2008 Kasım Anneleri

Ecemim heveslendim yaw.Maşallah Allah tadınızı bozmasın.Ben düşünüyorum, kısmet.

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ecemim2001, beyazmelek, derinxby, diloks, julianne, mmmf27, sebnem-08, yasmin.28

eee niye bir şeyler yazmıyosunuz bakalım

Canım arkadaşın da ne moral veriyormuş maşallah yani. Daha geç olmasındansa bir an önce olması daha iyi öyle düşünme. Bence sürekli konuş Ateş'le anlat yaşadıklarını ister inan ister inanma ama seni anlıyorlar. Ne hissediyorsan ona anlat. Akşam gelince de sadece onunla vakit geçir başka bir şey yapma. Dün ben geldiğimde banusu uyuyordu. Gözünü açıp beni gördü aman yarabbim o nasıl gülüştür öyle. Allahım dedim şu saniye ölebilirim bu nasıl mutluluk. Onun o gülüşü her şeye bedel. Merak etme alışır. Düşünme öyle terkedilme korkusunu falan durumu daha fazla dramatize etmeye gerek yok.

ohhh ne şanslısın canım.

Minikcim geçmiş olsun. Seninki de aynı benimki gibi demek ki. Sert bir şekilde konuşur hayır dersen içli içli ağlıyor. Dün babası ayağını vurmuş. Sonra ufff oldu kızım demiş. Banusu da bunu öğrenmiş. Ağlamaklı sesiyle uffff uffff diyor. Sonra benim ayağımı işaret parmağıyla gösterip ağlamaya başladı. Sanıyor ki benim de ayağım öyle olmuş. Ayyy dedim nasıl safsın kızım. Kızdım babasına da öyle şeyler öğretme o daha bilmiyor diye.

benim de çin takvimine göre erkek diyordu öyle deoldu..ama 2.nin (eğer olursa)kız olmasını çok
isterim.

canım sıkılıyor..

Hayırdır dilekcim canın niye sıkılıyo

selam kızlar öğle arasına gittim geldim bisürü görüşme beni bekliyor ancak fırsat bulabildim

öncelikle ecemim hemen bozman lazım canım isterse iftara bir dakika kala gelmiş olsun tutmak doğru bişey değilmiş

darilgencimvaryaaa beni işe başladığım günlere götürdün ve inan bir dsaha ağladım çok zor günlerdi benim için bir hafta ağladığımı biliyorum bir de benim işimde biraz problemliydi arkadaşlar biliyor sende hatırlasın belki iş yerimi sevimyordum çok daha kötü geçmişti ben oğlumu bıraktığımda 3aylıktı tabi seninki kadar büyük olmadığı için birşey bilmiyordu ona rağmen ilk gün ananesi susturamamış yavrumu ama sonra alıştı zor oluyor biraz ama alışılıyor canım sabırlı olman gereken zamandasın oğlunla bol bol konuşmanı ve ona herşeyi alatmanı tavsiye ederim canım benim küçücük miniğimde bile çok işe yarıyordu
bugünlerde benimkinde de ayrılık sendromumu başladı bilmem ben gidrrken ağlıyor bırakmak istemiyor aşağıkadar beraber iniyoruz artık sonra dedesi falan geri götüryor

yasmincim senin fanfini olayı doğru canım ben baya araştırdım çin takvimi olsun vs... ama en güvenilir ve bilimsel olanı senin yazdığın şahsen ikinci bebeği düşünmeye başladığımda ben de uygulayacağım aynı yöntemi :kedi: sositososito

sebnemcim buzdolabım hala ayın duruyor ev tam olarak bi yerleşsin alıcmada ona sıra gelmedi bir türlü

benimki de bakınıyo düşmez herhalde ya baya yüksek gerçi bende korkuyorum.Buğra birde zıp zıp durmadan zıplıyo yatağı yaylı ya o zıpladıkça yatak daha da yaylanıyooozemuszemus

canım ben artık gece hariç karyolasında yatırmıyorum çünkü her defasında ayağa alkmış sarkarken yakaladım o yüzden gündüzleri bizim yatakta yatıyor biz yatttıktan sonra kendi karyolasına alıyorum ama korkuluğu çok yüksekse bi şey olmaz herhalde ama ayağı kalktığında beline kadar felan geliyorsa hemen bir tedbir al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…