2008 Kasım Anneleri

pirayecigim sen kendin yorum yapma..cumartesi günü git bi kontrol etsinler..hemen momografi yapmazlar..önce ultrasonla bakarlar..soonra gerek görürlerse momografi çekerler..Ne olursa olsun sağlık ihmale gelmez...

çitosçum sağol cnm bilgilendirdiğin için
kaç yaşından sonra çekiyolar peki cnm
sizde çok sağolun canlarım ilgilendiğiniz için

Genel olarak çok mecbur kalınırsa 35 yaşından sonra çekilebiliyor.Ama bu yaşlarda da çok zaruri durumlarda çekilebilir.ama genel prensip çekilmemesi yönünde..

canım benim koca koca adamların lafına bakılırda can sıkılırmı stresten en çok etkilenen organ midedir bak miden rahatsızlanmış takma kafana canım hiç bir şey bizim için çok önemlisin çok öpüldün

canım şimdilik bir şey olmamasına sevindim inşallah çabucak düzelir şimdiden tedbirini al ve muz şeftali felan yedir canım yemek yemeyebilir canını sıkma meyveyi belki daha iyi yer

piroş aynııs bana da olmuştu cnm.kk yı kapat sonra yine aç düzeliyo.
minnoşu doyurayım,öff ellerimde balık kokuyo hiç sevmiyorum balık

ay bende balığa bayılırım e karadenizliyiz balığı sevmemek olur mu

çok geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim..

benim oğlumda bugün 3.gün hafif ishal arada düzeliyo ama bazende su gibi..
götürsemmiki bende..

canım oğluşuna geçmiş olsun inşallah seninkide en kısa zamanda düzelir canım

ayyy amanın arkadaşlar aradı yemeğe gelceklermiş 3 kişi ayy ne yapçam işi elim ayağım karıştı mertide yıkıcaktım daha off ne yapsam acaba...

canım bir sıkıntı olmamasına sevindim sende bir dönem rahat ol ve zorlamamaya çalış canım inşallah kusma olayı biter
maşallah bu saattemi haber verilir hemde ramazanda misafir umduğunu değil bulduğunu yer ne yaptın bakalım

10 ayı doldurduk dün

canım geçmiş olsun kıyamam size ana kız hava değişimimi yaşıyorsunuz bide yorgunluk kendine iyi bak ve iyi dinlen canım

oğlum yanıyooo alev alev
burnuda akıyo gibi
peditus verdim bakayım takip edeyim yarın götürcem doktoruna
eğer ateş düşmezse ne zaman fitil vereyim duşta aldırdım
aman yaaa elim ayağıma dolandı

çok geçmiş olsun canım ben hiç fitil vermiyorum ibufen veya pedifen veriyorum bir tatlı kaşığı 3-4 saat arayla...

kıyamam ben ona dişten hepsi perişan benim oğluşunda elleri hep ağzında ve ağlıyor

ben geldım
oglusum sımdılık ıshal olmadı sadece bırkez yaptı sımdıye kadar ama
bır kez daha kustu
anlayamıyorum hıc ceryanda da kalmıyor terlı de kalmıyor ama ıyılesecek ınsa allah

aksama kuafor randevum var ıptal etmek gelıyor ıcımden
tırsıyorum nedense

selamlar tekrar geldim ayy tam mayıştım uyumak üzereydim evde ama malesef döndüm yine birazdan yine görüşmelerim başlayacak ve yine sunumum var ve benim hiç halim yok kocişle de hala küsüm puff üzülüyorum da ama taviz vermek yok kötükedihüso

kıyamam sana..çalışmak böyle bişey işte..Allah kolaylık versin canım..Koçişle küslüğünüde fazla uzatma yaaaa..yazık..

Günaydııııııııııııııııın cereni uyuttum.Damladım.
Nasılsınız kızlar?

Bugün okula gitmedik.ıkimizde uyumuşuz :)) Eşimde gelip bizi böyle görünce müdürümü arayıp izin almış D

beyazmeleğim bak kocişin sana istediğin evi tuttu,seni mutlu etmek için elinden geleni yapıyo.akşam öpüverde barışın kuşum :))
drakçım hoşgeldin :)
asorti çok girmiyor artık,şöyle bir balıp çıkıyor:)
eveett en sonunda dvd yi halletti sanırım.almış eline bir güzel oynuyor,cd koyduğumuz yerin kapağını filan açıp kapıyor.bi gördü beni pat bıraktı elinden dvd yerde.naptın sen dedim,cıs cıs dedim ama ohoooo hatuın gülüyooo,ee peki ben napıyorum ben ondan daha çok gülüyorumm,napiim dayanamıyorumm yaa. ama omaz böyle d e,çok şımaracak hiç sözümü dinlemicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…