2008 Kasım Anneleri

oh ne güzel yapmışsınız bende uyumak istiyorum ...

canım ne denir bilemiyorum çok dolmuş ve bunalmışsın ayrı olmak tabiki çok zor büyük sıkıntılar çektiğinizede eminim ama eşininde bu durumdan çok memnun olmadığına eminim oda çok üzülüyor ve sizi çok özlüyordur inşallah tez zamanda kavuşur ve hasret giderirsiniz canım

eylul ıshal olmus bakıcımızla konustum
patates aklıma gelmıstı yemek yemıs sımdıde uyuyucakmıs

ayy bu tarla oyununa nerden basladım hastalık geldı

geçmiş olsun canım

seninkine ceza iyi gelmiş sanırım çok sevindim canım iyi eğlenceler

kıyamam ben ona inşallah hemen düzelir annesi kocaman öpüyorum

Denizanası, Çitos'cum,
Daha önce bahsetmiştim işe giricem diye ya, o dönemde işler çok kesattı ve ev kredisi falan derken fena daralıyorduk, bari bi işe gireyim de gelir yaratıyım demiştim. Bu arada biz karı koca reklamcıyız, işler o haddeye vardı ki işi kapatmayı bile düşünüyorduk. Neyse tam bu noktad mucizevi bir şekilde işler düzelmeye başladı ve ben de oraya girmekten vazgeçtim. Kendi yerimizde devam yani. Senaryo çalışıyorum diye bahsettiğim de reklam filmi senaryosu. Yayına girince haber veririm :)

Bu arada Zeyna'cım, acil şifalar diliyorum canım. En kısa sürede atlatır inşallah bebişin...

ben elifide beğeniyorum çok güzzel hatun bence ama bu dizide sırnaşık mırnaşık huyu hoşuma gitmiyo aptal aşık noolcak
bihterde süper seksi bence zaten bereni çokseverim hatırla sevgiliden ahhhh hatırla sevgili neyyyydiii beee cumaları iple çekerdim ahmete bayılıyodum orda da gülmeyin sakın puhahahah
behlülde de hemfikiriz

gunaydınnn
zeyna gecmıs olsun canım
ınsa allah hemen toparlanır kucuk kuzu

denızanası programınının ıstedıgın gıbı olmasına sevındım canım

andına cok doldun be gulum
bosvermeyı ogrenmemız lazım ama olmuyor ıste
aslında yerden goge kadar haklısın ama soylenecek soz bulunamıyor
sen cok kuvvetlı bır kadınsın dıyeyım

dun daha ıyıydı oglusum duzelıyor gunden gune
aksam bır kez daha kustu
bu sabah bezı dısına cıkmıstı neredeyse
doktorun soyledıklerı cıkıyor ama huysuzlugu yok allahtan su an ıcın

dun kuafor randevm vardı zorla gıttım
artık korkar oldum yawww acı esıgım dustu sanırım dayanamıyorum
kocamın el sakalarıyla dayak yemıs gıbı hısseder oldum kendımı
aksam oglusu yıkarken kocıs kafasını kapıya carptı oglumun cok agladı
bırazcıkta sıstı zaten bızde onun ıcın bozustuk
sonra askı memnu ızlerken barıstık ama

Günaydın kızlar.Herkesler iyidir umarım.Gece Bihter mevzusu konuşulmuş.Ben o hatunu güzel ve şımarık buluyorum, pek sevmem.Behlül yakışıklı ama esmer olsaymış keşkem.Bu arada dün akşam bebişi de alıp yemeğe gittik,ya mahvetti bizi.Pide veriyorum eline, hepsini ağzına tıkıyor.Hamur gibi olmuş, elinden aldım.Bir bağırtı kopardı göreceksiniz.Bir daha oğlumla yemeğe çıkmam.Rezil rüsva olduk.

zeynacım çok ama çok geçmiş olsun kıyamam kuzuına bu arada aşkı memnuya gıcık oldum sanırım deniz hn firidevs ve beşir 3de gördü galiba ben behlülün kaşlarını sevmiyorum kızlar fazla beyaz bihterin baçakları yamuk elif güzel ama seksi değil ben nihalide beğeniyorum bundan 5 sene sonra bomba olcak o kız oğlumu uyuttum gidiyim kahvaltı ediyim bari 6.dan beri bi kahvaltı edemedim yiceğim 1 peynir 1 dilim ekmek ona bile vaktim yok ve uykummmm var

kızlar izmirde next kapandı bende genelde oğluşuma genelde ordan alışveriş yapıyordum yada kanz dan istanbuldada kapandımı merak ettim bayramda istanbuldan kuzenler gelicek eğer kapanmadıysa sipariş veriyim kışlık için next in kış pijamaları süper hm pamuklu terletmiyor hemde sıcak tutuyor.

CANIMCIM söylede yerini şurdan hemen gideyimde bi kulağını çekeyim ben onun...klava:

eylul ıshal olmus bakıcımızla konustum
patates aklıma gelmıstı yemek yemıs sımdıde uyuyucakmıs

ayy bu tarla oyununa nerden basladım hastalık geldı

canım geçmiş olsun eylülümüze..nasıl oldu..

yasmin bak akıllandı enişte...kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn
valla saat 8'de kalktım maşallah mı diyim kendime ne 2 lokma bişiler yedim oğlanı iğneye götürdüm geldim
bugün düne göre çok çok iyi aman yavrum iyi olsunda bende olurum elbet bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…