2008 Kasım Anneleri

piroşum artık o gün prenses gibi olur , oğluşum da kavalyelik yapar , Allahım yaa hale bak büyüdüler de doğumgünleri yapıyoruz zemuszemus

gulizcim ne bu acele ayol , anlamadım ki neden myıs 2010 , olimpiyatlara hazırlanır gibi olmuşunnnn , ben bi daha hamile kalırsam eylülde kalacam ki kızım yengeç burcu olsun opuyorumnanaktan

atatanem kısaca batu diyoruz , aslında batuhan ama kimse çocuğa batuhan demiyor , o da bizde alıştık batu olmasına kaydirigubbakcemile

andisimmm masallahh hazirmis sizin herseyiniz..

biz iki tane yapicaz dogum günü partimizi,ilki Deniz ve arkadaslarina ikinciside anne ve babalara

ama henüz bi hazirligimiz yok.

gülizcim nede hemen istiyosun ikinci bebegi?zor olmuycakmi canim ikisi birden.

ben geldim...
atatanem çok geçmiş olsun canım..Bu sıcak havada nerde üşüttün bu kadar???oğluşunun dişleride hayırlı olsun..
beyazmelek camsız vitrin çookkk kötü oluyor..Ben 2 ay kadar kullandım..Benimkide taşınırken kırılmıştı.Tozundan başedemedim veeee sonra attım, kurtuldum..
büyük kızımın 1. yaş günü partisini evde yapmıştım ve aysununkinide büyük bir ihtimalle evde yaparım..Hay allah ne zaman doğdular, ne zaman büyüdüler yaaa...Zaman ne kadar hızlı akıp geçiyor..

500cc ye illa tammalanacak diye bir şart yok julicim.hem kaşık mamalarında da devam sütü var,olmayanları da devam sütüyle hazırlıyorsun zaten..Bu kadar radikal olmamak lazım bence.benim devam sütü konusndaki fikrim böyle.Oğlumun doktoru da böyle düşünüyor.

kızlar bizim 10. ayımızı kutlayan olmadı..Çok kayle alınmıyoruz sanırım..Çok üzgünüm çookkkk:)):1no2:klava:senağlama

İyi hatırlattın canım benim hiç bir ayımı kutlayan olmadı şimdiye kadar..:gitme:..kutlu olsun 10. ayınız.

Senaryo çalışmam lazım ben kaçtım...

Ne senaryosu ayol artist mi olcan şekerimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Oooohh maşallah planlar hazır şimdiden..biz ne yaopacağız bakalım..Ben öyle çok kapsamlı bişey düşünmüyorum.Aile içinde kutlarız sanırım.

:
:1shok::1shok:..benim oğlumun adı da batuhan veee 19 kasım doğumlu..bu kadar olur ancak...lülülülülülü

bende burada bir anaokulunu kiralamayı düşünmüştüm doğungünü için ama şimdi yeni eve taşınınca vazgeçtim geniş bir salonumuz var büyük de bir terasımız var burada 5 kasımda havalar sıcak oluyor ben doğum aptığım gün bile kısa kollu ile geziyordum o yüzden balkonda da takılabilir millet ama benim davetli listemde baya kalabalık ya birini çaığrıp birini çağırmasam olmayacak hiçbirini çağırmasam çok az kişi olacağız daha oğlumun ilk doğumgünü dolayısıyla güzel olsun istiyorum evde yapacağım pastayı düşünüyorum nasıl yaptırsam diye evi süsleyeceğiz vs... çok iş var çok şimdiden düşünmeyeyim vbari önce bir evimin yerleşmesi yüzde yüz bitsin de ondan sonra ona geçeriz

hilalcim işte ben toz olacağını düşündüğüm için vazgeçiyorum camsız vitrin olayından zaten bir çatlak var o kadar abartılı değil birkaç ay idare ederim sonra yaptırırız camı varsa burada şimdi taşınma masrafı falan bir sürü masraf çıkı bir de bunu çıkarmayayım kocişe

ebet gülizcim yaaa erken değil mi çok zorlanırsın cnm yaaa
ben bu satırları yazarken hemile oluyormuşum allah korusun

evet kızlar zor olacak 2. bebek ama ben 33 yaşındayım ee hamile kalayım doğurayım deyinceye kadar yaş 35.. 35 yaştan sonra birz daha riskli biliyorsunuz..onun için mayısta kalayım istiyorum allah nasip ederse..neden mayıs derseniz..kızım 1,5 aydan yıl aldı..2. bebeğimde aynı olsun istemiyorum...2011 yılının başlarında olsun istiyorum..bakalım...hayırlısı..

andinacımm...kızın olacağına nasıl karar verdin canım ya..bildiğin bi yol varsa banada öğret ki oğlum olsunn.:lepi:

andina çin takvimine mi göre hareket edeceksin yoksa
kızlar siz kontrol ettiniz mi çin takvimini doğum yaptıktan sonra
ben baktım erkek olacak diyordu erkek oldu ama başka kimseden duymadığım için şansa tutmuş olabilir diye düşündüm

selamlar,
kalimero, ıcır, h.mine,hilal ve çilek derin 10 . aylarınız kutlu olsun..
bebişlerin yaşlarına az kaldı gerçekten.. bende evimizde güzel bir pastayla doğum günlerini kutlayalım istiyorum.. kendi aramızda sakince.. babanemiz bayrama geliyor özlemiş torunlarını ama doğum günlerine denk gelmiyor...
dün akşam olanları 7 de uyuttum iftarımı rahat açtım 8de çay keyfi yapayım dedim uyandılar neyse onlar yerde oynarken bende yanlarında içiyorum çayımı kaan bey gök gürültülü yaptı kakasını..:)) tam bulaşmadan temizleyim dedim önde bişey yok mok olduğu gibi sırtında hadi tut banyoya kıçını yıka kerem bey yalnız içerden ağlar neyse tüm değiştik üzerini.. oturdum kaldığım yerden tatlımı yiyip devam ederken kerem ben geri kalmayım dedi oda yaptı ama neyseki onunkini içerde hallettik..
kızlar benim oğlanlar kağıt yiyorlar ortada gazete görmesinler hemen ağıza.. artık kağıt bırakmıyorum ortada.. kerem bey ise ısırmayı huy edinecek yakında kaan ısırmıyor öper gibi yapıyor kerem nere denk gelirse ısırıyor çokta acıtıyor..
dün uyandılar kaanı oturttum oda yastığa kafasını koydu biberonunu içiyor sen git kaanın elini ısır sakince mahmur duran çocuğu ağlattı yetmiyormuş gibi bir kaşla göz arası ayağınıda ısrdı.. normalde yerde oynarlarken iyiler ama arada oluyor böyle kapışmalar.. oyuncak ikisinede aynı veriyorum yok illaki diğerindeki tatlı geliyor bazen...
atatanem hastaydın sanırım geçmiş olsun sanada..
bugün babamız evde oğluşlar uyanınca sağlık ocağına boy kilo ölçtürmeye gideceğiz epey oldu tartılmayalı bıdıkların..

kızlar şimdi annem aradı
yağız greve girmiş hiç bir şey yemiyormuş
sabah 6'da 150 ml devam sütü içmişti
bu saate kadar sadece bir tane sütaş babymix elmalı, bir tane küçük danone ve 5-6 kaşık kıymalı un çorbasını zorla yemiş
ısrarla başka bir şey yemiyormuş annem korkmuş birşey mi oldu diye komşumuzu çağırmış o da bakmış bir şeyi yok canı istemediği için yemiyor demiş

Canım az da yememiş.Acıkınca yer.Kalabalıkda yiyo benimki.Kuş uçtu böcek geçti diye diye yediriyorum.Bişisi yoktur.Hiç yemiyo gibi telaşlanma.Canı istemiyodur bencede.

selam kızlar herkezi dogum günü heycanı sarmış bende çok heycanlıyım bu arada ben kızımın dogum gününü babam cafe işletiyor onun yerinde yapıcam kapatıcaz o gece orayı bir güzel süslüycez çılgın dogum günü partisi vercez hepiniz davetlisiniz 31 ekimde bekleriz.

Merhaba kızlar,

Öncelikle 10 aya girenleri kutlarım.Nazlımelekden alıntı yaptım isimleri.geçmişe bakamadım.Bu sayfayada göz ucuyla bakabildim.
kalimero, ıcır, h.mine,hilal ve çilek derin 10 . aylarınız kutlu olsun..ısmini yazmadığım varsa affedin ve kutlamamı kabul edin Nice mutlu yıllara inşallah.

Ben de eve geldim.kalorifer takılmıştı ben yokken.
Eşim sağolsun baya temizlemiş ama yinede evi hok götürüyor.

Çok işim var çooookk,nasıl bitiririm bilmiyorum.

başımda ağrıyor 2 gündür.Sinizütim azıttı.Geçen duş aldım yattım.Saçım tam kurumamış vantilatör çalışyordu o çarptı.
Şimdi yine ağrı kesici aldım.ceren de uyumuşken uyumaya çalışacağım.

Atatanem geçmiş olsun sen de hastaymışsın.Acil şifalar.

Herkesi öptüm kızlar.Biraz dinlenmeye çalışayım.

remedios canım yoğurtla danone tok tutuyor çorbayı az içiyorlar..merak etme canı istememiştir benimkilerde öyle yapıyor çorbadan çook önce yada sonra veriyorum artık onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…