- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.081
kıslar bu aralar çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var benim oğlum doğduğu zamandan beri devamlı kusan bi bebekti zaten doktorumuz o zamanlar sütün fazla geliyor ondan kusuyor diyordu ama şimdi oğlumda kusma problemi devamlı oldu her yemekten sonra kusuyor hatta daha kaşığı görüyor öğürmeye kusmaya başlıyor.doktora gidiyoruz değidiği tek şey size karşı kumayı koz olarak kullanıyor kustuğu zaman temizle gene yedir ama oğluma yemek yedirmek zaten başlı başına bi probelem artık ne yapmam gerektiğini şaşırdım bu aralar devamlı ateşide çıkıyor hep 38 derecelerde bütün testlerimizi olduk.dr bişey yok diyor ama bu çocuk neden sürekli kusuyor ne yapmam gerekiyor.ben üzerine titredikçe aman aç kalmasın aman ter üzerinde soğumasın aman hasta olmasın dedikçe dahada kötü oluyor kızlar yoruldum artık halı silmekten oğlumama mı üzeliyim sürekli evi temizle yemek yap ütü yap yoruldum artık beb benden geçtim ona mı yanayım
çöktüm artık 23 yaşındayım ama kendimi hiç o yaşta hisetmiyorum kızlar ben anne olmayı başaramadım mı annem ve kayınvalidem o fikirdeler ama elimden geleni yapıyorum inanın
krikitos, melek, ayşe hoşgeldiniz kızlar
melek hala dişi olmayan bebeğimiz var canım bugün yarın gelir sizinde
krikitos annene ve kayınvalidene inanamıyorum, ne desem boş, acaba başka bir dr dahamı götürsen, tahmin ediyorum hem fiziki hem psikilojik olarak yoruyordur seni
çileğim oğlumun adaşıdamı 10 aylık oldu maşallah denize,
ananammm anammm bizim oğlan uyudu erkenden gece 2 de uyanır uyumaz bidaha bende burda vakit geçireyim dedim ama niye kimse yokk ki
dışarı çımtık piroşa meyve almaya ama yiyemeden uyudu kuzu emerken uyudu yatırdım sahurda uyanır sanki oruç tutçak zilli oda kalkıyo:)
krkitos üzme cnm kendini bu kadar piraye de çok kusuyodu burnundan bile süt geliyodu ama geçti seninkide geçer cnm,bırakma böyle kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?