2008 Kasım Anneleri

Bu arada ev nerde?Buraya mı taşınacaksınız?:teytey:

Evet canım 3-4 yıl içinde ankaraya taşınmak gibi bir planımız var.Tabii eşimin eczane için
güzel bir dükkan bulması lazım,benim tayinimin çıkması lazım..Planımız oğlanı anaokuluna ankara da başlatmak.Evimiz de AOÇ karşısında toki evleri.görmüşsündür istanbul yolu üzerinde..Bitince evi dayayıp döşeyeceğiz hafta sonlarında gelip kalıcaz.Malum buralar küçük yer oğlumuz etkinliklere filan katılsın istiyoruz.yüzme vs..

Aaa biliyorum.Güzel yerde, merkezi bi yer.Ay ne güzel olur.Siz gelin buluruz tükan. Yardıma ihtiyacınız olursa mesela mobilya, beyaz eşya alımında falan tanıdıklarımız var. Ben evlenirken ucuza getirdik ev eşyasını.Ben yardımcı olurum.Bu arada ben de oğlumu yüzmeye vb.gönderecem.Altınpark da var.Yakın bize.O günler bi gelsevereliniortak

Gelir canım inşallah o günlerde gelecek.Baksana dana kadar oldular yaşına gircekler 2 ay sonra..

Ev bir bitsin başvururz sana canım eşyalar için..Ogün bir gelse sabırsızlandım..hihoyyythihoyyyt

CANIM TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ..iyi olmasına sevindim..
10 ayı doldurduk dün

10. ayınız kutlu olsun canım.

oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı

canım çok geçmiş olsun..nasıl oğlanın dururmu...

hilalcim bendende sevgiler canım..yalnız bişi soracam süt izni 1,5 saat değilmi canım..bende akşamları kullanıyorum mesai 5:30 da bitiyo 4 de süt iznim başlıyo gerçi ben onu 15:30 yapıyom ama senin gibi daha hiç 15 yapamadımm. acaba benmi izni yanlış biliyommm.

canım barışmanıza sevindim..kaydirigubbakcemile2..ya bak akıllanmış enişte..telafi edecekmiş..bekliyoruz süprizlerini...:lepi:

gunaydın hatunlar
aksam buyuk bır heyecanla yaprak dokumunu ızledim epey ozlemısım :asigim:
darkcım onuncu ayınız kutlu olsun sanada gecmıs olsun
krıkos sızede gecmıs olsun komsumun kızıda parmagını sokup kusuyor ve bır yasına yenı gırdı umarım senın kı uzun surmeden kusması gecer
zeynam gecmıs olsun buyuk bır ıhtımal oglusun dısten dolayı ateslenıyordur gecmıs olsun kendıne de dıkkat et kıloları verme
citoscum evlılık yıldonumunuz kutlu olsun ben bılıyorum orayı hayırlı olsun daha devam edıyordu benım en son gordugumde belkıde bıtmıstır epey oldu gormeyelı
kalımerom gecmısler olsun toparlandıgına sevındım
h.mineyı merak ettım dun esı hedıye aldımı acaba
yasmıncım esınle barıstıgına sevındım kaydirigubbakcemile

Herkese günaydın kızlarrr..
Tüm hastalara geçmiş olsun..Umarım bugün kendilerine gelirler tüm hasta tontişlerimiz..
ısimleri aklımda tutamadım ama yatakla ilgili soruma cevap veren herkese de teşekkür ediyorum..En azından şimdilik bir minder olayına girmek gerek demek ki.
Öptüm hepinizi kocamannn...

Herkese Günaydınlar
Dün arkadaşlarla iftar yemeğindeydik kızımıda götürdüm ne yediğimden birşey anladım nede içtiğimden nede birisiyle 2 cümle laf edebildim sanırım benim kızım hiper aktif.Sürekli ayakta gezdirdim en son erkenden eve gelmez zorunda kaldım.Masada ne kadar pide varsa hepsini ağzına getirecek sonrada masadan aşağı :)) Neyse sağlıklı olsunda çok şükür bunlara razıyım
Sizler nasıl oyalıyorsunuz dışardayken benimki ne kucakta ne arabada durmuyor ill ayakta gezecek

Seyracım ben cesaret edemiyorum bebişle yemeğe gitmeye.Benimki de çabuk sıkılıyo. Arkadaşlar alışsın götür diyolar ama hiiiç cesaretim yokCADIARZU

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir
öncelikle hasta olan bebişlerimiz varsa çok çok çoook geçmiş olsun diyorum ve güzel bebişleri öpüyorum
10. ayını dolduran bebeklerimizi de öpüryorum ve tebrik ediyorum biz de 2gün sonra 10 aylık olucaz yuppiiiii alkisalkisalkis

yasmincim dün merak edip sormuşsun canım çok sağol evet dün çok stresliydim geçen gece hem kocişle kavga ettim, hem annemle esti savurdum evde terör estirdim ama hakettiler yani tabi gece ikisiylede barıştım ama baya bir aladığım için sabah salak gibiydim üstüne de çok yoğun olunca doğru dürüst giremedim bile
bu gece yine kavga ettik kocişle azcık düzeldi diyordum yine birbirimize girdik ama bu sefer çok sinir oldum çok sinir oldum hala konuşmuyorum o bişeyler soruyor cevap veriyorum başka yok onda da gayet resmiyim tabi çok kırdı beni
sende kendi kocişini kafaya takma bak herkeste zaman zaman oluyor

Seninki de mi kalas canım?Aynen benim gibi yapmışsın.Ben de sorunca cevap veriyordum.Haklıysan sonuna kadar git canım.Ben arkandayım.Anlasın hatasını.Eline düüşer o.kaydirigubbakcemile

Bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun. Umarım kısa sürede iyileşirler.

Seyra belki uykusu gelmiştir o yüzden huysuzluk etmiş olabilir kızın. Ben mutlaka her gittiğimiz yere oyalanacağı en sevdiği oyuncaklarını götürüyorum. Biz yemek yerken o da yerde oyuncaklarıyla oynuyor. Ya da reklamları izliyor. Ya da benim kucağımda bir şeyler yiyiyor. Oyuncaksız çıkmam abiii :))

canım ben yalnız eşimle çıkacaksam hiiç çıkmıyorum oyuruyorum evime..

ama annemlerle bi yere davetliysek ki genelde tanıdıklar ortak oluyo ve o zaman oğlumun bakıcısı çok oluyo o zaman gidiyorum sıra bana gelmiyo bile..

yada ille gitmek istersem anneme bırakıyorum onlarda bayıla bayıla alıyolar bakıyolar bi güzel..
dedesine hasta benim oğlum ..onun için hiç aklım kalmıyo..

hatta annemlerdeyken uyanınca bana değil babama gitmek istiyo..biraz acı ama..

ne güzel sevdiği oyuncakları tutturmuşsun canım malesef bizim aşkımız çekmeceler ve kablolar olduğu için oyuncaklarının yüzüne bile bakmıyo..
koyuyosun yere bi arkanı dönüyosun vın uçmuş gitmiş..

artık bulana kadar aklım çıkıyo..bide leptap görmesin elinden o pc yi kimse kurtaramaz..

ee misafirlikte oluncada bunlar olmuyo bu durumda en iyisi evde oturmak oluyo..
açık mekana gideceksek daha iyi ama..

her gören aşık oluyo giden gelen seviyo oynuyo oyalıyolar:))

seyracım dün akşam biz de bir arkadaşta iftardaydık..oğlumda aynı senin ufaklık gibi ama benimki baaklarıma yapışıyor..

benim dışarıda sorunum yemek..evde uygun şartları hazırlıyorum ama başkasının evinde olmuyor..dün akşammuhallebisini yedirmek için 40 takla attım..yedi mi?yarısını ağlyarak..

oyalama konusuna gelince elindekinden çabuk sıkılan bir çocuk tuna..sürekli farklı,oyuncaklar kucak,tv,öyleidareediyorum..obeni çokrahatsızetmiyor..ama dün oğluma hiperaktif dediler..ama değil:))

yarın akşamda davetteyiz bu 3 olacak..bakalım bu nasıl geçecek.

çok uzatmışım...herkese günaydın kızlar..
zeyna efe nasıl canım...umarım iyidir..

yasmin sevindim cnm barışmanıza..

benim oğlum içinde demişlerdi bi kaç kere hiperaktif diye..nerden biliyolar nasıl teşhis koyuyolar hiç anlamış değilim müthiş bi cahilliik..her haylaz çocuk hiperaktifse yandık..

ne biçim bi hastalık olduğunu bilmeden nasıl konuşuyolar ve benim mesleğim olduğunu biliyolar..
biz onların çocuklarına hastalık yakıştırsak nasıl olur acabamafoldumben

günaydın kızlar,
oglusum bugun bıraz daha ıyı oksurugu kaldı bır tek. o yuzden tatıle gıtmeye karar verdık ve yarın yola cıkıyoruz. ben gıdemeyız dıye hıc hazırlanmamıstım. o yuzden bugun cok ısım var. belkı gıremeyebılırım. hepınızı ve bebıslerınızı opuyorum. eylulun 13 unde gorusmek uzere hoscakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…