2008 Kasım Anneleri

selamlar,
yazdıklarınızı pek okuyamadım ama pelishin bebişini gördüm maşşallah yaa..
kızlar hepiniz iyisiniz umarım..
benim anneciğim geldi giremedim bir kaç gün.. tek annemler olsaydı neyse yine buralara sık uğrardımda görümcemin 16 yaşındaki oğluda burda çocuk genç sıkılmasın diye bilgisyar onun emrinde yani..
ben bebişler iyiyiz ananeleri gelince dahada bir hareketlendiler yaramazlar.. ee güzel yemekler felan coşuyorlar... bu arada ayaklarım nasıl şişiyor hayret ediyorum evrim geçiriyor sanki... göbüşümde çok şişti 10 gün sonra yine çeker koyarım belkimm..

kızlar şişli de bir yer var oscar gebelik diye ben normalde türkiye hastanesine gidiyorum. Doktorum 2.düzey tarama için beni oraya gönderdi. Hem organ taraması hem detaylı ultrason hem 4 boyutlu dedikleri hepsi bu gireceğim ultrasonmuş işte. Renkli doppler sistemi ile ayrıntılı olarak organ taraması olcak hem yapan adam prof.hem de cd vercekler :) ücreti ise 250 ytl+ kdv bence pahalı değil isteyen olursa telini veririm.

Yillarmi hizlandi yoksa..
Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler
daha dün gibi derler ya hani
meğer herkes kurarmiş böyle cümleler
vakit geçmek bilmezdi oysa..
Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler
akarken biriktir derler ya
kasam boş kalbim kirik elde yine hüzünler
...

yıllar nasıl geçti anlamadım..
bugün benim doğum günüm ve 27 yıllık hayatımda yaşadığım en özel doğum günü..bu yaşıma kızımla birlikte giriyor olmaktan dolayı çok mutluyum..

Merhaba kızlar, baktım şöyle bir de herkesin keyfi iyi genelde.
Tatile gidecekler ayrıntılıya gidecekler,ayrıntılıdan dönecekler.Ohh ohh keyifler iyi.
İyi sonuç alanları tebrik ediyorum.
Tatile gidecekleri de kıskanıyorum :))) Ben takıldım kaldım hala evdeyiz haftaya yola çıkacağız sanırım.Yada bu hafta sonu.Ben önce kayınvalideme gitcem.Sonra annemlere bi arada denize artık.

Tekmeleri iyice kuvvetlendi dmek :) Juliancım benimde baya hissedilir oldu artık.Şimdi günde daha fazla miktarda hissediyorum.
Eylülünki gibi tekmeyi görmedim de bende ne gördüm biliyomusunuz? Bilmiyosunuz:)) Karnımın sol tarafı daha şişkindi uzandığımda.Eşime gösterdişm bak burda dedim.Sonra yavaşca hooooop sağ tarafa geçti :) Çok güzeldi cidden.Bundan sonra daha keyifli olcak izlemek.

Atatanem senin bu kayınvalidenler neymiş canım ya allah sabır versin.
Bence telefonun fişini çek çaktırmadan :)))) Bizim bi ara sapık dadanması yaşadığımızda ben çekiyordum fişi walla çok rahat oluyo.Zaten şimdi herkeste cep var.İsteyen ordan ulaşır.

Gelelim 4d ayrıntılı mı oluyo diye? Kızlar ayrıntılıda doktor 3 boyutlu bakıyor, 4 boyutlu bakıyor,sonrada daha farklı bi şekilde bakıyor.Bazı organları rengarenk felan oluyor.

4 boyutluda böyle ten rengi gibi ,görüyoruz.Ama ayrıntılıda hepsi var.Gökkuşağı gibi bile görülüyor.Farklı özellikleri var.
Bide benim doktorumun cihazı 3d ama bi düğmeye basıyo 4d oluyor görüntü.Yinede beni Ankaraya ayrıntılıya gönderdiğine göre ayrıntılı daha farklı anlayacağımız.Zaten ilk bi kaç muayenede 3d ile baktı şimdilerd hep 4d ile bakıyor.

Bana tekrar bi ayrıntılı önermedi.bende Konyaya gidip gitmemekde kararsızım.

Diğer konu yani ağdaya gelelim.ben de hep eldivenle hallediyordum.Geçen haftalarda ağdaya gittim ilk kez ( Biraz zor oluyor gerçi utandığımdan p Ama bundan sonra giderim artık.Doğumdan sonrada inşallah lazerle halletmeyi düşünüyorum.Ya bide doktora gidiyoruz utanmıyoruz ama ağda daha zor geldi bana p Ama jiletten iyidir.Bu sıcaklarda jilet kaşındırır valla.Ben Adana ya gidince akrabamızın salonu var.Orda kendime o ağda şişelerinden alıcam.Nereye gidersem gideyim kendi şişemi kullanarak yaptırcam ağdayı. Başkasının kullandığıyla yapıyolar çünkü gördüğüm kadarıyla. Ee malum özel bölge ve hamileyiz çok dikkat etmek lazım.

türkiye hastanesinde de varmış ama siyah beyazmış..bence olmuşken renkli olsun dimi ççok hevesim var bu işte inş.güzel pozlar verir bebekim..

Eylül nice mutlu yıllara canım...
Nazlımelek olsun olsun iyice beslen sen :) Ne güzeldir anne yemekleri
ayayk şişmesi başımızın belası yapacak bişey yok.Doktoruna söyle gidince testler yapılıyor.ben yaptırdım iyi çıktı ama ekmeği hamuru kes,tuzlu yeme dedi.

Tabiki Derin ama ayrıntılıda hepsini görmen mümkün.Ben yaptırdım.Benimki 250 ytl idi.Ama gittiğim doktorun ücreti normalde 500 ytl idi.Ben şehir dışından Burdaki doktorumun yönlendirmesiyle gittiğimden az aldılar.
Bana cd felan da verilmedi.Sizin fiyat uygunmuş bence.

Eylüüüül doğumgünün kutlu olsun canımmm. Yahu ne duygusal oldun sen. Doğumgününü bile duygusal duygusal şiirlerle geçiriyorsun. Gül bakim acık :)

Derincim, ayrıntılı ultrasonda önemli olan hangi ultrason aletiyle baktıkları ya da bizim bebeğimizi daha iyi görüp göremememiz değil. Önemli olan bakan kişinin uzmanlığı ve tecrübesi. Hani derler ya bakmaktan bakmaya fark var. Bu da onun gibi. Usta bir göz ancak bebeklerimizdeki Allah korusun bir hastalığı ya da herhangi bir sorunu görebilir. O yüzden ayrıntılı ultrasona gideceğin yerde 3d 4d değil, uzman doktor aramanı tavsiye ederim...

Nazlıcım annenler gelmiş, hoş gelmiş. Olsun biz özleriz sizi. Sen zaten anneye hasret doyasıya tadını çıkar anneciğinle geçirdiğin vakitin. Ohh doyum olmaz şimdi anne yemeklerine dimi :)

Ya kızlar iişte benim sorunum da o. Doktora giderim hiç çekinmeden genital bölgeyi açabilirim ama ağdacıya gitmeye çok utanırım ben. Çünkü doktor profesyonel bir şekilde orası sanki kolunmuş falan gibi bakıyor ama ağdacı da öyle olmaz kiii ( Hem de tereddüt ederim hijyen olayından. Yapabilenler ne rahattır, çok özeniyorum onlara. Ben tüy dökücü krem kullanmayı düşünüyorum. En azından göremeyeceğim için jilet kadar tehlikeli de olmaz sanırım. Hiç bunlardan kullanan var mı aranızda?

canlarım merhaba nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyorum umarım keyifler yerindedir beebişler nasıl herkesin cinsiyeti belli sanırım artık tekmeler başladı sıcaklardada uykusuz kalıyorum yazlıktaydık ama burası çok daha serin perşembe kontrolümüz olduğu için geldik kontrol sonrası tekrar gideceğiz

bu arada okadar çok yazmışsızınzki hiç birini okuyamadım son 25 günlük dönemde neler yaptınıuz neler yaşadınız merak da etmiyor değilim inşallah herşey yolundadır

yeni arkadaşlar gelmiş aramıza sanırım hepiniz hoşgeldiniz kızlar hayırlı sağlıklı hamilelikler geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyorum

bu arada kızımın adı MELEKNİSA olacak

EYLÜLcüm doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuna.s.
ya kızlar ben hakikaten bedavaya gidiyom size göre doktora ve tahlillere..
benim detaylı 70 milyon tuttu.açlık ve tokluk kan şekerim ve idrar tahlillerimde 9 milyon:1rolleyes:
çok paraymış valla 250 milyon..bencede 3d 4d değil önemli olan doktorun uzmanlığı..

julicim napıcaz biz yaaa.ben hayatımda gitmedim ağda için doktora..
gidememde..utanırım:çok üzgünüm:
şimdiye kadar yaklaşık 11-12 yıldır cımbız başlıklı epilasyon aletiyle hallediyodum.(zaten biraz tüysüzümdür sölemesi ayıp) ama dediğin mantıklı..bende artık son zamanlarda tüy dökücü kullanabilirim.ama kullanmadım önceden..üstünde yazıyodur kullanma şekli dimi?

darkcım kızın yine kendini göstermemiş ama olsun sağlıklı oduğunuı gördün ya oda yeter.. cinsiyetide öğrendiniz gösterdi göstermedi dedrdinde yok..
julicim senin kız tekme atmış herkes onu konuşuyor..:)) benimkilerden biride bayağı sert tekme atıyor gerçekten, büyük olan ortadaki yani.. ama siznkiler gibi gözle görülür gibimi hiç bakmadım genelde kız anneleri görmüşdışardan oynayınca birde ben deneyim bakalım..
annemin yemeklerine gelince alışacağız gidince zor olacak ve kilolarda gelecek, bu arda elevite başladım bende kızlar..
temizlik konusunuda şimdilik epilasyon mkinesiyle traş başlığı ile hallediyorum çok büyüyünce göbüş köpük almayı düşünüyorum weetin köpüğü vardı sanırım.....

selam kızlar arkadaşın bebeğinin doğumgünüydü bugün oraya gittim.

EYLÜLCÜM MUTLU YILLAR SANA hergünün bir öncekinden mutlu huzurlu ve sağlıklı geçsin inşallah arkadaşım.

Herkese marhaba...

Yazdıklarınızı takip ettim bugün ama yazmaya fırsat bulamadım..

Eylülcüm doğum günün kutlu olsun.. En başta kızınla ve daha sonra tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...

Aslında herkes için bir şeyler yazmak isterdim ama pek vaktim yok, işler yoğun bugün..:çok üzgünüm:
Mutlu olanların mutluluğunu, üzgün olanların da üzüntüsünü paylaşıyorum..

Juliannecim, krem olayını okuyunca yazmak istedim.. Nerede olduğunu hatırlamıyorum (derken aradım buldum http://www.e-gebelik.net/gebelikte_cilt_ve_guzellik/epilasyon.asp) ama bu kremlerin hamilelikte kullanımının pek önerilmediğini yazıyordu, o nedenle iyice bir araştır istersen.. ya da sorabilirsen doktoruna sor.. sana kısa bir örnek vereyim.. benim ayaklarımda mantar olduğu içn krem kulalnırım hep, özellikle yaz aylarında.. bizim iş yeri hemşiremiz hamilelikte krem kullanımının hiçbir sakıcası olmaz demişti ama ben kullanmadan doktoruma sordum geçen kontrolde ve kullanma dedi bana.. o yüzden bence bir araştır.

Azo ve Nazlı evet canım napıcaz biiiz :) ben de Nazlı gibi epilasyon aletinin traş bıçağını kullanıyordum fakat geçen yıl o bana alerji yaptı durup dururken ben de jilet kullanmaya başladım. Bir de evet Azo bu kadar benzerliğe ben de pes dedim ama bende de fazla olmadığı için çok kötü olmuyordu jilet. Nazlı bu köpük ya da tüy dökücü kremi gittiğimde doktora soracağım.

Ya kızlar bir arkadaşım, son aylarında bu konuda eşinden yardım aldığını da söylemişti ama büyük konuşmayayım hayatta yapamam sanırım böyle bir şeyi (

Nazlı gitmedin mi doktora daha, Kızım çatlayacağım bebişlerin cinsiyeti ne diye :)) Vallahi senden çok merak ediyorum :)))

merhabalar kızlar
eylulcum dogum gunun kutlu olsun canımcım
o gun esımde bana cıcek almıs gozlerımı kapattırdı bende komık bıse getırcek sanıordum bı actım cıcek cok duygulandım agladımmm :dance:
cok komık demı duygusallalıgını anlıyabılıyorum ya kızlar bebıs bı dakka durmuyor habıre oynuyor tekme atıyor:roflol::roflol: ben yoruluyorum valla
dun akşamda karnımın bı tarafı daha sıs ve daha sert geldı acaba basımı ayaklarımı gelmıstı anlayamaadım ve daha sertıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…