- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.041
ikinciler konuşulmaya başlanmış bakıyorum ama sizin yerinizde olsam çok ara vermeden ikinciyi yapardım benim gibi 8 yıl sonra düşünürseniz her şeyi unutmuş olursunuz ve zor gelir tüm bunlar en iyisi ard arda yapıp beraberce büyütmek bide yaş farkı olunca paylaşımlarda az oluyor gerçi benim oğluş ablasına bitiyor ama ablası odasındaki her şeyi karıştırıyor diye odasına almıyor kuzum kapıda ayağa kalkıp aba aba diye çağırıyor gerçi ablasıda o zaman hiç kıyamıyor hemen yanına alıyor çok tatlı oldular ya allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Ecemim heveslendim yaw.Maşallah Allah tadınızı bozmasın.Ben düşünüyorum, kısmet.
kızlar bir şey soracam aylık misafirim gelmiş orucum bozmam gerekir mi
gerçi kalmış iftara 3 saat bozmakta istemiyorum ama bazılarıda hemen bozman gerekir diyorlar karar veremedim
Selam kızlar.
Şu anda o kadar içim acıyor ki sanırım bunu en iyi sizler anlayabilirsiniz.
yarın ücretsiz izinim bitiyor ve çarşamba işe başlıyorum, o yüzden oğlumu şu anda
babaannesi uyutmaya çalışıyor, ama o kadar çok ağlıyor ki anlatamam, son iki gündür babaanneye alıştırmaya çalışıyoruz, evde görünmemeye çalışıyorum ama beni gördükçe ayaklarıma sarılıyor, bıraktığım an çok ağlıyor,
yaklaşık 10 aydır en fazla 1-2 saat ayrı kaldık onda da babası baktı, kimse yoktu buralarda güveneceğim ben de bırakamadım, şimdi de o beni bırakmak istemiyor, biliyorum alışıcak ama çok acı çekecek ve çok üzülecek,
bi arkadaşım dediki çalışmaya başlamak için en kötü zaman 6 ay ile 1 yaş arasıymış, terkedilme korkusu yaşarmış bebekler, çok canım yanıyor çok.
yemek yapmaktan kurtuldum tam yemek yapacaktım eltim aradı oğlunun doğum günü vardı iftarıda bizde yaparız dedi çok sevindim canım hiç bir şey yapmak istemiyordu şimdi kocişi yolladım güzel bir kıyafet ve oyuncak al diye gelince çıkarız artık...
tsk ederım kızlar dogru soyluyorsunuz da
cocuklara bırsey oldugunda maalesef ınsanın ıcı dayanmıyor
onceden baska cocuklara karsı bu kadar duyarlı degıldım
ama sımdı bır baskasının cocuguyla alakalı haber bıle okusam ıcım cız edıyor
sanırım annelık bu demek
dun akmam camasır kurtmalıgı ıle oynamak ıstedı oglum ve babası hayır dedı
bana baktı benden de guleryuz gormeyınce basladı ıclı ıclı aglamaya
ama sabah yıne yanına gıttı baktım hayır oglum dedım sessızce geldı yanıma
artık sozlerımızı anlıyor tepkı verıyorlar
maasallah buyuyorlar
benim de çin takvimine göre erkek diyordu öyle deoldu..ama 2.nin (eğer olursa)kız olmasını çok
isterim.
canım sıkılıyor..
Pirayecim uygulaması bedava.Hiç yoktan iyidir, denemekte yarar var.Ne olur yani bizimde Piroşumuz olsa:lepi:
kızlar bir şey soracam aylık misafirim gelmiş orucum bozmam gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?