- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.841
Merhaba kızlar a.s.
Nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik ? Umarım herkes günlerini sorunsuzca, keyif içerisinde geçirmektedir
Aranızda 4d ultrason yaptıran var mı diye merak ettim. Ben ilk kez Fransa'dayken gittiğim ilk kontrolde bundan haberdar olmuştum fakat doktor, erken olduğunu; sonraki haftalarda 4d ultrasona girmenin doğru olacağını söylediğinden biraz hayal kırıklığı yaşamıştım.
Birkaç gün önce 4d ultrasona girdik. İnanılmaz şekilde net görüntü elde edilebiliyor eğer imkanınız varsa yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Gerçek zamanlı net görüntü elde ediyorsunuz. Herşey daha detaylı şekilde gözüküyor. Ayrıca bu haftalar görüntünün kaliteli olması açısından oldukça elverişliymiş. İlerleyen süreçte bebişlerin büyümesine bağlı olarak görüntüde bozulmalar daha çok oluyor ve kısım kısım görüntü elde ediliyormuş. Ufak bir bilgi daha ekleyeyim görüntüyü dvd olarak alma şansınız oluyor evet özellikle bu çok harika. İçinizdeki özlemi, merakı biraz olsun bastıran gerçekten inanılmaz mutluluk veren birşey coksekeriremsu
İşte benim dünyalar güzeli prensesimin, Didar'ımın 4d fotoğrafı Şeniz Yerim ben onun minik parmaklarını :1hug:
canım benim doktorum taa 12. haftadan beri her gidişimde 4 boyutlu ultrasonda bakıyo çok güzel görünüyo capcanlı karşında duruyo bebişin.bu her doktorda olmuyo ama benim doktor tam teçhizatlı cevat kelle maşallah
Fater gözün aydınc anım ayrıntılı ultrasonda her şey çok güzel çıkmış. Pelish Didar çok tatlı çıkmış annesi. Pek belli olmuyor. Eminim bilgisayardaki görüntü daha iyidir. Benim arkadaşım 22. haftasında gitmişti ayrıntılı ultrasona, böyle tombik yanaklı çok tatlı olan oğlunu görmüştü ve annesine benzetmiştik hepimiz. Siz hiç birine benzettiniz mi Pelish bebeği görünce. Ben normal ultrasondaki yüz hatlarını bile benzetebiliyorum. Öyle net görünüyor ki. Yanak kısmı aynı ben, çenesi aynı babası. Görünce hem eşim hem dre ben çok şaşırmıştık. Sanki ikimizin de fotokopisini görüyormuşuz gibi... Gerçekten çok güzel bir duygu bu.
Eylül gerçekten dışarıdan da göründü mü bu haftada. Ben daha görünmez diye hiç bebiş oynarken elbisemi açıp bakmıyorum. Sadece elimi koyuyorum..
Bu arada kızlar, epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz siz. Artık zorlaşmaya başladı. Ben ağda yapmıyorum, jilet kullanıyorum ama artık göremiyorum( Ne yapacağımı da kara kara düşünüyorum ama asla ağda yaptıramam.
yaa sorma bende ağda taraftarıyım ama 3 keredir sıkışıp özel bölgemi jiletle aldım şimdi deli gibi pişmanım hemen çoğalıyo kaşınmaya başlıyo ağdacıya gidicem kendim yapamıyorum eğilince karnım ağrıyor çünkü hem onlar 2 dk da alıveriyolar çabucak en kolay yolu bu canım yoksa jilet mahvediyo orayı walla
canlarım merhaba nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyorum umarım keyifler yerindedir beebişler nasıl herkesin cinsiyeti belli sanırım artık tekmeler başladı sıcaklardada uykusuz kalıyorum yazlıktaydık ama burası çok daha serin perşembe kontrolümüz olduğu için geldik kontrol sonrası tekrar gideceğiz
bu arada okadar çok yazmışsızınzki hiç birini okuyamadım son 25 günlük dönemde neler yaptınıuz neler yaşadınız merak da etmiyor değilim inşallah herşey yolundadır
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza sanırım hepiniz hoşgeldiniz kızlar hayırlı sağlıklı hamilelikler geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyorum
bu arada kızımın adı MELEKNİSA olacak
canım nerelerdesin ya yoksun nezamandır merak ettik bizde oğluşumun adını koyduk artık herkes adıyla sesleniyo ona.artı adı BATU.nasıl tekmeliyo anlatamam ayağını hissediyorum resmen.benim doktor da eylülünki gibi c.tesi burda olmıycakmış cuma 2.30 a aldılar randevumu eşim olamıycak yanımda ama flashbellek götürcem nasılsa hem doktorla konuşmak istediğim şeyler de vardı iyi olucak böyle.bir gün erkene alınınca çok sevindim erken görcem bebişimi.şimdi bu gittiğimde boyunu bana söylemiycekmi doktor kızlar???
Oynayacak ki kasları gelişecek annesi :) Sen daha cinsiyeti öğrenemedin mi Apple?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?