- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.921
sağol gülizcim valla oldu:)
h.mine, ıcır. kalimero 10. ayınız kutlu olsun şekerler..Nice güzel aylara, yıllara inşallah...a.s.
gülizgül hoşgeldin canım..
yasmin sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..Nice sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu yıllara...
Beyazmelek'cim hayırlı olsun yeni eviniz. Bu arada hiç dert etme lütfen uzun perde modası cidden var. Hatta yerde bayağı bi toplandıysa daha da iyi, tam modern olmuştur evin :)
Bu arada Çitos'cum benim koca cidden meraklı böyle işlere. Ben istemeden o hevesliydi saçlarımı boyama. Baktım iyi yapıyor, e hadi sen boya dedim yine. Hiç üşenmez yani. Hatta hamişken kaç kere bana ağda yapmışlığı bile var!
Julicim ben de gece hiç bırakmak istemedim aMA ishal oldum orda ve yola o halde çıkmam pek uygun olmayacaktı..İshal bu biliyorsunuz nerde gelceği belli olmaz :roflol::roflol:..
Süt sağma meselesine gelince bence de bırakmalısın.Çünkü çok az miktarda geliyor diyorsun.Artık bebeklerimiz besinlerini daha çok ek gıdalardan alıyorlar.Mesela benim oğlum günde 250-300 ml mama içiyor sadece..Benim çevremden ve hastalardan gözlemlediğim emen çocukların ek gıdaları daha az aldıkları yönünde.Bir de gece emmek istedikleri için daha sık uyanıyorlar.Artık 10 aylık oldular.Ne mutlu sana bu zamana kadar çabaladın ve emzirdin.Sağmayı bırak yine geceleri emzirirsin.Bu saaten sonra o seni bırakmaz zatenkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?