- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.681
sanada günaydın canım..günaydın bu arada zemuszemus
andinacım şimdi okudum canım sende bunalmışsın napcan hayat ya bu kocalar insanı dert sahibi yapar başka bişi değil dövesim geldi bak şimdi seninkini hatta benimkiyle birbirine bağlayıp dövelimklava:
üzüleme gül gibi evladın var geçer bir gün bugünlerde
beyazmeleğim daha iyiyim , öfkem geçti en azından , ne hali varsa görsün.. ben burda mutlu mesut yaşıyorum oğlumla.. yanlız banyonun ampulünü değiştirmem lazım , daha önce hiç ampul değiştirmemiştim zor bişey olmasa gerek CADIARZU
beyazmeleğim daha iyiyim , öfkem geçti en azından , ne hali varsa görsün.. ben burda mutlu mesut yaşıyorum oğlumla.. yanlız banyonun ampulünü değiştirmem lazım , daha önce hiç ampul değiştirmemiştim zor bişey olmasa gerek CADIARZU
herkese günaydın..sinir oldum yaaa..
tek tek yazdığım bütün yorumlar gittiiii..
vallaha o kadar çok sinir oldumki anlatamam...
gülizim doğru diyosun sana çok yakın benim kocam , git kulaklarını çek de gel , dün gece annemi aramış , anne ben çok hastayım andina bana inanmıyo valla geberiyorum demiş... ben de anama dedim ki neden inanmıyım hasta olduğu sesinden belli , benim kızdığım şey buraya geleceğini bile bile iyileşmek konusunda bir adım atmaması..neyse sakinledim biraz tekrar konuyu açarak gerilmiyim ben en iyisi..
yasminim geçmişe göz attım , barışmışsınız çok sevindim , iyi ki alttan almamışsın bak aklı başına geldi geç de olsa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?