- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.421
canımcım zor bi dönem geçiriyorsun anladığım kadarıyla..üzme o tatlı canını. sen evlatlarına lazımsın...boşver koca koca adamların laflarını..inanki değmez gülüm be...:asigim:evet mucizecim biraz sert girdim olaya ama öle 2 haftadır topladığım üzüntülerden yaşadığım rahatsızlığı kimse bilemez he neden peki bunlar kocaların koca koca lafları ve davranışları
onun için diyorum yasmine yedirme hakkını hakkını al hayata bir kez geliniyo ve kendimizden başka kimseye yapmıyoruz şimdi ben yeniden doğrulmaya çalışıyorum neden 2 evladım ve yaşanacak günlerin var hepimiz için böle
benim gibi kimsenin olmasını istemem 1 haftada tam 4 kilo verdim mide bulantısından su içemedim ve daha bugün ilk defa yarım tabak pilav yedim su içtim sinrim üzüntüm mideme vurmuş ilaç kullanıyorum peki bu sence sadece mutluluktan mı oldu hayır bu koca koca adamların laflarından davranışlarından
neyse ohhh be içim boşaldı arada da ne yaşadım az çok anlatabildim
Sırnaşıyo zaten.Dokunma bana diye kızınca bozuluyo.Küserim ama diyo.Ben de farketmez benim için diyorum.Ben hep yumuşak bir kadın olmak istedim.Kütle olarak yumuşak olsam da hakkımı aramak için sert davranıyorum:))Çünkü çok emek veriyorum.Karşılığını tamamen almayı beklemiyorum ama gönlümü alacak kadarını da istiyorum.
ben bamya ayıklayım hazır kız uyuyorken.buzluğa aticiim yinee :) görşürz geliirm tekrar
Ben gİdİyorum kızlar sİzİ ve bebİŞlerİ ÖpÜyorummmm
evet mucizecim biraz sert girdim olaya ama öle 2 haftadır topladığım üzüntülerden yaşadığım rahatsızlığı kimse bilemez he neden peki bunlar kocaların koca koca lafları ve davranışları
onun için diyorum yasmine yedirme hakkını hakkını al hayata bir kez geliniyo ve kendimizden başka kimseye yapmıyoruz şimdi ben yeniden doğrulmaya çalışıyorum neden 2 evladım ve yaşanacak günlerin var hepimiz için böle
benim gibi kimsenin olmasını istemem 1 haftada tam 4 kilo verdim mide bulantısından su içemedim ve daha bugün ilk defa yarım tabak pilav yedim su içtim sinrim üzüntüm mideme vurmuş ilaç kullanıyorum peki bu sence sadece mutluluktan mı oldu hayır bu koca koca adamların laflarından davranışlarından
ben bamya ayıklayım hazır kız uyuyorken.buzluğa aticiim yinee :) görşürz geliirm tekrar
evet mucizecim biraz sert girdim olaya ama öle 2 haftadır topladığım üzüntülerden yaşadığım rahatsızlığı kimse bilemez he neden peki bunlar kocaların koca koca lafları ve davranışları
kızlar bir görüşme yapalım hem birbirimizi görelim hem de evde birşeyler yapıp getirelim diyeceğim ama nerede nasıl buluşacağız
istanbul, izmir, ankara ve diğer şehirlere bölünmüşüz
anacım meler olmuş bugün burda böle...
zeynam kim üzdü senii??
yasminim barışmadın mı sen hala koca ile??
ay bi bakim geçmişe meraklandım acaip
niye tatlım :uhm:safiş senin buzluğu hayal edemiyorum:1shok:
kız valla kalk gel çok sevinirimm canımmm :teytey:Saphiracım birgün bu senin yemeklerin için ve Duru kızım için üşenmeyip İzmire gelecemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?