2008 Kasım Anneleri

gülizim doğru diyosun sana çok yakın benim kocam , git kulaklarını çek de gel , dün gece annemi aramış , anne ben çok hastayım andina bana inanmıyo valla geberiyorum demiş... ben de anama dedim ki neden inanmıyım hasta olduğu sesinden belli , benim kızdığım şey buraya geleceğini bile bile iyileşmek konusunda bir adım atmaması..neyse sakinledim biraz tekrar konuyu açarak gerilmiyim ben en iyisi..

yasminim geçmişe göz attım , barışmışsınız çok sevindim , iyi ki alttan almamışsın bak aklı başına geldi geç de olsa opuyorumnanaktan

andinacım şimdi okudum canım sende bunalmışsın napcan hayat ya bu kocalar insanı dert sahibi yapar başka bişi değil dövesim geldi bak şimdi seninkini hatta benimkiyle birbirine bağlayıp dövelim klava:
üzüleme gül gibi evladın var geçer bir gün bugünlerde

canım sen de hemşehrisin valla sen de dövebilirsin sana da izin var kaydirigubbakcemile3

ne yapalım hayatım sabah bi arkadaşımla konuşuyodum o kadar güzel bişey dedi ki , erkekler tüm inceliklerden yoksun kalaslar gibi yaratılmış , onların da suçu yok yaratılışları böle işte , bizim kadar ince düşünemiyorlar , yapacak bişey yok hayat onlarla çok zor ama onlarsız da olmuyo işte..

günaydın kızlar

zeynacım geçmiş olsun yiğidimizin hastalığını yeni öğrendim yahu bir kurtaramadı kendini çocuk hastalıktan inşallah düzelir kısa zamanda şimdi daha iyiymiş ya daha da iyi olarak devam eder

andinacım sen nasılsın bugün bakalım kendini iyi hissediyor musun?

denizanası çok sevindim programının güzel olmasına ilkeyle daha çok vakit geçirebileceksin

geçmişi okudum da konu aşk-ı memnu elbette size bişey söleyeyim mi ben hiç izlemedim o diziyi sadece etraftan duyduklarımla ve reklamlarıyla biliyorum neler olup bittiğini
izlemesemde behlül konusundaki fikirlerinizin sonuna kadar arkasındayım zemuszemus bihterde güzel kız ama elif dediğinizi bilmiyorum o yüzden kıyaslama yapamayacağım
benim öyle izlediğim pek dizi yok yaprak dökümü var o da o akşam misafirimiz vardı tv bozuktu taşınırken bir kablosu kopmuş o yapıldı geldi ama dizi geçti tabi izlersem bir onu izliyorum arada melekler korusuna falan bakıyorum daha doğrusu bugün şu dizi var hadi oturup bakayım yok bizde açıoruz tv yi o gün varda bişey izliyoruz melekler korusun da öle başladı zaten ama yaprak dökümünü takip ediyordum aşk-ı memnuyu başta izlemek istedim ilk günlerde fırsatım olmadı orada da kaldı bir daha da izlemedim artık

pirayecim dün giremedim geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur ama ihmal etme
yasmin cim barışmanıza çok sevindim onun burnu sürtmüştür artık
zeynacım çok geçmiş olsun
andinacım daha iyi olmana sevindim
minik sizinde daha iyi olmanıza sevindim
geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı unutugum varsa kusura bakmasın ben bi kızı yıkayıp uyutayım gene gelirim

beyazmeleğim daha iyiyim , öfkem geçti en azından , ne hali varsa görsün.. ben burda mutlu mesut yaşıyorum oğlumla.. yanlız banyonun ampulünü değiştirmem lazım , daha önce hiç ampul değiştirmemiştim zor bişey olmasa gerek CADIARZU

canııım sen beni güldürdün allahta seni güldürsün zor değildir bence de ben de hiç değiştirmedim ama kaydirigubbakcemile3 yok mu abin kardeşin veya kayınbirader kuzen falan gelsin değiştiriversin bir zahmet

sağol yasmincim paşam bugün daha iyi
bende gün gün iyi olma yolunda ilerliyorum

andinacım emin ol ampul değiştirmek bir kapıyı anahtarla açmak kadar basit onun için bunca şeyi tek başına yapan sen bunu tek elle yaparsın

Andinacım ben başaracağına inanıyorum canım, biliyoruz zor ama.O ampulü değiştirirsin ,sonuna kadar yanındayım:))

evet canım boşver gerilme..

bugünde biz eşimle biraz limoniyiz..eşim bir sürü söylendi sabah sabah bana..klava:

neyse.....
zeynacığım oğluşunun daha iyi olmasına çok sevindim...
yasmin koçişle barışmış hatta yemeklere bile çıkmışsınız..Çok mutlu oldum canım..Bir evin içinde küs olmak çok kötü bence...
andina ne diyeyim sana..her işin üstesinden gelen sen bir ampul değiştirmektemi tereddüt etin:))) sen onuda halledersin..
başka ne vardı yaaa...Ne olur kusura bakmayın..Yoğunluktan kafam allak bullak..
Bebişleri yada kendileri rahatsız olan bütün arkadaşlarıma allahtan acil şifalar diliyorum..
ha bu arada aşk-ı memnuyu bende izlemiyorum..Birtek o son sahneyi kimin gördüğünü merak ettim..Hadi beni bi aydınlatın...

Yaparsın tek başına andinacım, hiç gerek yok kocaya onun için merak etme:)
Ampul değiştirmek kocanın yemeği, bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, kaprisi, sen yorgunluktan ölürken, o hiç birşey yapmamışken ayyy çok yorgunum sırtımı ovsana diyaloğundan çok daha kolay merak etme..zemuszemus Allah yokluklarını da göstermesin tabi, sevilmese çekilmezler.opuyorumnanaktan

Banyo ampülünü değiştirikende bakacaksın önce ışık kapalı olsun..Sonra karpuzunu çıkar, şöyle iki elinle tutup çevirince çıkar hemen, ampulu çıkar yerine yenisini tak, üstüne de karpuzu, o kadar..

bu arada piroş harıl harıl bizim için hazırlanıyo sanırım , kız piroşşş ben rejimdeyim bişeyler yemiyorum bana hazırlanmana gerek yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…