2008 Kasım Anneleri

süt olayi iyice benide karistirdi ama ben bildigimi yapitorum .kesmedim gece emzirmesini

zaten yalnizca geceleri emiyor birde onu kesersem nasil sütüm olcakki.Dis hekimi bi arkadasim bisiy olmaz ardindan bi damla su ver korur dislerini dedi.hem bu disleri zaten degiscek endiselenmeye diyince rahatladim ben.

günaydın kızlar..

juliim canım ben de geeleri çok uyandığıiçin mamaya geçtim..yatarken 200 cc gece de 100 cc içiyor..gündüz 2 kere emiyor ama çok az çekiyor ..acaba öğlende uyturken versemmi..1-2 kereverdim ama uyanına yoğurt unu zor yedi...vallahi çok zor ..tuna çok zor yiyor..

bu aradaben hem kahvaltısını hem de muhallebisini sadee sütlehazırlıyorum 1 haftadır..sorun olmadı..

Elmalı Turtacım her bebek farklılık gösterir.Hepimizin beslenmesi aynımı?Ben de ana öğün yemek veriyorum.Yatarken kendi sütümden veriyorum, eğer olmasaydı mama verirdim.Gece de mama veriyorum.Her bebek aynı ölçekte içmez.Önemli olan gelişimleri.Kimi bebek bir defada 6 ölçek, kimi 4 ölçek alır.O yüzden sağlıklıysa sıkma canını.

hilalcim 10 . ayınız kutlu olsun canım, o kadar kısıtlı zamanda bakıyorumki buraya takvimlere hiç göz atamıyorum iyiki doğdu bak 10 aylık oldu:)a.s.

benim hanımefendi mama içmiyor bende pirinç ununu biraz cıvık pişirip veriyorum..Birkez..
bilmem yanlışmı yapıyorum fakat sütümün yetmediği zamanlarda hep mama denedim ama mümkün değil içmedi..

günaydın kızlar
10.ayı dolan bebişleri kutluyorum
denizanası ilke ye çok geçmiş olsun cnm
yasmincim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
beyazmelekçim yeni evinde güle güle otur cnm
unuttuğum bişey varmı ki!!!
uykum var yaa bütün uyku düzenim bozuldu ramazanda

maasallah ne hamarat kocalar var sızde
kuaforluk bılıncaltında yatan mesleklerı sanırım
hos benım kocıs de saclarıma takmıs durumda
yatarken cok yıyormus yuzunu de keseyım mı dıye yalvarıyor bana

asortıkcım tsk ederım canım
az once esım doktora goturdu bakalım ne dıyecek ben gıtmedım
ısım coktu dıye ama sımdı eve yanına gıdıyorum bakalım ne demıs
ayrıca sen neden kılo verme derdındesın anlamadım
gayet guzel gorunuyorsun bence

hanı derler ya ılıgıme kemıgıme kadar usudum dıye
ıste ondan tam ılıgıme kemeıgıme kadar uykusuzum
nasıl dınlenıcem ben yaaa

tsk,ler dilosum sen yazmasan beni hic farkinda diilim:)

bende herkezin 10.ayini kutlarim.simdi bizim bebisler tam 10 aylikmi oluyorlar yoksa

10`u doldurup 11`dnmi gün aliyorlar?yani soranlara kac aylik diycez?

şu süt olayı hepimizin kafasını kurcalıyo sanırım
bende geçen hafta asizede sormuştum ya bıraktırsammı acaba diye düşündüm ama vazgeçtim yine emiyo çocuk ama benim süt çok çok az kaç cc çıkar günde bilmiyorum(( napıyım artık sütle doymaz zaten,memede büyük kurtarıcı ama gece hemen veriyosun ağzına,mesela dün dışarı çıktığımızda huysuzlandı uykusu geldiği için emzirdim uyudu hemen kolaylık gerçekten

ben on aylık diyorum çilekçim
doğumgünlerine çok az kaldı çok hevesleniyorum ilk doğum günü için ne yapsam, ne giydirsem,pastası nasıl olsun diye düşünüyorum hep
doğmadan önce mevlütleri için şimdide d.günleri için hevesleniyoruz:))

Kızlar bu süt olayını birdahaki ay bitirecez gibi.Çoğumuzun azalmış.Benim de azaldı oruçla birlikte.400-450 cc arası veriyorum, yetmiyo.Ben de sağmaktan çok yoruldum.6 aydır sağarak veriyorum.Ben de düşünüyorum bırakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…