- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.561
çitosçum sağol cnm bilgilendirdiğin için
kaç yaşından sonra çekiyolar peki cnm
sizde çok sağolun canlarım ilgilendiğiniz için
evet mucizecim biraz sert girdim olaya ama öle 2 haftadır topladığım üzüntülerden yaşadığım rahatsızlığı kimse bilemez he neden peki bunlar kocaların koca koca lafları ve davranışları
onun için diyorum yasmine yedirme hakkını hakkını al hayata bir kez geliniyo ve kendimizden başka kimseye yapmıyoruz şimdi ben yeniden doğrulmaya çalışıyorum neden 2 evladım ve yaşanacak günlerin var hepimiz için böle
benim gibi kimsenin olmasını istemem 1 haftada tam 4 kilo verdim mide bulantısından su içemedim ve daha bugün ilk defa yarım tabak pilav yedim su içtim sinrim üzüntüm mideme vurmuş ilaç kullanıyorum peki bu sence sadece mutluluktan mı oldu hayır bu koca koca adamların laflarından davranışlarından
neyse ohhh be içim boşaldı arada da ne yaşadım az çok anlatabildim
haber vermek ıcın geldım kızlar
tekrar gıttık sonucları aldık doktorumuz seruma gerek yok sımdılık dedı
kan ve gayta da sorun yok tamam ama ıdararı begenmedım dedı
enfeksıyon dıyemem ama yarına ıshal olacak dedı
hem mıde bulantısı hem de ıshal ıcın ılac verdı
ates dusurucu verdı yıne
takıp edılecek sıvı tuketecek ama kavun uzum vs gıbı ıshalı tetıkleyecek besınler ve tadına alısamadıgı besınler yemeyecek dedı
muhallebı verebılırsın dedı
sımdılık keyfı daha ıyı ama benım baım cok agrıyor
dua edın kızlar yarına gorusuruz
piroş aynııs bana da olmuştu cnm.kk yı kapat sonra yine aç düzeliyo.
minnoşu doyurayım,öff ellerimde balık kokuyo hiç sevmiyorum balık
çok geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim..
benim oğlumda bugün 3.gün hafif ishal arada düzeliyo ama bazende su gibi..
götürsemmiki bende..
dün neler olmuş öle yaw 2. bebekler yaşlar konuşulmuş bende bazel üzülüyorum 20 yaşımda evlendiğime 22.de de doğurdum dün evlenme yıldönümümüzdü 4. yılımıza girdik arkadaşlarımın hepsi bekar birbirlerine kalmaya gidiyorlar çeşme karaburun yat gezileri.ben evde sabahtan akşama işide bıraktım oğluşuma ben bakayım die neyse oğluşumu dün dr.Haim Doruk var onu çok övdüler ona götürdüm bütün testlerimizi olduk ne üşütme var ne hastalık belirtisi allaha çok şükür hafiften idrar yolları intahabı varmış ama oda okadar kusma yapmaz dedi benim oğlum kaşığı görünce kusmaya başlıyor dedim dr.a üstüne gitmicekmişim yemezse aç kalsınmış ay ne kadar rahat söyledi aç kalsın lafını 3 saatte bir az az yedircekmişim falan filan allahamı şükür iyi bebeğim allah bütün bebekleri korusun.sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı sanırım benim problemime çare yok zamanla oğluşum kusmayı unutur belki.
ayyy amanın arkadaşlar aradı yemeğe gelceklermiş 3 kişi ayy ne yapçam işi elim ayağım karıştı mertide yıkıcaktım daha off ne yapsam acaba...
Selam kızlar bugün daha iyiyim.Doktora gittim ilaç yazdırdım.
Dün çok kötüydük ya Ceren hiç durmadı.
Evde ikimizdik.Eşimde geç geldi.Bi Ceren ağlıyo,bir ben( iyi olsaydım dışarı çıkarırdım kuşumu çıkaramadımda.
Neyseki daha iyiym.
Yaprak Dökümünü bekliyorum.Bölüm sararsa izlicem.Çok fan değilim de :)
10 ayı doldurduk dün
oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı
zeynacım geçmiş olsun kuzum yaa
biz ateş kontrolünü 3 saatarayla ibufen ve fitille yapıyoruz canım fitilide tam veriyoruz
telaşlanma kilosu en düşük olan mehmetakif herhalde biz bile tam fitil atıyoruz
bencede kızların dediği gibi diştir o
üst dişlerini çıkarıyo herhalde yiğitcik
ay bu kuzular çok çekiyo dişlerden yaa
fatihte ben böyle şeyler hiç görmedim
bunların her dişi ayrı alem
dünde biz 2. dişi çıkardık ama sanki ben çıkardım çok acı çekti parmağıyla ağzını gösteriyo azzziiii diyo acımı demek istiyo napıyo anlamadım o ağladı ben kahroldum
selamlar tekrar geldim ayy tam mayıştım uyumak üzereydim evde ama malesef döndüm yine birazdan yine görüşmelerim başlayacak ve yine sunumum var ve benim hiç halim yok kocişle de hala küsüm puff üzülüyorum da ama taviz vermek yok kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?