- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.821
Fater gözün aydınc anım ayrıntılı ultrasonda her şey çok güzel çıkmış. Pelish Didar çok tatlı çıkmış annesi. Pek belli olmuyor. Eminim bilgisayardaki görüntü daha iyidir. Benim arkadaşım 22. haftasında gitmişti ayrıntılı ultrasona, böyle tombik yanaklı çok tatlı olan oğlunu görmüştü ve annesine benzetmiştik hepimiz. Siz hiç birine benzettiniz mi Pelish bebeği görünce. Ben normal ultrasondaki yüz hatlarını bile benzetebiliyorum. Öyle net görünüyor ki. Yanak kısmı aynı ben, çenesi aynı babası. Görünce hem eşim hem dre ben çok şaşırmıştık. Sanki ikimizin de fotokopisini görüyormuşuz gibi... Gerçekten çok güzel bir duygu bu.
pelish bebeğini allah bağışlasın çok güzel çıkmış ..insan bi toka takar saçına ..böyle renkli foto çekmişiniz madem :roflol:
kızlar merhaba hepinize bende dün doktora gittim oğluşum 420 gr.mış.Sağlıklı dedi doktor maşşallah hepsinee.. haftaya 2.düzey ultrasona gircem yazdıklarınızı işim dolayısıyla okuyamıyorum burası çok yoğun. Belki bu konu konuşuldu ama ben tekrar sormuş olayım 2.düzey ultrasona giren oldu mu ve bu renkli bişey mi acaba? güzel görüntüler veriyomu bebiş ??
evet canım ayrıntılı dedıklerı genelde renklı oluyor yanı en azından benım bıldıgım oyleya ben birtürlü anlamadım şimdi ben bu hafta 20.haftadayımyani bende mi renkliye gireceğim yoksa bu ayrıntılı dedikleri şu siyah beyaz ama tüm ayrıntılara bakılan usg mi..offf karıştı ortalık..cumartesi kontrol var ve dr ayrıntılıya girceksin dedi bu ne oluyo şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?