- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.201
K
MMMFCİM senin bir kızın mı vardı canım düşük felan mı oldu?
N
Gulizim ben pek bi meraklıyımdır burçlara murçlara , bende yengecim kocam da akrep ondan yengeç-akrebin zodyağın en muhteşem çifti olduğunu biliyom yani..
Akrepler kovalarla anlaşamaz gülüm , akrebe en iyi yengec gider , olmadı tezat burcu olan boğa gider hiç olmadı 3.su burcu olan balık gider ama benim gönlüm yengecten yana...
Kızlar anne olmak için biraz geç kaldık gibi.Ben 30 yaşında evlendim, 31 de anne oldum.Tahammülüm azaldı ve 2.düşünüyorum.Bence 25 yaş anne olmak için ideal.Üniversite, iş, 2 kardeşimi evlendirdim derken yaş 30 oldu.Sezeryan olmasaydım belki 1 yaşından sonra hemen düşünecektim.Çünkü kafa kaldırmıyor yaşlandıkça.Hep şunu düşünürüm; ben 50 yaşına geldiğimde oğlum 19-20 yaş olacak, acaba okuduğunu, düğününü görürmüyüm.Yani zaman hesaplamaları.Keşke armudun sapı üzümün çöpü demeden evlenseydim.Biraz pişmanlık var
normal doğumda kaybettim canım kızımı
fatihten önce olsaydı şimdi 10 yaşına basmış olacaktı
canım çok üzüldüm çok zor olmuştur allah oğluşlarına uzun uzun ömürler versin
Çilekkkkk ben sana bi ara anlatırım çok uzun sürer gülüm burda , akrebi yaşamak lazım , onlar zeki , güçlü , yılmak bilmeyen , bu evrenin yöneticileridir..
Liderlerin ve diktatörlerin %90’ı akreptir , mükemmeldirler ama bi yandan kindar , inatçı ve gerçekten zalimdirler..acıya bile doğuştan bağışıklıkları vardır ,yanbebekleri bile fiziksel olarak diğer bebeklerden güçlüdür... ama diğer yandan , ailesine çoook bağlı , duygusal ve merhametli olurlar... dine düşkün ama daha çok inanma ihtiyacı içinde insnalardır.. ay ne desem en güzeli de mükemmel aşıklardır ,evdikleri zaman ölene kadar severler , taparlar , el üstünde tutarlar..canım kısaca bizim gelinler yaşadı..bide çok fanfini fin fon olaylarına düşkündürler , yani keratalar daha ilkokulda bile sevgililerini eve getirecekler benden demesi
Çilekkkkk ben sana bi ara anlatırım çok uzun sürer gülüm burda , akrebi yaşamak lazım , onlar zeki , güçlü , yılmak bilmeyen , bu evrenin yöneticileridir..
Liderlerin ve diktatörlerin %90’ı akreptir , mükemmeldirler ama bi yandan kindar , inatçı ve gerçekten zalimdirler..acıya bile doğuştan bağışıklıkları vardır ,yanbebekleri bile fiziksel olarak diğer bebeklerden güçlüdür... ama diğer yandan , ailesine çoook bağlı , duygusal ve merhametli olurlar... dine düşkün ama daha çok inanma ihtiyacı içinde insnalardır.. ay ne desem en güzeli de mükemmel aşıklardır ,evdikleri zaman ölene kadar severler , taparlar , el üstünde tutarlar..canım kısaca bizim gelinler yaşadı..bide çok fanfini fin fon olaylarına düşkündürler , yani keratalar daha ilkokulda bile sevgililerini eve getirecekler benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?