- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.221
Çilekkkkk ben sana bi ara anlatırım çok uzun sürer gülüm burda , akrebi yaşamak lazım , onlar zeki , güçlü , yılmak bilmeyen , bu evrenin yöneticileridir..
Liderlerin ve diktatörlerin %90’ı akreptir , mükemmeldirler ama bi yandan kindar , inatçı ve gerçekten zalimdirler..acıya bile doğuştan bağışıklıkları vardır ,yanbebekleri bile fiziksel olarak diğer bebeklerden güçlüdür... ama diğer yandan , ailesine çoook bağlı , duygusal ve merhametli olurlar... dine düşkün ama daha çok inanma ihtiyacı içinde insnalardır.. ay ne desem en güzeli de mükemmel aşıklardır ,evdikleri zaman ölene kadar severler , taparlar , el üstünde tutarlar..canım kısaca bizim gelinler yaşadı..bide çok fanfini fin fon olaylarına düşkündürler , yani keratalar daha ilkokulda bile sevgililerini eve getirecekler benden demesi
Çilekkkkk ben sana bi ara anlatırım çok uzun sürer gülüm burda , akrebi yaşamak lazım , onlar zeki , güçlü , yılmak bilmeyen , bu evrenin yöneticileridir..
Liderlerin ve diktatörlerin %90’ı akreptir , mükemmeldirler ama bi yandan kindar , inatçı ve gerçekten zalimdirler..acıya bile doğuştan bağışıklıkları vardır ,yanbebekleri bile fiziksel olarak diğer bebeklerden güçlüdür... ama diğer yandan , ailesine çoook bağlı , duygusal ve merhametli olurlar... dine düşkün ama daha çok inanma ihtiyacı içinde insnalardır.. ay ne desem en güzeli de mükemmel aşıklardır ,evdikleri zaman ölene kadar severler , taparlar , el üstünde tutarlar..canım kısaca bizim gelinler yaşadı..bide çok fanfini fin fon olaylarına düşkündürler , yani keratalar daha ilkokulda bile sevgililerini eve getirecekler benden demesi
selam kızlaar 10 aylar kutlu olsun gerçiben bi dark die biliyorum bugün ama...
kızım bugün sabah itibari ile kusmaya başladı sonrada ishal oldu duktoru aradım yaygın bir hastalık oldu bu dedi
bişe olmaz dedi ilaç vermeyelim dedi patates muz vb şeyleri yedir dedi geçer dedi
bende yedirdim
şimdi iyi allaha şükür inşallah geçer yaa
Andicim bu durumda biz akrep kız anneleri dört duvar örücez heralde kız dışarı çıkmasın diye. Ne demek leyyyn fanfinifinfoooon :)))) İşte erkek yapınca mübah kız yapınca günah böyle bişey oluyor. Bizimkiler de ilkokulda eve erkek atıcaklar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?