2008 Kasım Anneleri

selam kızlar ancak akşamları uğrayabiliyorum, geçmişi okuyamıyorum ne yazıkki, yalnız şöyle bir baktımda pirayenin rahatsızlığını gördüm, pirayecim çok geçmiş olsun, ihmale gelir şeyler değil lütfen hemen dr a git ve iyice araştır, iyi haberlerini bekliyorum

andinacım sende eşine kızmışsın, canım üzülme diyecem ama mümkün değil biliyorum, allah kolaylık versin canım. birde kızma ama eşinin bunalması garibime gitti açıkçası, ne bileyim ailesinden ayrı yaşamak zorunda olmaktansa kendini mutlu edecek yollar bulmalı, ayrıca kocalarınızın öyle çok uzakta kalmasına izin vermeyin derim , piroşun durumu farklı ama.

herkesi ve bebişleri tek tek öpüyorum, yorgunluktan okuyamadım inanın, ha iyi bir haber vereyim ders programım süper çarşamba ve pazar günü ful ders yapıcam, iki gün işletmem var ama ona ilke ile bile gidebilirim, çok mutluyumopuyorumnanaktan

iyi akşamlar.
2 gündür iş, ev, Bengiş derken giremedim yine.
Bengiş'i de kucağıma alıp geçmişi okuyum dedim, baktım çok sessizleşti, canım uyuyakalmış kucağımda. Şimdi onu yatırdım da 2 satır yazabiliyorum. Bu arada geçmiş dediysem de azıcık bakabildim, ama
Andinayı okudum. Andina'cım, çok hak veriyorum tepkine ama eminim ki eşin de bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştir. Erkekler pek önemsemezler öyle hastalıklarını anca yorgan döşek yatana kadar. Umarım en kısa zamanda iyileşir de gelir yanınıza. Bu arada önümzdeki hafta falan gelme imkanı yok mu? Yani bi gelemedi diye aylar mı atacak anlamadım?
Bi arkadaş da eşimle aynı yerde çalışıyorum, zaman zaman me kavgalar ediyoruz demiş. Beterin beteri mi iyinin iyisi mi demelş bilmiyorum ama ben de eşimlşe tam 5 yıldır yüzyüze çalışıyorum. Aynı ofis, aynı oda, karşılıklı masalar. Ne kavgalar ne kıyametler, yalnız çok düşkün oldum o başka...

Her neyse, Dark'ı ve 10. ayını kutlayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bu arada.

sağol elmalıcım, bugünlerde biraz yorgunluk biraz stres idare edicez, bütün gün okulda çalıştım şimdide ilkeyi uyuttum devam edicem ama allahtan sonra rahat edicem, bütün sene pazar pazar ders yapmak nasıl olacak onu bilmiyorum tabi

elmalıcım işten bahsetmişsin işerini yoluna koyabildinmi canım?

pirayeninde göğsünde bir problem varmış önemsizdir inşallah

geçmişe bakamadım kusura bakmayın hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip et Allahım :Saruboceq:
oğlum tam gaz hasta hiç susmadan ağlıyo ve uyuyor sadece yemek de neymiş aman yerse boğazı acır çünki fena iltihap olmuş boğazları 6 iğne 2 şişe şurup yazdı kuzum elimde kutu gördükçe basbasbağırıyo öğrendi iğneyi şurubu
ateşi yok bugün maşallah ama dediğim gibi çok huysuz ve mutsuz o yüzden giirip de sizede söelyemedim hiç bişi merak eden olduysa çok sağolun daha iyi olacağız

Selam kızlar.
Reklamlarda uğruyorum.Değerlendireyim bari dedim:)

Denizanası sevindim programına canım.inş. benim ders programımda güzel olur.
Bu sene 4 ler benimkiler.Boş dersim olsada arada dinlensem,çayımı içsem diye bekliyorum.1-2-3 de hiç boş ders olmuyo.

Evdede dinlenemiyorum artık :)

Elmalıcım Teşekkürler canım.

ZZeynacım geçmiş olsun canım ya..İnşallah en kısa zamanda toparlar ufaklık..

Andinacımmm durumunuz gerçekten çok zor.Ama şu an için yapacak çok fazla bir şey de görünmüyor.Sabret bakalım biraz.Ama borçlarınz bitince 3-5 az alacak bir işte çalışın ama bir arada olmak için uğraşın..senin yorgunluğunu çok çok iyi anlıyorum.Bekarken uzun süre yalnız yaşadım çok zordu.Bir de senin bebeğin var allah yarıdmcın olsun canım..

Denizanası sevindim programının istedğin gibi olmasına..

Elmalıcım sen ne iş yapıyorsun tatlım?Bi ara iş görüşmesi filan diyordun sonra senaryo çalışıcam filan dedin?

heyo ben geldim,pasayi birde babasi gezdirdi geldide nihayet keyfimiz yerine geldi.

aski memnuyu izliyorum bende ama biktim artik bu diziden ben ya,zaten bihterin bacaklari cok ayrik

topuklu ayakkabiylada yürüyemiyor hIh :)

güzel güzelde ben esas behlülün nisanlisina hastayim,adini unuttum ama:)

merhaba kızlar
inanın daha yeni oturuyorum öyle yorgunumki anca işim bitti geçmişe bile tam bakamamıştım şimdi biraz bakayım bari bakalım neler kaynatmışsınız

Bihterin bacakları yamuk ama bakışları yüzü veeeeeee saçları bomba benceeeeeeeee..Ben saçlarına bayılıyorum.

Elifffffff eh işte idare eder..

canım gel sende ankaraya inşallah bizlerde bir gün buluşuruz

canım ne oluyor bu kocalara yoksa birazcık klava: mı istiyorlar
sıkma canını...

canım oğluşunun düzelmesine çok sevindim iyi tatiller şimdiden

selam kızlar ,
bi yaramazlık yoktur umarım ,yoktum 5 gündür ,yokluğumu farkettinizmikaydirigubbakcemile2

eksikliğin belli olmaz olur mu canım hoşgeldin özlettin kendini

canım terden olabilir emzirmeden önce bu aralar özellikle biraz daha dikkat et ve sil mutlaka

ve mutlaka doktora kontrole git ben mamografide çok çektirdim annemden dolayı risk altınd olduğumdan genel cerrahtan randövü alman gerekiyor önce o muayene eder gerek görürse ultrasyon ve mamografi ister ama anlattıklarından kesinlikle korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum mamografide öyle korkulacak bir şey değil sakın ihmal etme ve bizede haber mutlaka ver canım ..

canım inşallah bir daha kusmaz belki birazcık üşütmüştür yada yoğurdunu meyvesini felan soğuk verdiysen midesinide üşütmüş olabilir bol sıvı vermeyi ihmal etme ama canım

bu arada demin herhalde yazmadım darkcım ceren hanımın 10. ayı kutlu olsun nice aylara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…