- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.961
günaydın kızlar
dünden sonra burası bayağı bir kalabalıklaşmış umarım herkes iyidir
dünden sonra burası bayağı bir kalabalıklaşmış umarım herkes iyidir
Günaydın kızlar.Hafta sonu giremiyorum siteye.Çünkü oğlum durmuyo, mahvediyo beni.Bir de hastalandı.Grip olmuş, burnu nasıl tıkalı.Yavrum iyice hareketlendi.İki dizinin üstüne kalkıp, oraya buraya tırmanıyo.Bir de ellerini yere dayayarak ayağa kalkacak gibi oluyo ama yana aşıyo.C.tesi günü 3 kere yerde sırtüstü aştı.Dünde tırmanırken eli kaydı yüzünü vurdu.Zor günler bizi bekliyor.Bu arada bugün evlilik yıldönümüm.Ama hiçbir planı yok benim kaba kocamın.
canım oğluşuna geçmiş olsun ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
bu arada oglusum ıkı gundur hafıften oksuruyor sanırım bugun doktor yolu gorundu bıze
minikçim geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir ve 10. ayınız kutlu olsun canım
günaydın arkadaşlar bende geldim..nasılsınız..bebişlerimizde iyidir inşallah...
hoşgeldin canım
Herkese günaydınnnnnnnnnn..a.s.a.s.
Hafta sonu Adana'daydım.Anneannemin cenazesine gidememiştim.Bu hafta sonu gittik eşimle.
Oğluşu götürmedim sabah gidip akşam döneriz,orası da çok sıcak diye.Orada da rahatsızlandım biraz öyle olunca gece dönemedik..Pazar günü öğlen 1 gibi evdeydik.Çok özlemişim yavrumu o da bizi özlemiş..gözleri ışıldadı görünce.Allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın..senağlamasenağlama
canım tekrar başın sağolsun ve allah kimseyi evladından ayrı bırakmasın bu arada umarım şimdi daha iyisindir canım
cıtoscum basın sağolsun allah gerıde kalanlara uzun omur versın
evet canım kımseyı yawrundan ayırmasın rabbım evlat acısı tattırmasın
bu arada eylul 10 aylık olduuu usttekı ıncılerımızde ıyıce bellı olmaya basladı koca koca gelıyorlar bakalım buyukler bıraz sızın bebeıslerındemı dıslerıde mı oyleydı ????
ıcırcım 10. ayınız kutlu olsun canım
kaydirigubbakcemile2ıcırcım 10. ayınız kutlu olsun eylül'le zeynep ceylin aynı gün dogumluymuş bizde 10 aylık olduk da
minecim sizinde 10. ayınız kutlu olsun
günaydın kızlar yorucu bir hafta sonu tatilinin ardından yine buradayım
canım sıkıntı yapma her ev değiştirdiğinde perde değiştiremezsin ya allah inşallah sanada kendi evini almayı nasip eder canım
ve ben oğluşunun gece karanlığında emekleyen ayaklarını ısırır yerim
Beyazmelek'cim hayırlı olsun yeni eviniz. Bu arada hiç dert etme lütfen uzun perde modası cidden var. Hatta yerde bayağı bi toplandıysa daha da iyi, tam modern olmuştur evin :)
Bu arada Çitos'cum benim koca cidden meraklı böyle işlere. Ben istemeden o hevesliydi saçlarımı boyama. Baktım iyi yapıyor, e hadi sen boya dedim yine. Hiç üşenmez yani. Hatta hamişken kaç kere bana ağda yapmışlığı bile var!
maşallah kocişine ama ben ağda yaptıramazdım herhalde ...
Veeee bugün pazartesi ben diyete başladım. Şşşşşşş sessizzz. Sizden başka kimse bilmiyor. Sonra bozunca ciddiye almıyorlar. Salata dışında bişey yesen, ya sen diyet yapmıyo musun diyorlar. Ben de kimseye söylemiyorum. Bakalım ne yapacağım ne kadar dayanacağım.
Bu radikal kararın arkasında süt sağmayı artık bırakmaya karar vermem yatıyor tabii ki. Bir iki gün daha sağıp tamamen bırakmayı düşünüyorum. Zaten artık inanılmaz az geliyor. Azıcık da olsa kızım içsin diyorum ama bunun sonu yok. Kızlar sizce doğru bir karar mı veriyorum, hala emin değilim de. Ya çoğalırsa diyorum. Biraz daha çabalayayım diyorum. Ama kocam artık o kadar sıkıldı ki. Akşam süt qpompasının valfi yırtılmış dedim. Hep süt sağmaktan bahsediyorsun bıktım artık dedi. Halbuki uzun zamandır onun yanında bile süt sağmıyorum. Bırakmayı da en çok bu yüzden istiyorum((
canım süt sağma işi gerçekten çok zor ve yorucu artık 10 aylık oldular gece emmeye devam ediyorsa bencede artık sağmayı bırakırsın çünkü artık anne sütü ana öğünleri aksatmayacak şekilde olmalı bu arada benim oğlum hiç devam maması içmiyor büyüme sütlerinide pek sevmedi günde en az 500ml içmeliler diyorlar geceleri sürekli emiyor gündüzde kahvaltısını ve kaşık mamalarını devam mamasıyla hazırlıyorum inşallah yetiyordur çünkü asla yoğurt yediremiyorum son 15-20 gündür...
kızlar bizim 10. ayımızı kutlayan olmadı..Çok kayle alınmıyoruz sanırım..Çok üzgünüm çookkkk:)):1no2:klava:senağlama
hilalcim sizinde 10. ayınız kutlu olsun canım
ayyy kızlar ya acıktım benn oruçta değilim ama kazınıyor midem
hala adet olmadım bu arada tamm 5 gün geçti
asorti sen hala bir korunma yolu bulmadın mı canım?...
mmmf takvimindeki resminiz çok güzelmiş canım
umarım unuttuğum bir şey olmamıştır size kısa bir özet çekmiş oldum