2008 Kasım Anneleri

iyilesemedimi hala sweettir?aman iyi hosta cok hareketli canimya

gece yattigimda inan kollarimin agrisindan uyuyamiyorum.

napalim saglik olsunda yeter diyorum.

çilek sanırım ikimiz aynı dertten muzdaribiz emziriken gece yanından kalkınca yada yatağına alınca uyanıyo..

ama ben yolunu buldum..istikrarlı bi şekilde yatmadan emziriyorum başım sağa sola düşüyo ama:)
hatta başta geçip oturmaodasında emziriyodum çünkü o yatağğın kokusunu alınca bidaha dönmek yada ayrılmak istemiyo..

denemediysen gece uzanmadan emzir bence bide..

yok cnm ıyılesmedı henuz. cok kolay atlatabılecegını sanmıyorum. bı nezle oluyodu 1 ay suruyodu bakalım bu ne kadar surecek. bu arada ıkıncı bebek konusmaları saka mı gercekmı. ben henuz cesaret edemem. en az 5 yasına gelmelı bu sıpa yoksa ıkısıyle bırden ugrasamam. cok ısterdım ıkız olmasını bı tasla ıkı kus. sımdı bırını buyut tam ohh derken hadı ıkıncıye omur bıttı walla. :)

hep uzanip emziririm ben 1 saat icinde 3 defa yanima geldi dün gece.

inatla her defasinda biraktim yerine.benimkisi öyle aman aman emmiyorki

aliyor memeyi agzina ve aninda daliyor,ama yerine alirken bagiriyor.

olmazsa oturup emzireyim bundan sonda,inan hic uykumuz olmuyor sabaha kadar.

en iyi ben anlarım seni çünkü anlattığın kadarıyla oğullarımız inanılmaz benziyo huy olarak..

benimde oğlum uyanmasa ben kollarımın ağrısına uyanıyorum çok feci oluyo..

ben uzanmadan emzirmeyi denediğimden beri çok rahatladım..bida az emzirip babsına veriyorum daha kolay oluyo çünkü odasına gidip gelmeye takatim kalmıyo..

Herkese merhaba, destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar,
Sizler gibi biz de alışıcaz oğlumla bu çalışma hayatına,

Bugün sanki işe gider gibi sabah 8de gittik babaanneye, kucağımda uyuya uyuya gitti ve uyanmadı,

kahvaltısını yedi, sonra birlikte çıktık evden, babaannesi parka götürdü bana by by yaptı ayrıldık.

şimdi ben evdeyim o babaannede onu ağlarken bırakmadım ya sanki şuanda çok iyiyiymiş gibi geliyor, ya da öyle olsun istiyorum.

Sanırım göz görmeyince gönül katlanır olayı doğru, içim yine çok sızlıyor ama dünkü gibi değilim.

bu arada öğlen uyutamamış babaannesi eşim gitmiş öğlen arası o uyutmuş, şu saattede çorbasını yemiş olması lazım ama cesaret edemiyorum aramaya.

ben de 2. bebeği çok istiyorum hatta 2,5-3 yaş araları olsun gibi istiyorum, malum bende 30undayım, fazla geç kalmamamak lazım.
yasmincimin senin yöntemle oldu bizim oğlan, kızıda tuttururuz inşallah.çin takvimi de tuttu bizim,

erken yaşta anne olanlara hep özenmişimdir, arkadaş gibi olacaksınız çocuklarınızla, ve hep çıtır kalacaksınız.

bütün anneleri tebrik ediyorum ama çalışan anneler sizin 2 kez tebrik ediyorum,

andina daha önce sizler nasıl çalışmaya başlamışsınız diye geçmişe bakarken senin işe başlama ve bakıcı deneyimlerine rast geldim, ne kadar zorluklar çekmişsin ve hala da çekiyorsun,keşke senin kadar güçlü olabilsem.

Herkesi öptüm, geçmişi ben hep okuyorum ama birtürlü aklımda bişey kalmıyor, herkesi ve bebeklerinizi öpüyorum cümleten.

Darilgencim benim kadar güçlü olmanı tavsiye etmem , hayatım boyunca hep şöylere ipeklere sarmalanarak el bebek gül bebek büyütülmüş , hiçbir iş yapamayan saf ve kendi halindeki kızlardan olmak istemişimdir , ama iş işden geçti bacım , senelerdir bi başıma çırpınıp duruyom işte

Gulizim ben pek bi meraklıyımdır burçlara murçlara , bende yengecim kocam da akrep ondan yengeç-akrebin zodyağın en muhteşem çifti olduğunu biliyom yani..
Akrepler kovalarla anlaşamaz gülüm , akrebe en iyi yengec gider , olmadı tezat burcu olan boğa gider hiç olmadı 3.su burcu olan balık gider ama benim gönlüm yengecten yana...

Kızlar anne olmak için biraz geç kaldık gibi.Ben 30 yaşında evlendim, 31 de anne oldum.Tahammülüm azaldı ve 2.düşünüyorum.Bence 25 yaş anne olmak için ideal.Üniversite, iş, 2 kardeşimi evlendirdim derken yaş 30 oldu.Sezeryan olmasaydım belki 1 yaşından sonra hemen düşünecektim.Çünkü kafa kaldırmıyor yaşlandıkça.Hep şunu düşünürüm; ben 50 yaşına geldiğimde oğlum 19-20 yaş olacak, acaba okuduğunu, düğününü görürmüyüm.Yani zaman hesaplamaları.Keşke armudun sapı üzümün çöpü demeden evlenseydim.Biraz pişmanlık var

bende yengeçiim:)

eşim koç ne dersin

aslında çok zıtız ama çok iyi anlaşıyoruz..

Darilgenciğim çalışan anne olmak çok zor gerçekten.Annelik zaten zor.Bizim için kısır döngü çalışırken anne olmak.ınsan bebeğine kendi bakmak istiyo ama çalışmazsa da yaşam koşulları güçleşip bazı şeylerden mahrum kalıyo.Acaba hangisi olmalı diye düşünürüm hep.Ama hep iki ucu moklu değnek sonucuna varıyorum.Birgün zengin olursam çalışmam, yavrularıma kendim bakarım.

KRİKİTOS canım öncelikle annene ve kaynanana söyleyecek söz bulamıyorum senin çok iyi bir anne olduğuna eminim malesef zamanla öğreniliyor bir çok şey bebişini bince bir kez de başka bir doktora getir aynı şeyleri söylersede biraz zaman bırak ve çok zorlama daha çok küçüksün bu karamsar laflar niye....

MELEK UTKU hoş geldin canım dişlerde yakında gelir merak etme dişleri olmayan bebişlerimiz var bildiğim kadarıyla canım

ELİFSEVDE geçmiş olsun canım kuzularına canım inşallah hemen düzelirler

SWETTER canım hala düzelememiş oğluşun anlaşılan inşallah en kısa zamanda düzelirde sizde tatilinize gidersiniz canım

YASMİNCİM kıyamam kuzuna ama malesef ne kadar sakınsakta düşe kalka büyüyecekler bernim kuzumda dün sehpanın kenarına bir çarptı alnını hemen şişti buzda koydurmadı çok ağladı canım benim ama hiç durmuyorki ben ne yapayım

HİLALCİM hiç bir fikrim yok canım ama vitamin eksikliğinnden olabilir belki sen bence en kısa zamanda bir doktora git canım

ŞEBNEMCİM kıyamam kuzuna geçmiş olsun canım

MMMFCİM senin bir kızın mı vardı canım düşük felan mı oldu?

JULİCİM teşekkür ederiz canım bugün iş başı yaptık evet

ÇİLEKCİM canım çok sıkkındı sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım

DARILGENCİM hiç üzülme bak benimkide bugün bakıcısıyla bir lokma yememiş ama mecbur alışacak başka çaresi yok dudak büzdü ağlamaklı oldu inşallah çok çabuk alışır merak etme canım

BU ARADA BEN 26DA EVLENDİM 27DE KIZIMI KUCAĞIMA ALDIM 8 SENE SONRA İKİNCİYİ İSTEDİK VE 35İMDE OĞLUŞUM KUCAĞIMDAYDI AMA BELLİ BİR YAŞTAN SONRA ÇOK ZOR GELİYOR O YÜZDEN ABLA TAVSİYESİ ARAYI ÇOK AÇMAYIN BERABER BÜYÜRLER NE KADAR RAHAT ETSEKTE 4-5 YIL SIKINTILARI OLACAK TEKRARDAN AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTANSA BİR ARADA BÜYÜTÜRSÜNÜZ ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Yasminim ben birgün zengin olursam , çalışmam , 4 tane daha doğurup kendim çocuklarıma bakar, bahçemi kedi köpekle doldurur bide onlara bakar , çeşitli sivil toplum kurluşlarına üye olur kimsesiz çocuklara bakar bide organizasyon şirketi kurar düğün dernek yapar insanları evlendiririm

Pek bi hayalperest buldum kendimi :ecrin_bebek:

benim de hayalimde hep bir sayfiye hayatı yaşamak var
deniz kıyısında bir kasabada uzun sıcak yaz öğleden sonraları
deniz, güneş, beyaz kumlar
yeşil bir bahçede kalabalık kahvaltı ve akşam sofraları
etrafta koşturup oynayan çocuklar

hılalcım benımde dudagımda yaralar olmaya baslamıstı cok kotu bı acı verıyordu mınık mınık beyaz beyaz yaralar bende doktora gıttım B vit. eksıklıgı demıstı B vıtamını aldım
ve ekmek bulgur pılavı yemıyordum yıyınce gectı diyettemısın yoksa sen ??

canım 25 yaşında anne oldum ,tam doğumgnümde biliyorsunuz işte.kızım 1 yaşını doldururken bende 26 yı doldurcam :)
kesinlikle bekarlıktaki gibi olmuyor aynı fikirdeyim cnmcım
bencede kaderde ne varsa o oluyor cnm.çok kaderci olmamama karşın yinede evlilk ve çocukla ilgili kader diye düşünüyorum.
aynen cnm
kız bende meraklıyım burçlara çok severim.eskiden çok güzel burç tahmini yapardım ama artıkk ohoo hepsini unuttum.ben doğumgünümün bilindiği üzere akrepim,eşim de oğlak.aynı olduğumuzda çok konu var,ayrı düşrüğümüzde çok konu var

Çileğim benim kocamla oğlumun doğumgünü aynı , bende 2 tane akrep var , çok korkuyorum batu büyüdüğünde olacaklardan çoookkkk

Ben de bi bahçeli bir ev ayarlarım.2 yavrum olur, bahçeyi eker biçerim.Yavrularımla güle oynaya yaşarım.Çalışmam tekrar yaw.Çocuklarımla ancak ilgilenirim.Hayali bile güzel kıııkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…