- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.101
ttalım daha eşim gitmiyoki hem eylülün ilk haftası byk ihtimalle dedim.günü beli değil dedim,benim gelecemde kesin değil dedim.ama çabalarım gelme yönünde yerimsenibensafişşşş hani istanbula geliyodun sen???
canım ya kıyamam :teselli:ay yasmin bayıldım valla bu fanfini olayına , tabi onun için önce koca lazım dimi anacım kaydirigubbakcemile3
unuttum valla onun nasıl bişi olduğunu da yanlız yaşaya yaşaya naniknanik
Andina aynı fikirdeyim.Ben hamile kalmadan önce yumurta takibi yapıyorduk.Çünkü eşimle testler yaptırmıştık, onda hafif problem vardı.Kadınlar zaman zaman akıntılarından yumurta durumunu bilebilir.Doktorum söyledi.Eğer akıntın yumurta akı gibiyse aynen yani böyle hani renk ve kıvam olarak yumurtanın çatlamasına 2 gün falan vardır.Beyaz matlaşmışsa yumurtan çatlamıştır.İşte bugünler döllemeye en uygun günlermiş.Erkek geni taşıyan spermler kısa yaşar ama hızlı olurlarmış.Kız geni taşıyanlar ise uzun yaşar ve yavaş olurlarmış.Yani yumurtlamadan 2 gün önce fanfini olursa ve yumurtladığın gün olmazsa büyük ihtimal kız olabilir.Demem o ki ben bu taktiği uygulayacam.Valla Çitos hocama da sormak lazım.Paylaşmak istedim.Biraz açık seçik oldu ama:kedi:
Bende düşer diye endişelendim ya.tatilden dönünce baktım karyolanın korkuluğu az geldi gözüme.kızlar karyolanın korkuluğu yüksek haldeyken düşmez dimi bebişler kaldırdım ama ayağa kalkıp bakınıyo düşmez böyleyken dimi
Cereni şimdilik götürcem yanımda.bayramdan sonra annem bakcak yine.canım geçmiş olsun dinlen biraz sonra yaparsın temiziğini gerçi yarında okullar açılıyor cereni ne yapacaksın canım
çok geçmiş olsun kuzuna inşalah tez zamanda düzelir
canım hiç kolay bir şey değil biliyorum benim oğluş 3,5 aylıkken bakıcı teyzesiyle tanıştı çok ağladı ama mecbur alıştı seninki yine yabancı değil bende şimdi çok sıkıntı yapıyorum malum yarın okullar açılıyor ve oğlum 2 ay sonra tekrar bakıcısında kalacak bana çok alıştı bakıcısınıda tatil boyunca bir kez gördü unutmuştur yemeside uyumasıda problem ne yapacak bilmiyorum canım çok sıkılıyor...
Anlıyorlar canım bu bücüriksler :))tsk ederım kızlar dogru soyluyorsunuz da
cocuklara bırsey oldugunda maalesef ınsanın ıcı dayanmıyor
onceden baska cocuklara karsı bu kadar duyarlı degıldım
ama sımdı bır baskasının cocuguyla alakalı haber bıle okusam ıcım cız edıyor
sanırım annelık bu demek
dun akmam camasır kurtmalıgı ıle oynamak ıstedı oglum ve babası hayır dedı
bana baktı benden de guleryuz gormeyınce basladı ıclı ıclı aglamaya
ama sabah yıne yanına gıttı baktım hayır oglum dedım sessızce geldı yanıma
artık sozlerımızı anlıyor tepkı verıyorlar
maasallah buyuyorlar
Kalimeroo geçmiş olsun canımKalimerocum çok geçmiş olsun.Yavrular böyle büyüyecek.Daha büyük dert olmasın da.
kızlar ben geldım ama kımsecıkler yok sanırım... uyuttum oglusumu bıraz once. sabahtan berı kusmaktan harap oldu( sanırım nezleyede yakalandık aynı zamanda cunku nerdeyse 20 defa hapsırdı bugun. ay ne yapacagımı sasırdım :gitme: bu gıdısle tatıl planlarımızda yattı.. onemlı olan Gorkemımın saglıgı tabı ama rezervasyon yapılmıstı paralar yanacak...
kıslar bu aralar çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var benim oğlum doğduğu zamandan beri devamlı kusan bi bebekti zaten doktorumuz o zamanlar sütün fazla geliyor ondan kusuyor diyordu ama şimdi oğlumda kusma problemi devamlı oldu her yemekten sonra kusuyor hatta daha kaşığı görüyor öğürmeye kusmaya başlıyor.doktora gidiyoruz değidiği tek şey size karşı kumayı koz olarak kullanıyor kustuğu zaman temizle gene yedir ama oğluma yemek yedirmek zaten başlı başına bi probelem artık ne yapmam gerektiğini şaşırdım bu aralar devamlı ateşide çıkıyor hep 38 derecelerde bütün testlerimizi olduk.dr bişey yok diyor ama bu çocuk neden sürekli kusuyor ne yapmam gerekiyor.ben üzerine titredikçe aman aç kalmasın aman ter üzerinde soğumasın aman hasta olmasın dedikçe dahada kötü oluyor kızlar yoruldum artık halı silmekten oğlumama mı üzeliyim sürekli evi temizle yemek yap ütü yap yoruldum artık beb benden geçtim ona mı yanayım
çöktüm artık 23 yaşındayım ama kendimi hiç o yaşta hisetmiyorum kızlar ben anne olmayı başaramadım mı annem ve kayınvalidem o fikirdeler ama elimden geleni yapıyorum inanın
okudum yasminim , saolasın ellerin dert görmesin opuyorumnanaktan
artık 2 sene sonra uygulayıp tatbik edip görüceğiz sonuçları kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?