- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.541
hayatım zaten kızın psıkolojık problemlerı var ota moka herseye aglıyor yasaklamıslar televızyonu
kapalı duruyor anne ve babasıyla hep oynuyor bıraz duzelme var ozur dılıyor tesekkur etmeye basladı
annesının yapma dedıgını ınadına yapıyor bazen dıyorum eyluldemı bole olcak dıye korkuyorum tedırgın oluyorum
canım senı bugun hıc goremıyorum nerelerdesın msnde yoksun ?
kızlar memografi çektirdinizmi hiç nasıl oluyo acıyomu?
sol göğsümde nerdeyse göğüs ucumdan büyük sivilcemsi bişey var dün farkettim bu ne diye bakarken içinden sıvı bişey geldi,beze gibi sivilcedir heralde dimi yaa
kocişe söyledim o çok pipirklidir hemen dr a gidiyosun dedi ama çocukla gidemem dedim gitmek istemedim
şimdide c.tesi gdiceksin diyo istemiyorum
benim oğlum içinde demişlerdi bi kaç kere hiperaktif diye..nerden biliyolar nasıl teşhis koyuyolar hiç anlamış değilim müthiş bi cahilliik..her haylaz çocuk hiperaktifse yandık..
ne biçim bi hastalık olduğunu bilmeden nasıl konuşuyolar ve benim mesleğim olduğunu biliyolar..
biz onların çocuklarına hastalık yakıştırsak nasıl olur acabamafoldumben
Biraz hareketli çocuğa hemen hiperaktif diye yakıştırırlar ya ona da hastayım. Artık yaramazın kibarcası hiperaktif oldu.
kızlar memografi çektirdinizmi hiç nasıl oluyo acıyomu?
sol göğsümde nerdeyse göğüs ucumdan büyük sivilcemsi bişey var dün farkettim bu ne diye bakarken içinden sıvı bişey geldi,beze gibi sivilcedir heralde dimi yaa
kocişe söyledim o çok pipirklidir hemen dr a gidiyosun dedi ama çocukla gidemem dedim gitmek istemedim
şimdide c.tesi gdiceksin diyo istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?