- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.581
Günaydııııııııııııııııın cereni uyuttum.Damladım.
Nasılsınız kızlar?
Bugün okula gitmedik.İkimizde uyumuşuz :)) Eşimde gelip bizi böyle görünce müdürümü arayıp izin almışD
hahahha Günaydın dedim dimi :)))gunaydın mııı kafamçokkarıştı
ben de bu saatte gelerek gunaydın demek ıstıyorum yaa
Üzme kendini bu kadar canım ya,inşallah kavuşursun eşine.Sürekli mi ayrı çalışacak?Ben pek bu konuda bilgi sahibi değilim de.ya kızlar hatırlarsanız geçen hafta kocam gelicekti ama yardımcısı istifa ettiği için gelememişti , bu hafta kesin Geliyorum al biletimi dedi , yarına almıştım biletini yarın gelip Pazar gidecekti tekrardan ama dün aniden hastalandı , yataktan bi kalktı boğazlar şiş burnu akıyo , ben de çok kızdım git dedim iğne ol hemen iyileş buraya hasta hasta mı gelicen , çocuğum sana hasret öpüp koklamak ister hasta hasta nasıl yaklaşıcaksın.. gerek yok ineye edi , baya bi tartıştık hatta suratına kapattım teli , sonra gece aradım yine konuştuk özür diledim suratına kapadığım için ama çok özledim dedim , tam 39 gün oldu görmeyeli dayanamıyorum artık dedim , o da aşkım merak etme iyiyim ben gelicem dedi...
Biraz önce aradı , sesi nasıl kötü anlatamam , çok kötüyüm gittim iğne oldum ama yarına nasıl iyileşicem bilmiyorum dedi , o kadar sinirlendim ki kapadım telefonu yüzüne üstüne de mesaj çektim ben niye evlendim ki seninle diye , maden yanlız yaşamaya devam edecektim neden evlendim ya , çocuğa yanlız bakıyorum , yanlız ev geçindiriyorum , ay başı oluyo kira öde ifatura öde taksit öde hepsi benim üstümde , komşularla ilgili sorun olur bi başıma hallederim , evin tüm yükü bende , alışverişi bende , ağır şeyleri taşıyamam bile , bi elimde çocuk koşturup duruyorum ordan oraya, ya kuaföre bile gidemiyorum aylardır bakımsızlıktan ölecem artık , çok yoruldum ben , ide ölem varya o özlem yakıp bitiriyo içimi , geceleri uyuyamaz oldum , ay daha fazla yazamıycam yoksa şimdi ağlamaya başlıycam işyerimde..
Ve beyefendi iğen korktuğu için dün olamadı ve yileşemedi , aradım iptal ettim uçak biletini , ne halt ederse etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?