2008 Kasım Anneleri

canim benim cok saol cvbin icin..arada bisiler yaziyorum,soruyorum cvp veren olmadi
onun icin öyle söylemistim..

evet aynen bendede sendeki gibi oluyor bi tarafim sisiyor ama cok kasiliyor
yani rahat olamiyorum..hmm gidince sormaliyim kafama takildi cünkü..
tsk,ederim yineden cvbin icin..

Cilekk'cim, kasılma ve kramplar bende de oluyor. Ama benimki karnın biraz daha mideye yakın olan göbek kısmında ve sanırım daha çok ani hareket etmeden kaynaklanıyor. Göbüşler o kadar büyüdü ki gerilmelerden de kaynaklanıyor olabilir tabi.

Mini Kalimerocum, sana ve bebişine çok geçmiş olsun canım. İnan, 5 hafta sonraki kontolünde her şey yoluna girmiş olacak. Sen içini rahat tut ve dua et yeter.

Pamukum, sana da çok geçmiş olsun... Umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun.

Azo'cum, senin de ayrıntılı ultrasonun çok iyi çıkmış... Güzel haberler alınca öyle seviniyorum ki... Darısı henüz ayrıntılıya girmemiş olanların başına...

Bu arada kaybı olanlara da başsağlığı diliyorum...

Tüm hamişlere iyi haftalar, sevgiler...

yakızlar bişi dicem bu gün yada yarın yada en yakın zamanda doktora gidecek olan varsa bebeğin cok fazla hareket etmeside sorun anlamına geliyomuymuş diye bi sorabilir mi şimdiden cok teşekkür ederim

Merhaba kızlar biz geldik kontrolden.

Öncelikle Ceren hanım evdeykey attı attı tekmeleri.Doktora gittik yok yine uykuda (

Bizimki almış secde pozisyonunu yine,göstermedi yüzünü.Eşime allahtan erken dönemde gördük cinsiyetini yoksa hala öğrenemezdik dedim Geçende göstermedi yüzünü..

Benim kilo olmuş 69.6, tansiyonum 8/6 , Bebeğimde 20+4 dedi doktor ağırlığı da ya 438 ya 468 gibi bişeydi. Unuttum (

Doğum en son kasım 13 denmişti.Bugün Kasım 6 dedi doktor.

Şişiyorum dedim.Kan idrar testleri yaptı,açlık kan şekeri ölçüldü.Herşey iyi sayılır.
Demir biraz az hapa devam.
Az bişey idrarda enfeksiyon varmış bol su iç dedi.
Bir de gizli kan şekerin sınıra yakın dedi.Hamur işlerini ekmeği ( Kısıyosun dedi. Her ay açlık kan şekeri ölçülcekmiş benim.

Şişmelerle ilgili bi sorun yoktu.Çok değil dedi.Kilom ve bebeğin kilosu biraz iyicene olunca hamur işlerini yasakladı,onuda gizli şekeri yükseltmesin diye yaptı.

İşte böyle bi maceramız daha bitti.Tek hareket Ceren in parmağını emmesi ve dizini bükmesiydi.Alacağı olsun doğunca ısırmazsam ben onu :))

[COLOR="DarkRed"[quote="Minik Kalimero, post: 3191089"]tsk ederım arkadaslar
bende soguk kanlı olmaya calısıyorum ama ınsanın ıcı bır tuhaf oluyor
gece kendı kendıme uyandıgımda uyku sersemı halımde bıle aklıma takılmıs oldugunun farkına varıyorum sureklı dua edıyorum onun ıcın
esım benden daha soguk kanlı
hıcbır sey olmayacagını duzelecegını soyluyor sureklı
ınsa allah hepımızın bebeklerı saglıklı olur tek dılegım bu[/QUOTE]
Kalimerocum geçmiş olsun,inşallah yok olur canım.Bu siteden bi arkadaşında başına gelmişti sonradan yok olmuştu onlarınki.İnşallah senin bebeğinde iyileşir.

mrb hamisler:)

kizlaryaa bende cok kasilma oluyor göbisimde
sizdede varmi?ebek bi tarafa gelip acayip kasiliyor..
göbisim patliycak saniyorum o kadar sisiyor bianda yani..
Canım bebekler büyüdüğü için olsa gerek.Endişelenme.Doktora ne zaman gideceksin,çok mu daha?

Önce bende baya gerildim de şimdi alıştım :) Ama çok da geriyorsa sonra izlersin.Korkacak bişey yok canım sadece ayılar yaban domuzları onlar :)

Başınız sağolsun Hilalcim.Bebeğini çok üzme.

İnşallah çiştir canım.Sen yine de yakında git bi doktora baksın.Bende bugün kontroldeydim,kanaman yok,suyun gelmedi....vb dimi diye sordu doktorum?Bende bi anlam verememiştim bu soruya.
]
[/COLOR]

darkcım senin ve cerenin iyi olmasına sevindim..ama ne kötü dimi yolda, evde oyna oyna dr a gidince uyu ..benimde başıma gelmişti ..dr şekerli ye gez dolaş dedi 1 saat gezdim öyle oynamıştı..
bizim bebiş kaç gr oldu acaba..en son 1 ay oldu nerdeyse görmeyeli..inşallah büyümüştür..bu cumartesi kontrol var ..ayrıntılıya girermiyim acaba..?

selam kızlar nasılsınız?bakıyorum lost muhabbeti açılmış manyak bir dizi dimi?ben 4. sezonun sonuna kadar izledim 5.sezon taaa ocakta başlıycakmış yaa geçen senede böyle 1 sene bekledik çok koyuyo insana.
kızlar buarada hani kayınvalidemi hastaneye yatırmıştık ya üniversiteye negüzel iyiye gidiyordu benim beyinsiz kayınpederim kalkmış cuma gitmiş çıkarmış hastaneden izine çıkarıyorum diye.bende hastaneye tembih etmiştim sakın izin vermeyin giderse asla geri gelmez diye.zorla izin alıp çıkmışlar ve şimdi de dediğim gibi geri dönmüyo.gene günleri zehir eden telefonlarını etmeye bşladı.ben enson konuşurken bağırdım ona ne halin varsa gör umrumda değilsin artık oğulların uğraşsın senle deyip suratına kapatmıştım.beni arayamıyo habire eltimi arıyo.beddualar ediyo hepimize nasıl moralimizi bozuyo anlatamam.bıktım bukadından bukadar çıkarcı bukadar paragöz evlatlarını kaz gibi yolmaya meraklı bir kadın görmedim.anlatsam yaptıklarını ağzınız açık kalır.artık nefret ediyorum ikisinden de eşime de dedim artık umrumda değil hiçbirşeye de karışmam dedim.yetti artık beni de delirtcekler.

buarada çok gü<el bir yazlık tuttuk 1 haftalığına ağustosun 3ünden 10una kadar tatilde olucam okadar güzel bir site ki sırf aile var heryer ağaç muhteşem görünce gözümde heryer bitti ne çeşme ne bodrum ne mordoğan .asla başka yere gitmem nerde mi?gümüldür ürkmez'de.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar

Dark oy canım göstermedi mi Ceren Hanım kızımız yüzünü :) Tam yemek yiyip gitseydin. O zaman benim kızım nasıl oynuyor. Bir de çikolata yemedin mi tatlım sen. Ama bir şey söyleyim mi. Ben hiçbir kontrolde öyle kızımın taklalar attığını, dönüp dönüp durduğunu görmedim. Bacaklarını oynatıyor kibar kızım, elini sallıyor, kolunu oynatıyor ve yüzü hep bize dönük oluyor ama öyle bazı arkadaşlarımızın anlattığı gibi döndüğünü falan hiç görmedim. Yalnız dün hiç yemediğim kadar büyük bir tekme yedim kızlar kızımdan. Dark hem de aşağıda değildi bayağı yukarıdan geldi tekme ve dediğim gibi ilk kez bu kadar büyüktü. Kasları güçlendikçe hareketler daha sertleşiyormuş yandık kızlar :)
Kilosuna da maşallah baksana neredeyse yarım kilo diyeceğiz artık :))

Atatanem, ev telefonunu mu değiştirseniz kayınvalidenin aramaması için acaba... Geçmiş olsun canım. sen üzme canını bak ne kadar yıpranıyorsun.

Günaydın şekerler!! oohh ne güzel herkes iyi anlaşılan.

Ya kızlar bişey sorcam size çarpıntınız oluyormu sizinde..?benim arasıra bi çarpıntım oluyor baya rahatsız ediyor..2-3 gündür yoktu mesela bugün sabah uyandığımdan beri var.kardioloğa mı gitsem acaba diye düşünüyorum.

atatanem boşver kaynannayı filan sen tatili düşün canım..bebeğinle ilk tatiliniz olacak ne güzel..

kızlar herkese merhaba nasılsınız bugün bakalımm herkes iyidir umarım
atatanem canımüzülme ya aman boşver sen kafana takma güzelim
bugün o kadar karışık rüyalar gördüm ki anlatamam zaten sabaha karşı 4 te bir
uyandım sıcaktan uyuyamadım saat 7 ye kadar sonra uyumuşum saat 9 buçukta
eşim işe gidiyordu yakaladım ona uyandım uyuyorum diye de uyandırmamış aşkımm
ki ben asla eşimi göndermeden rahat edemeyen bir tipimdir uyuyacaksam tekrar yatarım ama
göndermem lazım bugün az kalsın kaçırıyordum canım kahvaltı bile yapamadım
kendi hazırlamış neyse hamile kaldığımdan beri kendi hazırlayıp çağırıyor zaten
bizim minik kuşta hiç durmuyor oynamaktan yorulmuyordu kuzucum

keşke yapabilsem canım ama eşime bu küfür gibi gelir herhalde.asla kabul etmez.ararsa açma diyo.yani bunu teklifbile edemem ama aklımdan geçmedi değil walla bu canım bana kalsa hemen değiştirirdim.

canım benim de çok çarpıntım oluyo geçen tansiyon aletiyle kalbimin kaç çarptığını ölçtüm dakikada 175ti.düşün çok kötü oluyorum ama doktoruma sormuştum bebeğe bi zararı yok korkma demişti ondan takmıyorum pek.

kızlar hepinize merhabaaaaaaaaaa
ne zamandır uğrayamıyordum yazılar epey birikmiş
kısa kısa değineyim hepsine bende:
minik kalimero canım bebeğin için endişelenme
dr.una güven canım geçer dediyse vardır bir bildiği bebeğin iyi merak etme

pamukum sana da geçmiş olsun böbrek ağrısı zordur
ama Allah'a şükür sen ve bebeğin iyiymişsiniz inşallah tekrar yaşamazsın canım

azocum ayrıntılı ultrasonda bebeğini görmüşsün herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
Allah sana ve bebeğine sağlık versin

hilalcim başın sağolsun canım Allah size ömür versin
bebeğine ve kendine iyi bak annesi

çilek canım kasılmalardan bahsetmişsin
benim kasılma değilde gerilme çok oluyor göbeğimde
yırtılacak zannediyorum bazen eeeeeeeee bizim kuzular büyüyor içeride
olacak o kadar demi ama

atatanem sende sıkma canını ne olur
her şey olacağına varır
ohhhhhhh bak ne güzel tatile de çıkacakmışsınız
boşver tatilin ve hamileliğini tadını çıkar canım

darkcım ceren bebek iyiymiş ne güzel
sağlığı yerinde olsunda boşver göstermesin yüzünü
nazlı senin kızın belli
sende doğunca acısını çıkar annesi

çitoscum canım bende de ara ara çarpıntı oluyor sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor
özellikle sıcak ve havasız ortamlarda
bebekler büyüyor havalar sıcak sanırım böyle hissetmemiz normal
kendimize biraz dikkat etmeliyiz

bizimde dün kontrolümüz vardı kızlar
ayrıntılı ultrasona girdik çok muhteşem bir duyguydu
bebeğimi yarım saaat aralıksız gördüm
karnımı güzel doyurmuştum üsüne de çikolatamı yedim
bizim paşa maşallah pek hareketliydi
eşim yanımda yoktu keşke oda olsaydı neyseki görüntüleri cd.ye çekip verdiler
babası inanamadı çok büyümüş dedi
gerçektende çok büyümüş benim küçük erkeğim 358 gr.olmuş
herşey çok güzel dedi dr.umuz
Allah'a şükür.bir ay sonra tekrar randevumuz var
şeker yüklemesi yapılacakmış

kızlar çok güzel bir duygu annelik
kontrolden eve dönene kadar ağladım dolmuşta
Allah'a şükrettim bu güzel duyguyu yaşattığı için ve isteyen herkes için bol bol dua ettim
Allah'tan yanımda kimse oturmuyordu yoksa kendi kendine gülüp ağlayan beni görünce hiçte iyi şeyler düşünmezlerdi hakkımda :)))

fatercim hadi gözünaydın bebeğinde sende iyiymişsiniz
gerçektende çok güzel bir duygu anne olmak ben her kontrolden sonra gözlerim dolu dolu oluyor
çok güzel bir duygu gerçekten allah herkese nasip etsin

teşekkür ederim canım
insanın duygulanmaması mümkün değil gerçekten
şimdi bile durup durup bebeğimin cd.sini izliyorum
eşim dalga geçiyor bizim oğlanın klibi çok tuttu diye :)))

selam kızlar..
losta değinmişsiniz ben iki yıldır izliyorum ...1. ve 2. sezonu cd den 3. sezonu tv den 4. yü internetten izledim ..şiddetle tavsiye ederim tabii en başından...
bu arada julianna bende dün ilk defa öyle tekmelendimki dışarıdan bile göründü ..hemen babasını çağırdım elini koymadan dışarıdan baktı resmen görünüyodu..çok duygulandım...daha önceleri kıpırdardı sadece ama şimdi resmen tekmeliyo..

bu arada bende çok tuhaf rüyalarla boğuştum dün gece..birde yan komşunun köpeği yaramazlık yapınca balkona koyuyolar..dün bütün gece ağladı hayvan..uyutmadı..bende köpeğimi hamile olduğumu öğrenince anneme yolladım..artık onunla yaşayacak ..5 yıldır bakıyordum ama artık bebeğim gelecek..o yüzden hiç bir hayvan olmayacak evimde..çok özlüyorum ama yapacak bişey yok..

Merhaba kızlar a.s.

Nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ? Umarım herkes günlerini sorunsuzca, keyif içerisinde geçirmektedir

Aranızda 4d ultrason yaptıran var mı diye merak ettim. Ben ilk kez Fransa'dayken gittiğim ilk kontrolde bundan haberdar olmuştum fakat doktor, erken olduğunu; sonraki haftalarda 4d ultrasona girmenin doğru olacağını söylediğinden biraz hayal kırıklığı yaşamıştım.

Birkaç gün önce 4d ultrasona girdik. İnanılmaz şekilde net görüntü elde edilebiliyor eğer imkanınız varsa yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Gerçek zamanlı net görüntü elde ediyorsunuz. Herşey daha detaylı şekilde gözüküyor. Ayrıca bu haftalar görüntünün kaliteli olması açısından oldukça elverişliymiş. İlerleyen süreçte bebişlerin büyümesine bağlı olarak görüntüde bozulmalar daha çok oluyor ve kısım kısım görüntü elde ediliyormuş. Ufak bir bilgi daha ekleyeyim görüntüyü dvd olarak alma şansınız oluyor evet özellikle bu çok harika. İçinizdeki özlemi, merakı biraz olsun bastıran gerçekten inanılmaz mutluluk veren birşey coksekeriremsu
İşte benim dünyalar güzeli prensesimin, Didar'ımın 4d fotoğrafı Şeniz Yerim ben onun minik parmaklarını :1hug:

merhaba hamişleeeerrrrrrrr!!!
darkcım cerenimiz göstermedi diye üzülme..kızlar genelde böle utangaç ve kibar olurlarmış..yeterki sağlıklı olsun.maşallah ana kız iyi bakmışınız kendinize..okadar yaşasın yemek yemek diye bağırırsan yasaklar tabi doktorun hamur işlerini:1rolleyes:
bak juliannenin kızına..o varya ooo çok fena bi kız olucak.yandı annesisırnaşık şey
benim oğlum bile daha öle koca tekmeler savurmuyo..cadıya bak napmış annesine dün?
fatercim seninde detaylı ultrasonunun iyi çıkmasına sevindim.benim c.tesi açlık ve tokluk kan şekerlerimde ölçüleceği için aç gitmiştim.ultrason a da aç girdim detaylıya..ama bebişim ellerini ayaklarını oynatıyodu oğlum.:1rolleyes:bide tok gitseydim çikolatada yiyip belkide diğer annelerin dediği gibi takla attığını görürdüm.yavrum 1-2 saatte bir pıt pıt atıyo ama julininki gibi tekmelemiyo henüz..:smiley-cool:
hayırlısı allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin.
bu arada eşim kuşadasına almış biletlerimizi..3 günlüğüne gidicez 17 temmuzda inş.tatile..
ama daha mayo almadım.şapka ve yüksek faktörlü güneş koruyucusunada ihtiyacım var.
buradaki arkadaşlardan biri bikini al.ben görmüştüm hamile bi kadın mayo giymişti karın mayoyu gerdiği için aşağıdan yanları çok açıkta kalıyomuş:bbo:
bakalım alırken denicem.gerçi bizim göbüşler okadarda büyük değil ama..
güneş kremi alan varmı?kaç faktörlü aldınız.julicim yüksek faktörlü almadığından biraz fazla yandım demişti ya..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…