2008 Kasım Anneleri

Biraz hareketli çocuğa hemen hiperaktif diye yakıştırırlar ya ona da hastayım. Artık yaramazın kibarcası hiperaktif oldu.

evet kızlar..sanırımo çok huzursuz zamanlarına denk geliyor onlarda hemen bu yakıştırmayı yapıyor..çünkü başka bir ifade yoksanırım...huysuz,mızmız,hiperaktif,yaramaz..vs..aslında oğlumun sıkıntısıyokkken kuzugibi..ve daha yeni yeni sakinleşmeye başlıyor..

iyi tatiller hayatım

öyle canım heralde..

ben yaramaz sıfatı bile olumsuz diye yaramaz bile dedirtmiyorum valla yarar benim oğlum sadece haylaz diyorum:)

amaa n hareketlini adı halk arasında hiperaktif işte :) ne olduğunu bilen yok taa öyle kullanılıyo.Benimkinide diyorlar.bende bugun ilk kez iftara gidicem yemek yiyebilceğimi sanmıyorum.Buğra acayip yabancılıyo hala.yani mutlaka gidince baya bi süre ağlar. kalabalıktan da hiç hoşlanmıyo.oyuncak desen hiçbirne bakmaz.Cep telefonu ve kumanda olursa biraz bakar yüzüne.Bizim kumandayı alıp ama o kadar kumanda arasında hangisi olduğunuda biliyo onu buluyo tv yi o minik parmağıylar açıyo kapıyo açıyo kapıyo.birde kumandayı tv uzatıyo aynı bizim gibi.valla bi gün yicem bunu ben yaa.

ve en önemlisi artık bişeyi isteyince vermeyince büküyo dudağını başlıyo ağlamaya kafayı da yere gömüyo gözünden yaşlar sel olup akıyo dayanamıyorum öyle olunca.eskiden unuturdu artık unutmuyoo bunu farkettimm:)

mrb herkeze,gecmisi baktimda hastalara cok gecmis olsun yineden.

küsler sizde uzatmayin cok barisin bian evel.

aman kizlar hiper filan demeyin bebelerinize,arkadasimin oglu doktor tarafindan onaylanmis hiper cocuk 3,5 yasinda ve neler cektiler bir ben bilirim.olamaz yani böyle bi cocuk Allah yardimcilari olsun hiper annelerinin.zaman zaman sakinlestirici bile veriyorlardi.

doktor bana klip ve reklam izletme bunlar daha daha cok kücük konusmasini engelleyebilir dedi juliii..

halbuki Deniz reklamlari cok seviyordu sürekli degistigi icin.Ben arada izletiyorum ne yalan

söyleyim ama dikkatte ediyoruz cok izlememesine.

eylül dün aklimdaydin bi firsat olup soramadim nerde bu gaci diye,nerdeydin bakiim sen?

biliyorum aslında izlememesi gerektiğini ama funda arar ın klibi çıkınca nerdeyse hemen koşarak geliyo çok seviyo oğlum:)) onunda bi müzik kulağı varrrr

derincim benimkiside anasi gibi murat boz hayranii:))) izletiyorum bende..ama kimileri koyuyor bebegi tv nin karsisina aciyor klibi bebekte klipte kaliyor orada.sanirim bunu yapma diye uyardi beni doktor yoksa bir klipten ne olurki.

azziii mii ayy yerim ben onuuu yaa kıyamam kuşumaa
ay sağol şekerim kaydirigubbakcemile3
gunaydın hatunlar
aksam buyuk bır heyecanla yaprak dokumunu ızledim epey ozlemısım :asigim:
kaydirigubbakcemile
bende cicim opuyorumnanaktan
tatlım iyi tatiller ama sakın kuzuyu suya filan sokma,havalar serinledi biraz

eylüüüülll hanıııımm nerdesinizzz bakalım kaç gündür?daha öncede sordum eylülü nerde diye cevap yazan olmadı,Allah seni inandırsın şimdi tekrar sorcaktımki bi baktım gelmişsin canımm,hoşgeldiinn opuyorumnanaktan

çilekçim tv olayını oki 3.5 aylkken doktoruna sormuştum.tv otistiği filan oluyorlarmış dedim,o ilgisiz annelerin çocuğuna olan bişey dedi,sizin çocuğunuza olmaz merak etmeyind dedi.yani çocuğu bütün gün tv başından ayırmaz,kendi işine gücüne bakarsan tv çok zararlı olan bişey demekki.ama bende baby tv yi açıyorum bizimkine valla.gün içinde biraz mama sandalyesinde tv izliyo,biraz oyun parkında oynuyo biraz yrüteç ve birazda ben oynuyorum yürütyorum filan ,zaten gün bitiyo.kesinlikle tm mgün bırakmıyorum ama biraz izletiyorumda,bazı şeyleri çokseviyor baby tv de.bir de benimkinin feci at merakı var,tjk tv yi açtık mı deliriyo,çıldırıyo resmen.sanırsınız atın üstüne kendi bindi,atı o koşturtuyo :roflol:

Seninki de mi kalas canım?Aynen benim gibi yapmışsın.Ben de sorunca cevap veriyordum.Haklıysan sonuna kadar git canım.Ben arkandayım.Anlasın hatasını.Eline düüşer o.kaydirigubbakcemile

canım benim aslında hiç kalas değil çok yumuşak başlı ve çok sakin bir insandır maddi imkanları ölçüsünde özel günlerimizi kutlar bişeyler yapmaya çalışır ama bazen bir tuhaflığı tutuyor beni çıldırtıyor yaa o insanla bu insan arasında uçurumlar var anlamıyorum ben diyorum bu erkeklerinde adet günü falan var heralde ayda bir kere sapıtıyorlar böle

swettwecım iyi tatilller sana da bebeğinin iyi olmasına ok sevindim

eylülüm sensiz buraların tadı tuzu yok eylül yok kapatalım forumu dedik ama neyse kalsın diye karar aldık kızlarla kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana hoşgeldin özlettin kendini

slmmmmm kizlar hasta bebislere gecmis olsun
valla oruc oruc kafada calismiyo yazacaklarim vardi hepsi uctu aklimdan zaten ev isi de yapasim yok oruc tutunca bu oglan bana yetiyor zaten biraz zorlaniyorum acikcasi ama tutamiyacak kadar degil birde burda günler cok uzun ondanda oluyo heralde

kizlar siz bebislere özelmi yemek yapiyonuz yoksa kendinize pisirdiklerinizdenmi veriyonuz ben artik valla özel yapmiyorum biz ne yiyosak oda onu yiyor daha cok seviyor

saphicim bizim dr`ninde demek istedigi buydu sanirim.cok ketum bi adam izletmeyin fazla diyip olacaklari saydi ondan gözüm korktu benimde.

seninde bahsettigin gibi bende co kaz izletiyorum ondanda bisi olcagini sanmiyorum acikcasi.

swettircim iyi tatiller canim.

elifcim ben yapiyorum hergün Denize ait corba,kahfaltisi zaten ayri ama aksamlari bizimle yiyor tabi yiyebilesegi seyler varsa.

saphıscım eylul bı kac sey dısında bısey ızlemıyor
zappy lımonata , gulben ergen ve atıye salla dısında bıseye dıkkatlı bakmıyor

senın anlattıgın bı vaka benım yan komsumun kızında var
cn dıye bı cızgı fılm kanalını gece 4 e kadar ızlıyor
ve bısey sorunca cevap vermıyor trans olmus bısekılde oylece tvye bakıyor
bende eylulun pek alısmasını ıstemıyorum acıkcası :ecrin_bebek:

benimki de biz evde kahvaltı yapmadığıız için kahvaltısı ayrı oluyor yoğurdu meyvesi falan ayrı öğle yemeğinde çorbası olabiliyor akşam bizimkilerden yiyor

o ne yaa öle şey olurmu manyak mı senin o komşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…