- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.801
çilekcim ilgilenen yok dediğin için zoruma gitti ..yazını görmemiştim bende bir cevap yazayım bari...
kasılma ara sıra bende de oluyor..özellikle bazen tek bir tarafım sanki bebek orada yatıyor gibi şişiyor sonra kayboluyor..kasılma derkende karnımın alt bölgesinde ağrı gibi özellikle aylaklarımı uzattığımda geriliyor..ama bu haftalarda normal bu ağrı ve kasılmalar..rahim iyice yukarı çıkmaya başladığı için alt taraf kasılıyor..kontrole gittiğinde dr a bir danış..
Canım bebekler büyüdüğü için olsa gerek.Endişelenme.Doktora ne zaman gideceksin,çok mu daha?mrb hamisler:)
kizlaryaa bende cok kasilma oluyor göbisimde
sizdede varmi?ebek bi tarafa gelip acayip kasiliyor..
göbisim patliycak saniyorum o kadar sisiyor bianda yani..
Önce bende baya gerildim de şimdi alıştım :) Ama çok da geriyorsa sonra izlersin.Korkacak bişey yok canım sadece ayılar yaban domuzları onlar :)JULİANNECİM HOŞ GELDİİİİİİİİİN!!
DARKCIM LOST U BENDE İZLEMEYE BAŞLAMIŞTIM.EŞİM Bİ ARKADAŞINDAN 3 SEZONUNDA DVD LERİNİ GETİRMİŞ.O 15 GÜNDE BİTİRDİ.EE DAHA ÇOK VAKTİ VAR ÖĞRETMEN OLUNCA..
BENDE BİKAÇ BÖLÜMÜ İZLEDİM AMA ÇOK GERİLİYORUM İZLERKEN BIRAKTIM..HAMİLELİKTE BÖLE ŞEYLER SAKINCALI OLABİLİR DİYE..DAHA SONRA İZLİCEM AMA BENDE ÇOK BEĞENDİM..
kızlarr hepinize merhaba...
tatilden yeni döndüm ve işler öyle yığılmışki :bbo: iki satır bişeyler yazmaya ancak zaman bulabildim..hepinizin iyi olduğunuza çok sevindimsırnaşık şey tatilimiz çok iyi başladı fakat beşinci gününde annanemin vefat etmesi haberi ile yıkıldım:a015::a015:ve tatili yarıda kesip ankaraya geri döndük...bu bikaçgünde çok yoğun geçti..Şu an pestil gibiyim..Çok yorgun,bitkin,halsiz,üzgün....Bide belim çok ağrıyor...Akşam eve gider gitmez eminim hemen kendimi yatağa atacağım...Sağlıcakla kalın...
İnşallah çiştir canım.Sen yine de yakında git bi doktora baksın.Bende bugün kontroldeydim,kanaman yok,suyun gelmedi....vb dimi diye sordu doktorum?Bende bi anlam verememiştim bu soruya.herkese merhaba kızlar yaa bugün sabah sıcak bir su geldi çok korkuyorum
böyle birşey olması normal mi ama çok fazlada idrarım vardı işim var diye biraz da tuttum
ama ne yapacağımı bilmiyorum normal bişeymi yyaaaa
selam kızlar nasılsınız?bakıyorum lost muhabbeti açılmış manyak bir dizi dimi?ben 4. sezonun sonuna kadar izledim 5.sezon taaa ocakta başlıycakmış yaa geçen senede böyle 1 sene bekledik çok koyuyo insana.
kızlar buarada hani kayınvalidemi hastaneye yatırmıştık ya üniversiteye negüzel iyiye gidiyordu benim beyinsiz kayınpederim kalkmış cuma gitmiş çıkarmış hastaneden izine çıkarıyorum diye.bende hastaneye tembih etmiştim sakın izin vermeyin giderse asla geri gelmez diye.zorla izin alıp çıkmışlar ve şimdi de dediğim gibi geri dönmüyo.gene günleri zehir eden telefonlarını etmeye bşladı.ben enson konuşurken bağırdım ona ne halin varsa gör umrumda değilsin artık oğulların uğraşsın senle deyip suratına kapatmıştım.beni arayamıyo habire eltimi arıyo.beddualar ediyo hepimize nasıl moralimizi bozuyo anlatamam.bıktım bukadından bukadar çıkarcı bukadar paragöz evlatlarını kaz gibi yolmaya meraklı bir kadın görmedim.anlatsam yaptıklarını ağzınız açık kalır.artık nefret ediyorum ikisinden de eşime de dedim artık umrumda değil hiçbirşeye de karışmam dedim.yetti artık beni de delirtcekler.
buarada çok gü<el bir yazlık tuttuk 1 haftalığına ağustosun 3ünden 10una kadar tatilde olucam okadar güzel bir site ki sırf aile var heryer ağaç muhteşem görünce gözümde heryer bitti ne çeşme ne bodrum ne mordoğan .asla başka yere gitmem nerde mi?gümüldür ürkmez'de.şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
Dark oy canım göstermedi mi Ceren Hanım kızımız yüzünü :) Tam yemek yiyip gitseydin. O zaman benim kızım nasıl oynuyor. Bir de çikolata yemedin mi tatlım sen. Ama bir şey söyleyim mi. Ben hiçbir kontrolde öyle kızımın taklalar attığını, dönüp dönüp durduğunu görmedim. Bacaklarını oynatıyor kibar kızım, elini sallıyor, kolunu oynatıyor ve yüzü hep bize dönük oluyor ama öyle bazı arkadaşlarımızın anlattığı gibi döndüğünü falan hiç görmedim. Yalnız dün hiç yemediğim kadar büyük bir tekme yedim kızlar kızımdan. Dark hem de aşağıda değildi bayağı yukarıdan geldi tekme ve dediğim gibi ilk kez bu kadar büyüktü. Kasları güçlendikçe hareketler daha sertleşiyormuş yandık kızlar :)
Kilosuna da maşallah baksana neredeyse yarım kilo diyeceğiz artık :))
Atatanem, ev telefonunu mu değiştirseniz kayınvalidenin aramaması için acaba... Geçmiş olsun canım. sen üzme canını bak ne kadar yıpranıyorsun.
Günaydın şekerler!! oohh ne güzel herkes iyi anlaşılan.
Ya kızlar bişey sorcam size çarpıntınız oluyormu sizinde..?benim arasıra bi çarpıntım oluyor baya rahatsız ediyor..2-3 gündür yoktu mesela bugün sabah uyandığımdan beri var.kardioloğa mı gitsem acaba diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?