı yaptı oglusumuzu sevdı ve babasına benzettı
sonra konusmamız gerektıgını soyleyınce kalp atıslarım ıster ıstemez cok hızlandı :bbo:
22 haftamın ıcerısındeyım ve yapılan olcumler cok guzel olmasına ragmen bebısımızın beynınde kucuk bır kıst goruldu
doktorumuz da hakan bey de bu durumun cok sık rastlanan bır durum oldugunu ve 26. haftaya kadar kendılıgınden kaybolabılecegını soyledı ama bız tabıı kı yıen cok tedırgın olduk :çok üzgünüm:
ne zor ısmıs bu anne babalık ya ınsan cok kotu hıssedıyor kendını:çok üzgünüm:
bu hafta ıcınde tetanoz asısı yapılacak ve cumartesı gunu de seker yuklemesı yapılacakmıs
hakan bey bu kıstın takıbı ıcın 5 hafta sonrası ıcın yıne randevu yazdı ama bu 5 hafta nasıl gececek bılmıyoruz

sonra benım asırı tedırgınlıgım sebebıyle pıknıge goturme programı ayarladılar ve sehır dısına gıttık ama gece de hıc uyuyamadıgım ıcın temıs havada kendımı uykuya verdım

sımdı kendımı rahatlattım bıraz ama dua edın ne olur bır dey olmasın bebıslerımıze
saglıklı bır sekılde alalım ınsa allah kucagımıza :teselli:

herkese merhaba kızlar yaa bugün sabah sıcak bir su geldi çok korkuyorum
böyle birşey olması normal mi ama çok fazlada idrarım vardı işim var diye biraz da tuttum
ama ne yapacağımı bilmiyorum normal bişeymi yyaaaa

Kalimero, inşallah oğluşun doktorunuzun da dediği gibi sağlıklı bir şekilde gelecek yanınıza. Bak doktor da demiş bu tür vakaların sıkça görüldüğünü. Merak etme. Onlar tabii ki en küçük bir şeyi bile bize söyleyecekler. Bizim yapmamız gereken ise soğukkanlılığı elden bırakmadan sabırla beklemek. Telaşlanıp, aklına kötü şeyler getirme. Bunu demek kolay, yapmak zordur eminim ama hep olumlu ve güzel düşün. Bebeğinin de buna ihtiyacı var canım...

Asortie, acaba biraz kaçırmış olmayasın. Çünkü bu durum hepimizin başına gelebilirmiş. Sıcak su dediğin idrar da olabilir mi. Durup dururken mi geldi, öksürürken falan mı oldu acaba. Ya da miden falan bulanınca...

canımidrarın olabilir benim c.tesi başıma geleni anlatayımda gülün biraz duşdan cıktım eşim işe gitmeden bekle dedim ona ben banyoya girecem evde yanlızken girmiyorum bide hastaneden cıkalı 3 gün oldu nıolur nolmaz diye tamam ama cabuk ol dedi bana neyse alel acele girdim tuvalete girmedim banyodan önce tabi banyoda tuvaletim geldi zaten bardağa su koysam onun sesine yine geliyor banyodan cıktım onu gecirecem derken birden midem bulanmaya başadım lavoba banyo ve tuvalet arasında kaldım tuvalete gidiyorum öğrüntü geliyo lavobaya dönüyorum bu sefer altdan gidiyo banyoyo koşuyorum yerler batacak diye sonra hepsini tuvalete girersem hallolabileceğini farkettim ama eşim nasıl gülüyo bana iki arada koşarken görünce sanırım seninkide öyle bişey olmuştur artık bebişler büyüdüğü için birden cok sıkışıyoruz ve baskıya zorlamaya gelmiyoruz

Canım hiç üzme kendini bebeklerde bazen görülebiliyomuşbu ama sonra kendi kendine kayboluyomuş ben bi yerlerde okumuştum zaten önemli bişli olsa randevunu daha sık verirler bak yine bir ay sonraya vermiş normal kontrol gibi Benim böbreklerimde acılma olmuş c.tesi hastaneye yattım carşamba cıktım normalden daha fazlaymış ve erken başlamış acılma erken doğum riski oluyomuş cuma gecesi sabaha kadar uyuyamadım sancıdan doğum yapıyorum sandım bebeğim erken geliyo sandım ama allahdan değilmiş böbreklerimin ağrısından dolayı rahim kasılmış rahim kasılıncada bebek kendini korumak için büzüşmüş serumlarla iğnelerle bebeği ve böbreğimi biraz rahatlattılar ara ara ağrılarım olacakmış yine cok ağrırsa yine hastaneye yatacam doğum sonra allah korusun böbreğimle sorun yaşayabilirmiş durum böyle olduğu için 5 temmuzda tekrar randevu verdi doktor O yüzden üzülme ciddi bişey olunca daha sık kontrol etmek istiyolar o yüzden daha kısa aralarla randevu veriyolar ilk haftalar riskli dönem olduğu için hatırlarsan 1 hafta 15 gün ara ile gidiyoduk muayeneye
allahın izni ile sağlığı ile alırsın inşallah bebişini kucağına hiç merak etmea.s.

SELAM KIZLAR BEN GELDİİİİİİİİİİİİMMM!!!
NASILSINIZ İYİMİSİNİZ?
BEN VE OĞLUM ÇOK İYİYİZ TEYZELERİ..
UMARIM SİZLERDE İYİSİNİZDİR:dance:
ASORTİCİM GÖZÜN AYDIN 3 LÜ TESTİN İYİ ÇIKMIŞ.BİZ DEDİK SANA BOŞUNA ENDİŞELENME DİYE..
BEBİŞLERİMİZ ALLAH IN İZNİYLE SAPA SAĞLAM DOĞACAKLAR..
DİMİ HAMİŞLEEEERR...???
BENDE C.TESİ AYRINTILI ULTRASONA GİRDİM.ÇOK ŞÜKÜR HERŞEYİ ÇOK İYİ.YAVRUM Bİ GÖRSENİZ...GÖZÜNÜ OĞUŞTURUYO,AĞZINI AÇIYO, İŞARET PARMAĞINI AÇIP KAPADI 2-3 SEFER..HERİFİN UMRUNDA DEĞİL..:roflol:AÇMIŞ BACAKLARI SERE SERPE..DÖNDÜ DURDU YARIM SAAT İZLEDİK..
DOKTOR KALP ODACIKLARINDAN BÖBREKLERİNE EL VE AYAK PARMAKLARINDAN KORDON BAĞINA KADAR HERŞEYİ GÖSTERDİ..ÇOK ŞÜKÜR HERŞEYİMİZ NORMAL..TEYZELERİ OĞLUM TAM 300 GRAM OLMUŞ YAAA...VE BUGÜN İTİBARİYLE 19+5 GÜNLÜK..
AÇLIK KAN ŞEKERİ,TOKLUK KAN ŞEKERİ DERKEN 2 TÜP KAN ALDILAR BENDEN..BİDE ORTA PARMAĞIMDAN..İDRAR TAHLİLİ YAPTILAR İLTİHAP VARMI DİYE..ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKTI..TAHLİL SONUÇLARI BEKLEMEK İÇİN TAM BAHÇEYE GİDERKEN AYAĞIMDAKİ SANDALET KOPMASINMI:bbo:
HEMEN KOCİŞ ARABAYA BİNDİK BANA ŞİRİNEVLER DEKİ ADELA AYAKKABI MAĞAZASINDAN ÇOOOOOOOK RAHAT ORTAPEDİK CEYO NUN Bİ TERLİĞİNİ ALDI..AYAĞIMDAN ÇIKARMIYOM VALLA..

DAHA YAZDIKLARINIZIN HEPSİNİ OKUMADIM..DEVAM EDİYOM OKUMAYA..BENDEN BU KADAR..
HA BU ARADA 75 KİLO OLMUŞUMkafamçokkarıştı
TOPLAMDA ŞİMDİYE KADAR 5 KİLO ALMIŞ OLDUM.DOKTORUM NORMAL Bİ SORUN YOK DEDİ..
HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ KOCAMAAAAN ÖPÜYORUM..
BÜTÜN HAMİŞLERE SELAMLAR,SEVGİLERa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…