2008 Kasım Anneleri

yok gülüm değiştiremiyo , geçen kış denedi burda yapamadı , bunalıma giriyo olmuyo yani yoksa denedik onu da ..

Biraz ödün versin ya.Kocaman adam.Ne demek burda yapamıyo.Bak kızdım şimdi. İnsan ailesi için canını bile verir.Çıkıp geliyorum şimdi:))Bir de 2.çocuk formülü istiyodun.Ah Andinacım ah

Canım ben çok aşığım , çok da iyi anlaşırız ama malesef bizim ilişkimiz böyle işte ayrı gayrı... benim kocam tam akrep burcu , sıkıntıya gelemez , öfkelenir , anında basar gider , o yüzden kendi mesleği haricinde tutunamıyo bi yerde kendi mesleği de istanbulda yok.. neyse bu işin çıkar yolu yok sanırım..

Beni dinleyen , yardımcı olmaya çalışan , moral veren tüm arkadaşlarım sağolun varolun , iyi ki varsınız , öfkem dindi birazcık da olsa...iyiki varsınız..

andicimçok zor cnm ya.çok fazla akıl verilcek bi durum da değil bu,herkes yaşadığını bilir.o yüzden çok yorum yapamıcam kendi adıma.sadece çook kolay gelsin ve en kısa zamanda kavuşursunuz inşalalh diyebiliyorum

andinacım boşver canım dağıt kafanı biraz başka şeylerden konuşalım artık sinirin zamanla yatışır

benim kociş geldi az önce daha doğrusu ben sunumdan çıktım baktım benim odamda pc ni başında takılıyor ben girdim hiç yüz vermedim o da vermedi yalnız azıcık yumuşak davrandım akşama barışabilirim sinyalleri verdim yani kaydirigubbakcemile3
bak andinacım biz aynı şehirde aynı evde yaşamay bırak birde aynı işyerinde çalışıyoruz bununda hem iyi hem kötü tarafları var

Kızlar söylemeyi unuttum.Az önce kocam aradı yemeğe çıkalım dedi.Yıldönümü telafisiymiş.ınşallah biraz yontabilmişimdir.Hepinizi öpüyorum.Andina seni hem öpüyorum hem sarılıyorum.Burda dostların olduğunu bir kere daha hisset diye.Kocan yoksa biz varız.ıyi akşamlar...

ooo yasmin hadi yine iyisin iyi akşamlar

canım benim gözlerim doldu okurken
ahh bu erkekler yaa fazla şımartıyoruz bi bunları fazla
Allah kolaylık versin andinacım ne diyim

sokakci gibi olduk gezdik geldik hala pasamizin keyfi yerine gelmedi,napim ben bu cocugu ya?

eve girmek istemiyormus,kapida basiyor cigligi offfff

bizde kızımla koçtaşa gittik alıncak bikaç şey vardı onalrı almaya aman maşallah benim kıza sihirli değnek deydi sanırsam yürüme mesafesi fazlaydı ve koçtaşta da çok gezdim hiç sesi çıkmadı hep bakındı üstüne bide tansaşa girdim
bu kızı ödüllendirmek lazım dedim ve oyuncakta aldım ona:)

andinam cnm benim inan çok üzüldüm senin üzülmene(((
seni çok iyi anlıyorum cnm
benimki müfettiş biliyosun şehir dışına da gidiyo arada
en fazla 1 ay duruyo ama o bir bana yıl gibi geliyo,adama 2 telefon kırdırdım ayrıyken sinirden
aynı senin gibi tartışıyodum hep ama bu sinir kızgınlık hep özlemden....
senin herşeyi tek başına yapmana alışmış bekar gibi yaşıyo seninki sanki
bence adam akıllı konuş kocanla,
neyse yarın gelceksin nasılsa konuşuruz
üzme kendini cnm lütfen........

Krikitos senin yavru da iyiymiş.Çok sevindim canım.Onlar hasta olmasınlar da biz olalım.Kıyamam yavrulara.

teşekkürler cnm aman o hasta olmasın o hasta olunca ben daha çok oluyom bakamadın hasta ettin diyolar sanki tüm gün kendileri bakıyorlarda uzaktan bakmak güzel bende bakarım herkezin bebğine uzaktan üff aman neyse onlar hasta olmasın kıyamam onlara kışta gelişyor ayaklanıyorlarda evein heryerinede ısıtamayız en zor kış gizi bekliyor kızlar biraz büyüyünce vucuzları hastalıkla daha iyi savaşıyor ama şu am pek minikler yawwww:sinifsinif:

aaa izlemem mi hayatım :) zaten 2 tane dizi izliyorum biri yaprak dökümü diğeri aşkı memnu ay hastayım bihtere.çok güzel bir kız,hatırla sevgili fanatiğiydim,ordan beri bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…