2008 Kasım Anneleri

selam kızlar

ancak geldim okudum biraz ama aklımda bişii kalmadı pek

kalimero geçmiş olsun canım şimdi nasıl paşa

birde ağzı yara olan minişlerede geçmiş olsun kıyamam ben onlara,

krikitosçum sevindim cnm oğluşunun iyi olmasına
bence yaramaz yememek ,ç,n kullanıyo bunu akıllı bunlar akıllıııı
benim arkadaşlarımda geziyo ama bende takılıyorum onların peşine kociş sorun etmez heryere gönderir arkadaşlarmda bana uygun yerlerde geziyor artık
mesela koton a değilde next e chicco ya giriyoruz:)
mama sandalyesi olan yerlerde yiyoruz:)onlarda annelik ediyo kızıma resmen çok lgileniyolar

pirayecim öle valla bazen yoruluyorum arkadaşlar alıyorlar beni çıkıyoruz ama eskisi gibi yat gezileri 2 günlük tatiller kafama göre gezmek istediğim saatte gelmek kalmadı tabi ama dünayada en çok sevdiğim 2 insan var hayatımda eşim ve oğlum hiçbişeğe değişmem onları sağolsun eşimde ben mutlu olayım üzülmeyim die hiç karışmaz bana çok iyimserdir nereye istersen götürür hafta sonları mertle sadece o bakar altını açar mamasını yedirir ailesine karşı aşırı ilgili inşallah hep böyle olur ben çocuklarınla ilgilenmeyen kucağına almayan yada eşinin sen annesin sen kasınsın yapmak zorundasın diyen kocaları anlayamıyım varmı hala böle eşler.allah herkeze ailede huzur versin hurur ve sevgi en önemlisi.

ayyy amanın arkadaşlar aradı yemeğe gelceklermiş 3 kişi ayy ne yapçam işi elim ayağım karıştı mertide yıkıcaktım daha off ne yapsam acaba...

ayyy amanın arkadaşlar aradı yemeğe gelceklermiş 3 kişi ayy ne yapçam işi elim ayağım karıştı mertide yıkıcaktım daha off ne yapsam acaba...

busaatte mihaber verilir ayol1.5 saat kalmış
buzluğunda yokmu bişiler tvuk köfte falan yanınada patates kızart olsun bitsin
misafir umduğunu diil bulduığunu yermiş hele bu saatte haber veren aç bilem kjalır alimallah

heheyy bende düstüm sonunda..Bamya pisirdim ne oluyorsa bana icimden geliyor galiba bu aralar yemek yapmak ama tavugu esim getircek disardan bi günden iki yemek cikarmak herzaman benim isim olamayabiliyor:)

ahh ahh gezmelerden bahsetmisinizde söyle bi düsündüm ayyol ben ne cok gezerdim Denizden önce.

birde esim yapi itibariyle inanilmaz agir bi adamdir öyle geceleri filan cikmaz disariya biz kizlarla

onun yerinede gezerdik orasi senin burasi benim hesabi.simdi tabi hepsi yalan oldu bana,ama bu halimden hicte sikayetci olamiyorum nedense hattaa aradiklarinda reddettmek bile cok hosuma gidiyor cünkü benim icin en önemli eglence evdeki tosun:)

uff yine cenem düstü.krikitos bu saatte emrivaki yapilirmi canimya,yazik sana bak stres oldun.

Selam kızlar bugün daha iyiyim.Doktora gittim ilaç yazdırdım.
Dün çok kötüydük ya Ceren hiç durmadı.

Evde ikimizdik.Eşimde geç geldi.Bi Ceren ağlıyo,bir ben ( iyi olsaydım dışarı çıkarırdım kuşumu çıkaramadımda.

Neyseki daha iyiym.

Yaprak Dökümünü bekliyorum.Bölüm sararsa izlicem.Çok fan değilim de :)

10.ayinizi kutlarim darkcim,daha nice 10.aylara insl.

cok gecmis olsun canim ilaclar faydasini gösterir bian evel.

cerenimonun neyi var?evdemi kalmak istemedi acaba annesi?

Şebnem bizim karyolanın 3 çevresinde koruyucu var.Ben yatırmıyorum şimdilik park yatakta yatıyı.Park yatağın en güzel yönü,koruyucuya gerek olmaması.Kafasını çarpsada bişey olmuyo.

Ama karyolanın önündeki yeri açtım ben.Bizi görüyor uyanınca.iyi oluyor

Sağol Çilekcim hepsi için teşekkürler..Sizinde 10. ayınızı kutlamışmıydım hatırlayamadım.Heralde kutladım ama unuttuysam sizede mutlu seneler olsun canım.

,inşallah faydası olur ilaçların.

ceren de hem hava değişimi oldu.Adana sıcaktı,buırası serin baya.
hemde altta 2 dişi vardı.Şimdi onun yanındakileri çıkartcak galiba.Onun huysuzluğu var.Sürekli huysuz ve uyutamıyoruz.

saol canim..ahh o disler varya cocuklari mahfediyorlr hepsinde ayni durum oluyor.

hava degisikligide tetikler huysuzlugunu kuzunun.

bende kacayim iftar acilacak

oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı

zeynam geçmiş olsun oğluşuna.. çabuk düşer inş. ateşi..ben hep şurup kullandım fitil vermedim tam bilemiyorum ama duştan sonra fazla giydirme kendi haline bırak düşmezse errisin canım..
darkcım 10. ayınız kutlu olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…