- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.901
Kalierocum sağol canım benim.
Gülüz hoşgeldin güzelim.
Icırım Eylül kızımın 10.ayını kutluyoruz.Nice sağlıklı ve mutlu 10 aylara inşallah.
Mmmf tickerz ayarlanmıyo mu?Süt sağıp geliyom.Bakacam canım.
kaydirigubbakcemile2ıcırcım 10. ayınız kutlu olsun eylül'le zeynep ceylin aynı gün dogumluymuş bizde 10 aylık olduk da
Kolay gelsin Lelal'cim. Tatlı yorgunluklar bunlar :)
Bu arada çamaşır as kurut derdinden kurtulman için kurutmalı çamaşır makinelerini öneririm. İnsanın iş yükünü bayağı hafifletiyor...
koca centere gezdik geldik ama bisiy alamadik cünkü benim sipa acti agzini yumdu gözünü.
halbuki pekbi süslenmistim bosa gitti hepsi hemen döndük geriye ve aglayan o degil sanki.
yerde yuvarlana yuvarlana top oynadila babasiyla,banada kös kös oturmak kaldi.
araba koltugumuzu yeniledik bi onu alabildik,baya büyük aldim 3 yasina kadar oturabilirmis.
merhaba darkcım ben burdayım ama çok kötüyüm, deniz akşam 9 gibi balkonda perdeye ulaşmaya çalırken her zamanki gibi poposunun üzerine düştü ama düşerken sağ ayağı bilekten fena kıvrıldı, böyle düşünce hiç ağlamazken çok fena ağlamaya başaladı, kucağıma aldım falan susmadı neyse buzdolabının önene götürüp kapağı açtım orayı çok sever, sustu sonra yere koydum allaha şükür iki ayağınında üzerine basarak bir güzel karıştırmaya başladı, ama ben çok kötü oldum ağla ağla, tansiyonumda düştü, çok başım ağrıyor şimdi
bende iyi hissetmek istiyorum senağlama
benim saç olayı arada kaynadı yav saç dökülmesi çin ne önerirsiniz kızlar yine gidip kestireyimmi mecbur
ay bende üzüldüm karakız a ,allah şifalar versin tez zamanda
bende saçıma röfle yaptırmıştım hani bir ara :)) sıkıldım ,geçen gün kocam boyadı saçımı çikolata kızıla :)) pekte becerdi ama haa ,kırk yıllık kuaför gibiydi ..
Ay benim de son 3 boyamı kociş yaptı, maşallah isteyince elinden iş geliyor :))
meraba ben nisan annesiyim,,,, korkmayın şaşıbeş deilim biliyorum kasım annelerindeyim ama nisan anneleri beni şutladı : )))) bu güne kadar çok fazla bilgisayar başına oturamadım, dolayısıyla da konulara hakim olamadım bu yüzden de beni aralarına almak istemediler....... yani çok fazla elektriklenemedik..... ben bu elektiriği kasım annelerinde buldum sankiiiiiiii..... ilginize şimdiden teşekkür eder, ellerinizden öperim.... bi de ben çatlak eylülün ,,,, çılgın arkadaşıyım....
Selam kızlar
İstanbul kazan biz kepçe iki gündür geziyoruz. Ama pilim bitti. 2 günlük tatil yaptım güya haşat gibi işe başladım. Bir de yabancı bir yerde kalınca kız da yerini yadırgadı. Mırıl mırıldı gece boyunca. Dün evde de öyle. Nedense geceleri artık hayalet gibi oldum. Sürekli ayaktayız artık. Çalışınca bir de çok zor oluyor. Diş diyorum geçiyorum.
Gittiğimiz yerde hayran kaldılar. ne yaptın nasıl yetiştirdin diyorlar. Banusu hayır dediğim hiçbir şeyi yapmıyor. Dönüp bana kızıyor. Anne nolur alayım diye bakıyor ama ısrarla hayır diyorum ve almıyor, gitmiyor. Ama işin tuhafı ben öğretmedim. Öyle kendi kendine öğrendi yapılmaması gerekenleri. Mesela mutfakta yerde durunca çöp kovasına gitmeye kalkıyor. Hayır diyorum geri dönüyor. Bayılıyorum en çok bu huyunu seviyorum nasıl uysal o konuda. Ama yemek yemek yine işkene haline geldi. Ağız kilit. 6 saat yedirmesem yine ağzını açmayacak neredeyse. Tabii tıkma, şaklabanlık yapma, oyuncakları seferber etme gibi şeyler yapıca iki lokma yiyiyor. Bugün yine baba kız evdeler. Kaphvaltısını yedirdim çıkmadan Allahtan. O yüzden içim biraz rahat.
Canım 2 seneyi devirdik.Daha yeni.Ama sanki 20 yıl geçmiş gibi davranıyo herif.Bugün maça gidecekti.Biletler pahalı geldi, o yüzden gidemiyo.Adamdaki incelik bu.Bana ateşkes yapalım, hediye ,yemek falan olmasın dedi.Artık yapacak bişeyim kalmadı.
Yine de kutlayan herkese çoook teşekkürler.Öpüyorum hepinizi.
Beyazmelek'cim hayırlı olsun yeni eviniz. Bu arada hiç dert etme lütfen uzun perde modası cidden var. Hatta yerde bayağı bi toplandıysa daha da iyi, tam modern olmuştur evin :)
Bu arada Çitos'cum benim koca cidden meraklı böyle işlere. Ben istemeden o hevesliydi saçlarımı boyama. Baktım iyi yapıyor, e hadi sen boya dedim yine. Hiç üşenmez yani. Hatta hamişken kaç kere bana ağda yapmışlığı bile var!
BEYAZMELEKCIM TESEKKUR EDERIZ
canım hafta sonu kardesımle konustum hedıye olayıını anlattım
eymenın adını duyunca cok begendı benım bır daha kı cocugum erkek olursa eymen ısmı güsel olurmus kendı oyle hayal kurmus eylul / eymen dıye allahım yaa :))
Beyazmelek'cim hayırlı olsun yeni eviniz. Bu arada hiç dert etme lütfen uzun perde modası cidden var. Hatta yerde bayağı bi toplandıysa daha da iyi, tam modern olmuştur evin :)
Bu arada Çitos'cum benim koca cidden meraklı böyle işlere. Ben istemeden o hevesliydi saçlarımı boyama. Baktım iyi yapıyor, e hadi sen boya dedim yine. Hiç üşenmez yani. Hatta hamişken kaç kere bana ağda yapmışlığı bile var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?