2008 Kasım Anneleri

hava sıcak ya belki ondan olmuştur cnm ya.bizimki olmuştu öyle,ev çok sıcak oluyo kışın,e bi de ozaman minik bebnekti korkuyodum örtüyodum,39 olmuştu ateşi,calpol vermiştim,duş aldırmıştım,kompres yapmıştım.bi düştü bi çıktı.sonra ertesi gn hastaneye götrdük önce fitille ateşini düşürdük,sonra idarar kan testleri yapılmıştı,hatta göğüs filmi bile çekilmişti hiç bişey çıkmamıştı kuzumda.boşuna canını acıtmışlardı.belki sizinkide öyle bişeydir.hemen telaşlanma yani

zeynam gecmis olsun simdi nasil iyimi efecik?aman bu cocuklarda bi iyiler bi hasta ya..

bende simdi tosuncugu yikayip yaircam sonrada uyuycam,iyi uykular herkeze.

zeynacım geçmiş olsun kuzum yaa
biz ateş kontrolünü 3 saatarayla ibufen ve fitille yapıyoruz canım fitilide tam veriyoruz
telaşlanma kilosu en düşük olan mehmetakif herhalde biz bile tam fitil atıyoruz
bencede kızların dediği gibi diştir o
üst dişlerini çıkarıyo herhalde yiğitcik
ay bu kuzular çok çekiyo dişlerden yaa
fatihte ben böyle şeyler hiç görmedim
bunların her dişi ayrı alem
dünde biz 2. dişi çıkardık ama sanki ben çıkardım çok acı çekti parmağıyla ağzını gösteriyo azzziiii diyo acımı demek istiyo napıyo anlamadım o ağladı ben kahroldum

zeynam geçmiş olsun , şimdi nasıl oldu oğlan?

yanlız sadece kafasında ateş varsa saphiranın da dediği gibi sadece diştir için rahat olsun gerçi yükselirse ateş yine de bi doktoruna danış..

saphiram dün çok yoğundum geçmişi okuyabildim ama cevap yazamamıştım , gülüm beni de yorumla demişin de burçlar konusunda yavrukuşum sen bir akrep kadınısın yoruma ne hacet , kocan hangi burçtan olursa olsun sana tapmak mecburiyetinde ötesi yok yani kaydirigubbakcemile3
Duru da aynı sen gibi olacak , ancak sen anne olarak alttan alıp da kızını anlarsan , kısıtlamaya çalışmazsan mutlu mesut yaşar gidersiniz yok tipik annelik yapıp herşeyine karışmaya kalkarsan içine kapanır ve uçar gider sessizce.. öpüyorum kocaman ikinizi de

yine ilk günaydın benden olsun...günaydın günaydın günaydın..
ben süt izni kullandığım için saat üçte çıkıyorum ve annemlere gidiyorum..orda bil. olmadığı için sizlerin yazdıklarınızı ve yorumlarınızı hep gecikmeli olarak okuyor ve yorum yapıyorum malesef...Sizlerdede maşallah bi çene var..oku oku bitmiyor..bu işin şakasıydı...Eveeettt geçmişe şöyle bi baktım ve aaaa unuttum..!!!!!
krikitos bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım..
zeynacığım çookkk geçmiş olsun canım..Umarım oğluşun bugün daha iyidir..
kalimero sizede çookkk geçmiş olsun..Düzelir canım yeterki sen canını sıkma..Ha bide çocuklar düşe kalka, hastalanarak büyürler..Bunun iyi yada kötü anne olmakla ne alakası var..iyi her hastalandığında ben iyi bir anne değilim diyelim..Olurmu canım..Buradaki bütün anneler mükemmel anne..kendini suçlamayı bırak..Bak ben senden büyüğüm..Yanına gelirsem kırarım kafanı..klava:
ecemim ben kızımda hiçbir hazır mamayı sevmedi ve içmedi..Bende hani şu sütlü pirinç unları varya onu birazcık cıvık olarak pişirdim verdim..çokta severek içiyor..Doktora gidene kadar böyle vereceğim..bu arada seni tebrik ediyorum canım...Bu ne yaaa..Evin yol geçen hanı gibi..Nasıl dayanıyorsun, nasıl ağırlıyorsun böyle hergün hergün misafiri..Maşallah süphanallah diyorum sana..Allahım güç kuvvet versin.
ınşallah atladığım kimse yoktur..
saphıra, yasmin, beyazmelek, ıcır, çitoş, asortie, andina, mmmf, denizanası, çilek, darkınlife,nazlımelek, lavinya, piraye, sebnem, derinxby, remedios, estel, swetter, gulizgul ve mucize, eylül sizlerede sonsuz sevgilerimi gönderiyorum..

Son düzenleme:
oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı

Zeynacım geçmiş olsun canım.inşallah dişten kaynaklanan bir ateştir.Ilık duş en iyi çözümlerden bence.arkasından bir de fitil.inşallah en kısa zamanda düzelir.Ha bu arada tam fitil verebilirsin.

10 ayı doldurduk dün

Kutlu olsun sizeeee...ŞenizŞeniz

Yaaa bir sürü alıntı yaptım ama yanlışlıkla sildim dönemiycem şimdi geriye..Hastalara geçmiş olsun..

gecmıs olsun kalımerocum ıcını ferah tut.

kalimerocum daha ishal olmadan ilaçlara başlıycaksın belkide olmaz ya da hafif atlatır geçmiş olsun kuzuna

Kalimerom çook geçmiş olsun , kıyamam ben kuzuna ..umarım en kısa zamanda iyileşir canım

kalimerocuğum doktor ishal olacak dediyse muz, pirinç ve patatese ağırlık verin canım

Kalimerocum geçmiş olsun.Şimdilik bişi olmamasına sevindim.Çocuklar çabuk iyileşir. Kuzunun keyfi yerine gelir yakında.Görüşürüz.

selam kızlar

kalimero geçmiş olsun canım şimdi nasıl paşa

gunaydınnnn
tum gecmıs olsun dıleklerı ıcın tsk ederım
dun oglusum huysuzdu ama bıraz daha ıyıydı
hatta yatmaya yakın keyfı daha da yerıne geldı kendı evımıze gıttık
oyuncaklarını farklı gorunce sevındı oynastı falan
gece uyku pozısyonu alamıyor hatta tuhaf ama secde eder gıbı yatıyor
sanırım agrısı vardı o sekılde rahat ettı yavrum
ılacları hıc vermedım ates dusurucu harıcınde
cunku doktorumuz eger kusarsa bulantı kesıcı fıtılı vereceksın dedı
yarına da ıshal olur ondan sonra toz karısımını yapacaksın dedı
ıkısı de henuz olmayınca vermedım sadece atesı hafıf vardı calpol verdım
ınsa allah bugun olmaz duzelır yavrum

sabah dedesını gorunce sevındı gulmeye basladı
oynarlarken geldım ama cok yorgunum
kac gundur uyuyamıyorum ve artık bu hafta mısafır almayı dusunmuyorum
sadece ve sadece dınlenmek ıstıyorum

çok geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim..

benim oğlumda bugün 3.gün hafif ishal arada düzeliyo ama bazende su gibi..
götürsemmiki bende..

canım sen daha ıyı bılırsın ama eger baska sıkayetlerı de varsa gotur ıstersen
artık ıshalden cok korkar oldum

oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı

gecmıs olsun ınsa allah sımdı daha ıyıdır kucuk efe

Günaydın kızlar...

Kalimerocum nasıl oldu yavru?Biraz keyiflenmiş.Bişi kalmaz bir iki güne.

Darkcım sana da geçmiş olsun.10.Ayınız da kutlu olsun.

Zeynacım nazar değiyo bebelerimize.Seninki de rahatsızlanmış.Düşmüştür ateşi, doktora götürdün mü? Ateş varken fitil çok çabuk düşürüyo, bir de ılık duş.Sen tecrübeli annesin telaş etme.

Yasmincimmmm ne eşinle aran.?Bzim de dün evlilik yıldönmümüzdü..3yıl bitti.ama ne o ne ben bir aktivasyon yapmadık..Buralarda çiçekçi yok,yemek yiyecek bir yer de yok o yüzden kutlama evde küçük çaplı oluyor..

Ama sanırım hafta sonu ankaraya götürcek beniii..Hem alışveriş hem evimizi göreceğiz bitti mi,ne zaman bitecek?

Önceden ben de takıyordum ama boşverdim artık..insanın içinden gelecek böyle şeyler..

Canım 3 gündür karantinadaydım.Odamı ayırmıştım.Dayanamadı geldi.Ben bir eşeklik yaptım, uzatmayalım.Telafi edecem, bundan sonra böyle olmaz dedi.Ben yine burun kıvırdım.Baktım ipler kopacak , bundan sonra böyle olursa bedelini daha ağır ödersin dedim.Tamam dedi.Tabi çok inanmadım ama hiç yoktan iyidir.Oğlumuzu da alır yemeğe çıkarız dedi.Benim kırgınlığım geçmedi ama fazla naz aşık usandırır.Orta yolu bulduk.Ben takıyorum çünkü ince fikirliyimdir.Onun için karşılığını da bekliyorm.Tam olmasa da birazını.

Bu arada ev nerde?Buraya mı taşınacaksınız?:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…