E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.481
38 - 38.5 arası ölçtüm en son
şimdi düştü yıkadım da bakalım uyudu
anaaammm ben onu gördüm koltukaltında fitil verdim yarım saat oldu onu takip ediyorum bakalım vücuduna bakıyorum ateş yok ama yüzü alnı alev gibi anlamadımhadi bakalım inşallah yükselmez tekrar, dr koltuk altından 38.2 yi görürseniz hemen getirin demiştide
oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı
10 ayı doldurduk dün
gecmıs olsun kalımerocum ıcını ferah tut.
kalimerocum daha ishal olmadan ilaçlara başlıycaksın belkide olmaz ya da hafif atlatır geçmiş olsun kuzuna
Kalimerom çook geçmiş olsun , kıyamam ben kuzuna ..umarım en kısa zamanda iyileşir canım
kalimerocuğum doktor ishal olacak dediyse muz, pirinç ve patatese ağırlık verin canım
Kalimerocum geçmiş olsun.Şimdilik bişi olmamasına sevindim.Çocuklar çabuk iyileşir. Kuzunun keyfi yerine gelir yakında.Görüşürüz.
selam kızlar
kalimero geçmiş olsun canım şimdi nasıl paşa
kalimero sizede çookkk geçmiş olsun..Düzelir canım yeterki sen canını sıkma..Ha bide çocuklar düşe kalka, hastalanarak büyürler..Bunun iyi yada kötü anne olmakla ne alakası var..iyi her hastalandığında ben iyi bir anne değilim diyelim..Olurmu canım..Buradaki bütün anneler mükemmel anne..kendini suçlamayı bırak..Bak ben senden büyüğüm..Yanına gelirsem kırarım kafanı..klava:
çok geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim..
benim oğlumda bugün 3.gün hafif ishal arada düzeliyo ama bazende su gibi..
götürsemmiki bende..
oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı
Yasmincimmmm ne eşinle aran.?Bzim de dün evlilik yıldönmümüzdü..3yıl bitti.ama ne o ne ben bir aktivasyon yapmadık..Buralarda çiçekçi yok,yemek yiyecek bir yer de yok o yüzden kutlama evde küçük çaplı oluyor..
Ama sanırım hafta sonu ankaraya götürcek beniii..Hem alışveriş hem evimizi göreceğiz bitti mi,ne zaman bitecek?
Önceden ben de takıyordum ama boşverdim artık..insanın içinden gelecek böyle şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?