- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.141
gunaydın
dun ne kadar cok yazısmıssınız ancak bıtırebıldım
swetter gecmıs olsun canım
yasmın bende ıkıncıyı erkek ıstıyom sımdı yumurtam catlayıp akıntım gelınce mı sey olcak anlamadımmm
cın takvımıde bende tutmadı
ICIR benim tam 14 gün sonra olmuştu ama şimdi kızım var :))) İstersen başka bişey dene. Ay hepimiz 2. ler için ne meraklıymışız bu kasım bebeleri bizi kesmemiş anlaşılan. Daha fazla acıııı daha fazla uykusuz günleeeeer. Sadist miyiz neyiz yahuuu. Ben de istiyoooom.
Günaydın bu arada. Banusu bugün itibariyle anneannesine geçiş yaptı. Kuzuya bir de beşik almış anneannesi. Yalnız bir sorun var. Anneanneyi oyun arkadaşı sanıyor kızım. Yapmayacağı oyunları yapıyor ona. Bir görseniz.
Öğretmen arkadaşların ilk günleri hayırlı olsuuuun.
Ne biliyon ayol , söyle de uygulayalım bari..
Gulizim ben çok kız çocuk istiyorum , tabiki sağlıklı olması tek dileğim ama gönlümde hep var kız sevdası o yüzden hep kızım olucak diyorum bakalım inşallah olur , olmadı çin takvimine bakelbet , batu uyuyordu çin takvimine , açıkcası çevremdeki herkesde tuttu çin takvimi..
Ben oğlum olacağını biliyordum.Çünkü ultrasona girdim yumurtam çatlamıştı.Dr dediki koş eve kocanla fanfini yap.Gerisi malum.O ay hamile kaldım.Allah bilir elbette ama bilimsel gerçeklerden de kaçılmaz.Hatta kızlar rahim filmi çekilecekti hamile kalmasaydım.Rabbim dedim ne olur beni çabalatma.Şükür dileğim oldu.Bir de ay halinden 10-14 gün sonra yumurta gelişiyo ve çatlıyo.Çatladığı zaman adet ağrısına benzer bir ağrı hissedebiliriz.Bu da erkek isteyenlere...
Julicim herkesin yumurtlama günü adetinden 14 gün sonra değildir.Ama ağrı hissedildiğinde ve akıntı takibi yapıldığında ihtimal artar.İki sene sonra hep birden hamile kalalımkaydirigubbakcemile5
Julicim herkesin yumurtlama günü adetinden 14 gün sonra değildir.Ama ağrı hissedildiğinde ve akıntı takibi yapıldığında ihtimal artar.İki sene sonra hep birden hamile kalalımkaydirigubbakcemile5
yengeç hangi ay oluyo andiiiiiii
temmuzzz fatih yengeç
maytabım da söylemiş zati yangeç haziran 22 - temmuz 23 canımın içi..
kız piroş sen ikincide 25 yaşında olacan ben 35 , abooo aradaki farka bak moralim bozuldu yaw :sinifsinif:
:) sorma andina bende aynı dertten müzdaripim.fazla vaktimiz yok bizim.ne yapcaz yaa( kardeşsiz olmaz diyoruz ama şartlar da müsait olmalı bi yandan yaş gidiyo.off of
:) sorma andina bende aynı dertten müzdaripim.fazla vaktimiz yok bizim.ne yapcaz yaa( kardeşsiz olmaz diyoruz ama şartlar da müsait olmalı bi yandan yaş gidiyo.off of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?