2008 Kasım Anneleri

Pamukum geçmiş olsun canım... Bu arada benim hep aklıma takılan bir şey var. Şimdi sen yaşadın belki bunun yanıtını verebilirsin. Biz şimdi kasık bölgesinde ya da seninki gibi mesela böbrek ağrısıyla hastaneye gittik. Mesela sen bebekle ilgili bir şey sanmışsın ama sorun böbreklerindeymiş. Şimdi sen kadın doğum uzmanına kendi doktoruna mı gittin, böbreklerinde rahatsızlık olduğunu nereden anladı, seni başka bir örneğin dahiliye uzmanına mı yönlendirdi. Yani başımıza bir hastalık geldiğinde ki biz ne olsa hamileliğimizle ilgili sanıyoruz, önce kendi doktorumuza mı yoksa konuyla alakalı bir uzmana mı görüneceğiz? Bu benim kafamı sürekli kurcalıyor.

canım korkma. benim bi arkadaşımın yeğeninde de varmış böyle bi durum. takip edilmiş, gerçekten de söylendiği gibi kaybolmuş sonradan. şimdi 7 yaşında ve sağlıklı.

Herkese merhaba arkadaşlar..

Kalimerocum, endişelenmeni anlıyorum ama bence de korma, içini ferah tut.. Doktor öyle söylediyse mutlaka kaybolacaktır.. Eğer korkulacak bir şey olsaydı, mutlaka farklı şeyler söylerdi.. İnşallah bir dahaki kontrolde hiçbir şey kalmamış olacak..

Asortiecim, her şeyin yolunda olduğuna çok sevindim..

Juliannecim hoşgeldin.. Tatil yorucu geçmiş sanırım ama olsun, ne de olsa değişiklik iyi gelmiştri hem size hem bebişinize..

Azocum, her şeyin yolunda olduğuna çok sevindim.. İnşallah hepimizin sonuna kadar böyle gider..

Pamukum geçmiş olsun canım.. Umarım bir daha bu kadar acımaz canın..

tsk ederım arkadaslar
bende soguk kanlı olmaya calısıyorum ama ınsanın ıcı bır tuhaf oluyor
gece kendı kendıme uyandıgımda uyku sersemı halımde bıle aklıma takılmıs oldugunun farkına varıyorum sureklı dua edıyorum onun ıcın
esım benden daha soguk kanlı
hıcbır sey olmayacagını duzelecegını soyluyor sureklı
ınsa allah hepımızın bebeklerı saglıklı olur tek dılegım bu

mrb hamisler:)
kalimero endiselenme canim insl...saglikla gelir bebegin..
hem doktorunda söylemis kendiliginden kaybolabilecegini..

kizlaryaa bende cok kasilma oluyor göbisimde
sizdede varmi?ebek bi tarafa gelip acayip kasiliyor..
göbisim patliycak saniyorum o kadar sisiyor bianda yani..

JULİANNECİM HOŞ GELDİİİİİİİİİN!!
AY BİZDE GİDİCEZ TATLE 17-20 TEMMUZ TARİHLERİ ARASINDA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA..
HAVUZA GİRMEDİN DİMİ?
DENİZE GİRDİN..
KAÇ FAKTÖRLÜ KORUYUCU ALDIN CANIM?
BİDE YÜZERKEN BEN SUYLA ÇOK CEBELLEŞİYOM.KARNIN FALAN AĞRIMIYO DİMİ?
ÇOK ÖZLEDİM DENİZİ YAA:1rolleyes:
ASORTİCİM ENDİŞELENME CANIM.RAHİM MESANEYE BASKI YAPINCA BÖLE İSTEM DIŞI İDRAR KAÇIRMALAR NORMALMİŞ..

MİNİK KALİMERO İNŞALLAH BEBEĞİN EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR.BAK DOKTORUNDA OLMASI NORMAL GEÇER DEMİŞ...

PAMUK SANADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.YAW ANNELİK NE ZORMUŞ DİMİ KIZLAR?
NELER YAŞIYORUZ ONLAR İÇİN..
AMA DEĞER DİMİ?

DARKCIM LOST U BENDE İZLEMEYE BAŞLAMIŞTIM.EŞİM Bİ ARKADAŞINDAN 3 SEZONUNDA DVD LERİNİ GETİRMİŞ.O 15 GÜNDE BİTİRDİ.EE DAHA ÇOK VAKTİ VAR ÖĞRETMEN OLUNCA..
BENDE BİKAÇ BÖLÜMÜ İZLEDİM AMA ÇOK GERİLİYORUM İZLERKEN BIRAKTIM..HAMİLELİKTE BÖLE ŞEYLER SAKINCALI OLABİLİR DİYE..DAHA SONRA İZLİCEM AMA BENDE ÇOK BEĞENDİM..

kızlarr hepinize merhaba...
tatilden yeni döndüm ve işler öyle yığılmışki :bbo: iki satır bişeyler yazmaya ancak zaman bulabildim..hepinizin iyi olduğunuza çok sevindimsırnaşık şey tatilimiz çok iyi başladı fakat beşinci gününde annanemin vefat etmesi haberi ile yıkıldım:a015::a015:ve tatili yarıda kesip ankaraya geri döndük...bu bikaçgünde çok yoğun geçti..Şu an pestil gibiyim..Çok yorgun,bitkin,halsiz,üzgün....Bide belim çok ağrıyor...Akşam eve gider gitmez eminim hemen kendimi yatağa atacağım...Sağlıcakla kalın...

ya bilmiyorum kızlar sanırım kaçırdım ama dururken geldi birden
ama bebeğim gayet iyi oynuyor şu an demek ki bir sorun yok
allah yardımcımız olsun ya yüreğim ağzıma geldi
az kalsın eşimi arayacaktım doktora gidelim diye ama neyse bekleyim de
dedim sonra bebişim oynamaya başlayınca oh çektimm
pamukum geçmiş olsun sana da canım
azo senin sonuçlarına da çok sewindik kızımla:)
bizde cuma günü gideceğiz ayrıntılıya bakalımm

ayyy hilalcim ya başınız sağolsun allah sabır versin canım yaa
çok üzüldüm insan hamileyken böyle haberler alınca daha da bir
üzülüyorr tekrar başınız sağolsun

pamukcum sana da cok gecmıs olsun canım
ınsa allah dedıgın gıbı uzun sure sonra cagırmasında da bır hayır vardır
ama farklı bır sey ınsan yıne de cok uzuluyor
sana da en kısa zamanda acıl sıfalar dılerım ınsa alla tum sıkayetlerın bıter

azo tesekkur ederım
senın gıbı bende aynı heyecanları yasadım mınık parmaklarını bıle gorunce
kalp kapakcıklarını bıle gosterdı doktorumuz sagolsun hatta esıme cok benzettı bebısımızı
cocuklarımızın ısımlerı de aynı olacak ınsa allah doktorumuz hakan beyle cok keyıflıydı muayene ama sonra uzulduk tabıı

hılal basın sagolsun
bu donemlerde bu tur haberlerı almak sanırım bıraz daha yıpratıyor ınsanı ama bıraz daha dıkkatlı olamamız gerekıyor bebeklerımız ıcın

kalimerocum geçmiş olsun canımm inşallah kaybolacaktır ve sapasağlam bir
bebişin olacaktır merak etme annesi sen sadece dua et minik yavrun için
dualarımızda seninle inşallah

Hilalcim başın sağolsun. Bir anne adayının yaşayabilecği en büyük üzüntülerden birini yaşamışsın. Allah sana ve miniğine uzun ömürler versin...

Çilek canım bende dediğin gibi bir kasılma olmuyor. Belki seninle aynı haftada olan kızlar aynı şeyi yaşıyordur ama bende yok. Benim sadece arada bir karnımı içime çekmişim gibi oluyor. Böyle göbek atıyomuşum gibi oluyor :) Oryantal olacak kızım, annesine de göbek attırıyor :)))

Azocum, dediğin gibi denize girdim. Havuza da girmeyecektim ama en son denize gitmeye üşendim. Havuz sakindi ve klor değeri yazıyordu, çok düşük bir değerdi. Ben de havuza girdim. Denize girdiğimde öyle açılmaya ya da her zamanki gibi yüzmeye cesaret edemedim nedense.. Ama havuzda çok daha rahat yüzülüyormuş bunu gördüm. Karnım falan kasılmadı ama çok büyük kulaçlar atıp, öyyyle eski günlerdeki gibi de gidemiyorsun tabii ( Ama en güzeli sırt üstü dönüp, bebeğinle senin aynı ortamda olduğunu düşünmek ve onu hayal etmek... Benim güneş kremim düşük koruma faktördü. Sadece 15 faktördü. O yüzden zaten böyle kızardım, o da sadece yürürken oldu. Yoksa güneşin altında yatmadım. zaten kıyamıyorsun bebişine. Bir ara babası 'Bizim kız zenci doğacak' deyip eliyle falan göbeğimi kapatmaya çalışıyordu :)) İnşallah sen de çoook güzel bir tatil geçirirsin. Ben izne çıkacağım ama denize bir daha gitmeyeceğim, bana fazlasıyla yetti. O yüzden 3 gün az diye düşünüp, hiç kendini üzme. Ayyy ne uzun yazdım, çenem düştü, kusura bakmayın...

başın sağolsun hilalcim. Allah ailene ve sana sabır versin

canım minik kalimero üzülme bu tip durumları çok duydum geçici olduğunu bende biliyorum ..o yüzden sıkma canını sağlıklı bebişin..
asortie herkes kaçırmış olabilirsin diyor ama başka bir forumda bir arkadaşıma dün sanırım böyle bişey olmuş 19 haftalık hamile..bak sana yazısını kopyalıyım..
günaydın kızlar
iyi haftalar olsun bugün 19 haftamıza girdik çok şükür
dün oğlum bizi korkuttu tabi benim yüzümden temizliği kaçırdım herhalde bi baktım su gibi bişey geliyo belim kopuyo eyvah dedim doğummu başladı o korkuyu anlatamam
kendimi nasıl hastaneye attığımı bilmiyorum
saolsun dr çok ilgilendi onun hastası olmadığım halde oğlumu bu kadar net görmemiştim yüzünü gördüm kocaman olmuşş çok hareketliydi maşallah. gebelik mantarı varmış bir tane fitil verdi ve dinlen bol bol dedi rabbim tüm melekleri korusun onları bize bağışlasın kaybetme korkusu çok kötüydü.

yani yinede dr a gitmesende sor bence...
pamukum geçmiş olsun canım
hilal başın sağolsun

diğer tüm arkadaşlar herkese selamlar...

canım ben kendi doktoruma gittim benim sancım sol tarafımda ve belimdeydi ben doğum yapıyorum sandığım için gittim ama doktora şikayetlerimi söyleyince ben gibi felaket senoryosu kurmadı öbreklerin aklıma geliyo dedi ve böbreklerime baktı ultrasonla orda gördü acıklığı sonra kadın doğum hastanesine yattım orda böbreklerimle ilgili üroloji uzmanı baktı ultrasondan Yani fazla uzattım kısacası siz şikayetiniz olduğunda kendi doktorunuza gideceksiniz o sizi gerekli yerlere yönlendirecek Benim böbrek problemim daha büyük olsaydı sanırım normal hastaneye ürolojiye gönderecekti ama ben gitmicektim o gönderecekti

çilekcim ilgilenen yok dediğin için zoruma gitti ..yazını görmemiştim bende bir cevap yazayım bari...
kasılma ara sıra bende de oluyor..özellikle bazen tek bir tarafım sanki bebek orada yatıyor gibi şişiyor sonra kayboluyor..kasılma derkende karnımın alt bölgesinde ağrı gibi özellikle aylaklarımı uzattığımda geriliyor..ama bu haftalarda normal bu ağrı ve kasılmalar..rahim iyice yukarı çıkmaya başladığı için alt taraf kasılıyor..kontrole gittiğinde dr a bir danış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…