2008 Kasım Anneleri

mmmfcim msn adresin 8.1 i yüklediğinde de açılmadıysa nur topu gibi bir hacklenmiş msn adresin oldu demektir.ingilizcen varsa ya microsoftla yazışıp msn adreini sıfırlatıp geri almaya çalışçan ya da yenisine sağlık dicen cnm

selam rakadaşlar..
2.yi ciddi ciddi konuşuyosunuz siz:)
aslında ikincinin kız olacağını bilsem hiç düşünmemde korkuyorum ben..benim oğlum inanılmaz haylaz çünkü..çok hareketli zor büyüyor yani..
size bravo valla..

piroşcum geçen sene memo bebekti asıl zorluğumuz bu sene olucak ama fatih benden sabırlı kardeşine karşı bu sene gerçi zorlanıcam biraz galbaa

o evde oturup ev hanımı olmak dünyanın en tezat şeyiydi bana.piroşşşçuum ben 8 senelik evliiym yavrum ,aynen benimde arkadaşlarım yeni evleniyo,okulunu yeni bitirenler var,tabi yüksek lisans vs yaptıkları için öyle.aynen dediğin gibi fıttırı fıttırı geziyorlar.bide face e koyuyorlar fotolar,millet ellerinde biralar alemlere akıyor.ben evde oturuyorum.gerçi Allah var benim eşim çok sever gezsin tozsun eğlensin,çok yaptık öyle şeyleri ama hamileliğimden beri evde olmaktan artık depresyona giricem.kendimi bırakmıyorum,salağa yatıyorum,yoksa sıyırdım sıyırcam.bi de ben çok deli ve çılgın bir genç kızlık yaşadım çok güzeldi ama çok kısa sürdü.bence 30 yaş evlenip anne olmak iççin çok ideal.o yaşa hem kariyer açısından hem hayat açısından baya ilerlemiş olur insan.ben 18 imi doldurdum 1 hafta sonra evlendim ya şaka gibi

kızlar ikinci çocuklar için konuşmuşsunuz..
kızlarımın arasında 8,5 yaş var..Göksuyu 25 yaşında, aysuyu 33 yaşında doğurdum..Göksudaki sabrım enerjim, dayanıklılığım malesef aysuda olmadı..O yüzden zaman çok geçmeden ikinci bebişlerinizi yapın..Bir abla bir kardeş bir arkadaş tavsiyesi..Sakın geç kalmayın pişman olursunuz..Ben çoookkk pişmanım niye biraz daha erken düşünmedim diye....

herkes yaşadığının tam tersini istiyor sanırım saphiracım , ben de herşeyi doya doya yaşadım , alemlere de aktım , deliler gibi gezdim tozdum , dünyayı dolaştım bir başıma ve 30 yaşımda evlendim , 31 imde doğurdum... ve şimdi diyorum ki keşke kocamla oğlumla yaşasydım herşeyi , erken evlenip erken doğurup onlarla gezeydim tozaydım , vakitlice ikinciyi de alsaydım kucağıma... neyse vardır her işte bir hayır , buükür , en azından mutlu ve huzurlu bir yuvam var tüm zorluklara rağmen

merhaba kızlar
okuldan yeni geldim oğluş bakıcısıyla hiç bir şey yememiş canım çok sıkıldı onu doyurdum şimdi dolanıyor bende size bir bakayım dedim yarınada 5 kişilik yatılı misafirim var hem yemek derdi hem misafir sıkıldım artık kaç günde kalacaklar belli değil görümcemlerle kızı geliyor oğluşum zaten yemiyor yine düzeni kaçacak ama ne yapacaksın gelme de denmiyor ben biraz geçmişe bakayım

Safiş sen şimdi kaç yaşındasın ki 18 yaşında evlendiysen gerçekten çok erkenmiş. Bence 30 da geç anne olmak için bu kez ona gücün kalmaz gibi geliyor. Ama 30 u geçkin arkadaşlarım hala anne olmayı düşünmüyorlar. Onu da anlamıyorum.

Ben de 29 yaşında evlendim 31 yaşında anne oldum..Çocuk için biraz daha erken evlenilebilir ama genel olarak bakınca 26-27 yaş ideal bir yaş bence evlilik için.

Benim de çok hareketliydi yaşantım bekarken.Çok keyifliydi.Evlendikten sonra eşiniz nasıl olursa olsun şartlar ne olursa olsun hiç bir zaman bekarlıktaki gibi olmuyor bence.

ben 31 yaşımda evlendim, 33 yaşımda anne oldum, şimdi ise 34 yaşımdayım
hiç bir şey için erken ya da geç diye düşünmüyorum çünkü evlilikte bebekte insanın kaderinde ne zaman yazıyorsa o zaman oluyor
ikinci bebek için henüz bir düşünce yok kafamda
yağız'ı büyütmek bir survival gibi dişleri çıkıp kendi kendine yemek yemeyi ve düşüp kalkmadan yürümeyi öğrensin o zaman bakarız duruma diyorum

bidaha dogurursam burcu kesinlikle akrep olmuycak,bu ne yaaa bu oglan deli ediyor beni..

slm bile vermeden girdim kusura bakmayin kizlar,sabahtan uyanip daha sonra kisa kisa sekerlemeler yapiyor.

yanindan kalkarsam uyanip bagiriyor ayy bugün bi hosluk var bu canavarda.

eger yine oglum olursa adinida salim,selim duran filan koycam bu ne yaaa tüm denyolar benle beraber......

:)) cilek hıc keyfım yoktu ama guldurdun benı. oglum hasta ve yatıyor su anda. ınankı yaramazlık yapmasını cokkk ozledım. boyle halsız halsız yatması cok dokunuyor. onlarsız hayatın tadı olmaz.ayrıcaaaa akrep burcu erkegı en karızmatık erkek oluyor canım bılgıne. kızlar pesımızde olacak yanı

bende daha 20 yaşında evlendim piroş ve safiş gerçekten duygularımızı çok güzel anlatmışlar tamam evlilikte güzel eşinlede yapıyosun biçok şeyi ama çocuk oldugu zaman elin ayagın baglanıyo bende bazen diyorum keşke hayata bu kadar erken atılmasaydım diye ama sonra kızımı gördügüm an dünyanın en güzel şeyine sahibim gerisi yalan da diyorum yani

hahaaa aynen bende inşallah diyeyim tam bir canavar..hatta biz aramızda girdiği yeri katlettiği için el bombası diyoruz:))

oğlum akrep eşim koç.. resmen iki ateş arasında kaldımkaydirigubbakcemile

Evet evet evet hep beraber hamile kalalım süper olur valla :lepi:

Yanlız baştan söylim ben ikinciyi yengeç istiyorum , oğlum akrep kızım yengeç olsun , zodyak aleminin en mükemmel çifti kaydirigubbakcemile

canımcım senin bilmediğinde yok hani...kaydirigubbakcemile2 ama yazın çok sıcak oluyo canım be..bebişler sıcakla erimesin..şöyl kışın olsa daha iyi değilmi..balık, kova falan onlarlada geçinir bu akrep be...:roflol:

:) sorma andina bende aynı dertten müzdaripim.fazla vaktimiz yok bizim.ne yapcaz yaa( kardeşsiz olmaz diyoruz ama şartlar da müsait olmalı bi yandan yaş gidiyo.off of

evet canım benimde hiç vaktim yok ilk ben yapacam herhalde bu işi..bakalım..

maytabım da söylemiş zati yangeç haziran 22 - temmuz 23 canımın içi..
kız piroş sen ikincide 25 yaşında olacan ben 35 , abooo aradaki farka bak moralim bozuldu yaw :sinifsinif:

aynen canım benimde moralimi bozuyo bu yaş işi..gezdik tozduk şimdide sona kaldık iyimi...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…