- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.501
Bu arada ev nerde?Buraya mı taşınacaksınız?:teytey:
Evet canım 3-4 yıl içinde ankaraya taşınmak gibi bir planımız var.Tabii eşimin eczane için
güzel bir dükkan bulması lazım,benim tayinimin çıkması lazım..Planımız oğlanı anaokuluna ankara da başlatmak.Evimiz de AOÇ karşısında toki evleri.görmüşsündür istanbul yolu üzerinde..Bitince evi dayayıp döşeyeceğiz hafta sonlarında gelip kalıcaz.Malum buralar küçük yer oğlumuz etkinliklere filan katılsın istiyoruz.yüzme vs..
Aaa biliyorum.Güzel yerde, merkezi bi yer.Ay ne güzel olur.Siz gelin buluruz tükan. Yardıma ihtiyacınız olursa mesela mobilya, beyaz eşya alımında falan tanıdıklarımız var. Ben evlenirken ucuza getirdik ev eşyasını.Ben yardımcı olurum.Bu arada ben de oğlumu yüzmeye vb.gönderecem.Altınpark da var.Yakın bize.O günler bi gelsevereliniortak
haber vermek ıcın geldım kızlar
tekrar gıttık sonucları aldık doktorumuz seruma gerek yok sımdılık dedı
kan ve gayta da sorun yok tamam ama ıdararı begenmedım dedı
enfeksıyon dıyemem ama yarına ıshal olacak dedı
hem mıde bulantısı hem de ıshal ıcın ılac verdı
ates dusurucu verdı yıne
takıp edılecek sıvı tuketecek ama kavun uzum vs gıbı ıshalı tetıkleyecek besınler ve tadına alısamadıgı besınler yemeyecek dedı
muhallebı verebılırsın dedı
sımdılık keyfı daha ıyı ama benım baım cok agrıyor
dua edın kızlar yarına gorusuruz
10 ayı doldurduk dün
oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı
hilalcim bendende sevgiler canım..yalnız bişi soracam süt izni 1,5 saat değilmi canım..bende akşamları kullanıyorum mesai 5:30 da bitiyo 4 de süt iznim başlıyo gerçi ben onu 15:30 yapıyom ama senin gibi daha hiç 15 yapamadımm. acaba benmi izni yanlış biliyommm.yine ilk günaydın benden olsun...günaydın günaydın günaydın..
ben süt izni kullandığım için saat üçte çıkıyorum ve annemlere gidiyorum..orda bil. olmadığı için sizlerin yazdıklarınızı ve yorumlarınızı hep gecikmeli olarak okuyor ve yorum yapıyorum malesef...Sizlerdede maşallah bi çene var..oku oku bitmiyor..bu işin şakasıydı...Eveeettt geçmişe şöyle bi baktım ve aaaa unuttum..!!!!!
krikitos bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım..
zeynacığım çookkk geçmiş olsun canım..Umarım oğluşun bugün daha iyidir..
kalimero sizede çookkk geçmiş olsun..Düzelir canım yeterki sen canını sıkma..Ha bide çocuklar düşe kalka, hastalanarak büyürler..Bunun iyi yada kötü anne olmakla ne alakası var..iyi her hastalandığında ben iyi bir anne değilim diyelim..Olurmu canım..Buradaki bütün anneler mükemmel anne..kendini suçlamayı bırak..Bak ben senden büyüğüm..Yanına gelirsem kırarım kafanı..klava:
ecemim ben kızımda hiçbir hazır mamayı sevmedi ve içmedi..Bende hani şu sütlü pirinç unları varya onu birazcık cıvık olarak pişirdim verdim..çokta severek içiyor..Doktora gidene kadar böyle vereceğim..bu arada seni tebrik ediyorum canım...Bu ne yaaa..Evin yol geçen hanı gibi..Nasıl dayanıyorsun, nasıl ağırlıyorsun böyle hergün hergün misafiri..Maşallah süphanallah diyorum sana..Allahım güç kuvvet versin.
İnşallah atladığım kimse yoktur..
saphıra, yasmin, beyazmelek, ıcır, çitoş, asortie, andina, mmmf, denizanası, çilek, darkınlife,nazlımelek, lavinya, piraye, sebnem, derinxby, remedios, estel, swetter, gulizgul ve mucize, eylül sizlerede sonsuz sevgilerimi gönderiyorum..
Canım 3 gündür karantinadaydım.Odamı ayırmıştım.Dayanamadı geldi.Ben bir eşeklik yaptım, uzatmayalım.Telafi edecem, bundan sonra böyle olmaz dedi.Ben yine burun kıvırdım.Baktım ipler kopacak , bundan sonra böyle olursa bedelini daha ağır ödersin dedim.Tamam dedi.Tabi çok inanmadım ama hiç yoktan iyidir.Oğlumuzu da alır yemeğe çıkarız dedi.Benim kırgınlığım geçmedi ama fazla naz aşık usandırır.Orta yolu bulduk.Ben takıyorum çünkü ince fikirliyimdir.Onun için karşılığını da bekliyorm.Tam olmasa da birazını.
Bu arada ev nerde?Buraya mı taşınacaksınız?:teytey:
Herkese Günaydınlar
Dün arkadaşlarla iftar yemeğindeydik kızımıda götürdüm ne yediğimden birşey anladım nede içtiğimden nede birisiyle 2 cümle laf edebildim sanırım benim kızım hiper aktif.Sürekli ayakta gezdirdim en son erkenden eve gelmez zorunda kaldım.Masada ne kadar pide varsa hepsini ağzına getirecek sonrada masadan aşağı :)) Neyse sağlıklı olsunda çok şükür bunlara razıyım
Sizler nasıl oyalıyorsunuz dışardayken benimki ne kucakta ne arabada durmuyor ill ayakta gezecek
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir
öncelikle hasta olan bebişlerimiz varsa çok çok çoook geçmiş olsun diyorum ve güzel bebişleri öpüyorum
10. ayını dolduran bebeklerimizi de öpüryorum ve tebrik ediyorum biz de 2gün sonra 10 aylık olucaz yuppiiiii alkisalkisalkis
yasmincim dün merak edip sormuşsun canım çok sağol evet dün çok stresliydim geçen gece hem kocişle kavga ettim, hem annemle esti savurdum evde terör estirdim ama hakettiler yani tabi gece ikisiylede barıştım ama baya bir aladığım için sabah salak gibiydim üstüne de çok yoğun olunca doğru dürüst giremedim bile
bu gece yine kavga ettik kocişle azcık düzeldi diyordum yine birbirimize girdik ama bu sefer çok sinir oldum çok sinir oldum hala konuşmuyorum o bişeyler soruyor cevap veriyorum başka yok onda da gayet resmiyim tabi çok kırdı beni
sende kendi kocişini kafaya takma bak herkeste zaman zaman oluyor
Herkese Günaydınlar
Dün arkadaşlarla iftar yemeğindeydik kızımıda götürdüm ne yediğimden birşey anladım nede içtiğimden nede birisiyle 2 cümle laf edebildim sanırım benim kızım hiper aktif.Sürekli ayakta gezdirdim en son erkenden eve gelmez zorunda kaldım.Masada ne kadar pide varsa hepsini ağzına getirecek sonrada masadan aşağı :)) Neyse sağlıklı olsunda çok şükür bunlara razıyım
Sizler nasıl oyalıyorsunuz dışardayken benimki ne kucakta ne arabada durmuyor ill ayakta gezecek
Bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun. Umarım kısa sürede iyileşirler.
Seyra belki uykusu gelmiştir o yüzden huysuzluk etmiş olabilir kızın. Ben mutlaka her gittiğimiz yere oyalanacağı en sevdiği oyuncaklarını götürüyorum. Biz yemek yerken o da yerde oyuncaklarıyla oynuyor. Ya da reklamları izliyor. Ya da benim kucağımda bir şeyler yiyiyor. Oyuncaksız çıkmam abiii :))
Herkese Günaydınlar
seyracım dün akşam biz de bir arkadaşta iftardaydık..oğlumda aynı senin ufaklık gibi ama benimki baaklarıma yapışıyor..
benim dışarıda sorunum yemek..evde uygun şartları hazırlıyorum ama başkasının evinde olmuyor..dün akşammuhallebisini yedirmek için 40 takla attım..yedi mi?yarısını ağlyarak..
oyalama konusuna gelince elindekinden çabuk sıkılan bir çocuk tuna..sürekli farklı,oyuncaklar kucak,tv,öyleidareediyorum..obeni çokrahatsızetmiyor..ama dün oğluma hiperaktif dediler..ama değil:))
yarın akşamda davetteyiz bu 3 olacak..bakalım bu nasıl geçecek.
çok uzatmışım...herkese günaydın kızlar..
zeyna efe nasıl canım...umarım iyidir..
yasmin sevindim cnm barışmanıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?