- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.781
gunaydınnnnnn
cuma gun kı gorumcemın kızgınlıgının uzerıne hafta sonu kocısle ıyı bır eglenelım derkennnn :teselli:
cumartesı gunu randevumuz vardı ayrıntılı ultrason ıcın oglusumuzu gormeye gıttık
hakan bey sagolsun yıen cok guzel ılgısı ıle cekımlerımızı yaptı oglusumuzu sevdı ve babasına benzettı
sonra konusmamız gerektıgını soyleyınce kalp atıslarım ıster ıstemez cok hızlandı :bbo:
22 haftamın ıcerısındeyım ve yapılan olcumler cok guzel olmasına ragmen bebısımızın beynınde kucuk bır kıst goruldu
doktorumuz da hakan bey de bu durumun cok sık rastlanan bır durum oldugunu ve 26. haftaya kadar kendılıgınden kaybolabılecegını soyledı ama bız tabıı kı yıen cok tedırgın olduk :çok üzgünüm:
ne zor ısmıs bu anne babalık ya ınsan cok kotu hıssedıyor kendını:çok üzgünüm:
bu hafta ıcınde tetanoz asısı yapılacak ve cumartesı gunu de seker yuklemesı yapılacakmıs
hakan bey bu kıstın takıbı ıcın 5 hafta sonrası ıcın yıne randevu yazdı ama bu 5 hafta nasıl gececek bılmıyoruz
sonra benım asırı tedırgınlıgım sebebıyle pıknıge goturme programı ayarladılar ve sehır dısına gıttık ama gece de hıc uyuyamadıgım ıcın temıs havada kendımı uykuya verdım
sımdı kendımı rahatlattım bıraz ama dua edın ne olur bır dey olmasın bebıslerımıze
saglıklı bır sekılde alalım ınsa allah kucagımıza :teselli:
kızlarr hepinize merhaba...
tatilden yeni döndüm ve işler öyle yığılmışki :bbo: iki satır bişeyler yazmaya ancak zaman bulabildim..hepinizin iyi olduğunuza çok sevindimsırnaşık şey tatilimiz çok iyi başladı fakat beşinci gününde annanemin vefat etmesi haberi ile yıkıldım:a015::a015:ve tatili yarıda kesip ankaraya geri döndük...bu bikaçgünde çok yoğun geçti..Şu an pestil gibiyim..Çok yorgun,bitkin,halsiz,üzgün....Bide belim çok ağrıyor...Akşam eve gider gitmez eminim hemen kendimi yatağa atacağım...Sağlıcakla kalın...
Pamukum geçmiş olsun canım... Bu arada benim hep aklıma takılan bir şey var. Şimdi sen yaşadın belki bunun yanıtını verebilirsin. Biz şimdi kasık bölgesinde ya da seninki gibi mesela böbrek ağrısıyla hastaneye gittik. Mesela sen bebekle ilgili bir şey sanmışsın ama sorun böbreklerindeymiş. Şimdi sen kadın doğum uzmanına kendi doktoruna mı gittin, böbreklerinde rahatsızlık olduğunu nereden anladı, seni başka bir örneğin dahiliye uzmanına mı yönlendirdi. Yani başımıza bir hastalık geldiğinde ki biz ne olsa hamileliğimizle ilgili sanıyoruz, önce kendi doktorumuza mı yoksa konuyla alakalı bir uzmana mı görüneceğiz? Bu benim kafamı sürekli kurcalıyor.
Çilek canım bende dediğin gibi bir kasılma olmuyor. Belki seninle aynı haftada olan kızlar aynı şeyi yaşıyordur ama bende yok. Benim sadece arada bir karnımı içime çekmişim gibi oluyor. Böyle göbek atıyomuşum gibi oluyor :) Oryantal olacak kızım, annesine de göbek attırıyor :)))
QUOTE]
bilmiyorum canimyaa bu ara sabahlari ve gece yattigimda cok sIk olmaya basladi..
haftaya kontrolum var beklesemmi acaba,kararsiz kaldim..
tsk,ederim cvp verdigin icin,senden baska ilgilenen yok zaten....!!
hilalcim allah genclerden uzak tutsun canim,basin sagolsun ayrica..
cok üzme kendini bebisin icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?