- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #37.981
Ben de hep 1 yaşından sonra geceleri emer diyordum hayatım ama 1 ay önce emmeyi bıraktı. Bir aydır sağıyorum geceleri dahil olmak üzere ama bir şekilde sütün devamlılığını sağlayamadım. Bir de bu işi anlayamadım. Doktor bana 200 cc süt çok az en az 500 cc süt içmesi lazım dedi. Ama hem buradaki hem de tanıdığım bebekler yani mama içenler sadece gece içiyorlarmış o da 500 cc etmiyor. Yani mamayı da 500 cc diye ısrar etmek mi gerek yoksa içtiği kadar mı vermek gerekir.
Denizanası 500 cc ilk adım sütü veriyor. Ben 100 cc anne sütü, 200 cc mama bir de 150 cc kadar ilk adım sütü veriyorum karışık bizimki. Ha bir de şey soracağım size. Muhallebisini sulu yapıp uyumadan önce yatakta 170 cc kadar onu içip öyle uyuyoruz. Bu da süt yerine geçer mi acaba
kızlar bizim 10. ayımızı kutlayan olmadı..Çok kayle alınmıyoruz sanırım..Çok üzgünüm çookkkk:)):1no2:klava:senağlama
Senaryo çalışmam lazım ben kaçtım...
piroşum bende çok heyecanlıyım ilk doğumgünü için , bizim parti yapacağımız yer bile belli sositososito
pastası ve pastayı yaptıracağımız yer , giyeceği kıyafet ( bi ayakkabı alıcam ) da belli , hatta davetli listesini bile çıkardım , sanırım abarttım biraz :kedi:
piroşum biliyorsun kocamla batunun doğumgünü aynı , o yüzden 19 kasımda akşam kocamınkini kutluycaz , 21 kasım cumartesi de bahçelievlerde bir anaokulunda parti vereceğiz , tüm kasım anaları davetli olacak tabikim , hepinize davetiye göndercem , hatta davetiye konsepti de belli de onu bilgisayarda yapmak biraz zor olucak gibim benneyaptımki
palyaço falan da düşünüyorum bakalım işin o kısmını kociş halletcek , bide pasta dışındaki yiyecekler daha çok bebeklerin yiyebileceği şekilde olucak mesela değişik şekillerde havuçlar , elmalar , ne bilim işte büyüklerden ziyade bebelere yönelik yapıcam herbirşeyi... inşallah aklımdakileri hayata geçirebilirim :Saruboceq:
piroşum artık o gün prenses gibi olur , oğluşum da kavalyelik yapar , Allahım yaa hale bak büyüdüler de doğumgünleri yapıyoruz zemuszemus
gulizcim ne bu acele ayol , anlamadım ki neden myıs 2010 , olimpiyatlara hazırlanır gibi olmuşunnnn , ben bi daha hamile kalırsam eylülde kalacam ki kızım yengeç burcu olsun opuyorumnanaktan
atatanem kısaca batu diyoruz , aslında batuhan ama kimse çocuğa batuhan demiyor , o da bizde alıştık batu olmasına kaydirigubbakcemile
piroşum artık o gün prenses gibi olur , oğluşum da kavalyelik yapar , Allahım yaa hale bak büyüdüler de doğumgünleri yapıyoruz zemuszemus
gulizcim ne bu acele ayol , anlamadım ki neden myıs 2010 , olimpiyatlara hazırlanır gibi olmuşunnnn , ben bi daha hamile kalırsam eylülde kalacam ki kızım yengeç burcu olsun opuyorumnanaktan
atatanem kısaca batu diyoruz , aslında batuhan ama kimse çocuğa batuhan demiyor , o da bizde alıştık batu olmasına kaydirigubbakcemile
andisimmm masallahh hazirmis sizin herseyiniz..
biz iki tane yapicaz dogum günü partimizi,ilki Deniz ve arkadaslarina ikinciside anne ve babalara
ama henüz bi hazirligimiz yok.
gülizcim nede hemen istiyosun ikinci bebegi?zor olmuycakmi canim ikisi birden.
ebet gülizcim yaaa erken değil mi çok zorlanırsın cnm yaaa
ben bu satırları yazarken hemile oluyormuşum allah korusun
kızlar şimdi annem aradı
yağız greve girmiş hiç bir şey yemiyormuş
sabah 6'da 150 ml devam sütü içmişti
bu saate kadar sadece bir tane sütaş babymix elmalı, bir tane küçük danone ve 5-6 kaşık kıymalı un çorbasını zorla yemiş
ısrarla başka bir şey yemiyormuş annem korkmuş birşey mi oldu diye komşumuzu çağırmış o da bakmış bir şeyi yok canı istemediği için yemiyor demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?