E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.641
darkkkk neydi o kizin adi,ayy bi türlü hatirlayamiyorum ben hadi bi söylee nolur..
Evet canım 3-4 yıl içinde ankaraya taşınmak gibi bir planımız var.Tabii eşimin eczane için
güzel bir dükkan bulması lazım,benim tayinimin çıkması lazım..Planımız oğlanı anaokuluna ankara da başlatmak.Evimiz de AOÇ karşısında toki evleri.görmüşsündür istanbul yolu üzerinde..Bitince evi dayayıp döşeyeceğiz hafta sonlarında gelip kalıcaz.Malum buralar küçük yer oğlumuz etkinliklere filan katılsın istiyoruz.yüzme vs..
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir
öncelikle hasta olan bebişlerimiz varsa çok çok çoook geçmiş olsun diyorum ve güzel bebişleri öpüyorum
10. ayını dolduran bebeklerimizi de öpüryorum ve tebrik ediyorum biz de 2gün sonra 10 aylık olucaz yuppiiiii alkisalkisalkis
yasmincim dün merak edip sormuşsun canım çok sağol evet dün çok stresliydim geçen gece hem kocişle kavga ettim, hem annemle esti savurdum evde terör estirdim ama hakettiler yani tabi gece ikisiylede barıştım ama baya bir aladığım için sabah salak gibiydim üstüne de çok yoğun olunca doğru dürüst giremedim bile
bu gece yine kavga ettik kocişle azcık düzeldi diyordum yine birbirimize girdik ama bu sefer çok sinir oldum çok sinir oldum hala konuşmuyorum o bişeyler soruyor cevap veriyorum başka yok onda da gayet resmiyim tabi çok kırdı beni
sende kendi kocişini kafaya takma bak herkeste zaman zaman oluyor
günaydın kızlar,
oglusum bugun bıraz daha ıyı oksurugu kaldı bır tek. o yuzden tatıle gıtmeye karar verdık ve yarın yola cıkıyoruz. ben gıdemeyız dıye hıc hazırlanmamıstım. o yuzden bugun cok ısım var. belkı gıremeyebılırım. hepınızı ve bebıslerınızı opuyorum. eylulun 13 unde gorusmek uzere hoscakalın...
selam kızlar ,
bi yaramazlık yoktur umarım ,yoktum 5 gündür ,yokluğumu farkettinizmikaydirigubbakcemile2
slmlarr
zeynacım geçmiş olsun cnm efe ye şimdi nasıl?
yasmincim barışmışsınız hadi gözün aydın:)
bebişlerle gezmekten bahsetmişsiniz de piraye gezmeyi seviyo gittiği yerde sorun çıkarmıyo hele deçocuk varsa yapışıyo hemen yakasına:) ama hep bişeyleri kurcalamak istiyo bende hep peşinde koşuyuyorum...
çilekçim piraye de öle hayır annecim o ellenmez diyorum öle kalıyo mum gibi:) biraz duruyo yine hareketleniyo o tarafa doğru
bu arada dün akşam dr a götürdük piroşu dudaklaındaki beyazlık için dr senin göğsünden geçmiş olabilir dedi sıcaktan terledimde ondanmı oldu aacabahep temiz tutuyorum ama
kızlar memografi çektirdinizmi hiç nasıl oluyo acıyomu?
sol göğsümde nerdeyse göğüs ucumdan büyük sivilcemsi bişey var dün farkettim bu ne diye bakarken içinden sıvı bişey geldi,beze gibi sivilcedir heralde dimi yaa
kocişe söyledim o çok pipirklidir hemen dr a gidiyosun dedi ama çocukla gidemem dedim gitmek istemedim
şimdide c.tesi gdiceksin diyo istemiyorum
ben geldım
oglusum sımdılık ıshal olmadı sadece bırkez yaptı sımdıye kadar ama
bır kez daha kustu
anlayamıyorum hıc ceryanda da kalmıyor terlı de kalmıyor ama ıyılesecek ınsa allah
aksama kuafor randevum var ıptal etmek gelıyor ıcımden
tırsıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?