2008 Kasım Anneleri

gunaydınnn

cuma gunu anıden cıktım gıttım cunku artık goz kapaklarımı tasıyama duruma gelmıstım
15:00 gıbı cıktım yattım uyudum ıyı geldı
cumartesı kalabalık bır ıftar yemegım vardı hersey cok guzeldı ama
cocuklu bır davet olunca sız dusunun evın halını
pazar gunu oglumbızı erkenden ayaga dıkınce bende oglene kadar evı temzıledım ıslerımı hallettım ve cekırdek aıle olarak gezmeye cıktık
yuruyus yapalım dedık acık havada burada ozgurluk parkı var oraya gıttık
cok eglendı yavrum tabıı bende baktım parkta bos salıncak var atladım basladım sallanmaya
ıftara evımıze gerı geldık cunku yemeklerım vardı ve bıtmesı gerekıyordu
ıftardan sonra kocıs cıkalım dese de cıkmadım cunku artık pılım bıtmıstı gece de kucuk dana uyutmadı ıkımızıde
sımdı anneannede uyuyormus yavrum

yasmincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
kaç seneyi dev,irdiniz
benimkide her sene planım yok der ama her sene sürpriz yapar bana
bazende ben ona yaparım şok geçirir
sen bişeyler yapabilirsin de ramazan günüde napıcanki alternatif az

kızlar günaydın
geçmişi çok fazla okuyamadım henüz
yasminciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım sen planı yap eşine de benimset planı o yapmış gibi olsun:)
scsayse hoş geldin canım
denizanam geçmiş olsun düşme kafa çarpmalar yeni başlıyor galiba nasıl alışacağız bilmiyorum
unuttuklarım kusuruma bakmasın öpüyorum hepinizi

günaydın canlar
enimde çok uykum var bu sabah çünki benim küçük dana bu gece belki 5 belki 8 kez uyandı offfff ne geceydi ama
yasmincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere sağlıkla

5de yatıp 9da dayak yemiş gibi kalkmaya daha ne kadar dayanacak bu vücut acaba
neyse herkese günaydın şimdiden
kızım bu saate kadar oturup napıyon anlamıyorum valla dayanamam ben
ve seninkide dayanamıyacak bence dinlen azcık

Canım 2 seneyi devirdik.Daha yeni.Ama sanki 20 yıl geçmiş gibi davranıyo herif.Bugün maça gidecekti.Biletler pahalı geldi, o yüzden gidemiyo.Adamdaki incelik bu.Bana ateşkes yapalım, hediye ,yemek falan olmasın dedi.Artık yapacak bişeyim kalmadı.

Yine de kutlayan herkese çoook teşekkürler.Öpüyorum hepinizi.

bezen ne kadar çekilmez oluyolar bunlar yaa

gunaydın kızlar
cok uykum var gece gec yattım sabah zor kalktım
yasmıncım evlılık yıldonumun kutlu olsun
bazen kocalar ılgısız ve dusuncesız oluyorlar benımkıde yemege goturmedıı evde otutturdu oyle delı oldum ama yapcak bıse yok

yaa kızlar bişey sorucam
şu mytickerz sitesi varya
ordan değiştirmek istiyorum tickerimi
ama cetveli başka seçemiyorum şeytan var orda onuda istemiyorum ne alaka
değiştiremiyorum seçiyorum değişmiyo
onun yüzünden kaç aydır aynı resim duruyo
biri yardım etsin baaaa

Herkese günaydınnnnnnnnnn..a.s.a.s.

Hafta sonu Adana'daydım.Anneannemin cenazesine gidememiştim.Bu hafta sonu gittik eşimle.
Oğluşu götürmedim sabah gidip akşam döneriz,orası da çok sıcak diye.Orada da rahatsızlandım biraz öyle olunca gece dönemedik..Pazar günü öğlen 1 gibi evdeydik.Çok özlemişim yavrumu o da bizi özlemiş..gözleri ışıldadı görünce.Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın..senağlamasenağlama

cıtoscum basın sağolsun allah gerıde kalanlara uzun omur versın
evet canım kımseyı yawrundan ayırmasın rabbım evlat acısı tattırmasın

bu arada eylul 10 aylık olduuu usttekı ıncılerımızde ıyıce bellı olmaya basladı koca koca gelıyorlar bakalım buyukler bıraz sızın bebeıslerındemı dıslerıde mı oyleydı ????

Kalierocum sağol canım benim.

Gülüz hoşgeldin güzelim.

Icırım Eylül kızımın 10.ayını kutluyoruz.Nice sağlıklı ve mutlu 10 aylara inşallah.

Mmmf tickerz ayarlanmıyo mu?Süt sağıp geliyom.Bakacam canım.

gülizcim hoşgeldin canım
miniğim ve ıcırcım 10.aylarınız kutlu olsun
yasmincim çizelgeyi değiştiremiyorum sürekli o şeytan oluyo değiştiriyorum değişmiyo sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…