2008 Kasım Anneleri

canımcım zor bi dönem geçiriyorsun anladığım kadarıyla..üzme o tatlı canını. sen evlatlarına lazımsın...boşver koca koca adamların laflarını..inanki değmez gülüm be...:asigim:

Sırnaşıyo zaten.Dokunma bana diye kızınca bozuluyo.Küserim ama diyo.Ben de farketmez benim için diyorum.Ben hep yumuşak bir kadın olmak istedim.Kütle olarak yumuşak olsam da hakkımı aramak için sert davranıyorum:))Çünkü çok emek veriyorum.Karşılığını tamamen almayı beklemiyorum ama gönlümü alacak kadarını da istiyorum.

oda belki pişman olmuştur canım ya..ama erkekliğe yediremiyordur belkide..eminim bi dakinde daha farklı olacatır...:asigim:

anlıyorum seni zeynacım bende çok zor günler yaşadım,özelllikle bebeğim olduktan sonra daha da zorlaşmıştı.artık gözüm bi şey görmuyordu sürekli konuşup konuşmalarımız tartışmaya dönüşüyordu baktı benim gözüm kara birde ona biz senden biraz uzak kalıcaz düşün taşın biraz bizi özle ona göre karar ver deyip kızımla memlekete gittik.baya bi zor dönemden snra benimki biraz kendine geldi,bakalım ne kadar sürecek.
insanın eşiyle olan sorunu hiç bir şeye benzemiyor ama kadın yıpranıyor başka bişey olmuyor .ben suan bunu anladım,sende kendini bu kadar yıpratma

kızlar bir görüşme yapalım hem birbirimizi görelim hem de evde birşeyler yapıp getirelim diyeceğim ama nerede nasıl buluşacağız
istanbul, izmir, ankara ve diğer şehirlere bölünmüşüz

Ben geri çekilmemekten yanayım.Tamamiyle eğitemesek bile bize yetecek kadar yontmayı başarmalıyız.Yoksa sonsuza kadar gitmez, birikimler herşeyi bitirebilir.

cok ıyı anlıyorum senı. benımde cok zor gunlerım oldu yenı yenı toparlıyorum. su yasadıklarımdan ogrendıgım hep tek basımızayız. o yuzden sen kendıne lazımsın evlatlarına lazımsın. dımdık durmalısın. umarm sıkıntıların en kısa zamanda geceryerimseniben

kızlar bir görüşme yapalım hem birbirimizi görelim hem de evde birşeyler yapıp getirelim diyeceğim ama nerede nasıl buluşacağız
istanbul, izmir, ankara ve diğer şehirlere bölünmüşüz

ay ne guzel olur walla.. ama su ramazan cıksında ondan sonra oruc tutan arkadaslarımız var. bebıslerıde alır gıderız bı yerlere...:dance:

Yasmincim ben seni çok iyi anlıyorum , benim eşimde seninkinin biraz yontulmuş hali..

Benim ailemde doğumgünleri , yıldönümleri herşey kutlanır , Allah bozmasın babam hala annemin hiçbir özel gününü atlamaz hatta evlenme teklif ettiği günü bile kutlarlar , mutlaka bir plan yapar o gün başbaşa olurlar.. tabi ben böle bir ortamda büyümüş biri olarak kocamla ilk tanıştığımda beklentim oldukça yüksekti

Sonra bi baktım adam doğumgünümü unuttu , ben de kalktım ona inat istanbula gittim ( o zaman antalyadaydım ) arkadaşlarımla parti verip dabaha kadar kutladım , sonra yılbaşı geldi benim ona olan hediemden ve hazırlıklarımdan utanmış olacak ki bana terlik almış , düşünebiliyor musunuz yılbaşı hediyesi terlik

Neyse kısa kesiyim , ben senelerdir uğraşıp duruyorum nihayet ilk defa bu sene doğumgünümü kutladı ve bana güzel bir hediye aldı , bide evlilik yıldönümümüzü kutladık başbaşa nasıl oluysa artık

Canım demem o ki , erkekleri biraz yontup biçimlendirmek gerekiyor , ona sen aşılıycan bazı şeyleri.. benim kocam hiç bilmezdi , ailesinde kimse de bilmezdi böle şeyleri , kaynanam hala benim doğumgünümü bilmez halbuki onunkinden bir gün sonra , ame ben onu her doğumgününde arar tebrik ederim pek hoşa gidirmuşya neyse

Canımcım sen tepkini göster , işi uzat biraz daha derim ben , hatasını anlasın , utansın sıkılsın sonra da hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et boşver gitsin.. bidahaki sefere herhangi bir özel günde sen hazırlık yaptığını ona önceden belli et ki atlamasın bu sefer , valla ben gözüne gözüne sokardım bak alıiverişe gidiyorum , şöle yapıcam , şunu giyicem diye sonunda anladı eminim senin ki de anlar

Bence takmamak lazım. Bazı erkekler yapıyor, ama yapmayana da zorla yaptırmak çok zor. Hem zorla yapınca anlamı da kalmıyor, üstüne üstlük daha sinir bozucu oluyor. Onun için benim de yaptığım gibi en güzeli beklentileri sıfırlamak. ılk zamanlarda üzülürdüm ben de..Ama şimdi gülüp geçiyorum..Benim de yarın doğum günüm. Dedim bana 100 TL ver kendime kıyafet alayım, sen de strese girmemiş olursun. O da evlilik yıldönümü dahil mi dedi..Ben de yemezler o ayrı dedim, böylece çözdük bu işi..
Gerçekten bu işlerden anlamayan erkekler için çok stres kaynağı oluyor bu günler..Bırakalım bence onlar da rahat etsin biz de canımızı sıkmayalım..Hiç değmez..

bizde de eşim alışverişi çok sevdiği için ona hediye alacağım zaman sen bana para ver ben alırım der illaki kendi alacak
aslında ben hediyenin süpriz olanını severim almasını da vermesini de

haber vermek ıcın geldım kızlar
tekrar gıttık sonucları aldık doktorumuz seruma gerek yok sımdılık dedı
kan ve gayta da sorun yok tamam ama ıdararı begenmedım dedı
enfeksıyon dıyemem ama yarına ıshal olacak dedı
hem mıde bulantısı hem de ıshal ıcın ılac verdı
ates dusurucu verdı yıne
takıp edılecek sıvı tuketecek ama kavun uzum vs gıbı ıshalı tetıkleyecek besınler ve tadına alısamadıgı besınler yemeyecek dedı
muhallebı verebılırsın dedı

sımdılık keyfı daha ıyı ama benım baım cok agrıyor
dua edın kızlar yarına gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…