2008 Kasım Anneleri

Fater gözün aydınc anım ayrıntılı ultrasonda her şey çok güzel çıkmış. Pelish Didar çok tatlı çıkmış annesi. Pek belli olmuyor. Eminim bilgisayardaki görüntü daha iyidir. Benim arkadaşım 22. haftasında gitmişti ayrıntılı ultrasona, böyle tombik yanaklı çok tatlı olan oğlunu görmüştü ve annesine benzetmiştik hepimiz. Siz hiç birine benzettiniz mi Pelish bebeği görünce. Ben normal ultrasondaki yüz hatlarını bile benzetebiliyorum. Öyle net görünüyor ki. Yanak kısmı aynı ben, çenesi aynı babası. Görünce hem eşim hem dre ben çok şaşırmıştık. Sanki ikimizin de fotokopisini görüyormuşuz gibi... Gerçekten çok güzel bir duygu bu.

Eylül gerçekten dışarıdan da göründü mü bu haftada. Ben daha görünmez diye hiç bebiş oynarken elbisemi açıp bakmıyorum. Sadece elimi koyuyorum..

Bu arada kızlar, epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz siz. Artık zorlaşmaya başladı. Ben ağda yapmıyorum, jilet kullanıyorum ama artık göremiyorum ( Ne yapacağımı da kara kara düşünüyorum ama asla ağda yaptıramam.

pelish bebeğini allah bağışlasın çok güzel çıkmış ..insan bi toka takar saçına ..böyle renkli foto çekmişiniz madem:roflol:
juli vaala bende çok şaşırdım baktım bişey vuruyo tık tık bi baktım oraya resmen gördük babası şaşırdı çok sevindi..deneyin sizde..ama çok sağlam vurması lazım..
bu arada bende çok zorlanıyorum ağda yaparken artık geçen hafta üşendim jilete başvurdum ama yalnızca orası için ..napiyim eğilmiyorum,bacağımı kaldıramıyorum korkudan ..zaten karnım geriliyor..böyle idare edicez doğuma kadar artık..

Azooo cum nerelerdesin, bi karşılaşamadık çok özledim seni. Benim kızım senin oğluşunu döveeeer :)) Çünkü beni de dövüyooo :) Ya hiç sorma yedik tekmeyi. Ama bugün daha bişey yok. Bakalım bekliyorum, baksana kızlarınki dışarıdan bile belli oluyormuş oynadığı. Ne tatlılar yaaa. Azo senin oğluşun anneci bak sana söylüyorum. Çünkü seni öyle üzmek istemiyor. Benim kızım da babacı. Çünkü dün o tekmeleri yediğimde de babası konuşuyordu. Ne zaman onun sesini duysa hiç oynamadığı gibi oynuyor. Bu kadarı da tesadüf olamaz heralde dedim. Sürekli deniyorum. Gün içinde seninki gibi küçük pıt pıtlar yapıyor. Eve gidiyoruz baba sesi duyar duymaz ayaktayken bile hissedebiliyorum hareketleri. Hele izinliyken gündüz de sürekli atıyor çünkü babayı duyuyor. Ben eminim ona tepki verdiğine artık...

Kuşadasına gideceğinize de çok sevindim çünkü herkesin kötülemesine rağmen ben geçen yıl 3 günlüğüne gitmiştem ve tadı damağımda kalmıştı. Bak barlar sokağının bir üstünde, yokuş çıkıyorsun biraz onun ortasında bir ufak dükkkanda Karadeniz pidecisi var. Mutlaka orada pide yiyin. Hem inanılmaz ucuz, hem kocaman, hem de çok lezzetli. Mmmmm ağzım sulandı :) Bu arada canım bikini giyiyorsan eğer normalde giderken bikini al. Ben aldım ya çok rahat ettim. Hiç öyle göbek gerip de yanlarım falan açılmadı. O kadar büyük değil ki karnımız. Ama kendi bedeninde alma biraz büyük al ve iç çamaşırının üzerinden dene bence. Ben Olivium'dan aldım. 40 milyona. Nasıl olsa her zaman giyeceğimiz bir şey olmayacak, umarım yani :)) Bu arada dediğin gibi 30 korumalı falan bir güneş kremi al bence.

bide sunu soriyimda cikiyim isim cok doktor beni ayrintili ultrasyona gönderiyor benim gittigim doktorun yokmus öyle utrasyonu benim doktorum hep ayniydi acaba bunda niye gerek duydu ayrintiliyi anlamis degilim kötü biseymi var dedim yok hayir ama girmeni istiyom dedi kafam karisik yani biraz cinsiyetini ögrendigime bile tam sevinemedim bide ayrintiliya girenler nasil oluyor renglide mi oluyor bide o zaman sorsam cinsiyetini kesin bisey dermi yani ya yine alisveris yapamiyacam kesin bisey demediki ama bence kesin kiz erkek olsa görürdü pipisini bayada oldu 18 hafta 12 haftalik bebekler gösteriyo

kızlar merhaba hepinize bende dün doktora gittim oğluşum 420 gr.mış.Sağlıklı dedi doktor maşşallah hepsinee.. haftaya 2.düzey ultrasona gircem yazdıklarınızı işim dolayısıyla okuyamıyorum burası çok yoğun. Belki bu konu konuşuldu ama ben tekrar sormuş olayım 2.düzey ultrasona giren oldu mu ve bu renkli bişey mi acaba? güzel görüntüler veriyomu bebiş ??

merhabalar hamısler
herkesın ıyı nıyetlı dusunce ve dualarına tesekkur ederım
bugun daha da ıyıyım ınsa allah oglusum cok saglıklı olacak

ben de bugun yne doktora gıttım
cumartesı telastan tetanoz asısını unutmustuk bugun ası olduk ılk dozunu
1 agustosta ıkıncı dozunu olucakmısım ve cumartesı de aclık ve tokluk seker testı yapılacak
doktorumun verdıgı bır suru ılac vardı bugun baslayabıldım onları kullanmaya ınsa allah aksatmam

azocum tatıle gıdebılıyor olmanıza cok sevındım
esımde agustosta gıdelım dıyor ama bılemıyorum sankı bu sene hıc gozum yemıyor gıbım
gunes kremı ben sebamedden aldım 45 faktorlu
hergun dısarıda oldugum ıcın ara ara kullanıyorum memnunum arastır ıstersen

julianne epılasyon ısınde bende cok korkuyorum
agdaya devam edıyorum yenı yaptırdım ama ne kadar devam edebılecegım dıye kara kara dusunuyorum jıletı de hıc sevmıyorum ama arkadasım son anına kadar agda yaptırmıs bır de kırkı cıkınca yaptırmıs cok rahat ettım dıyor

elifsevde burada da doktor bırcok kısıyı ayrıntılı ultrasona gonderıyor
kendısı cekmıyor bu konuda uzmanlasmıs ve daha yuksek kalıtelı makınelerde cekım yapılıyor

derinxby cumartesı gunu bende 2.duzey renklı dopplere gırdım
doktor kemıklerınden parmaklarına tum organlarınından kalp kapakcıklarına kadar olctu
sonra kan akıs yonlerıne ve kalp atım hızını bıle olctu bunları renklı daha detaylı gorebılıyorsun hatta cd olarakta verıyor
daha buyuk ekranda gordugun ıcın de tum hareketlerını ayırt edebılkıyorsun super bısı

Canım teşekkürler. Evet bu fotoğrafın fotoğrafı olduğu için pek net değil. Görüntüler daha net açıkçası. Biz yaşadığımız heyecandan sana mı bana mı benziyor muhabbetine girmedik inanki zira profil olduğu için yüzünü net şekilde görmek mümkün olmadı. Ama ellerine o minik ellerinin hareket etmesine dayanamadım o kadar hoşbirşey ki insanın içi öylesine güzel duygularla doluyorki bunun tarifi yok. 1-2 hafta içinde tekrar 4d ultrasona gireceğim umarım minik prensesimin yüzünü net şekilde görmek nasip olur :1hug:

pelish bebeğini allah bağışlasın çok güzel çıkmış ..insan bi toka takar saçına ..böyle renkli foto çekmişiniz madem :roflol:

Tşkler bende yukarıdaki satırlarda eylül adı geçince ilk bakışta ne oluyoruz dedim demek seninde adın eylül he he :1hug: Sağlıkla doğsun saçları uzayınca takıp öyle çekeriz teyzesi :dilcikar:

Bak canım bu kızımın fotoğrafı yukarıda vermiştim ztn ama arka sayfada kaldı. Bundan daha net görüntü elde ediliyor her hareketini anlık olarak görebiliyorsun ve inanılmaz derecede net oluyor. Eğer duruş açısı iyiyse daha net görüntüler elde etmek mümkün oluyor.

Ama bu 2.düzey değil galiba işte bende onu diyorum bu 4 boyutlu ultrason benim yaptiracağim 2.düzeymiş farkli galiba

En iyisi doktorumun asistanina sormakti valla iyi oldu sordum evet renkli doppler dedi ayy çok heyecanlandim cd de vercekler..:)

Derin, ikinci düzey ultrasonografi için zaten çoğu zaman 3 ve 4 boyutlu ultrason cihazları kullanıyorlar. Bu nedenle de 3 ve 4 boyutlu ultrason diyorlar buna. Yani kavramlar farklı ama yapılan iş aynı sen de bebeğini Pelish'inki gibi göreceksin canım.

ya ben birtürlü anlamadım şimdi ben bu hafta 20.haftadayımyani bende mi renkliye gireceğim yoksa bu ayrıntılı dedikleri şu siyah beyaz ama tüm ayrıntılara bakılan usg mi..offf karıştı ortalık..cumartesi kontrol var ve dr ayrıntılıya girceksin dedi bu ne oluyo şimdi..

20.haftada genel organ taraması yapılıyor.4 boyutlu olması şart değildir bence, benim doktorumun cihazı siyah beyaz.zaten ayrıntılı ultrasonu radyoloji uzmanları yapıyorlar, bende özele gitmeyi düşünüyorum 4 boyutlu ultrason ve cd de veriyorlarmış.

evet canım ayrıntılı dedıklerı genelde renklı oluyor yanı en azından benım bıldıgım oyle
renklı bır sekılde tum detaylarına bakılıyor ıc organlarına falan
hatta kan akıs hızını bıle gorebılıyorlar

evet ayrıntılı ultrasyonda 3 ya da 4 boyutluyla bakılıyor kızlar
bende cuma günü göreceğim minik kuşumu inşallah

aaayyy bu arada pelish çok güzel bişey demi bende görmek istiyorum sabırsızım
tabi sağlıklı olması benim için deha önemli ama bakalım inşallah herşey yolundadır

bir de ağda konusuna değineyim ben hayatıda sadece bir kere
jiletle aldım ama yaklaşık 4 yıldır kuaföre aldırıyorum ve vazgeçmem ağdadan
çok rahat oluyor ağda gerçekten zaten artık ben istesemde alamam
ama hamile kalmasaydım lazere başlamıştım devam ediyordum
doğumdan sonra da devam edeğim zaten

ben hayatımda hiç jilet kullanmamıştım..27 yıllık hayatımda ilk kez yaptım ne yapıyım yapamıyorum hamilelikte kuaförede gidemiyorum..doğumdan önce gider bi güzel aldırırım artık..
bu arada şimdi dr umu aradım iyiki aramışım 5 temmuzda yani cumartesi gitcektim meğer izne çıkcakmış o gün perşembe gel dedi..bebişimi 2 gün sonra görcem yanii..birde şu ayrıntılıyı sordum gelince görüşürüz dedi...bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…