- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.161
mmmf cnm fatih 1.sınıftaydı dimi derslerini yaparken memo karıştırmadımı peki ikisini zaptedmek zor olur gibi geliyo bana gerçi 3 yaş arası olsa büyük okula başladığında küçük yinwe karıştırcak herşekilde zor yanikafamçokkarıştı
o evde oturup ev hanımı olmak dünyanın en tezat şeyiydi bana.piroşşşçuum ben 8 senelik evliiym yavrum ,aynen benimde arkadaşlarım yeni evleniyo,okulunu yeni bitirenler var,tabi yüksek lisans vs yaptıkları için öyle.aynen dediğin gibi fıttırı fıttırı geziyorlar.bide face e koyuyorlar fotolar,millet ellerinde biralar alemlere akıyor.ben evde oturuyorum.gerçi Allah var benim eşim çok sever gezsin tozsun eğlensin,çok yaptık öyle şeyleri ama hamileliğimden beri evde olmaktan artık depresyona giricem.kendimi bırakmıyorum,salağa yatıyorum,yoksa sıyırdım sıyırcam.bi de ben çok deli ve çılgın bir genç kızlık yaşadım çok güzeldi ama çok kısa sürdü.bence 30 yaş evlenip anne olmak iççin çok ideal.o yaşa hem kariyer açısından hem hayat açısından baya ilerlemiş olur insan.ben 18 imi doldurdum 1 hafta sonra evlendim ya şaka gibi
bidaha dogurursam burcu kesinlikle akrep olmuycak,bu ne yaaa bu oglan deli ediyor beni..
slm bile vermeden girdim kusura bakmayin kizlar,sabahtan uyanip daha sonra kisa kisa sekerlemeler yapiyor.
yanindan kalkarsam uyanip bagiriyor ayy bugün bi hosluk var bu canavarda.
eger yine oglum olursa adinida salim,selim duran filan koycam bu ne yaaa tüm denyolar benle beraber......
Evet evet evet hep beraber hamile kalalım süper olur valla :lepi:
Yanlız baştan söylim ben ikinciyi yengeç istiyorum , oğlum akrep kızım yengeç olsun , zodyak aleminin en mükemmel çifti kaydirigubbakcemile
:) sorma andina bende aynı dertten müzdaripim.fazla vaktimiz yok bizim.ne yapcaz yaa( kardeşsiz olmaz diyoruz ama şartlar da müsait olmalı bi yandan yaş gidiyo.off of
maytabım da söylemiş zati yangeç haziran 22 - temmuz 23 canımın içi..
kız piroş sen ikincide 25 yaşında olacan ben 35 , abooo aradaki farka bak moralim bozuldu yaw :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?