2008 Kasım Anneleri

sağol gülizcim valla oldu:)

bişi dğil canım benim..

hoş bulduk canım...

Beyaz melek..yeni evinde güle güle otur canım..

selam kızlar herkese yorgunum uykusuzum ama mutluyumm:))
şimdiiii kalimerocumm geçmiş olsun oğluş hafif öksürüyormuş
inşallah ilerlememiştir yaaa
ıcır,h.mine.minik 10.aylar kutlu olsun
bu arada 10.aylar furyası başladı şimdide
kasım annelerinde tamm 3 adet eylül varmış yaaa
ıcır ben senin kızçenin adının eylül olduğunu bilmiyordum valla
gülizin ki biliyorm da iki adet eylül var sanıyordum 3 adetmiş
beyaz meleğim güle güle otur evinde canımcımm
ay unuttuğum olduysa artık napiim çok uğraştım hatırlamak için

Yok artıkkkkkkkk:1shok::1shok::1shok:...E bugünlük bu kadar dumur yeter be yavrum..:1shok:

elmalıcım bizimkiler benzer cinstenmiş saçımı boyatmadım hiç ona artık çok pratikleştim çünkü, ama hamişken ağda işinde azcık yardım etmişliği var canım

Julicim ben de gece hiç bırakmak istemedim aMA ishal oldum orda ve yola o halde çıkmam pek uygun olmayacaktı..İshal bu biliyorsunuz nerde gelceği belli olmaz :roflol::roflol:..

Süt sağma meselesine gelince bence de bırakmalısın.Çünkü çok az miktarda geliyor diyorsun.Artık bebeklerimiz besinlerini daha çok ek gıdalardan alıyorlar.Mesela benim oğlum günde 250-300 ml mama içiyor sadece..Benim çevremden ve hastalardan gözlemlediğim emen çocukların ek gıdaları daha az aldıkları yönünde.Bir de gece emmek istedikleri için daha sık uyanıyorlar.Artık 10 aylık oldular.Ne mutlu sana bu zamana kadar çabaladın ve emzirdin.Sağmayı bırak yine geceleri emzirirsin.Bu saaten sonra o seni bırakmaz zatenkaydirigubbakcemile5

Maşallah diyim, benimle ilgilenmeyi seviyor işte... :kedi: Bu arada işi bedavaya falan getirme derdi değil, çünkü bilenler biliyordur, eşim tarafından subay ailesiyiz, orduevlerinde bedavanın da ötesinde bu işler... Biraz da ben kuaföre gitmeyi sevmem, ondan kocişin ellerine teslim ediyorum kendimi...
Bu arada tekrar maşallah diyim bebek bakımında da çok yardımcı oluyor. Bi bişlmediği toz almak, cam silmek :)

Bu arada Beyazmelek'cim, toz olayını çok dert etmiyorsan vitrinini camsız kullanabilirsin. Eşimin halası öyle kullanıyor mesela vitrini, kötü de olmamış...

bence de bu kadar yeter Juli'cim. Evde olduğun zamanlarda keyif için verirsin bundan sonra. Ben de bıraktım kaç zamandır sağmayı. Ben varken emiyor, yoksam ek gıdalarla karnını doyuruyo...

Ben de hep 1 yaşından sonra geceleri emer diyordum hayatım ama 1 ay önce emmeyi bıraktı. Bir aydır sağıyorum geceleri dahil olmak üzere ama bir şekilde sütün devamlılığını sağlayamadım. Bir de bu işi anlayamadım. Doktor bana 200 cc süt çok az en az 500 cc süt içmesi lazım dedi. Ama hem buradaki hem de tanıdığım bebekler yani mama içenler sadece gece içiyorlarmış o da 500 cc etmiyor. Yani mamayı da 500 cc diye ısrar etmek mi gerek yoksa içtiği kadar mı vermek gerekir.
Denizanası 500 cc ilk adım sütü veriyor. Ben 100 cc anne sütü, 200 cc mama bir de 150 cc kadar ilk adım sütü veriyorum karışık bizimki. Ha bir de şey soracağım size. Muhallebisini sulu yapıp uyumadan önce yatakta 170 cc kadar onu içip öyle uyuyoruz. Bu da süt yerine geçer mi acaba

Hayır hayatım bozma moralini. Birçok arkadaşın doktoru sadece günde tek sefer mama yeter diyor. Hatta çileğin doktoru gece emzirmeyi kes demiş. Yani miktar iyice azalır o zaman. Zaten şöyle bir yaklaşımları var eğer yoğurdunu da yiyorsa, süt içmesi artık o kadar önemli değil. Bunu diyen doktorlar da var. Ya yine en iyisini biz biliriz bence boşver bozma moralini.

günaydin herkeze..tontisimle kahfaltimizi yaptik smdi yuvarlanma keyfindeyiz.

gecmise söyle bir baktimda sac boyalari agdalar filan baya yogunmusunuz:)

biraz dolasim bakim baska neler varmis ortalarda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…