- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.181
hep uzanip emziririm ben 1 saat icinde 3 defa yanima geldi dün gece.
inatla her defasinda biraktim yerine.benimkisi öyle aman aman emmiyorki
aliyor memeyi agzina ve aninda daliyor,ama yerine alirken bagiriyor.
olmazsa oturup emzireyim bundan sonda,inan hic uykumuz olmuyor sabaha kadar.
Gulizim ben pek bi meraklıyımdır burçlara murçlara , bende yengecim kocam da akrep ondan yengeç-akrebin zodyağın en muhteşem çifti olduğunu biliyom yani..
Akrepler kovalarla anlaşamaz gülüm , akrebe en iyi yengec gider , olmadı tezat burcu olan boğa gider hiç olmadı 3.su burcu olan balık gider ama benim gönlüm yengecten yana...
bende yengeçiim:)
eşim koç ne dersin
aslında çok zıtız ama çok iyi anlaşıyoruz..
canım 25 yaşında anne oldum ,tam doğumgnümde biliyorsunuz işte.kızım 1 yaşını doldururken bende 26 yı doldurcam :)Safiş sen şimdi kaç yaşındasın ki 18 yaşında evlendiysen gerçekten çok erkenmiş. Bence 30 da geç anne olmak için bu kez ona gücün kalmaz gibi geliyor. Ama 30 u geçkin arkadaşlarım hala anne olmayı düşünmüyorlar. Onu da anlamıyorum.
kesinlikle bekarlıktaki gibi olmuyor aynı fikirdeyim cnmcımBen de 29 yaşında evlendim 31 yaşında anne oldum..Çocuk için biraz daha erken evlenilebilir ama genel olarak bakınca 26-27 yaş ideal bir yaş bence evlilik için.
Benim de çok hareketliydi yaşantım bekarken.Çok keyifliydi.Evlendikten sonra eşiniz nasıl olursa olsun şartlar ne olursa olsun hiç bir zaman bekarlıktaki gibi olmuyor bence.
bencede kaderde ne varsa o oluyor cnm.çok kaderci olmamama karşın yinede evlilk ve çocukla ilgili kader diye düşünüyorum.ben 31 yaşımda evlendim, 33 yaşımda anne oldum, şimdi ise 34 yaşımdayım
hiç bir şey için erken ya da geç diye düşünmüyorum çünkü evlilikte bebekte insanın kaderinde ne zaman yazıyorsa o zaman oluyor
ikinci bebek için henüz bir düşünce yok kafamda
yağız'ı büyütmek bir survival gibi dişleri çıkıp kendi kendine yemek yemeyi ve düşüp kalkmadan yürümeyi öğrensin o zaman bakarız duruma diyorum
aynen cnmbende daha 20 yaşında evlendim piroş ve safiş gerçekten duygularımızı çok güzel anlatmışlar tamam evlilikte güzel eşinlede yapıyosun biçok şeyi ama çocuk oldugu zaman elin ayagın baglanıyo bende bazen diyorum keşke hayata bu kadar erken atılmasaydım diye ama sonra kızımı gördügüm an dünyanın en güzel şeyine sahibim gerisi yalan da diyorum yani
kız bende meraklıyım burçlara çok severim.eskiden çok güzel burç tahmini yapardım ama artıkk ohoo hepsini unuttum.ben doğumgünümün bilindiği üzere akrepim,eşim de oğlak.aynı olduğumuzda çok konu var,ayrı düşrüğümüzde çok konu varGulizim ben pek bi meraklıyımdır burçlara murçlara , bende yengecim kocam da akrep ondan yengeç-akrebin zodyağın en muhteşem çifti olduğunu biliyom yani..
Akrepler kovalarla anlaşamaz gülüm , akrebe en iyi yengec gider , olmadı tezat burcu olan boğa gider hiç olmadı 3.su burcu olan balık gider ama benim gönlüm yengecten yana...
bidaha dogurursam burcu kesinlikle akrep olmuycak,bu ne yaaa bu oglan deli ediyor beni..
slm bile vermeden girdim kusura bakmayin kizlar,sabahtan uyanip daha sonra kisa kisa sekerlemeler yapiyor.
yanindan kalkarsam uyanip bagiriyor ayy bugün bi hosluk var bu canavarda.
eger yine oglum olursa adinida salim,selim duran filan koycam bu ne yaaa tüm denyolar benle beraber......
Yasminim ben birgün zengin olursam , çalışmam , 4 tane daha doğurup kendim çocuklarıma bakar, bahçemi kedi köpekle doldurur bide onlara bakar , çeşitli sivil toplum kurluşlarına üye olur kimsesiz çocuklara bakar bide organizasyon şirketi kurar düğün dernek yapar insanları evlendiririm
Pek bi hayalperest buldum kendimi :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?