2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
gecmısı okuyamadım pek bugun vaktım olmayacak bılgısayar basında olmaya. oglusum hasta. bır kac gundur sabahları devam eden okusurugu vardı. dun gece burnuda tıkandı. sabaha kadar uyuyamadı. sabahta doktora goturduk. yalancı kus palazı dedı. antıbıyotıge baslayacagız (( o yuzden cok keyfsızım.

Nazlımelek,H.Mine ve Derin teşekkürler.
Swetter geçmiş olsun

Remedios normaldir canım yememesi.Benimkininde öyle yaptığı oluyo.
Üzülme acıkınca ister zaten.

gÜNDÜZ muhaBBETTE iyi ama dinlenmem lazım.
11 kullanıcı olmuşsuz maşallah :)) Kaçırdım bu kalabalığı tühh.

gÖRÜŞÜRÜZZZZ

Son düzenleme:
Herkeslere merhabaa...
10.ayı dolan tüm bebişleri kutluyorum.
Pazartesi sendromu tersine döndü. Çalışan annelerin hepsi için de öyledir sanıyorum..Artık hafta sonu pazartesi olsa da işe gidip dinlensem diye dört gözle bekliyorum..Çookk yoruldum hafta sonuuu...
Bu arada beyazmelek, buzdolabı işini nasıl hallettin? Gitti mi çizik?

Selam kızlar.
Şu anda o kadar içim acıyor ki sanırım bunu en iyi sizler anlayabilirsiniz.
yarın ücretsiz izinim bitiyor ve çarşamba işe başlıyorum, o yüzden oğlumu şu anda
babaannesi uyutmaya çalışıyor, ama o kadar çok ağlıyor ki anlatamam, son iki gündür babaanneye alıştırmaya çalışıyoruz, evde görünmemeye çalışıyorum ama beni gördükçe ayaklarıma sarılıyor, bıraktığım an çok ağlıyor,
yaklaşık 10 aydır en fazla 1-2 saat ayrı kaldık onda da babası baktı, kimse yoktu buralarda güveneceğim ben de bırakamadım, şimdi de o beni bırakmak istemiyor, biliyorum alışıcak ama çok acı çekecek ve çok üzülecek,
bi arkadaşım dediki çalışmaya başlamak için en kötü zaman 6 ay ile 1 yaş arasıymış, terkedilme korkusu yaşarmış bebekler, çok canım yanıyor çok.

sweettircem cok gecmis olsun hayatim,insl.kisa sürede atlatirsiniz..

darilgencim bende bu aralar babasina alistirmaya calisiyorum ve inan cok zorlaniyoruz.

Deniz 3 aydir ayriydi babadan dolayisiyla hep bende kalmak istiyor,sirf babasiyla yalniz birakmak

icin yürüyüse cikiyorum.anlasinki babaylada durulcak ama dedigin gibi zorlaniyoruz bizde.

Allah sanada kolaylik versin canim.

yavruşlar nassınızzz :)))
maşallah ekimin son gününde baya doğum olmuş yafu 10. aylarınız kutlu olsun şekerler,tüm bebeişleri ve annişleri öpyoruz kızımla
ata_tanem geçmiş olsun cnm
remedios bencede az yememiş cnm,babymix az bir miktar değilki,daninoda onun yarısı kadar.benimki sabah 7.30 da 180 ml devam sütü içti bi de 11 de kahvaltısını yedirdim.bu saate kadar başka bişey yemedi.yıkadım uyudu biraz önce.uyanınca yedircem öğlen yemeğini

Canım insanın içi acıyo ama alışacaz ne yapalım.İlk günü atlat gerisi kolay.Ben 3,5 aylıkken bıraktım.İşe ağlayarak gittim.Şimdi alıştık.Ama seninki daha zor olacak gibi.

canım benim çok geçniş olsun en kısa zamanda atlatır inşallah :Saruboceq:
gÜNDÜZ muhaBBETTE iyi ama dinlenmem lazım.
11 kullanıcı olmuşsuz maşallah :)) Kaçırdım bu kalabalığı tühh.

gÖRÜŞÜRÜZZZZ
kıolay gelsin cnm görüşürüz :gitme:
bende hep evde olduğum için evde yorulmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum cnm kocişte sağolsun yardım etmeyince... Çok üzgünüm çoook
canım benim okurken içime titrettin senağlama bebeğin iççin çalışıyorsun sonuçta,onun iyiliği için :teselli: bana bıurak okiyle oynasınlar akşama kadar,iş dönüşü alırsın kaydirigubbakcemile5nerde çalışıyorsun

off darilgen yaa.:( valla beni de mahvettin burda.zaten çok suluzırtlak bişey oldum ben:çok üzgünüm:
keşke daha fazla vakit geçirebilseydiniz babaannesiyle canım ya.Akılları herşeye ermeye başladı.çok zor olcak.ama mutlaka alışacak.Ben de el sallayarak çıkıyorum önce gülüyo sonra suratındaki ifade donup kalıyo ben kaybolana kadar bakıyo ama gülmüyoo:a015:allah kolaylık versin ne diyimm.ınş.hemen alışır.Neyseki yabancı değil bıraktığın kişi gözün arkada kalmaz.kolay gelsin canım.

canım çok geçmiş olsun bol su iç sistite en iyi o gelir canım su şişesini elinden bırakma canımbatuşuda kocaman öpüyorum bizim oğluşlar aynı gün doğmuşlardı

yerim ben onları ısırma huyu benim oğluştada var gibi nasıl kaşınıyorsa çıldırıyor yavrum ısıracak bir yer arıyor allah yardımcın olsun canım biz bir taneyle bunalıyoruz

canım çokta az yememişki acıkınca yer merak etme canım canı istemiyordur ben ne yapayım daha 9 kilo ve hiçbir şey yemiyor

canım geçmiş olsun dinlen biraz sonra yaparsın temiziğini gerçi yarında okullar açılıyor cereni ne yapacaksın canım

çok geçmiş olsun kuzuna inşalah tez zamanda düzelir

canım hiç kolay bir şey değil biliyorum benim oğluş 3,5 aylıkken bakıcı teyzesiyle tanıştı çok ağladı ama mecbur alıştı seninki yine yabancı değil bende şimdi çok sıkıntı yapıyorum malum yarın okullar açılıyor ve oğlum 2 ay sonra tekrar bakıcısında kalacak bana çok alıştı bakıcısınıda tatil boyunca bir kez gördü unutmuştur yemeside uyumasıda problem ne yapacak bilmiyorum canım çok sıkılıyor...

Darilgencim keşke işe daha erken başlasaydın yada daha erken babaneye bıraksaydın , çok zor böyle , bebeğini daha 2,5 aylıkken bakıcıya bırakan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum ama en azından ben diyodum ki Allahtan bişey anlamıyo daha korkuları yok , seninki daha da zor çünkü özlemeye , korkmaya bazı şeyleri anlamaya başladılar..Allah yardımcın olsun tatlım zor işler bunlar

Sweetercım geçmiş olsun çok..

darıgen çok zor gerçekten canım ya..bizdede aynı sorun var şimdiye kadar babasındaydı artık okullar açılacağı için bakıcıyla kalacak..inanki bebeğini başkasına emanet etmek çok zor..ben babasına bilem tam güvenemiyordum şimdi ele nasıl güveneyim..ama en azından seninki babaannesi..

Kızlar ben bir yol biliyorum

Ne biliyon ayol , söyle de uygulayalım bari..

Gulizim ben çok kız çocuk istiyorum , tabiki sağlıklı olması tek dileğim ama gönlümde hep var kız sevdası o yüzden hep kızım olucak diyorum bakalım inşallah olur , olmadı çin takvimine bakelbet , batu uyuyordu çin takvimine , açıkcası çevremdeki herkesde tuttu çin takvimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…