2008 Kasım Anneleri

günaydın bacılarım
çooooook uykum var nasıl bir geceydi bu ya ben hiç bişi anlamadımmmmm
saat 12'ye doğru yattım 1'de kalktık yiğit efendiye 2'de kalktık 3.30'da sahura kalktık 4.30'da yattık 5'de ahmet rüyasında korkmak suretiyle odamıza daldı ve saat 6'da yiğit de uyanarak güne uyumadan başlamış olduk
aman ne karışık anlattım ben bile bişi anlamadım siz çözemedim

gunaydınnnn
ben dun yıne dayanamadım erkenden cıkıp gıttım yavru kusumun yanına
fena alıskanlık yaptı ısım var deyıp cıkıp gıtmek
hos ıslerımı ıhmal etmıyorum ama vıcdanen de rahatsız oluyorum ısyerıme karsı

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın herkese tsk ederız

neyse scsayse hosgeldın canım
pek bır megoloman gorduk senı
hos bızımde pek bır farkımız yok ya hadı canım hayırlı elektrıkler

krıkotos kusması bellı bır muddet sonra arastırılması gereken bır durum
bence sen farklı bır doktora gıt bebek reflusu olabılır
kımsenın de sozune kulak asma

mmf gacu mıs gıbı evınde mıs gıbı otur da
o sendekı hıperaktıften bır tane de bız de var
altı acıldımı cıglık gelıyor ama temız bez baglanmaması ıcın o kadar kuvvetle donuyor kı dıyorum bu ne kuvvetı
ıkı kısı alt degıstırıyoruz neredeyse

sweter sız de gecmıs olsun canım

kız bebek calısması tarıflerı varmıs
maasallah allah ısteyen herkese versın ne dıyeyım

günaydın kızlar..
uykusuz ve yorgun bir gecenin ardından herkese hayırlı sabahlar...Benim sıpam iyice şaşırttı..Gecenin saat 1,30 unda ellerimden tutmuş çıkış kapısına gidiyor ve bitaraftanda adda adda diyor yaaaaaaa..
Bu kız beni öldürecek:))))Fırsat bulmuşken bide soru sorayım sizlere...
Gece uykusuna yattıktan sonra ki bazen gündüzde oluyor, dudak etrafım karıncalanıyor, uyuşur gibi oluyor..1,5-2 aydır neredeyse böyle..Bi doktora gitsemmi acaba..Ay gitsemde ne diyeceğimki..Ne biliyim sizlere bi sorayım dedim..
ışler çok yoğun geçmişe bakamdım..Umarım herkes iyidir..

gelelım bıze
dun eve gıttgıımde annem sıcak corba ıcırmıs oglusuma terletmıs yatırmıs
gıttım hemen uyandı uzerını degıstırdım daha ıyıydı
anneme gore (proff.dur kendısı :)) terlemesı acı zehırı atarmıs
hasta ınsan terlemekle hastalıgı atarmıs neyse

baktım oglus ıyıydı
oynastık emıstık falan derken kocıs geldı
oglen cok uzulmustum oglusuma bırde arkamdan aglaması benı bıtırıyor tabıı
hadı hazırlanın ıftara gıdıyoruz dedı annemı de aldık dısarıda ıftar yaptık
bayagı ıyı geldı bana hos evde yemekte yoktu zaten

gece 12'de ben uyudum kocıs hla oynasıyordu zıra uykusu yoktu sıpanın
sahura kalktıgımızda oglus uyandı ben yıne onunla ılgılenırken kocıs yemegını yedı
ama sahurdan sonra uyumadı kucuk dana
ne kadar ugrassakta kendı yatagında ayaga kalkıp dıkılıyor kendı kendını sallıyor
aldık kendı yatagımıza kalkıp yatak basından tutuyor ve duvara tokat atıyor adam yaa
sabah tam evden cıkacagımız zaman uyudu hemde derın
anneme uyurken goturup bıraktım

Kalimerocum sana çok özeniyorum.Allah kocanla tadınızı bozmasın.Maşallah canım.Benimki dışarı yemeğe falan iğnelemedikçe götürmez.Çocukla da oynamaz.Ben oğlumu uyutmadan yatamam.Çünkü ona bırakırsam düşürür falan.Dün alnının üstüne taaak diye düştü yavrum.O ağladı ben ağladım.Çocuk babasının ayağının dibine düştü.

yasmıncım tsk ederım canım
kocam yalnız yasayan ve gec evlenen bırı oldugundan sanırım aıle ortamı ozlemı vardı
belkı de benımle evlenebılmek ıcın cok cok ugrasmasının etkısı vardır bılemem

ama baba ogul arası karakter meselesı bence
herkes sevgısını farklı yasıyor
senın esın de uzaktan sevenlerdendır belkı benım abım gıbı
bakım konusunda kendısını yakısmadıgını falan dusunuyor olabılır mı
oglusun ıcınde uzuldum gecmıs olsun canım

günaydın hanımlar

dün gece yağız'ı uyuttum ama bu seferde beni uykusuzluk tuttu
2,5 saat yatakta dolandım durdum

swetter geçmiş olsun inşallah görkem kısa zamanda iyileşir ve tatile gidersiniz çünkü dinlenmeden de olmuyor

hilalciğim sen de hemen bir doktora git bazı şeyler geciktirmeye gelmiyor

kız yasmin sen de o kocanın kolundan tut ve bir evlilik terapistine götür çünkü beyefendi evli olduğunun farkına varamamış gibi geldi bana

Canım var ya ben onun.....

Herkese günaydın şekerlerrrrrrr..naparsınız bakem.......?Benim oğlum ilk dişini hatta dişlerini çıkartıyor teyzeleri..Alttan iki diş birden geliyor çok sevimliii..

Doğrudur yasmincim..Bravo sana güzel anlatmışsınalkisalkisalkisalkisalkisalkis..

Benim oğlum var ben 2. düşünmüyorum pek ama düşünürsem yine oğlan isterim.Ben tek kız olarak büyüdüm eşim de tek erkek aynı cinsiyette olunca sanki daha arkadaş arkadaş olurlarmış gibi geliyor bana.Gerçi ben erkek kardeşimle kankayımdır ama olsun.Yine de erkek istiyorum.

Canım 1.si sen kendini suçlamaktan vazgeçmelisin.Annenle kayınvalidenin de bırak seni suçlamayı anneliğini sorgulamaya bile hakları yok benim kendi fikrimce.Buna izin verme.

2.si eğer doktoruna güveniyorsan,bütün tahliller yapıldıysa,ve temiz çıktıysa benim aklıma gelen çocuğu çok yemeye zorluyor olabilir misin acaba?Çünkü bir çok çocuk yemeyi reddeder ama anne dinlemyeince artık pes eder ve yer.Ama sonra cezalandırmak için ya da midesi almadığı için kusabilir.Bu konuda biraz tarzını değiştir bakalım nasıl olacak..

Ayrıca öyle aman hastalanmasın aman terlemesin diye uğraşma.Biliyorsun sakınan göze çöp batar.

Ben bu konuda şöyle düşünüyorum ben her terlediğimizde,her üşüdüğümüzde ya da aç kaldığımızda hemen hasta olmadığımıza göre emin ol onlara da hiç bişey olmaz.

Canım bir kan tahlili yaptır bakalım.Kan sayımı ve b vitamini ölçümü yaptır.Belki ondan olabilir.

Günaydın kızlarrrr,
Sonunda benim de başıma geldi..Dün kuzum yataktan düştü..Ben işlerimi bitirip 1,30 gibi ancak yattım..Bu sefer de kuzum uyandı..Çok uykum vardı ben de yatağa alıp emzirdim, bir yandan da uyudum. Saat 4,30 gibi gümmm diye bir ses, eyvahhh deyip zıpladım, yanımda yok, anında çığlık koptı..Sırt üstü yerde yatıyor baktım..Aldım emzirdim, hemen sustu, biraz sonra da uyudu..Birşey olmaz değil mi, sert çapsa canı acısa çok yaygara kopardı herhalde..Yalnız sabah çok gülüyordu, ben annemle birşeyler konuşuyorum, o habire karşımızda kahkaha atıyor, dedik herhalde kafayı yedi hafiften:)

herkese günaydın yorgun savaşçı yine aranızda -tatlicadiarzu- dün gece klimacılar vardı evde ay gittiklerinde saat 01.30a geliyordu bayılacaktım resme gittiler hmen bir duş aldım attım kendimi yatağa 03.00 te oğlan kalktı mama yaptım azıcık bişey yedi acıkmamış sıpa sadece yanıma gel diye yaptı sanırım 06.00da tekrar kalktı tbi bu sefer çok açtı hemen mamasını yedi yattı 08.00de kalktı babası aldı götürdü ben azıık uyuyayım diye ama dershane saatimiz geldiği için uyuyamadım tani puff ölücem yorgunluktan vwe uykusuzluktan

krikitoscum geçmişi okuduğumda ilk olarak senin yazın dikkatimi çeki seninle başlayayım bir kere sen oğlun için elinden geleni yapıyorsun anladığım kadarıyla iyi anne kötü anne bu şekilde belli olmaz çocuğunu hasta eden sen misin bundan zek mi alıyorsun hayır o yüzden annene ve kayınvalideme çok kızdım hepimizin adına onlara bir çift laf sölesen iyi edersin valla biri bana o konuyla ilgili bişey dese alıyor ağzını payını asla tahammül edemiyorum oğluma yaptığım annelik konusunda eleştiriyi hazmedemiyorum çünkü ne yaptığımı ve ne hissettiğimi ben biliyorum
bebeğinin hastalığı konusunda arkadaşlarıma katılıyorum reflü olabilir bu bir ikincisi sen zorladığın için psikolojikte olabilir sen de biraz rahat bırak bakalım bebeğini iyice acıkmasını bekle kendi istesin yemek yemeyi sen isteme yani ikincisidoktorunu değiştir ikinci bir doktor daha baksın aynı şeyleri derse aynı doktoruna devam edersin

melekutkucum sende hoşgeldim bizimde tek dişimiz yok belirti bile yok hiç endilenme canım zira ben çok rahatım

günaydın kızlar
yasmincim ben bunu kaçırmışım yaaaawuuu
ben yumurtamın çatlama gününü biliyorum
çünkü acaip sancım oluyo adet sancısındn beter
buda benim artım herhalde
ayıptır söylemesi fatihte yumutlama günü kandildi ertsi gün gene memoda yumurtlamanın ertesi günü
ama ilk kızımda adet bitiminde olmuştu
burdanda anlaşılıyorki doğruluk payı yüksek

Son düzenleme:
ayrıca hilalciim hiç anladığım bir konu değilama biricik doktorumuz çitos açıklamış zaten belki vitamin eksikliğidir doktoa gitmende fayda var canım

andinacım ay kızz öle koca göremiyz falan dedin valla aklım sende klıyor güzelim yaa inşallah biran önce kavuşursunuz ne diyeyim

kalimerocum o arkadan ağlama olayı bizde de var önceden yokru yeni yeni başladı hakikaten insanın içi bukuluor ama yapacak birşeyde yok malesef

cagancukum hoşgeldin sende

bugün 1 eylül işe başlayan arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum ayrıca 10. ayı dolanlar varsa en kocamanından öpücüklerimi gönderiyorum

bugün dershanede de yoğun bir gün bir de uykusuzum bakalım nasıl geçecek

mmmcim ilk kızım dediğin kim ben olayı bilmiyorum kızın mı vardı senin :uhm:

bu yöntemi deneyen arkadaşlardan bilgileri ve sonuçları bekliyoruz benim uygulamama çok var çünkü sizinkiler tutarsa bende fırsatı kaçırmam ben yumurtlama günümü tam kestiremiyorum ama bulurum zamanı gelince

Ben oğlum olacağını biliyordum.Çünkü ultrasona girdim yumurtam çatlamıştı.Dr dediki koş eve kocanla fanfini yap.Gerisi malum.O ay hamile kaldım.Allah bilir elbette ama bilimsel gerçeklerden de kaçılmaz.Hatta kızlar rahim filmi çekilecekti hamile kalmasaydım.Rabbim dedim ne olur beni çabalatma.Şükür dileğim oldu.Bir de ay halinden 10-14 gün sonra yumurta gelişiyo ve çatlıyo.Çatladığı zaman adet ağrısına benzer bir ağrı hissedebiliriz.Bu da erkek isteyenlere...

gunaydın
dun ne kadar cok yazısmıssınız ancak bıtırebıldım

swetter gecmıs olsun canım

yasmın bende ıkıncıyı erkek ıstıyom sımdı yumurtam catlayıp akıntım gelınce mı sey olcak anlamadımmm

cın takvımıde bende tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…