2008 Kasım Anneleri

hayatım zaten kızın psıkolojık problemlerı var ota moka herseye aglıyor yasaklamıslar televızyonu
kapalı duruyor anne ve babasıyla hep oynuyor bıraz duzelme var ozur dılıyor tesekkur etmeye basladı
annesının yapma dedıgını ınadına yapıyor bazen dıyorum eyluldemı bole olcak dıye korkuyorum tedırgın oluyorum

canım senı bugun hıc goremıyorum nerelerdesın msnde yoksun ?

bi çocuk anne babasının yapma dediği şeyi niye yaparmış biliyormusunuz,acaba onların istemediği bişeyi yapınca da beni seviceklermi diye kontrol edermiş.eğer bağırıp çağırıp kızarsak sevilmediğini düşünürmüş.eğer gzelce kouşursak ya da konuşmaktan anlamadığı bir yaştaysa ilgisini başka şeylre çekerek ordan uzaklaştırısak her zaman sevildiğini ve gvende olduğunu hissederimş

yaa yoğunluktan aamadım msn falan bi türlü KK ile face'i açtım arada vaktim olunca bakıyorum şimdi bir öğlen arasına gidicem gelnce açarım belki

elifçim kahvaltısını ve öğlen yemeğini ona özel hazırlıyorum.akşam yemeklerini uzun zamandır ona uygun olacak şekilde yapıyorum bizimkilerdenyiyor.ama yiyemeyeceği bişeyse ona özel ayrı mama hazırlıyorum tabi

saphicim benimkisi gidiyor klimanin yanina üzerine cikmaya calisiyor hayir deniz dedigimde cikmiyor ama bekliyor üzgün bi sekilde..dudaklarini kivirip aglamaya calisiyor ama dokundugu halde hatta pozisyonunu bile almissa cikamiyor tepesina.

cok alem oluyor bu böcükler ya,simdiden ögrensinler hayir kelimesini yoksa basedemeyiz bence.

burda cocuklar yalnizca cumartesi günü cikolata seker yerler,hafta ici bazen görüyorum annesinden istiyor cikolata hayir dediginde hic itiraz etmiyor cocuk.ama bunlar bu konuda hic taviz vermeden kücük yasta basliyorlarmis reddetmeye.

eylülcüm valla ben heryerde deli divane aradım seni malum sebepten sonra piroş cebini verdi de ulaştım biliyorsun opuyorumnanaktan

ben de baby tv seyrettiriyorum orda egg bird ve bouncy balls favorilerimiz , o iki program çıkınca hayat duruyo bizim evde , ben de özellikle yemek saatini onlara denk getiriyorum , ne versem yiyor o saatlerde ben bile hayranıyım o programların anlayacağınız kaydirigubbakcemile3

kızlar yaprak dökümünü sonuna kadar seyrettim ama son sahnede dayanamadım yattım , en son ferhunde boş kağıdı yırttı sonra ne oldu ? izleyenler yazıversin bi..

slmlarr
zeynacım geçmiş olsun cnm efe ye şimdi nasıl?
yasmincim barışmışsınız hadi gözün aydın:)
bebişlerle gezmekten bahsetmişsiniz de piraye gezmeyi seviyo gittiği yerde sorun çıkarmıyo hele deçocuk varsa yapışıyo hemen yakasına:) ama hep bişeyleri kurcalamak istiyo bende hep peşinde koşuyuyorum...
çilekçim piraye de öle hayır annecim o ellenmez diyorum öle kalıyo mum gibi:) biraz duruyo yine hareketleniyo o tarafa doğru
bu arada dün akşam dr a götürdük piroşu dudaklaındaki beyazlık için dr senin göğsünden geçmiş olabilir dedi sıcaktan terledimde ondanmı oldu aacaba hep temiz tutuyorum ama

benimki hayır deyince yüzüme bakıyo,ama öyle bir bakıyo ki bazen tutamayıp gülüyorum :roflol ben çok düzgün eğitemicem galiba
bu arada tatlım yanlış anlama noolur ama ben yabancıların çocuk yetiştirme tarzını beğendiğimi söyleyemem.ingilizlerde de var öyle şeyler,9 dedinmi çocuk yatıyor,başka çare bırakmıyor aile.ben böyle bir disiplin sevmiyorum.sadece cumartyesieri çikolat yeme olayı da bence çok kötü.çocuk dediğin çikolata şeker yer gün filan olmaz bence.ben sevgi dolu ama prensipli bir çocuk yetiştirmek istiyorum nazi subayı değil :))

merhaba kızlar
çok yorgun ve uykusuzum evim berbat okuldan yeni geldim misafirleri yolcu ettim temizlik yapmam lazım yemekte yok offffff
bi geçmişe bakayım geliyorum

kızlar memografi çektirdinizmi hiç nasıl oluyo acıyomu?
sol göğsümde nerdeyse göğüs ucumdan büyük sivilcemsi bişey var dün farkettim bu ne diye bakarken içinden sıvı bişey geldi,beze gibi sivilcedir heralde dimi yaa
kocişe söyledim o çok pipirklidir hemen dr a gidiyosun dedi ama çocukla gidemem dedim gitmek istemedim
şimdide c.tesi gdiceksin diyo istemiyorum

saphiracim bunlarin egitim anlayislari ve sevgi göstergeleri biraz farkli.anne-baba calistiklari icin cocuga vakit ayirma gibi bi sanslari yok.sabah 7`de krese verip aksam 6 gibi aliyorlar bebekleri ve 8 de yatakta olmaz zorunda cocuk 9 bile diil.

ayrica niye yanlis anlayim hayatim askolsun..örnegin cocuga siddet kesinlikle yoktur bu ülkede ama co kenderde olsa cocugu kollarindan tutup sarsan babalar anneler görürsünüz buda cok yanlis beden sarsintisi asiri olursa buda cocuga zarar verebiliyormus.

cikolata olayina bende dayanamam¨kendim bile.ölcülü olduktan sonra bu kadar kaliba sokmak banada yanlis geliyor.

pirosum ihmal etme hayatim git bian evel¨,hicbisiy yoktur insl.ama olsun icinizin rahatlamasi acisindan bencede cumartesi git.

sağolun kızlar ,
safişcim nerde olayım anacım anama gittim ,amerikadan arkadaş gelmişti ,ordan bi amerikalı çocukla nişanlandı ,nişanlısı gelmiş işte beni çağırdı illa gel tanışın diye ,18 yıllık komşularımız olurlar ,kıraamadım gittim e bi kaç günde kaldım ..

aynı fikirdeyim çileğm :)
piroşum hemen doktora gidiyorsun ve evet çektirenlerden biliyorum memegrofi acıyormuş,üzgünüm ama mecbur kalırsak hatta kalmadan hepimiz yaptırmalıyız.ama belki memegrofiye ihtiyaç olup olmayacağını nereden biliyorsun tatlım,belki doktor muayene edicek,bi krem vercek sadece.belki yediğin bişey yağlı gelmiştir

Pirayecim git canım ya.İltihap falan varsa kızın için de kötü olur.Önemli değildir bence ama ilerde sana da acı verir.Hem git doktora bi güzel muayene ol, gece de gönül rahatlığıyla uyu.İhmal etme derim ben.

:roflol:
Öyle densiz bir milletimiz var ki bizim kimse haddini bilmez..Benim oğlum da bebekkken mama içerken cokurdatırdı biberonu annemin komşuları çocuğun dilinin alt bağının bağlı olduğuna karar vermişlerdi.Ben doktorumbakıyorum,düzenli kendi doktoru da bakıyor dediğimde de doktorlar anlamaz bunu demişlerdi.koptum tabii o an..:roflol::roflol::roflol:

Biraz hareketli çocuğa hemen hiperaktif diye yakıştırırlar ya ona da hastayım. Artık yaramazın kibarcası hiperaktif oldu.

Aynen öyle canım allah onlara bi hiperaktif çocuk verecek görecekler ebelerinin şeyini..:roflol:

Canım yaşın genç olduğu için sana mamaografi çekmezler ultrason ile bakarlar.Endişelenme inşallah bir şey çıkmaz ama ihmal de etme.Ben biyopsi bile yaptırdım rahat ol..

ya kızlar ne biliyim korkuyorum işte dr a gitmeyi hiç sevmem ben
bende acıyomuş diye duydum göğüslere baskı oluyomuş çok ama nedense doğumdan sonra emzirmedenmi bilmem göğüslerim çok hissizleşti önceden parmağımla deysem acırdı şimdi hiç acımıyo
iltihap varsa süte geçermi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…