2008 Kasım Anneleri

dışarı çıktık bizde kızımla,kızım beni şaşırttı ve bebek arabasında eve gelene kadar çıt çıkarmadan bi güzel oturdu maşallah dışarsını çok seviyo ve artık daha çok anladığı için durdu heralde
yasmincim cnm sadece senin kocan öle değil bunu düşünerek rahatlat kendini ben ne süprizler yaparım benşmkine ama kendisi hafiften odundur kafasına basmadan yapmaz süpriz müpriz

gecmıs olsun kalımerocum ıcını ferah tut. kızlar bende kacıyorum artık ufaktan kocıs bugun gec gelecek o yuzden yemek hazırlamaya yenı baslayacagım. aksam vaktım olursa ugrarım yıne.gorusuruzz

kalimerocum daha ishal olmadan ilaçlara başlıycaksın belkide olmaz ya da hafif atlatır geçmiş olsun kuzuna
ay piroş klavyede bi tuşa bastı yazı boyutunu küçülttü aynı düğme şimdi çalışmıyo herşey bit gibi zor okuyorum

Yasminim uğrayacam özeline bitanem ama sabahtan yoktum işler birikmiş anca ara ara girip bakabiliyiorum , aklımdasın gülüm..

Kalimerom çook geçmiş olsun , kıyamam ben kuzuna ..umarım en kısa zamanda iyileşir canım

Bu işlerden anlamamak gibi bişi olur mu canım?Şunu bilmeleri yeterli'Kadınlar inceliklerden hoşlanır.'Devamlı istenilmiyo ki özel şeyler.Yapmaları gereken ayda yılda bir farklı bişi yapmak.Bazen karşımızdaki insanı mutlu etmek için sevmesek bile bişiler yapmalıyız.Karşılıklı bunlar.Tek taraflı olmuyo.Beraber yaşamak için bişilerden ödün vermek gerek.Ben anlamıyorum deyip çekilmelerine izin vermemek lazım.

Kalimerocum geçmiş olsun.Şimdilik bişi olmamasına sevindim.Çocuklar çabuk iyileşir. Kuzunun keyfi yerine gelir yakında.Görüşürüz.

Pirayecim ishal mi olmuştu fıstık?Ben öyle hatırlıyorum.Nasıl şimdi?

heyy geliyoyosun demek andinacım çok mutlu oldum
başka gelmek isteyen uyan varsa beklerim arkadaşlar hepinizi cuma günü
safişim yok açıp kapadım düzelmiyy akşam kociş düzeltir artık
yasmincim yok kuşum ishal değil piroş kafa dudağı aft oldu akşam doktora götürcem cimcimeyi

çok geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim..

benim oğlumda bugün 3.gün hafif ishal arada düzeliyo ama bazende su gibi..
götürsemmiki bende..

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu değiştireceğim ama birşey sorabilir miyimm? Kuzucuğa yeni yatak aldık. Eski yatağında yanda minderler vardı çarpmasın diye. Buna da gerek var mı? Eski yatağında dönemiyordu ama bunda dönüp duracak büyük ihtimalle. Yaparsam parmaklıkların hepsine yapmak gerekir. Onda da kız hapis gibi bunalmaz mı? Bilemedim işte, sorayım dedim.fisfisfis

aaa ne diyon kızım senn öpüştürmem ben kızımı hızlı çıktı bu kaynana anoooovv yarın glelir evlendirelimde derkaydirigubbakcemile2
şebnemcim normal karyolamı aldın pirayenin karyolasının iki yanında da var korumalık yani şu minder gibi bezlerden

dün neler olmuş öle yaw 2. bebekler yaşlar konuşulmuş bende bazel üzülüyorum 20 yaşımda evlendiğime 22.de de doğurdum dün evlenme yıldönümümüzdü 4. yılımıza girdik arkadaşlarımın hepsi bekar birbirlerine kalmaya gidiyorlar çeşme karaburun yat gezileri.ben evde sabahtan akşama işide bıraktım oğluşuma ben bakayım die neyse oğluşumu dün dr.Haim Doruk var onu çok övdüler ona götürdüm bütün testlerimizi olduk ne üşütme var ne hastalık belirtisi allaha çok şükür hafiften idrar yolları intahabı varmış ama oda okadar kusma yapmaz dedi benim oğlum kaşığı görünce kusmaya başlıyor dedim dr.a üstüne gitmicekmişim yemezse aç kalsınmış ay ne kadar rahat söyledi aç kalsın lafını 3 saatte bir az az yedircekmişim falan filan allahamı şükür iyi bebeğim allah bütün bebekleri korusun.sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı sanırım benim problemime çare yok zamanla oğluşum kusmayı unutur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…