2008 Kasım Anneleri

ben hic anlamam burclardan nedir ne degildir bilmem yani ama Denizin burcunu ögrenen yandin sen diyorlar.

bi ara baktim akrepler hareketli olurlarmis bunun disinda niye yaniyorum ben yahu yapmayin etmeyin anlatin sunu hele banada..

Ay safişim ben seninle duru’nun aynı gün doğduğunu bilmiyodum , anam anam akrep gacılar da pek bi tehlikeli olur haaaaaaa , zodyağın en ateşli burcu de olsa
Ay pek bi fena gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3

CANIM SEN BU İŞİ BİLİYON..BEN SENİN YOLDAN İLERLEYEYİM..balık olsun bari..ben yazın olsun istemiyom canımya..yazın bebekler sıcakta çok zor..bilmem sen nedersin...

yasmincim..öyle deme canım ya..aaaa torunun bebişini bilem görürüz.kaydirigubbakcemile5.o ne öyle okuduğunu falan görürmüyüm....

bende tam aksini düşünüyorum bende 24 yaşında memur oldum..taki 30 yaşıma kadar yedim içtim gezdim doya doya yaşadımm..hiç içimde uhte kalmadı..ve sonunda aşık olduğum adamla evlendim...ve çok istediğim bir kızım oldu..herkes bana 30ndan sonra yapamaz derdi..bu arada ben 30 yaşıma kadar hiç ev işi yemek falan yapmış değilim..2 tane ablam olmasından dolayı..ama ben her şeyi öğrendim şimdi ablamlar arar sorar bana yemek tarifi..bebişimdede öyle hiç bir zaman bakmaktan yüksünmedim..en kötü anımda bilem onun küçük bir tebessümü yetti bana..ben her zaman diyorum..ben anne olunca anladımmm..dünyanın, yaşamın ne kadar güzel
olduğunu...ve şimdi 2. bebğimi düşünüyorum eğer planlarım yolunda giderse marttan sonra tekrar hamileğim..inşallah bi aksilik çıkmaz..ve ben şöyle diyorum eğer maddi açıdan durumum olsaydı eminim bende eşimde 3. bebeği hiç düşünmez onuda yapardıkk..a.s.

Çilekkkkk ben sana bi ara anlatırım çok uzun sürer gülüm burda , akrebi yaşamak lazım , onlar zeki , güçlü , yılmak bilmeyen , bu evrenin yöneticileridir..
Liderlerin ve diktatörlerin %90’ı akreptir , mükemmeldirler ama bi yandan kindar , inatçı ve gerçekten zalimdirler..acıya bile doğuştan bağışıklıkları vardır ,yanbebekleri bile fiziksel olarak diğer bebeklerden güçlüdür... ama diğer yandan , ailesine çoook bağlı , duygusal ve merhametli olurlar... dine düşkün ama daha çok inanma ihtiyacı içinde insnalardır.. ay ne desem en güzeli de mükemmel aşıklardır ,evdikleri zaman ölene kadar severler , taparlar , el üstünde tutarlar..canım kısaca bizim gelinler yaşadı..bide çok fanfini fin fon olaylarına düşkündürler , yani keratalar daha ilkokulda bile sevgililerini eve getirecekler benden demesi

ayy andidacimm simdiden bile uyusuyor bu yazdiklarin benim canavarla..yandik sahidende desene:)

Allahim bizlerede bol sabir versinki esitlensin bunlarin gücüyle.

mersü sekercimm yordum seni.

Çilekcim valla bazen kocam taaaaa ilk tanıştığımız günü hatırlatıp sen bana böyle bi laf etmiştin diyo , o kadar da kindarlar yani , feciler feciiii... heleki bizim akrep erkeklerinin bi kızkardeşleri oldu mu gözümüz arkada gitmeyiz ama kızın canına okur bu keratalar kesin

yorgun savşçıdan merhabaaaa
ya ben acayip yorgunum yaa evdeki iş hiç bitmiyor yağmur da çok huysuz o sessiz sakin kız gitti yerine bir canavar geldi yaaa çok beter bu cadı çok(
eşimle dün gece 12ye kadar iki balkonumuz ve banyomuz kalmıştı onları yıkadık kalorifer peetkleri sökülmüştü onlarının içini yıkadık öğlen gelip taktılar ama ben çok yorgunum ya elim klavyeye dahi basamıyor yaa
2.ler konuşulmuş bende erken evlendim valla 21 yaşındaydımm 2,için biraz daha zaman var sanırım

kızz ne diyon benim oğlan ondan mı bezini açınca pipisini tutuo başlıyo gülmeye ama ne gülme kaydirigubbakcemile3 deli yaa

ay gerçekten herkeste akrebi duyunca bi korku,bi eyvaahh tavrı oluyor.duru okyanus içnde annemle ablam hemen ''ayy bir nalet daha geliyor'' dediler gülerek tabi.kızlar ben naletmiyim yaaa aaa,yükselenim oğlak,ay burcumda yengeç.eşimde oğlak,yükseleni akrep,nasıl ardiş?beğendinmi cnm ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…