2008 Kasım Anneleri

benim ilk hamileliğimde çin takvimi erkek diyordu malesef kız oldu bunda ise kız diyordu erkek oldu bana hiç uymadı çin takvimi ama uyduğunu söyleyen çok kişi tanıyorum

ben geldım
oglusumun doktor kontrolune canım sıkıldı
ıkı gundur hafıf bır oksuruk vardı ama pek bır sey yemıyordu
doktor burun damlası ve pedıtusa devam dedı
cereyanda kalmayacak, yemek ıcın zorlanmayacak bır kac gun suyuna gıdın demıs
persemve gunu kontrolu var ama huysuzdu yıne

emzırdım hemen uyudu ama ben evdeyken yıne uyandı
tekrar emzırdım cıkma vaktım gelınce basladı aglamaya
gonlunu yapıp oyle cıktım ama aklım yavrumda kaldı tabıı kı,

minik kalimero üzülme canım
biz de 7 gün peditus kullandık geçmedi öksürük ve biraz hırıltıya döndü
tekrar gittik doktora antibiyotik verdi mecburen
kimse çocuğunun hasta olmasını istemez
doktorlarımızı dinleyeceğiz başka çaresi yok

yemek yapmaktan kurtuldum tam yemek yapacaktım eltim aradı oğlunun doğum günü vardı iftarıda bizde yaparız dedi çok sevindim canım hiç bir şey yapmak istemiyordu şimdi kocişi yolladım güzel bir kıyafet ve oyuncak al diye gelince çıkarız artık...

tsk ederım kızlar dogru soyluyorsunuz da
cocuklara bırsey oldugunda maalesef ınsanın ıcı dayanmıyor

onceden baska cocuklara karsı bu kadar duyarlı degıldım
ama sımdı bır baskasının cocuguyla alakalı haber bıle okusam ıcım cız edıyor
sanırım annelık bu demek

dun akmam camasır kurtmalıgı ıle oynamak ıstedı oglum ve babası hayır dedı
bana baktı benden de guleryuz gormeyınce basladı ıclı ıclı aglamaya
ama sabah yıne yanına gıttı baktım hayır oglum dedım sessızce geldı yanıma
artık sozlerımızı anlıyor tepkı verıyorlar
maasallah buyuyorlar

kalimero,swetter,atatanem geçmiş olsun çokkkk
darilgencim çok üzüldüm yaa zor bi durum ama geçicide bi durum bi süre sonra ikinizde alışırsınız cnm
kızlar çin takvimi bende tutmadı erkek çıkıyodu 5.aya kadarda erkek sanıyoduk zaten piroşu
mavi mavi almıştım sonra dr kız dedi dedik geliyo piraye:))
iyikide kızım olmuş ama 2.erkek olursa hayır dimem

Andina aynı fikirdeyim.Ben hamile kalmadan önce yumurta takibi yapıyorduk.Çünkü eşimle testler yaptırmıştık, onda hafif problem vardı.Kadınlar zaman zaman akıntılarından yumurta durumunu bilebilir.Doktorum söyledi.Eğer akıntın yumurta akı gibiyse aynen yani böyle hani renk ve kıvam olarak yumurtanın çatlamasına 2 gün falan vardır.Beyaz matlaşmışsa yumurtan çatlamıştır.İşte bugünler döllemeye en uygun günlermiş.Erkek geni taşıyan spermler kısa yaşar ama hızlı olurlarmış.Kız geni taşıyanlar ise uzun yaşar ve yavaş olurlarmış.Yani yumurtlamadan 2 gün önce fanfini olursa ve yumurtladığın gün olmazsa büyük ihtimal kız olabilir.Demem o ki ben bu taktiği uygulayacam.Valla Çitos hocama da sormak lazım.Paylaşmak istedim.Biraz açık seçik oldu ama:kedi:

çileğim piroş uyumasa bende gelemem kızı bırakıp durmam b.sayar karşısında o uyuyo evi topluyom atıyorum kendimi buraya:)
yasmin allah seni:))) fanfini he:) şimdiden fanfini tarihlerinizi ayarlayın:) çitos hocamıza sorun bide doğrumu bu olaykaydirigubbakcemile3

Pirayecim uygulaması bedava.Hiç yoktan iyidir, denemekte yarar var.Ne olur yani bizimde Piroşumuz olsa:lepi:

ikinciler konuşulmaya başlanmış bakıyorum ama sizin yerinizde olsam çok ara vermeden ikinciyi yapardım benim gibi 8 yıl sonra düşünürseniz her şeyi unutmuş olursunuz ve zor gelir tüm bunlar en iyisi ard arda yapıp beraberce büyütmek bide yaş farkı olunca paylaşımlarda az oluyor gerçi benim oğluş ablasına bitiyor ama ablası odasındaki her şeyi karıştırıyor diye odasına almıyor kuzum kapıda ayağa kalkıp aba aba diye çağırıyor gerçi ablasıda o zaman hiç kıyamıyor hemen yanına alıyor çok tatlı oldular ya allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…