2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
dünden sonra burası bayağı bir kalabalıklaşmış umarım herkes iyidir

hilalcim ve çilekcim sizinde 10. aylarınız kutlu olsun

elmalı turtacım vitrin camsız nasıl olur bilmem içime pek sinmez heralde ama eşimi ikna edersem camı bir sök bakayım derim ama kabul edermi bilmem zira adamı günlerdir deli etmiş vaziyetteyim sök tak yok olmadı bidaha sök onu oradan al buraya koy yok beğenmedim bir daha oraya koy bir de şunu denesek adamcık deli oldu valla günlerdir kafamçokkarıştı

bu arada julicim bence de sağma artık gerek yok sadece emzir yeter ben 6 aylıktan sonra sağmayı bıraktım çünkü çalışırken hem emzirmek hem de sağmak çok zor oluyordu hem de sağdığım sütü içmiyordu dökülüyordu ziyan oluyordu onun yerine geldiğim zamanlarda emzirdim geri kalan zamanlarda ek gıda aldı gerekirse mama aldı şimdi bir sabah bir akşam emiyor mama da alıyor daha ilk adım sütüne falan geçmedim eşim bu konularda çok pimpirikli doktor 1 yaşından sonra dedi ya 1 yaşından bir gün önce başlatmaz imkansız o mamalarda bile neler çektik mesela aptamil 3te 9. aydan itibaren diyor ya günü dolmadan adama aldıramıyorum manyak ya -tatlicadiarzu-

tsk,ler dilosum sen yazmasan beni hic farkinda diilim:)

bende herkezin 10.ayini kutlarim.simdi bizim bebisler tam 10 aylikmi oluyorlar yoksa

10`u doldurup 11`dnmi gün aliyorlar?yani soranlara kac aylik diycez?
canım 10. ayınız kutlu olsun canım ben 10 aylık diyorum canım

canım sen bildiğim kadarıyla sağmıyorsun ben bıraktırmayı hiç düşünmedim çünkü benimde aynı senin gibi çok çok az sütüm var ve bir tek gece içiyor dediğin gibi geceleride çok rahat mama yapma derdi yok hazır yani bence emdiği yere kadar emzir

aynı şeyleri hep bende düşünüyorum allah hayırlısıyla o günleri göstersinde...

bu arada benimde aslında nasıl uykum var mmmfcim senle aynı durumdayız gerçi dünden oğlumun pek suçu yok beni uyku tutmadı kocişle balkonda uzun uzun sohbet ettik sonra sahuru yaptık yattığımda saat 4:30 du saat 7dede oğluş uyandı şu an komadayım bildiğin gibi değil asında uyusam olur ama ne yemeğim var nede evim toplu...bide aklım sizde kalıyor okumadığım zaman bura benim dinlenme yerim

hilal ve çilek 10. ayınız kutlu olsun ..nice aylara yıllara...

ecemim hoş bulduk canım...

bende emdirenlerdenim..hatta biz 6 aylık olana kadar hiç ek gıda almadık sütüm hep iyiydi hala iyi hala emişiyoruz..ben 2. bebeği düşündüğüm için( 2010 mayıs inşallah alalh nasip ederse)ozamana kadar emdirmeye düşünüyorum..herhalde sütümde bi azalma olmaz...

piroşum bende çok heyecanlıyım ilk doğumgünü için , bizim parti yapacağımız yer bile belli sositososito
pastası ve pastayı yaptıracağımız yer , giyeceği kıyafet ( bi ayakkabı alıcam ) da belli , hatta davetli listesini bile çıkardım , sanırım abarttım biraz :kedi:

ecemim sağmıyorum cnm gecede gündüzde emiyo bakalım gittiği yere kadar
bitek ben değilmişim d.günü için hevesli olan benden heveslierde var
andinacım maşallah herşeyi hazırlamışsın nerde kutlayacaksın cnm batu nun d.gününü,ben evde yapıcam sonra kociş kızımla beni bi yere götürür ailecekte kutlarız

piroşum biliyorsun kocamla batunun doğumgünü aynı , o yüzden 19 kasımda akşam kocamınkini kutluycaz , 21 kasım cumartesi de bahçelievlerde bir anaokulunda parti vereceğiz , tüm kasım anaları davetli olacak tabikim , hepinize davetiye göndercem , hatta davetiye konsepti de belli de onu bilgisayarda yapmak biraz zor olucak gibim benneyaptımki
palyaço falan da düşünüyorum bakalım işin o kısmını kociş halletcek , bide pasta dışındaki yiyecekler daha çok bebeklerin yiyebileceği şekilde olucak mesela değişik şekillerde havuçlar , elmalar , ne bilim işte büyüklerden ziyade bebelere yönelik yapıcam herbirşeyi... inşallah aklımdakileri hayata geçirebilirim :Saruboceq:

selamkızlar napıyonuz ben hastalıklarla boğuşuyorum fena üşütmüşüm sistit oldum geneeee.
benim oğlan iki köpek dişini de çıkarmış benim haberim yok eltim gördü c.tesi gnü şok oldum.ben azılara konsantre olmuşum kabardılar çünü bugün yarın patlıycaklar diye çocuk 2 diş çıkarmış görmemişim:))

andina senin oğlanın adı da mı batu adaşlar galiba benim oğlanla.doğum tarihi nezaman benimki 18 kasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…