- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.601
Tahmin ettim eşinin turizmci olduğunu,yazın çalışıyo dedin ya.İşiniz zormuş.kalimerom dediğin doğru ben herşeyi becerdikçe o ipin ucunu bıraktı artık , nasıl olsa yapan var diyo.. ya inanır mısınız daha batuya bir çöp bile almadı , pardon ordayken ben batu milletin kamyonuna sulanıyo dedim de gidip bi kamyon almıştı , yani etrafımda çocuğu için bebek arabası , beşik vb. şeyleri araştıran babalar gördükçe o kadar şaşırıyorum ki , bizde herşeyi ben yaptım onun ruhu bile duymadı , çok yüksek ücretli şeyleri haber verdim o kadar..
beyazmelekcim eşim turizmci istanbulda iş bulamıyor , ben bankacıyım bodrumda iş bulamıyorum , mecburen çalışıyorum çünkü evlilikk üstü hemen bebek olunca çok borç yaptık bankaya öde öde bitmiyo , yani ikimiz de çalışmak zorundayız ama aynı şehirde iş bulamıyoruz mesele geçen sene kışın 4 ay burdaydı kocam işsiz kaldı bu sefer borçlar daha da arttı tabi , en sonunda 1-2 ay bi yerde çalıştı ama tabi sezon vakti gelince hemen gitti bodruma..
kalimerom dediğin doğru ben herşeyi becerdikçe o ipin ucunu bıraktı artık , nasıl olsa yapan var diyo.. ya inanır mısınız daha batuya bir çöp bile almadı , pardon ordayken ben batu milletin kamyonuna sulanıyo dedim de gidip bi kamyon almıştı , yani etrafımda çocuğu için bebek arabası , beşik vb. şeyleri araştıran babalar gördükçe o kadar şaşırıyorum ki , bizde herşeyi ben yaptım onun ruhu bile duymadı , çok yüksek ücretli şeyleri haber verdim o kadar..
beyazmelekcim eşim turizmci istanbulda iş bulamıyor , ben bankacıyım bodrumda iş bulamıyorum , mecburen çalışıyorum çünkü evlilikk üstü hemen bebek olunca çok borç yaptık bankaya öde öde bitmiyo , yani ikimiz de çalışmak zorundayız ama aynı şehirde iş bulamıyoruz mesele geçen sene kışın 4 ay burdaydı kocam işsiz kaldı bu sefer borçlar daha da arttı tabi , en sonunda 1-2 ay bi yerde çalıştı ama tabi sezon vakti gelince hemen gitti bodruma..
meleğim bugüne kadar hep öyle oldu zaten ben kalktım gittim ama evde yapılacak işler var , onun da gelmesi lazım yani 12 hazirandan beri gelmiyo , koridorun ampü değişecek bir aydır , bugün sabah banyonun lambası patladı aman dedim ne de olsa geliyo yarın değiştirir , internet bozuk birinin ilgilenmesi lazım onun üzerine ben bıktım artık herşeyi kendim yapmaktan vallahi bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?