2008 Kasım Anneleri

Ayrıntılı uytrasonda büyük bir ihtimalle belli oluyormuş canım. Ona girdin mi? Tabii ki duruşunun da uygun olması lazım değil mi bebişinin. İnşallah kısa sürede öğrenirsin, kızım ya da oğlum diye sevebilirsin. Sanırım cinsiyet öğrenmenin en büyük faydası alışveriş ve ona nasıl seslenebileceğini bilmen...

eylülcüm doğum günün kutlu olsun.. nice mutlu yıllara canım..
deryacım hoşgelmişin ara ara hepimiz bir kaybolup geliyoruz işde..:))
julicim valla gün sayıyorum 8 temmuzda randevum yani haftaya salı bakalım inşallah benim minikler kendini gösterir göstermezlerse sağlıklı olsunlarda babaları arar bulur iyi biyer gider öğreniriz artıkın..
apple canım sende öğrenememişin olsun geç olsunda güç olmasın öğreniriz nasıl olsa...

mrb kizlar....

tüm yazilanlari tek tek okudum cok eglenceli oluyoryaa bebeklerin gelisimlerini okumak benim icin..
eylül dogum günün kutlu olsun canim..

o kadar yorgunumki anlatamam,dün gece 12 ye kadar bebegin odasiyla oyalandik
esyalari geldi,kurdular,iclerini temizledik,kiyafetlerini yerlestirdik...
babamiz birsürü oyuncak almis,adam cocuktanda cocuk sanki ya:)
ama cok yorulduk ve ben hala kendime gelemedim...daha bicok eksigimiz var
halimiz,perdemiz yok henüz..

ne güzel bi duyguymus bu odasini esylarini hazirlamak..
evimize kücük bir birey daha geliyor kizlar,ben cok heycanlaniyorum...

Deryacım hoşgelmişsiiyi bir tatildir umarım.

Apple kesin seninkide dolanıyodur içeride.Bende aynı senin gibi bi tarafın şiştiğini gördüm karnımda.

Juliancım bence krem işi yaş gibi ama tabi jiletle kıyaslarsak en azından bi tarafını kesmezsin kremde.
Ben yıllar önce kullanmıştım.İlk gün çok rahtsın 2. gün başlıyor çıkmaya hem set hem çoğalmış gibi.Aynı jilet yani..

Walla kızlar cinsiyetini öğrenemezseniz bence başka bi doktora daha gidin.Biz çatladık burda meraktan. yaa.

Çilekcim yeni aldıklarınızı iyi günlerde kullanın.Ne güzel babanız çok heyecanlıymış.Aldıklarınızın resimlerini görürüz umarım en kısa zamanda.Halısı perdeside olur canım.Waktimiz var daha.İnşallah herşeyi gönlüne göre alınır.

herkese iyi geceler ..herkesin doğumgünü mesajları için çooookkk teşekkürler..eşimle yemeğe gittik malumunuz..hem kendi adına hem kızımız adına hediye almış..kızım adına aldığı paketten çıkan yazı aynen şöyle..anneciğim bana can ,bana hayat ,bana nefes verdiğin için sana minnettarım seni çok seviyorum..kızın berfin nazlı..ağladım eşime sarıldım.senağlama.tam o esnada karşıda biyerde havai fişek patladı bende o duyguyla benim için patlıyo filan sandım kaptırmışım kendimi..meğer düğün varmış..:roflol:

kızlaarrr... hepinize hayırlı,sağlıklı, sıhhatli günler dilerim:1rolleyes:
kısmet olursa bugün doktora gideceğim:teytey:Randevu zamanım geldi....Kızımı baya özlemiştimsırnaşık şeyDün doktora soracaklarımı az çok biliyordum.Nasıl oldu anlamadım şu an aklımda hiç bir şey yok :uhm:Neyse akşama kadar zamanım var.Elbette hatırlarıma.s İnşallah...Sağlıcakla kalın:dance:

günaydın kızlara.s. nasılsınız bakalım bugün :teytey:
hilalcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin dr dan gelince nasılmış bebiş bizede anlatmayı unutma büyüdüler artık kocaman oldular ya
benim ogluşum acayip akıllı olacak kızlar ya evde veya iş yerinde ne zaman elimi karnıma koysam hemen anlıyo ve başlıyo tekme atmaya elimi cektim mi oda duruyo aynı şeyi babasınada yapıyo maşşallah diyorum ya hemen anlıyo valla biliyo annesi ile babasını ne güzel ya bi dogsun valla yiyecegim ogluşumu :dance:

günaydın kızlar
eylülcüm çok alemsin yani.ama eşin çok ince insanmış maşallah allah nazarlardan saklasın sizi.
bende bugün azcık bi temizlik ütü yapayım diyorum inşallah caymam sonradan.

hayirli sabahlar kizlarr bebisler nasil bende dün doktorda soracaklarimi hep unuttum cinsiyet merakindan tam kesin olmasada benimde kizim olcak yine esim diyoki bir dizi vardi ekmek teknesi diye adamin bes kizi vardi o zaman izlerken gülüyoduk bizimde böyle olsa ne yapariz diye bak dememisze kalmadi üc kiz oldu bile kaldi iki tane daha hahahahahhah

gunaydınlar ayrıntılı usgye gırmedım aılden donuste gırıcem ınsallah doktor amcasına gosterırı kuzum ıstanbula gıdınce alısverıs yapıcaktım cınsıyete gore malesef ogrenemedık ara renkler alıcam bu gıdısle süreklı uyku halı var kızlar ellerım sısıyor yuzugum olmuyor sızdede oluyormu???

Slm kızlar......

Azo yazını gördüm bir bilgiyi paylaşmak istedim müsadenle a.s

Kızlar ben bu hafta doktora bunu soracağım eğer birkaç gün içinde kontrolünüz varsa siz yöneltin bu soruyu çünkü tüy dökücü kremlerle ilgili şöyle bir bilgiye ulaştım http://www.saglikkutuphanesi.com'da. Zaten pimpirikliyimdir ufak bir şüphe olduğunda içim rahat edemez e hepimiz böyleyiz sanırım bu dönemlerde o yüzden bu konuda net bir bilgi almadan uzak dursak iyi olacak gibi...

Tam yazı ise burada...

Eylül süpersin ya :))) Demek senin için sanıp duygulandın :)

Hilalcim güzel haberlerle gelirsin inşallah randevundan.

Atatanem bizimki daha çok babasına yapıyor o şirinlikleri.Bana da yapıyo ama az ( Babasının sesini duyunca tekmelemiyosada başlıyo tekmeye dansa :)
Ama bazen babası yokken tekmeleyince elimikoyuyorum bende hissediyorum.Bazı bebekler elini koyunca duruyormuş.Çok şükür öyle yapmıyoda bende hissediyorum.
Ben de kahvaltı yaptım odaları azar azar topladım.Zaten pek bişey yoktu.Ama inan yürümekte bile zorlanıyorum sanki kasıklarım iyice geriliyo gibi.Biraz dolanınca yoruldum evin içinde.Benimde banyo var temizlenecek.Balkonlar yıkanacak bi de ev süpürülecek.Bunları hep eşim yapıyordu.Evi oda oda süpürsemmi diyorum dinlene dinlene.Eşim bıktı benden iş yaptırmamdan :)) Dün prova yaptım süpürgenin hortumu felanda ağırmış biraz.İleri iterek zor oluyo da kendime doğru çekerek süpürürsem olur gibi.Ama henüz gözüm yemedi p:1shok:

Elifciğim hayırlısı böyleymiş napacaksın.Seninde aslan gibi damatların olur Demek gülüyordunuz diziye haa bak sen şu işe

Bende hep bizim burda bi arkadaş var.Doktor 9 ay boyunca kız dedi.Erkek çıktı.Ona çok gülmüştüm.Ara sıra korkmuyorum değil hani.Çok güldüm ya başıma gelmesin diyorum.beşiğini almasam sorun olmazdı da pembe beşiğe de erkek yakışmaz ki p

Apple sen daha çıkarmadın mı yüzüğünü.Walla ben çıkaralı 2-3- hafta kadar oldu.Benimde zaten önceden bi darlaşma başlamıştı.Genişletmiştim.o yüzdenmidir nedir ben takmıyorum artık.
Şişlik oluyo bendede.Hem el hem ayak hemde yüzümde.Gerçi yüzüm kilodan şişmiş galibaaa :roflol::roflol:

Bugün 20+6 yız bebişimle...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bugün?
maşallah bugün yine hareketli buralar sizinle heyecanlarımızı paylaşmak çok güzel
ayrıntılı ultrasondan bahsedilmiş bol bol
bende dr.dan aldığım cd.yi izliyorum her fırsatta çok güzel bir duygu gerçekten
Allah tüm bebişlerimize sağlık versin

kızlar bu arada ben bugün sağlık ocağına tetanoz aşısı için gidicem
daha önce olanlar acaba aşıdan sonra ağrı oluyor mu?
çünkü aşıdan sonra işim var
kardeşim evleniyor 20 gün sonra
bugün evini temizlemeye gidiyoruz
ben pek bişey yapamam ama dolanırız işte ayak altında

darkcım seninle bebişlerimiz arasında 1 gün var.bizde 20+5 iz bugün

bu arada benim oğluşumda iyice hareketlendi
ama işin garibi sürekli hareket etmesine rağmen ne zaman babasını çağırsam
babasının elini hisseder hissetmez duruyor kerata
bende kocişle paylaşamayınca üzülüyorum
sanırım benim minik erkekim anneci olacak biraz

Kızlar son bikaç gündür çok yoğun kalça ağrısı çekiyorum. Özellikle de gece hangi tarafıma yatmışsam sabahına o kalçam ağrır uyanıyorum... Böyle bi şikayeti olan daha var mı?

Selam kızlar, bebekler hareketli, anneler temizlikte, alışverişte, gezmede ohhh ne güzel. Aşılar da yaptırılıyor. Ben çok ihmal ettim aşı işini. Bu hafta geçmeden gitmem lazım sağlık ocağına

Fatercim aman temizliğin üstüne falan gitme. Sen bence otur bir köşeye, etrafına direktifler ver.

Bu şişlikler ne olacak bilmiyorum dün gece misafirliğe gittik ama zaten sürekli iş yerinde ayağım yerde olduğu için bir de orada havaya kaldıramayınca haliyle kocaman oldular. Evin merdivenlerini bile çıkamadım desem yeridir. Ne kadark kocamanm oldular, eşim bile şaşırdı. Yeşil Dev'e mi dönüşüyosun diyor bana çok güldürdü o halimle :))

Pelish haklısın canım mutlaka doktora sormak lazım bu krem işini. Bu konuyu araştıracağım.. Sonuçta kimyasal o yüzden insan tereddüt ediyor ama alerji riskini falan yazmak zorundalar zaten. Saç boyalarında bile hamile olmayanların kullanmadan önce alerji testi yapması isteniyor ya bu da öyle bir şey.

Dark bence süpürgeyi kullanmak için eğliyorsan yani belin biraz olsun bükülüyorsa hiç deneme bile. Çünkü ağrı yapıyor. Ama onun dışında dik druruyorsan bence süpürebilirsin. Biliyor musunm bir şey yapmadıkça insan daha kötü oluyor. Biraz hareket etmemiz lazım. Hele sen evdesin bir de yürüyüş olayı falan da yok. Kendini yormadan yavaş yavaş bazı şeyleri yapabilirsin bence. Ben yerleri silerken bile koltukları bile çekip itiyorum. Tabii kaldırmadan bacak desteğiyle :)) Yerleri silerken de mop kullanıyorum gerçi çoğunlukla eşim yapıyor, ona mopla yer silmek eğlence gibi geliyor :)) Ben de hiç bozmuyorum :)

Walla bende pazartesi yaptırcaktım hastaneye gittim diye kaldı.Dünde unuttum bugün gideceğim.bende tecrübeli değilim.
Bi de sevk li mi gidiliyor acaba?Kurumdan sevk alsamda mı gitsem.gerek yoksa almayayım.Bilen varmıdır?????

Evet canım 1 gün varmış.Takviml farklı oldu benimki yine.Bende arada yazıyorum.
Senin doğuma kaç dendi.Benim bu gittiğimde 1 hafta öne geldi doğum 6 Kasım dendi.

Ee benim kız babaya senin oğlan anneye.Gayet normal bu ilgi :))

Elmalı turta bende kalça ağrısı olmadı.
bende kasık ağrısı yaşıyorum.

Juliancım demek yeşil dev oldun :)))) Çok komiksinizzzzzz Ama ayak sürekli aşağıda olunca şişiyor.ben okulda seminere gidiyordum geçen hafta 3 saat oturup eve geliyordum, o zaman bile şişiyordu.
Ben misafirliğe gittiğimde felan uygun bi fırsat bulur bulmaz ayağımı uzatıyorum.Tabi her ortamda bunu yapmak zor.

İş yerinde hafif bi yükselti koyamazmısın ayağının altına?
Dediğin gibi hafif hareket etmek lazım.Dün yürüyüşe gittik eşimle.Ama çok az yürüyebiliyorum ben yaaa.Kasıklarım çeliliyo sanki.Bi de çok yoruluyorum.Gelincede topuklar sızlıyo.
Arabayla çıkıyoruz.Park edip 15-20 dakika turluyoıruz.Geri arabayla dönüyoruz.Aslında gitiğimiz yer yakın bizim komşuda hamile onlar oraya da yürüyerek gidiyor ama ben yapamam o kadar gidemiyorum (

Eşime diyorum arabayla gittiğimizde spor sayılır mı diye :))) Tabi tabi diyo arabanın yağları eriyo diye D

Süpürürken belim bükülmüyo.Hortumu kendime doğru çekerek süpürürsem zorlanmam.Deneme yaptım.

eşim kızar gibi bu işe O yokken deneyeyim.Zaten zorlamicam da ya ben yürüyemiyorum bile.Terlik çok yakıyo terliksiz geziyorum.Ayağımın altında sanki bi baloncuk var gibi basarken yere zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…