2008 Kasım Anneleri

kızlarıda düşkünmü canımcım fanfini fin fon olaylarına laelaelaelaelae...hani benim kociş gitmesin kalptennn...kimselere vermeyecekmiş kızını...kaydirigubbakcemile

selam kızlaar 10 aylar kutlu olsun gerçiben bi dark die biliyorum bugün ama...
kızım bugün sabah itibari ile kusmaya başladı sonrada ishal oldu duktoru aradım yaygın bir hastalık oldu bu dedi
bişe olmaz dedi ilaç vermeyelim dedi patates muz vb şeyleri yedir dedi geçer dedi
bende yedirdim
şimdi iyi allaha şükür inşallah geçer yaa

Andicim bu durumda biz akrep kız anneleri dört duvar örücez heralde kız dışarı çıkmasın diye. Ne demek leyyyn fanfinifinfoooon :)))) İşte erkek yapınca mübah kız yapınca günah böyle bişey oluyor. Bizimkiler de ilkokulda eve erkek atıcaklar o zaman

bu arada bugün balkonda asılı kuruttuğum biberlere asılıyor ben bişe demeden bana seni seni yapıyo ya
o kadar güldüm ki ilk defa yaptı bu arada:))

seni seni miii yapıyorr :roflol: allam yaaa maşallah çok tatlı oluyorlar.benimkide çekmeceyi açarken bana bakıyo,hayır dicekmiyim diye.hayır diyorum,bu sefer en masum yüzünüyapıyo ve gülüyo,e gelde glme şimdi.nasıl yetiştircem ben bu kızı bilmiyom valla

geçmiş olsun asorticim inşallah en kısa zamanda düzelir canım

selam bayanlar,
geçmişle bakamadım.. son sayfalardan evlilik konusu açılmış sanırım..
valla ben 26 da evlendim 33 de anne oldum.. şu an halimden memnunum 26 da evlendiğim içinde kendimi şanslı hissediyorum çünki daha bilinçliydim çok cahilliğim olmadı evlilik konusunda..
tek pişmanlığım ilk sene çocuk istemediğim için korunmaktı sonra olmuyor diye dedikodular benim istemediğime inanmayanlar, strese girmem bel fıtığı ameliyatı geçirmem 33!ü buldu..
oğluşlarımı 30 dan önce doğurmak isterdim ama ben yine şanslıyım 2. düşünmek gibi bir sorunum yok en iyisi benim gibi bir doğumda 2 deneyi çıkarcan ..:)) şaka bir yana kızımda olmasını isterdim ama 35 ime geldiğimde herşey yolunda olursa tren kaçmadan belki diyorum kız olacağıda kesin olmadığı için şimdilik yeter.. gerçi benim oğlanları görünce herkes bunların arkası kız diyorlar..

neyse ya kızlar benim oğlanlar artık kakalarını hep dışarı yapıyorlar desem yeridir.. daha şimdi ikisininde kıçını yıkadım önde bişey yok az yapmış diyorsun açarken sonra bir bakıyorsunki olduğu gibi sırtında hadi banyoya koş yıka üstünü değiştir.. aya gına geldi peş peşe yapıyorlar birde...

Son düzenleme:
asorticiğim geçmiş olsun eylül'e

bizimkisi de dijitürk'ün düğmesine basıp kapatıyor önce tv'ye bakıyor kapandı mı diye sonra da dönüp bize bakıyor küçük akrep yaramazı

romediosum teşekür ederim canımcım
nazlıcım benim kızı görende arkası erkek dio ama ben erkekte olsa kızda cesaret edemiyorum

Kız juliiii yapabilir valla bence bi sakıncası yok , ayol bunun kızı-erkeği yok ben sana söylim , seninki de daha yuvadayken anne ben evlencem deyip gelirse karşına şaşırma..

Bi arkadaşımın akrep kızı vardı , 5 yaşında yuvaya gidiyorken , bi akşam elinde çanta ile babasının yanına gelmiş , “babacım ben gidiyorum , biliyorum beni çok özleyeceksin ama artık dayanamıyorum çok aşığım .... ile evlenmeye karar verdik , lütfen darılma seni de çok seviyorum ama artık onlarda yaşayacağım beni anla lütfen “demiş... inanın hiçbir abartısı yok hatta ben daha da sadeleştirmiş olabilirim , arkadaşım ölür müsün öldürür müsün napıcam ben bu kızla mahvoldum diyoduuu

Ay kızlar tek tek yazamıyorum öldürdünüz beni gülmekten , anacım bunun kızı da erkeği de aynı , meraklılar işteeee , biz de ana-babalar olarak yanmış bulunmaktayız , koşar dururuz peşlerinde artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…