2008 Kasım Anneleri

10.ayımızı kutlayan herkese teşekkürler kızlar.

Bazılarına rep gönderemedim de..Alıntıda yapmadım,Ceren uyanır diye hızlı bir göz attım geçmişe.

Babamızda geldi.oda uyuyor fosur fosur şimdi.Aman uyusunlar baba kız.

Ya kızlar ben size bazı şeyler sorcaktım.Soruları unutum :)))

safişcim kııız senin yüzünden yumuşayıverdim barışayım bari bugün gdince :asigim:

canım andinacım seni anlayabiliyorum güzelim gerçekten işin çok zor herşeyi bırak en kötüsü özlem dediğin gibi biz eşimle sevgiliyken farklı şehirlerdeydik 2haftada bir giderdim uçakla yada o gelirdi bişekilde bir de seni düşnmek lazım ev işi makbuz işi batunun işleri çok zor bizim öle şeyler yokken bile sadece özlem çok zor oluyordu benim bile ağlayasım geldi yaa canım eşin ne iş yapıyor senin bulunduğunuz şehirde bir iş yapma şansı yok mu

eylul ıshal olmus bakıcımızla konustum
patates aklıma gelmıstı yemek yemıs sımdıde uyuyucakmıs

ayy bu tarla oyununa nerden basladım hastalık geldı

Çilek bende göstermemeye çalışıyorum mümkün olduğunca ama yakalandım :))

Nesfit felan yerken onlarada sulanıyor.kızım şimdiden formunu koruyor :))

Kalimero,haklısın biz böyle her işin üstesinden gelen hatunlar olursak, kocalar rahat olur tabi.

Çok şey bil ama belli etme.Yeni politikamız bu olsun kızlar :)))

Walla yazın benim eşimde çalışıyor.Biz 2 ay tatildeyiz.Eşim önceleri derdi 2 haftada bir yanınıza gelirim diye.noldu koca yaz 1 kez geldi yanımıza 2-3 gün kaldı döndü.
denize gidicez izin almadan gelmiş.ızin alsaydı doya doya yapardık tatilimizi.
Anlicanız rahatlar

kalimerom dediğin doğru ben herşeyi becerdikçe o ipin ucunu bıraktı artık , nasıl olsa yapan var diyo.. ya inanır mısınız daha batuya bir çöp bile almadı , pardon ordayken ben batu milletin kamyonuna sulanıyo dedim de gidip bi kamyon almıştı , yani etrafımda çocuğu için bebek arabası , beşik vb. şeyleri araştıran babalar gördükçe o kadar şaşırıyorum ki , bizde herşeyi ben yaptım onun ruhu bile duymadı , çok yüksek ücretli şeyleri haber verdim o kadar..

beyazmelekcim eşim turizmci istanbulda iş bulamıyor , ben bankacıyım bodrumda iş bulamıyorum , mecburen çalışıyorum çünkü evlilikk üstü hemen bebek olunca çok borç yaptık bankaya öde öde bitmiyo , yani ikimiz de çalışmak zorundayız ama aynı şehirde iş bulamıyoruz mesele geçen sene kışın 4 ay burdaydı kocam işsiz kaldı bu sefer borçlar daha da arttı tabi , en sonunda 1-2 ay bi yerde çalıştı ama tabi sezon vakti gelince hemen gitti bodruma..

Andina sen ne iş yapıyorsun canım?Şimdi çalışıyormusun?

Icır geçmiş olsun canım.Biraz muzda işe yarar ishalde.ben öyle başa çıkabildim ishalle.
Birde tuz-şeker karışımı yaptı annem.
Yarım çay bardağı suya, 1 silme tatlı kaşığı şeker.hemen çay kaşığının ucunu tuza azcık değdiriyorsun,ama çok çok az değiyor o kadar ki.

Tahmin ettim eşinin turizmci olduğunu,yazın çalışıyo dedin ya.İşiniz zormuş.

Benim kız kaltı

hımm evet canım hatırladım daha önce sormuştum haklısın ne deiym bizimde öle hala borç ödüyoruz ve öde öde bitmiyor bu meret düğün borçları bitti gibiydi bir de bebek girince araya biraz daha arttı daha benim öğrenim kredisi falan var ödenmesi gerekn duruyor
ama en önemli bizim araba kredisi var o yıpratıyor büyük bölümü ona gidiyor o olmasa diğer borçlar çok küçük miktarda yani o da inşallah seneye bu zamanlar bitecek bi aksilik olmazsa

andinacım senin izin günün tatilin falan yok mu sen atla uçağa al çocuğunu da yanına çık git eşinin yanına zor olur ama güzel olur

meleğim bugüne kadar hep öyle oldu zaten ben kalktım gittim ama evde yapılacak işler var , onun da gelmesi lazım yani 12 hazirandan beri gelmiyo , koridorun ampü değişecek bir aydır , bugün sabah banyonun lambası patladı aman dedim ne de olsa geliyo yarın değiştirir , internet bozuk birinin ilgilenmesi lazım onun üzerine ben bıktım artık herşeyi kendim yapmaktan vallahi bıktım

haklısın canım yaa ne desem boş şimdi sana biliyorum inşallah bir sürpriz yapar ve çıkar gelir eşin ne diyim

aman gelmesin , elim ayağım titriyo sinirden .. en çok da oğluma üzülüyorum , garibim gördüğü her erkeğin boynuna atlıyo off ya neyse daha fazla yazmıyım ben

Andina eşin gelince sinirin de geçer arızalar da geçer merak etme. Dayan dayan bir yere kadar ama sonunda patmlıyorsun. Bir de özlem de seni hırçınlaştırıyor, sinirlendiriyor. O gelince her şeyi unutursun merak etme. Canım benim bak o da istemez mi oğlunu seni görmeyi ama şartlar böyle ve o da yakınıp seni üzmek istemiyordur, sana moral vermek istiyordur bence. Sen de çok kırma eşini bak sonra pişman oluyoruz dediğimiz laflar için.

Andinacım canım benim çok zor ama başka çözümler bulamaz mısınız?Eşin iş değiştiremez mi?Böyle çok zor olur.Neden evleniyoruz, bir hayatı paylaşmak için.Bence beraber olabileceğiniz bir hayat biçimi oluşturmaya çalışın.Hayatın yükü tek başına çok zor.Eşinin geliri çok mu iyi ki bu kadar zorluklara boyun eğiyosunuz?Valla benim kazma birgün geç gelsin kendimi çok yalnız hissediyorum.Ama eşine de kızma.Bir erkeğin yalnız yaşaması kadından daha zordur.Kim ister çocuğunun en tatlı çağında ondan mahrum kalmayı?

juli , yasmin haklısınız normalde bende sizin gibi düşünüyorum ama şu anda o kadar öfkeliyim ki ona o iğneyi dün olmadığı için , anlatamam öfkemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…