2008 Kasım Anneleri

bi oğluşu doyurayım gelirim yine inşallah kolay yer ne olur allahım bu çocuk beni yeme konusunda çok üzdü gerçi kızımda bebekken çok güzel yerdi her şeyi şimdi hiç bir şey yemiyor çok yemek seçiyor

fanfini(!) :))) tarifni biliyorum ben cnm,biz bebiş istediğimizde hemen olmadı bizim o yzden çok araştırmıştım.tarifin çok doğru,aynen anlattığın gibi oluyor.ve bende 2. yi isteyen ama maddi manevi cesaret edemeyenlerdenim,maddi manevi yetemem çocuklarıma diye çok korkuyorum.olursa bende oğlan istiyorum :)
ecemimcim benim bildiğim bozulmaz oruç o durumda ama bugünkü orucun kabul da olmaz.bence az kalmışken bozmasaydım daha iyiydi.Allah kabul etsin diyelim yinede
pirayecim benim kızın park yatağı olduğu için bilemedim sizin yatağı şimdi bişey diyemicem

ay benimki de kalkıyor zıplıyor uyanınca babası pimpirikli korkuyor bu evde yeniden kurarken boyunu biraz daha aşağı indirmiş yatağın atmasın kendini diyekaydirigubbakcemile3

yasmincim ve ecemimcim kolay gelsin kızlar
bende bugün o kadar halsiz,hiç bir şey yapmak istemeyen bir ruh hali içndeyim.moralim yerinde ama bu uyuşukluk niye.pazartesi benide mi etkiliyo acaba :) ne yemek yapsam?yapmasam olmaz mı?her akşam her akşam çok sıkıcı..hem sonra her akşam yemek mi yenir ya,sizler her akşam yiyouzmu :roflol:

ay yasmin bayıldım valla bu fanfini olayına , tabi onun için önce koca lazım dimi anacım kaydirigubbakcemile3

unuttum valla onun nasıl bişi olduğunu da yanlız yaşaya yaşaya naniknanik

canım benim teşekkür ederim... borçluyum sana,,,,alkisalkisalkis

cnm cok gecmıs olsun sanada salgın var sanırım. Allah butun bebıslerımızı korusun :Saruboceq:

hmmm.. yemek dedinde 1 saattir bilgisayarın başındayım, iftar saati yaklaşmış daha yemek adına bişi yok . koca da oruçlu ii aklıma geldi kalkıyımda yemek hazırlıyayım.. çok fena bişi bu ya.... oku oku sayfa bitmiyo bağımlılık yaptı walla........ fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…