2008 Kasım Anneleri

ohhh ne güzel uyumus sizin kuzular,benim canavar babasiyla top oynuyor.

bagira cagira top atiyorlar birbirlerine,cok merak ediyorum ne zaman enerjisi bitip uyuyakalacak diye.

selam millet
öğlen bi çıktım temizlikdi ütüydü yemek hazırla iftarda valla 2koca bardak su içtim bayılcaktım susuzluktan ama evimde mis oldu ütülerimde bitti şükür
krikotoscum drlar böyle durumlarda bırak acıksın diyor insanın içi elvermiyo ama bi denesene
annenlerede teesüf ederim yaani (
bizde yeni savaştan çıktık yedirdim altını değiştim
içim tükeniyo bu çocuğu yedirip değişirken yaa hepinizinkimi bööle hiperaktif sanki elimden kurtuldumu bi kaçıyoki ışıkhızıyla delüü

cilekçim ]zaten hep kocalar bu kadar hareketli yapıyor bunları bizimkiler yerde güreşiyolar bi görseniz alıştırıyor bunu her akşam sonra gündüzde bu kadar hareket bekliyor nerde bende o can görseniz 28 yaşında adam 9 aylık bebeyle bir oluyor hatta mert ten bile bebek benim kocam
maytap cnm bu bebeklerin altını açmak bi mesele yeni doğduklarında ne güzeldi şimdi çok zor benimki emekleyemiyorda sürünerek kaçıyor valla altını bağlamayım die :)
sçsayşe hoşgeldim cnm aramızda en küçük bebek sende korktun mu 5 sonrasından :)

hayırlı geceler inşallah deliksiz uyursunuz maytapçım şu aşkitom kelimesini bi tek ben söylüyorum zannetmiştim okuyunca çok güldüm yaw

safişşşş hani istanbula geliyodun sen???
ttalım daha eşim gitmiyoki hem eylülün ilk haftası byk ihtimalle dedim.günü beli değil dedim,benim gelecemde kesin değil dedim.ama çabalarım gelme yönünde yerimseniben
ay yasmin bayıldım valla bu fanfini olayına , tabi onun için önce koca lazım dimi anacım kaydirigubbakcemile3

unuttum valla onun nasıl bişi olduğunu da yanlız yaşaya yaşaya naniknanik
canım ya kıyamam :teselli:

Elifsevde geçmiş olsun

Cağancuk hoşgeldin.

Yasmine katılıyorum aynen dediği gibi.Bizde seminere katılmıştık.Orda bu şekilde anlatılmıştı.

kızlar karyolanın korkuluğu yüksek haldeyken düşmez dimi bebişler kaldırdım ama ayağa kalkıp bakınıyo düşmez böyleyken dimi
Bende düşer diye endişelendim ya.tatilden dönünce baktım karyolanın korkuluğu az geldi gözüme.
Park yatakta yatıyo şimdilik.Denemedim Cereni karyolaya yatırmayı.
Gündüz bir koyup sarkıp sarkmayacağına bakmam lazım.
Sarkarsa bundan sonra park yatakta yatırrım,büyüyüp anlayana kadar.

Cereni şimdilik götürcem yanımda.bayramdan sonra annem bakcak yine.
Benim kız anneanneyle uyuduğundan beni bile unutuyor,uyuturken zorlanıyorum.Gündüz aramız iyi.Ama yatma işiyle annem ilgilendi tatilde hep.Şimdi cerenle başbaşayız ve yatırmakta çok zorlanıyorum.

Anlıyorlar canım bu bücüriksler :))
benimkide anlıyo öle

Kalimerocum çok geçmiş olsun.Yavrular böyle büyüyecek.Daha büyük dert olmasın da.
Kalimeroo geçmiş olsun canım

kızlar ben geldım ama kımsecıkler yok sanırım... uyuttum oglusumu bıraz once. sabahtan berı kusmaktan harap oldu ( sanırım nezleyede yakalandık aynı zamanda cunku nerdeyse 20 defa hapsırdı bugun. ay ne yapacagımı sasırdım :gitme: bu gıdısle tatıl planlarımızda yattı.. onemlı olan Gorkemımın saglıgı tabı ama rezervasyon yapılmıstı paralar yanacak...

canım cok gecmıs olsun ıns bıran once butun hasta olan bebeısler ıylesır

canımcım batu da çok kusarsı sadece süt emdiği vakit , ek gıdaya geçince bitti kusması..
bence sen başka bir doktora götür çocuğu , ikinci fikir almakta herzaman fayda vardır , çocuğun devamlı ateşi olması normal birşey değil sonuçta vücuttaki mikroplar ateş yapar , mikrobun ölmesi için vücudun gösterdiği doğal bir tepkidir bu ..
ben senin yerinde olsam hiç beklemeden gider başka doktora götürürdüm..

annene söyleyecek laf bulamadım , hadi kaynana herşeyi der de insanın kendi anasının biraz daha anlayışlı olması lazımlmaz:

sen evladını seviyorsan iyi annesindir bana göre , sorun senin anneliğin değil doktorun bence CADIARZU

ay sabah sabah geldiler yine cinler bana , kış kış cinler kış kış..günaydın gacılar bu arada

Günaydın kızlar.Nasıl bakalım herkesler?

Krikitos canım hoşgeldin.Devamlı kusmak bence de sebepsiz değildir.ıdrar yolları iltihabı ve böbrek reflüsü devamlı kusma yaparmış.Bence araştırın biraz daha.Bu ikisi de çözümlenebilen şeyler. Umarım bişi yoktur yavrumuzun.Zamanla azalır.Katı gıdalar ver güzelim ya.Kustuktan sonra süt verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…