2008 Kasım Anneleri

Canım yumurtladığın gün fanfini diyorum.Böyle hafif ağrı hissedersin, akıntın beyaz mat olur.İşte o gün :kedi:

ICIR benim tam 14 gün sonra olmuştu ama şimdi kızım var :))) ıstersen başka bişey dene. Ay hepimiz 2. ler için ne meraklıymışız bu kasım bebeleri bizi kesmemiş anlaşılan. Daha fazla acıııı daha fazla uykusuz günleeeeer. Sadist miyiz neyiz yahuuu. Ben de istiyoooom.

Günaydın bu arada. Banusu bugün itibariyle anneannesine geçiş yaptı. Kuzuya bir de beşik almış anneannesi. Yalnız bir sorun var. Anneanneyi oyun arkadaşı sanıyor kızım. Yapmayacağı oyunları yapıyor ona. Bir görseniz.

Öğretmen arkadaşların ilk günleri hayırlı olsuuuun.

Julicim herkesin yumurtlama günü adetinden 14 gün sonra değildir.Ama ağrı hissedildiğinde ve akıntı takibi yapıldığında ihtimal artar.İki sene sonra hep birden hamile kalalımkaydirigubbakcemile5

julıanne ozaman hayatım yasmınınkını denıycem artık :ecrin_bebek:

darılgencım canım sımdı aklıma geldı senın ıcın zor ama en azından yawrunla koca bır 9 ayı beraber gecırdın hemde yabancı bırı bakmıyor burdakı arkadaslarımız 3 ayklıkken bırakmıslar hem onun ıcın calıısyorsun
bende 8 aylıkken bıraktım eylulu hemde komsuma bır yabancıya

lutfen uzulme bı sekılde alıscak canım :teselli:

canımcım inşallah allah gönlüne göre verir..kızın olur.. benimde çin takvimine göre tutuyor kızım...

ayyy teşekkürler canısı..deneyelim bakalım...

yani yumurtladığımız gün ve bir gün sonrasında falan fanfini olursa erkek olma ihtimali çok yüksek yumurtlamadan hemen önce yani bir iki gün falan fanfini olursa kız olma ihtimali çok yüksek yumurtlama başlamadan önce de akıntınız şeffaf olur oradan anlayabilirsiniz yumurtlama olacağını o günlerde ilişkiye girip yumurta çatladığı gün girmezseniz kız olma ihtimalini arttırırsınız ama yine de Allahın bileceği bişey tabi
planlı hamileliklerin pek çoğu erkektir mesela çünkü herkes yumurtladığı gün ilişkiye girer tutsun diye
denemekten zarar gelmez kaydirigubbakcemile3

Julicim herkesin yumurtlama günü adetinden 14 gün sonra değildir.Ama ağrı hissedildiğinde ve akıntı takibi yapıldığında ihtimal artar.İki sene sonra hep birden hamile kalalımkaydirigubbakcemile5

Evet evet evet hep beraber hamile kalalım süper olur valla :lepi:

Yanlız baştan söylim ben ikinciyi yengeç istiyorum , oğlum akrep kızım yengeç olsun , zodyak aleminin en mükemmel çifti kaydirigubbakcemile

slmm
ohh 2.ler konuşuluyo baya baya bende istiyorum 2.yi,aynı ana denk getirelim bencede:))
aralarında 3 -4 yaş olsun istiyorum , yani 25 ya da 26 da doğurmam lazım
aslında buara kendi evim olmadan 2.yi yapmıycam diyorumda kendi evim ne zaman olur kimbilir
hasta olan bebişlerimize ve annelerimize geçmiş olsun tekrardan

maytabım da söylemiş zati yangeç haziran 22 - temmuz 23 canımın içi..
kız piroş sen ikincide 25 yaşında olacan ben 35 , abooo aradaki farka bak moralim bozuldu yaw :sinifsinif:

:) sorma andina bende aynı dertten müzdaripim.fazla vaktimiz yok bizim.ne yapcaz yaa( kardeşsiz olmaz diyoruz ama şartlar da müsait olmalı bi yandan yaş gidiyo.off of

selam canlarım çok okumadım ama hilale çok güldüm adda adda he :roflol: gezenti seniii :))) karıncalanma olayını hiç bilemedim cnm ama stres ve uykusuzluk sebep olmuş olabilir

6 yaş fark bence süper yaşamış biri olarak
konuların 2 de bir içine dalıyorum kızlar kusura bakmayın msn de sorun var son sürüm vardı hata kodu verdi bi türlü açamadım dünden beri bugünde 8.1 sürümünü yükledim onunla açıldı tekrar son sürüme yükselttim gene aynı hata verdi şaşırdım başka adresler açılıyo bi benimki açılmıyo bbilen varsa bi el atsaolaya

herkeze selam kızlar 2. bebekler konuşulmaya başlamış bile yav benim kafama bişey takıldı yumurtlama gününden bahsediliyoda şimdi anne herzaman x kromozomu verir ki bu kızdır baba x kromozomu verirse kız y kromozomu verirse erkek olur yani kadının bi etkisi yok biliyorum ben cinsiyette yanlışmıyım kafam karıştı

temmuzzz fatih yengeç

ayy ben yazın doğurmak istemiyorum doğurduğunda hastanede ve tabi emzirirken çok terliyo insan ablamdan biliyorum,tabi kısmet ısmarlama olmuyo:)

maytabım da söylemiş zati yangeç haziran 22 - temmuz 23 canımın içi..
kız piroş sen ikincide 25 yaşında olacan ben 35 , abooo aradaki farka bak moralim bozuldu yaw :sinifsinif:

:) sorma andina bende aynı dertten müzdaripim.fazla vaktimiz yok bizim.ne yapcaz yaa( kardeşsiz olmaz diyoruz ama şartlar da müsait olmalı bi yandan yaş gidiyo.off of

amaaan kızlar üzüldüğünüz şeye bakın ona bakarsanız bende üzülüyorum bazen ben evde çocuk bakarken arkadaşlarım 0 beden olaraktan fıttırı fıttırı geziyo daha okulları yeni bitti yeni yeni evlenmeye çalışıyolar ben 3 buçuk senelik evliyim nerdeyse 1 yaşında da bebeğim var
çabuk daldım sanki hayata erken yaşlancamkafamçokkarıştı

mmmf cnm fatih 1.sınıftaydı dimi derslerini yaparken memo karıştırmadımı peki ikisini zaptedmek zor olur gibi geliyo bana gerçi 3 yaş arası olsa büyük okula başladığında küçük yinwe karıştırcak herşekilde zor yanikafamçokkarıştı

Canım yaş ilerliyo , yaşlandıkça tahammül gücüm , sabrım azalıyor gibi geliyor.. eskiden çok daha enerjik , daha sabırlıydım insan gerçekten 30’dan sonra değişiyor.. herşyin bir yaşı varmış hep derlerdi de inanmazdım , yok kariyerdi , yok özgürlüktü derken hayattın bana verebileceği en güzel şeyi geç kucağıma aldım , şimdi bir tane daha istiyorum ama 2-3 sene sonra nasıl dayanırım diye de korkuyorum bi yandan..

Şimdiki aklım olsa genç yaşta evlenir , genç yaşta doğururdum , yaşadım da ne oldu yine çoluklu çocuklu evli barklı kadın oldum da :bbo:

Piroşum sen en iyisini yapmışsın sıkma canını , hem 0 beden olup da napcan boşverrrr sen böle de çok güzelsin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…