2008 Kasım Anneleri

kıslar bu aralar çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var benim oğlum doğduğu zamandan beri devamlı kusan bi bebekti zaten doktorumuz o zamanlar sütün fazla geliyor ondan kusuyor diyordu ama şimdi oğlumda kusma problemi devamlı oldu her yemekten sonra kusuyor hatta daha kaşığı görüyor öğürmeye kusmaya başlıyor.doktora gidiyoruz değidiği tek şey size karşı kumayı koz olarak kullanıyor kustuğu zaman temizle gene yedir ama oğluma yemek yedirmek zaten başlı başına bi probelem artık ne yapmam gerektiğini şaşırdım bu aralar devamlı ateşide çıkıyor hep 38 derecelerde bütün testlerimizi olduk.dr bişey yok diyor ama bu çocuk neden sürekli kusuyor ne yapmam gerekiyor.ben üzerine titredikçe aman aç kalmasın aman ter üzerinde soğumasın aman hasta olmasın dedikçe dahada kötü oluyor kızlar yoruldum artık halı silmekten oğlumama mı üzeliyim sürekli evi temizle yemek yap ütü yap yoruldum artık beb benden geçtim ona mı yanayım
çöktüm artık 23 yaşındayım ama kendimi hiç o yaşta hisetmiyorum kızlar ben anne olmayı başaramadım mı annem ve kayınvalidem o fikirdeler ama elimden geleni yapıyorum inanın

anca geldim yaa,pasa uyudu uyandi yemek yedi,yemek yaptim offf cok yoruldum.

hic bana göre isler diilmis böyle kosturmakk off pufffffffffffffffff

krikitos ne alakasi var canim basaramamakla,hic kimse bu isi bilerek cocuk sahibi olmuyorki..

benim oglumda 7 ay kustu ama bahsettigin gibi diildi.acaba reflü olabilirmi diycem ama

doktorun gerektigi testleri yapmistir zaten.bazi cocuklarin midesinde bu kusma olayi aliskanlik haline

gelirmis ve bir süre sonrada gecermis diye okumustum insl.düzelir sizinkide.

merhaba krikitos, canını sıkma bu kadar sen sıkıldıkça bebeğinde senden sıkıntı alır, her çocuk hastalanabilir, sence hastalanmadan büyüyen çocuk varmı? annene ve kayınvalidene de sor bakalım onların çocukları hiç hastalanmamışmı.... bunlar olabilecek başıma gelebilecek durumlar, sen bu kadar sıkma içini... üstelik yaşın da daha küçükmüş .. bence sen iyi bir annesin. hemen de çöktüm falan deme güçlü dur. daha çok gençsin unutma .. keşke ben 23 yaşında olsam.......a.s.

çok teşekkür ederim sçsayse cilekk burada cilekkcim 10. ayınız kutlu olsun büyük güne 2 ay kaldı
sanki 1 yaşıda sonra dert tasa kalmıcakmış gibi tüm umutlarımı uyku preblemini kusmasını yememesini 1 yaşa bağlamış durumdayım inşallah umduğum gibi olur.allahım bütün bebekleri koru annelerine sabır ver

hoşgeldin megolaman ayşe oğlunda adıyla uzun uzun yaşayıp gölgesinde hem dinlendirsin hem korusun sizi

benim büyük oğlum var ya krikitos 9 yaşında ve hala hala kusar bebekken tükürüğünden kusardı yok böle bi bebe derdim ama büyüdükçe değişti yani kusması azaldı şimdi de var ama ayda yılda bir onun için hiç üzülme geçecek bu günler yaşadığın üzüntüyü anlıyorum ama Allah vergisi bişi yapamazsın ayrıca çileğime katılıyorum annenle kayınvaliden hep el bebek gül bebek kusmadan hasta yapmadan mı büyütmüş sizi anne olarak doğulmaz Allahın verdiği bi maharetle elimize aldığımız an meleklerimizi anne oluruz hemde 100 yıllık

ecemim taze bamya valla daha yeni çıktı ya taze taze aldım yaptım etli yaptım hemde valla ekşili ekşili pek bi iyi oldu ama kışın buzluğumda da kalmazsa bende kurusundan yaparım

krikitos, melek, ayşe hoşgeldiniz kızlar

melek hala dişi olmayan bebeğimiz var canım bugün yarın gelir sizinde

krikitos annene ve kayınvalidene inanamıyorum, ne desem boş, acaba başka bir dr dahamı götürsen, tahmin ediyorum hem fiziki hem psikilojik olarak yoruyordur seni

çileğim oğlumun adaşıdamı 10 aylık oldu maşallah denize,

slmmmmmmmmmmmmmm

kizlar bizim oglanda hasta oldu grip oldu burnu felan akiyo ablasindan sebti birde bügün yatak odasiyla cocuk odasini degistirdik cok yoruldum cok susadim daha yarim saat var
cok yoruldugum zaman nedense dayanilmaz gibi geliyor

slm kızlar umarım herkes iyidir.günlerdir giremiyorum netimiz bozuk yapılmadı bi türlü.çok şey kaçırmışım çok üzüldüm.herkes iyidir inşallah biz iyisayılırız çağan çok mız mız oldu 6 tanede dişimiz oldu bu arada.bugün annemden yazıyorum.öptk hepinizizemuszemus

tesekurler canım cevabın ıcın

dışarı çımtık piroşa meyve almaya ama yiyemeden uyudu kuzu emerken uyudu yatırdım sahurda uyanır sanki oruç tutçak zilli oda kalkıyo:)
krkitos üzme cnm kendini bu kadar piraye de çok kusuyodu burnundan bile süt geliyodu ama geçti seninkide geçer cnm,bırakma böyle kendini

sağolun kızlar beni kendime getirdiniz valla silkelendim şöle çıktım buhrandan öfffff uyudu allahtan piroş a bak sen o minicik elinle üzümde tutarda yermiş yawrum benim ya çok güzel allah bağışlasın

merhaba pirayeHira ... ben eylülün arkadaşı ayşe,,, hatırladınmı bilmiyorum..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…