- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.001
Selam kızlar.
Şu anda o kadar içim acıyor ki sanırım bunu en iyi sizler anlayabilirsiniz.
yarın ücretsiz izinim bitiyor ve çarşamba işe başlıyorum, o yüzden oğlumu şu anda
babaannesi uyutmaya çalışıyor, ama o kadar çok ağlıyor ki anlatamam, son iki gündür babaanneye alıştırmaya çalışıyoruz, evde görünmemeye çalışıyorum ama beni gördükçe ayaklarıma sarılıyor, bıraktığım an çok ağlıyor,
yaklaşık 10 aydır en fazla 1-2 saat ayrı kaldık onda da babası baktı, kimse yoktu buralarda güveneceğim ben de bırakamadım, şimdi de o beni bırakmak istemiyor, biliyorum alışıcak ama çok acı çekecek ve çok üzülecek,
bi arkadaşım dediki çalışmaya başlamak için en kötü zaman 6 ay ile 1 yaş arasıymış, terkedilme korkusu yaşarmış bebekler, çok canım yanıyor çok.
canım benim çok geçniş olsun en kısa zamanda atlatır inşallah :Saruboceq:selam kızlar
gecmısı okuyamadım pek bugun vaktım olmayacak bılgısayar basında olmaya. oglusum hasta. bır kac gundur sabahları devam eden okusurugu vardı. dun gece burnuda tıkandı. sabaha kadar uyuyamadı. sabahta doktora goturduk. yalancı kus palazı dedı. antıbıyotıge baslayacagız(( o yuzden cok keyfsızım.
kıolay gelsin cnm görüşürüz :gitme:gÜNDÜZ muhaBBETTE iyi ama dinlenmem lazım.
11 kullanıcı olmuşsuz maşallah :)) Kaçırdım bu kalabalığı tühh.
gÖRÜŞÜRÜZZZZ
bende hep evde olduğum için evde yorulmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum cnm kocişte sağolsun yardım etmeyince... Çok üzgünüm çoookHerkeslere merhabaa...
10.ayı dolan tüm bebişleri kutluyorum.
Pazartesi sendromu tersine döndü. Çalışan annelerin hepsi için de öyledir sanıyorum..Artık hafta sonu pazartesi olsa da işe gidip dinlensem diye dört gözle bekliyorum..Çookk yoruldum hafta sonuuu...
Bu arada beyazmelek, buzdolabı işini nasıl hallettin? Gitti mi çizik?
canım benim okurken içime titrettin senağlama bebeğin iççin çalışıyorsun sonuçta,onun iyiliği için :teselli: bana bıurak okiyle oynasınlar akşama kadar,iş dönüşü alırsın kaydirigubbakcemile5nerde çalışıyorsunSelam kızlar.
yarın ücretsiz izinim bitiyor ve çarşamba işe başlıyorum, o yüzden oğlumu şu anda
babaannesi uyutmaya çalışıyor, ama o kadar çok ağlıyor ki anlatamam, son iki gündür babaanneye alıştırmaya çalışıyoruz, evde görünmemeye çalışıyorum ama beni gördükçe ayaklarıma sarılıyor, bıraktığım an çok ağlıyor,
yaklaşık 10 aydır en fazla 1-2 saat ayrı kaldık onda da babası baktı, kimse yoktu buralarda güveneceğim ben de bırakamadım, şimdi de o beni bırakmak istemiyor, biliyorum alışıcak ama çok acı çekecek ve çok üzülecek,
bi arkadaşım dediki çalışmaya başlamak için en kötü zaman 6 ay ile 1 yaş arasıymış, terkedilme korkusu yaşarmış bebekler, çok canım yanıyor çok.
canım çok geçmiş olsun bol su iç sistite en iyi o gelir canım su şişesini elinden bırakma canımbatuşuda kocaman öpüyorum bizim oğluşlar aynı gün doğmuşlardıselamkızlar napıyonuz ben hastalıklarla boğuşuyorum fena üşütmüşüm sistit oldum geneeee.
benim oğlan iki köpek dişini de çıkarmış benim haberim yok eltim gördü c.tesi gnü şok oldum.ben azılara konsantre olmuşum kabardılar çünü bugün yarın patlıycaklar diye çocuk 2 diş çıkarmış görmemişim:))
andina senin oğlanın adı da mı batu adaşlar galiba benim oğlanla.doğum tarihi nezaman benimki 18 kasım.
selamlar,
kalimero, ıcır, h.mine,hilal ve çilek derin 10 . aylarınız kutlu olsun..
bebişlerin yaşlarına az kaldı gerçekten.. bende evimizde güzel bir pastayla doğum günlerini kutlayalım istiyorum.. kendi aramızda sakince.. babanemiz bayrama geliyor özlemiş torunlarını ama doğum günlerine denk gelmiyor...
dün akşam olanları 7 de uyuttum iftarımı rahat açtım 8de çay keyfi yapayım dedim uyandılar neyse onlar yerde oynarken bende yanlarında içiyorum çayımı kaan bey gök gürültülü yaptı kakasını..:)) tam bulaşmadan temizleyim dedim önde bişey yok mok olduğu gibi sırtında hadi tut banyoya kıçını yıka kerem bey yalnız içerden ağlar neyse tüm değiştik üzerini.. oturdum kaldığım yerden tatlımı yiyip devam ederken kerem ben geri kalmayım dedi oda yaptı ama neyseki onunkini içerde hallettik..
kızlar benim oğlanlar kağıt yiyorlar ortada gazete görmesinler hemen ağıza.. artık kağıt bırakmıyorum ortada.. kerem bey ise ısırmayı huy edinecek yakında kaan ısırmıyor öper gibi yapıyor kerem nere denk gelirse ısırıyor çokta acıtıyor..
dün uyandılar kaanı oturttum oda yastığa kafasını koydu biberonunu içiyor sen git kaanın elini ısır sakince mahmur duran çocuğu ağlattı yetmiyormuş gibi bir kaşla göz arası ayağınıda ısrdı.. normalde yerde oynarlarken iyiler ama arada oluyor böyle kapışmalar.. oyuncak ikisinede aynı veriyorum yok illaki diğerindeki tatlı geliyor bazen...
atatanem hastaydın sanırım geçmiş olsun sanada..
bugün babamız evde oğluşlar uyanınca sağlık ocağına boy kilo ölçtürmeye gideceğiz epey oldu tartılmayalı bıdıkların..
kızlar şimdi annem aradı
yağız greve girmiş hiç bir şey yemiyormuş
sabah 6'da 150 ml devam sütü içmişti
bu saate kadar sadece bir tane sütaş babymix elmalı, bir tane küçük danone ve 5-6 kaşık kıymalı un çorbasını zorla yemiş
ısrarla başka bir şey yemiyormuş annem korkmuş birşey mi oldu diye komşumuzu çağırmış o da bakmış bir şeyi yok canı istemediği için yemiyor demiş
Merhaba kızlar,
Öncelikle 10 aya girenleri kutlarım.Nazlımelekden alıntı yaptım isimleri.geçmişe bakamadım.Bu sayfayada göz ucuyla bakabildim.
kalimero, ıcır, h.mine,hilal ve çilek derin 10 . aylarınız kutlu olsun..İsmini yazmadığım varsa affedin ve kutlamamı kabul edinNice mutlu yıllara inşallah.
Ben de eve geldim.kalorifer takılmıştı ben yokken.
Eşim sağolsun baya temizlemiş ama yinede evi hok götürüyor.
Çok işim var çooookk,nasıl bitiririm bilmiyorum.
başımda ağrıyor 2 gündür.Sinizütim azıttı.Geçen duş aldım yattım.Saçım tam kurumamış vantilatör çalışyordu o çarptı.
Şimdi yine ağrı kesici aldım.ceren de uyumuşken uyumaya çalışacağım.
Atatanem geçmiş olsun sen de hastaymışsın.Acil şifalar.
Herkesi öptüm kızlar.Biraz dinlenmeye çalışayım.
selam kızlar
gecmısı okuyamadım pek bugun vaktım olmayacak bılgısayar basında olmaya. oglusum hasta. bır kac gundur sabahları devam eden okusurugu vardı. dun gece burnuda tıkandı. sabaha kadar uyuyamadı. sabahta doktora goturduk. yalancı kus palazı dedı. antıbıyotıge baslayacagız(( o yuzden cok keyfsızım.
Selam kızlar.
Kızlar ben bir yol biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?