- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.521
Biraz hareketli çocuğa hemen hiperaktif diye yakıştırırlar ya ona da hastayım. Artık yaramazın kibarcası hiperaktif oldu.
benim oğlum içinde demişlerdi bi kaç kere hiperaktif diye..nerden biliyolar nasıl teşhis koyuyolar hiç anlamış değilim müthiş bi cahilliik..her haylaz çocuk hiperaktifse yandık..
ne biçim bi hastalık olduğunu bilmeden nasıl konuşuyolar ve benim mesleğim olduğunu biliyolar..
biz onların çocuklarına hastalık yakıştırsak nasıl olur acabamafoldumben
günaydın kızlar,
oglusum bugun bıraz daha ıyı oksurugu kaldı bır tek. o yuzden tatıle gıtmeye karar verdık ve yarın yola cıkıyoruz. ben gıdemeyız dıye hıc hazırlanmamıstım. o yuzden bugun cok ısım var. belkı gıremeyebılırım. hepınızı ve bebıslerınızı opuyorum. eylulun 13 unde gorusmek uzere hoscakalın...
evet kızlar..sanırımo çok huzursuz zamanlarına denk geliyor onlarda hemen bu yakıştırmayı yapıyor..çünkü başka bir ifade yoksanırım...huysuz,mızmız,hiperaktif,yaramaz..vs..aslında oğlumun sıkıntısıyokkken kuzugibi..ve daha yeni yeni sakinleşmeye başlıyor..
azziii mii ayy yerim ben onuuu yaa kıyamam kuşumaazeynacım geçmiş olsun kuzum yaa
biz ateş kontrolünü 3 saatarayla ibufen ve fitille yapıyoruz canım fitilide tam veriyoruz
telaşlanma kilosu en düşük olan mehmetakif herhalde biz bile tam fitil atıyoruz
bencede kızların dediği gibi diştir o
üst dişlerini çıkarıyo herhalde yiğitcik
ay bu kuzular çok çekiyo dişlerden yaa
fatihte ben böyle şeyler hiç görmedim
bunların her dişi ayrı alem
dünde biz 2. dişi çıkardık ama sanki ben çıkardım çok acı çekti parmağıyla ağzını gösteriyo azzziiii diyo acımı demek istiyo napıyo anlamadım o ağladı ben kahroldum
ay sağol şekerim kaydirigubbakcemile3zeynam geçmiş olsun , şimdi nasıl oldu oğlan?
yanlız sadece kafasında ateş varsa saphiranın da dediği gibi sadece diştir için rahat olsun gerçi yükselirse ateş yine de bi doktoruna danış..
saphiram dün çok yoğundum geçmişi okuyabildim ama cevap yazamamıştım , gülüm beni de yorumla demişin de burçlar konusunda yavrukuşum sen bir akrep kadınısın yoruma ne hacet , kocan hangi burçtan olursa olsun sana tapmak mecburiyetinde ötesi yok yani kaydirigubbakcemile3
Duru da aynı sen gibi olacak , ancak sen anne olarak alttan alıp da kızını anlarsan , kısıtlamaya çalışmazsan mutlu mesut yaşar gidersiniz yok tipik annelik yapıp herşeyine karışmaya kalkarsan içine kapanır ve uçar gider sessizce.. öpüyorum kocaman ikinizi de
bende cicim opuyorumnanaktangunaydın hatunlar
aksam buyuk bır heyecanla yaprak dokumunu ızledim epey ozlemısım :asigim:
kaydirigubbakcemile
tatlım iyi tatiller ama sakın kuzuyu suya filan sokma,havalar serinledi birazgünaydın kızlar,
oglusum bugun bıraz daha ıyı oksurugu kaldı bır tek. o yuzden tatıle gıtmeye karar verdık ve yarın yola cıkıyoruz. ben gıdemeyız dıye hıc hazırlanmamıstım. o yuzden bugun cok ısım var. belkı gıremeyebılırım. hepınızı ve bebıslerınızı opuyorum. eylulun 13 unde gorusmek uzere hoscakalın...
Seninki de mi kalas canım?Aynen benim gibi yapmışsın.Ben de sorunca cevap veriyordum.Haklıysan sonuna kadar git canım.Ben arkandayım.Anlasın hatasını.Eline düüşer o.kaydirigubbakcemile
çilekçim tv olayını oki 3.5 aylkken doktoruna sormuştum.tv otistiği filan oluyorlarmış dedim,o ilgisiz annelerin çocuğuna olan bişey dedi,sizin çocuğunuza olmaz merak etmeyind dedi.yani çocuğu bütün gün tv başından ayırmaz,kendi işine gücüne bakarsan tv çok zararlı olan bişey demekki.ama bende baby tv yi açıyorum bizimkine valla.gün içinde biraz mama sandalyesinde tv izliyo,biraz oyun parkında oynuyo biraz yrüteç ve birazda ben oynuyorum yürütyorum filan ,zaten gün bitiyo.kesinlikle tm mgün bırakmıyorum ama biraz izletiyorumda,bazı şeyleri çokseviyor baby tv de.bir de benimkinin feci at merakı var,tjk tv yi açtık mı deliriyo,çıldırıyo resmen.sanırsınız atın üstüne kendi bindi,atı o koşturtuyo :roflol:
saphıscım eylul bı kac sey dısında bısey ızlemıyor
zappy lımonata , gulben ergen ve atıye salla dısında bıseye dıkkatlı bakmıyor
senın anlattıgın bı vaka benım yan komsumun kızında var
cn dıye bı cızgı fılm kanalını gece 4 e kadar ızlıyor
ve bısey sorunca cevap vermıyor trans olmus bısekılde oylece tvye bakıyor
bende eylulun pek alısmasını ıstemıyorum acıkcası :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?