2008 Kasım Anneleri

Pirayecim geçmiş olsun canım.bencede ihmal etme hemen doktora git.

Bende geçen elle muayene ettim.Sağ göğsüm ağrıyor.Bişey varmı acaba dedim.Bazen süt kisti oluyor dedi bir arkadaş.Göğsümdende azda olsa süt geliyordu.Oysa 2 aydır emzirmiyorum dedim.Arkadaşımda ara ara boşalt göğsünü dedi.

İnşallah doğrusunu yapmışımdır.Ama ağrı yine olursa ben de gidicem doktora.

gunaydın mııı kafamçokkarıştı

ben de bu saatte gelerek gunaydın demek ıstıyorum yaa

ya kızlar hatırlarsanız geçen hafta kocam gelicekti ama yardımcısı istifa ettiği için gelememişti , bu hafta kesin Geliyorum al biletimi dedi , yarına almıştım biletini yarın gelip Pazar gidecekti tekrardan ama dün aniden hastalandı , yataktan bi kalktı boğazlar şiş burnu akıyo , ben de çok kızdım git dedim iğne ol hemen iyileş buraya hasta hasta mı gelicen , çocuğum sana hasret öpüp koklamak ister hasta hasta nasıl yaklaşıcaksın.. gerek yok ineye edi , baya bi tartıştık hatta suratına kapattım teli , sonra gece aradım yine konuştuk özür diledim suratına kapadığım için ama çok özledim dedim , tam 39 gün oldu görmeyeli dayanamıyorum artık dedim , o da aşkım merak etme iyiyim ben gelicem dedi...

Biraz önce aradı , sesi nasıl kötü anlatamam , çok kötüyüm gittim iğne oldum ama yarına nasıl iyileşicem bilmiyorum dedi , o kadar sinirlendim ki kapadım telefonu yüzüne üstüne de mesaj çektim ben niye evlendim ki seninle diye , maden yanlız yaşamaya devam edecektim neden evlendim ya , çocuğa yanlız bakıyorum , yanlız ev geçindiriyorum , ay başı oluyo kira öde ifatura öde taksit öde hepsi benim üstümde , komşularla ilgili sorun olur bi başıma hallederim , evin tüm yükü bende , alışverişi bende , ağır şeyleri taşıyamam bile , bi elimde çocuk koşturup duruyorum ordan oraya, ya kuaföre bile gidemiyorum aylardır bakımsızlıktan ölecem artık , çok yoruldum ben , ide ölem varya o özlem yakıp bitiriyo içimi , geceleri uyuyamaz oldum , ay daha fazla yazamıycam yoksa şimdi ağlamaya başlıycam işyerimde..

Ve beyefendi iğen korktuğu için dün olamadı ve yileşemedi , aradım iptal ettim uçak biletini , ne halt ederse etsin

andina senin durumunda zor be canımcım yaaa ben eşimle evledniğimden beri sadece 10 gece ayrı kaldım oda çok zor geçti sen ii dayanıyorsun canım ya ama bi yönden de mecburiyet iştee kızdığım şey ise eşinin iğneden korkması insan sevdiklerine kavuşmak için neler neler yapar üzme canım kendiniii

lavinya ona kızıyorum ya , ulan ben 10 tane iğne olurum üst üste ona kavuşacaksam , benim aklım almıyo , hadi beni geçtim insan yavrusu için olur..çok kızgınım anlatamam şu anda patlamaya hazır bomba gibiyim...çok kötüyüm çok

gunaydın mııı kafamçokkarıştı

ben de bu saatte gelerek gunaydın demek ıstıyorum yaa
hahahha Günaydın dedim dimi :)))
Kıs kalkalı çok oldu da ne bilim işte dalgınlık diyelim kaydirigubbakcemile3
İnşallah snede dersin canım

Üzme kendini bu kadar canım ya,inşallah kavuşursun eşine.Sürekli mi ayrı çalışacak?Ben pek bu konuda bilgi sahibi değilim de.

darkcım martta gidiyo kasımda geliyo , burda sadece 4 ay kalıyo yani 8 ay uzakta ..
gitmeden önce haftada bir gelicem dayanamam diyodu , nisandan beri sadece 1 kere geldi o da batunun sünnetiydi.. verdiği sözü de tutmadı , bilmiyorum ama ben böyle evlilik yürütemem , inan tek başıma olsam daha kolay olur bazı şeyler , en azından kaynana , kayınbirader ve koca derdi çekmem

O da biraz abartmış gerçekten.Sen yeni anne aldın.Çocuk yetiştirmek çok zor.birde tek başına düşünemiyorum.Ay ben kafayı yerdim.

o zaman çok haklısın,ne dersen.
gelince ona yaşadığın zorlukları anlat tekrar canım.Çocuğumuzun babayada ihtiyacı var de.daha sık gelsin.

oglusa bol tavuklu bi corba yaptim birazdan karsilikli icicez..

andisim yaa yapma hayatim üzme kendini,sartlariniz nedir neden orda kalmak zorunda

bilmiyorum ama eminim esinde bu durumda rahatsizdir.kimi insan disa vurur kimisi vuramaz.

siz yanina tasinin diycem ama dedimya durumlarinizi bilmiyorum.

ayrica esin yaninda diil birde milletin nazinimi cekiyosun?yok artik o kadar uzun boylu diil.

salla sende herkezi,hatta bi süre esine seni özledim filanda deme.kaldirma biyerlerini simarik seylerin yaa.

hayatım bilmiyo mu ama o kadar rahat ki nasıl olsa ben herşeyi hallediyorum bundan güzel hayat olur mu ?? Düşünsene o gerine gerine karım ve oğlum var ben aile babasıyım diye geziniyo ama evle ilgili herşeyi karısı yapıyo , inan ayı nasıl geçirdiğimizi bile bilmez , ha maaşını benim hesabıma yatırtır o ayrı , bana sormadan arabayı bile tamir ettirmez ama ben bunları istemiyorum ki hay Allahım ya bıktım yaaaa dayanamıyorum artık konuyu iyice karıştırıp da saçmalamıyım şu anda o kadar doluyum ki evliliğimle ilgili herşeyi dökebilirim ortaya

Çileğim afiyet olsun canım.

Ben muz verdim cerene.Çok ishali kesildi ama yatkın bir durumda olunca muzla önüüne geçeyim dedim :9

birde içim smart yedi.Birde benim çikolatama sulanınca ucundan az verdim.

sakin o landisim,insl bi yol yol bulursun ..olmadi al karsina acikca konus en azindan bu isten sIkIldigin ciddiyetini anlasin.

darkcim afiyet olsun kuzuya bazen benimkiside cikolatama saldiriyor yalatiyorum ama genellde göstermemeye calisiyorum.

andısım cok dolmussun be canım
maasallah ıyı dayanmıssın ama bence esının ıyıce bır sılkelenme zamanı gelmıs
malum mevsım gecısı her yerı ayaga kaldırıp ıyı bır temızlık lazım kötükedihüso

gercekten esıne cok kızdım ama elbette kı o da elınde olmayan sebeblerden dolayı ayrı sehırde sızın ıyılıgınız ıcın cabalıyor ama sana daha da destek olması gerektıgını bılmıyor
eslerımıze karsı hep savascı her ısın ustesınden gelen kadın oldugumuz surece onlar bu kadar rahat olacaktır canım
bır donem esımın ısyerındekı ıslere bıle el atmıstım anladıgım ıcın baktım beyefendı elını etegını cekmıs gerınerek uzaktan ızlıyor bır de ustune talımat verıyor
hemen cektım kendımı aklı basına geldı sımdı yapabıldıgım konularda bıle uzerıne yıkıyorum
bunların nefes almaya zamanı kalmayacak kı anlayacaklar anyayı konyayı
tepkını koy senı bu kadar yalnız bırakmaya hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…