2008 Kasım Anneleri

hoşbulduk canım..seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım...

Kalimero , ıcır 10 . ayınız kutlarım nice aylara , yıllarra....

Mmmf...tickerz tükçe sayfasında öyle yapıyor canım değişmiyor kendi orjinal sayfasında sorun yok..onda dene canım..

denizanası geçmiş olsun canım.ama o kadar üzülme canım...düşe düşe büyüyecekler benim kızda sürekli düşüyo benimde canım gidiyo ama yapacak bişi yokkk.düşmüş büyümüş deniz oğlanımız...

kalımerocum sızınde 10. ayınız kutlu olsun dogum gunlerıne yaklasıyoruz ne heyecanlı hihoyyyt
yasmın. 28 , remedios, gulizgül, mmf cım tesekkur ederız teyzelerı :dance:

h.mine cım ne gusel bır tesadüf zemuszemus

Kolay gelsin Lelal'cim. Tatlı yorgunluklar bunlar :)
Bu arada çamaşır as kurut derdinden kurtulman için kurutmalı çamaşır makinelerini öneririm. İnsanın iş yükünü bayağı hafifletiyor...

Ben de çok istiyorum kurutmalı çamaşır makinasıııııııııııı..

Eee bu danalarla hiç bi şey belli olmuyor.koltuğunuzu da güle güle kullanın..oto koltuğunuz nasıl geriye dönük mü,öne baknlardan mı canım?markası ne?

Canım benim geçmiş olsun..Çocuk bunlar düşe kalka büyüyecek diyoruz ama insanın içi cız ediyor yine de..

bende iyi hissetmek istiyorum senağlama

Ne oldu zeynakuş sana yaa?kötü hissetmek için bir sebebin var mı?

benim saç olayı arada kaynadı yav saç dökülmesi çin ne önerirsiniz kızlar yine gidip kestireyimmi mecbur

Ben kestirdim dökülmem çok çok azaldı.tavsiye ederim.Onun dışında bir sürü yağ,bitkisel şampuan filan var kullanılacak ama ben sebatkar bir insan olmadığım için hiç bulaşmıyorum.iki kullanır bırakırım sonra.

Kocan mı boyadııııııııı :1shok::1shok:ne kocalar var beeeee..

Ay benim de son 3 boyamı kociş yaptı, maşallah isteyince elinden iş geliyor :))

seninde miiiiiiiiiiii:1shok::1shok:

hoşgeldinnnnnnnnn..a.s.

Maşallah banusuya..ben de cici cici diyerek yapmasına engel olmaya çalışıyorum..pek dinelmiyor ama dokunuyor sonra bana bi bakıyor.

Boşver canım bu koca milleti böyle..kutlu olsun yıldönümüz..a.s.

günaydın kızlar yorucu bir hafta sonu tatilinin ardından yine buradayım

miniğim ve ıcırım 10. ayınız kutlu oldun şekerlerimin anaa ne güzel denk gelmiş biri hediye alacağımız biri hediye vereceğimiz kaydirigubbakcemile3

yasmincim sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bu erkek milletinin işine akıl sır ermez boşver bazen şahane romantik erkek olurlar bazen öküz o yüzden hee de geç hiç karışma senin sinirlerin daha çok bozulur ona bişey olmaz

benim de rezil bir hafta sonu geçti yorgunluktan bittim resmen gece yatağa atıyorum kendimi kafamı yastığa koyduğumu bile hatırlamıyorum bazen Eymen'in sesini bile duymuyorum babası duyuyor zaten yavrum kaç gündür yer yatağında yatıyor bir türlü yatağı kurulamadı neyseki bu gece artık yatağına geçer yoksa gece karanlık falan dinlemiyor uyanır uyanmaz emekleyerem bizim odaya geliyor şap şap el ayak sesleriyle uyanıyoruz
perdelerim eve uzun geldi yaa burası çatı katı yaa tavan yere yakın tabi biraz o yüzden ama kestirmedim böle kullanıcam millet özellikle uzun yaptırıyor şimdi kestirsem başka eve geçince yine kısa gelecek o yüzden böle kalsın dedim

Beyazmelek'cim hayırlı olsun yeni eviniz. Bu arada hiç dert etme lütfen uzun perde modası cidden var. Hatta yerde bayağı bi toplandıysa daha da iyi, tam modern olmuştur evin :)

Bu arada Çitos'cum benim koca cidden meraklı böyle işlere. Ben istemeden o hevesliydi saçlarımı boyama. Baktım iyi yapıyor, e hadi sen boya dedim yine. Hiç üşenmez yani. Hatta hamişken kaç kere bana ağda yapmışlığı bile var!

h.mine, ıcır. kalimero 10. ayınız kutlu olsun şekerler..Nice güzel aylara, yıllara inşallah...a.s.
gülizgül hoşgeldin canım..
yasmin sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..Nice sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu yıllara...

BEYAZMELEKCIM TESEKKUR EDERIZ
canım hafta sonu kardesımle konustum hedıye olayıını anlattım
eymenın adını duyunca cok begendı benım bır daha kı cocugum erkek olursa eymen ısmı güsel olurmus kendı oyle hayal kurmus eylul / eymen dıye allahım yaa :))

evet canım baya toplandı sayılır işte çok aşırı değil ama birazı yerde
vitrinimin camı çatlamış eşyalar bazı çizikler vs... puff ne yapalım taşınınca olacak böle şeyler kendi evim olana kadar idare edeceğim artık kendi evim olunca inşallah eşyalarımı istediğim gibi yenilerim artık çatlak camı da yaptırabiliriz inşallah

bu arada senin kocişte baya hamaratmış maşallah

Beyazmeleğim hayırlı olsun, güle güle oyur.ınşallah kendi evine diktirirsin perdeleri.Yavru kuşuna da dikkat et, yerim onun emekleyen bacaklarını.

Çitos ben de eşimden rica etmiştim bir kere hamişken , korktu.Ben de başımın çaresine baktım. Çok şanslısın valla.

ama doğru sölemiş ablan canım bence de eymen eylül çok uyumlu benim de kızım olursa eylül mü koysam acaba kaydirigubbakcemile3 inşallah allah önce bu yavrularımızı sağlıkla büyütsün sonra isteyenlere bir tane daha nasip etsin

kızlar kuzenimin bebeği olmuyor önümüzdeki haftalarda ilk tüp bebek denemesi olacakmış aklım hep onda inşallah ilk denemede olur :Saruboceq:

canım iyimişsin sen ya kaş bıyık filanda ögrensinde kuaför masrafın iyice azalsın:)

Kızlar günaydınn öğlen oldu ama ben anca gelebildim işe.dün misafirim geldii amaaan çocukla ne zormuşş ya sabahtan akşama kadar belim koptu valla.bi yandan evle bi yandan bebekle bi yandan yemekle uğraşırken kafayı yedim.allahtan eşim yardım etti bana sağolsunn.geçmişi okuyamadım herkesi öpüyorum görüşürüzz.

Elmalıcım sen yakında manikür pedikürü de bedavaya getirirsin. Öğret öğret bak eminim onları da yapar :))))

Çitoscum kuzunla bir daha ayrı kalmazsın inşallah hayatım. Ya kızlar nasıl bırakıyorsunuz geceleri ben hiç bırakamam gibi geliyor. Hatta bırakmayı çok isterim ama geçen annemle yattı gece ağladığında bile koşa koşa başındaydım. Benimki saplantı derecesinde düşkünlük sanırım ya. ışe falan nasıl geliyorum ona şaşıyorum aslında.

Mmmf cim uyu ama olmaz bak böyle o ne kızım ya sabah 5 e kadar farmville mi takılıyorsun yoksa. napıyorsun anlamıyorum ki.

Icır, h mine ve minik kalimero 10. aylarınız kutlu olsun kızlar. Kuzucuklara maşallah ya şurda 2 ay sonra doğumgünleri geliyor. Bize de maşallah Allah ayırmasın.

Eylülcüm yeni saçın hayırlı olsun. Çok heyecanlıyım ben de arkadaşıma boya aldırdım neredeyse 1 buçuk yıl sonra ilk kez saçımı boyayacağım. Ama ben kocama değil yarın akşam anneme boyatacağım. Ya rengini bile bilmiyorum arkadaşım sana çok gider dedi iyi tamam al dedim. Organik bir boya. Rengi yazarım size. Hatta iyi tarafıma gelirse bi de foto bile yollarım valla :)))

Sabah 7 de kalkıp banyo tuvalet temizliği yaptım kızlar benimki de akıllı işi değil ama napayım başka vaktim yoktu. Sonra bir duş alıp işe geldim. Niyeyse böyle erken kalkınca kendimi daha dinç hissediyorum.

Veeee bugün pazartesi ben diyete başladım. Şşşşşşş sessizzz. Sizden başka kimse bilmiyor. Sonra bozunca ciddiye almıyorlar. Salata dışında bişey yesen, ya sen diyet yapmıyo musun diyorlar. Ben de kimseye söylemiyorum. Bakalım ne yapacağım ne kadar dayanacağım.

Bu radikal kararın arkasında süt sağmayı artık bırakmaya karar vermem yatıyor tabii ki. Bir iki gün daha sağıp tamamen bırakmayı düşünüyorum. Zaten artık inanılmaz az geliyor. Azıcık da olsa kızım içsin diyorum ama bunun sonu yok. Kızlar sizce doğru bir karar mı veriyorum, hala emin değilim de. Ya çoğalırsa diyorum. Biraz daha çabalayayım diyorum. Ama kocam artık o kadar sıkıldı ki. Akşam süt qpompasının valfi yırtılmış dedim. Hep süt sağmaktan bahsediyorsun bıktım artık dedi. Halbuki uzun zamandır onun yanında bile süt sağmıyorum. Bırakmayı da en çok bu yüzden istiyorum ((

günaydın kızlar

kalimero, ıcır, h.mine 10. aylarınızı kutlarıma.s. az kaldı valla yaşlarına

yasmin sizinde evlilik yıldönümünüzü kutlarım a.s.

tümm geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim, normalde çok düşüyor çünkü çok hareketli çoğu zaman yanına bile gitmiyorum kaldırmak için kendisi kalksın diye, bu kez işte allah korusun kırıldı yada bişii oldu sandım öyle bir kıvrıldıki o bilek

mmmf yeni takvimini bende beğendim, bende değiştirmek istiyorum ama kk da problem çıkıyor, kaç aylık resim duruyor orda

ilke süpürgeyle aşk yaşıyor gideyimde süpürgeyi kurtarayım elinden

elmalı turta sen en şanslımızmışsın
bak geçen hafta biz koçişler bebek bakımına ve ev işlerine yardımcı oluyorlar mı diye tartışırken seninki kuaför işlerine bile yardım ediyormuş nazar değmesin maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…