- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.701
Günaydııın.Sinirlenme Hilalcim yaw.Sinirlenecek bişi bulamadın tabi böyle şeylere kızıyosun.lmaz:[/QUOT
:sm_cool::sm_cool: yok canım ya..etrafımdao kadar çok sinirlenecek şey varki bu tür sinirler onların yanında basit sinir olarak kalır..
Ama nasıl sinir olmazsın..Ne çabayla ne emekle ben geçmişi okumuşum yorumlarımı yazmışım tam göndereceğim hoooppp sayfayı kapat kafamçokkarıştı e gelde sinirlenme
canımcım uyu biraz...gozlerımı acık tutmakta zorlanıyorum
cok uykum varrrr
sorma canım eylülü 3 aydır babası bakıyo..eşim öğretmen olduğu için tatildeydi..ee evdeyken ev işlerinide yapıyo ...bana sen ne yapıyorsun ki diye söyleniyo..şimdi okullar açıldığı için seminere eylülle birlikte gidiyorlar sabah ıslak mendilini unutmuş bana soruyo..bende ben ne bilecem onu sen takip etmiyonmu dedim...esti yağdı sabah sabah.Hilalim teşekkürler.Gerçekten küs olmak kötü ama artık alıştık.Ne yapalım?Bunlar olmasa Yasemin nasıl yaşlanacak?
Gülizcim seninki niye söyleniyo?Kaynanalık mı yapıyo?
Kalimerocum bebiş nasıl, kusması bitti mi?
canımcım uyu biraz...
sorma canım eylülü 3 aydır babası bakıyo..eşim öğretmen olduğu için tatildeydi..ee evdeyken ev işlerinide yapıyo ...bana sen ne yapıyorsun ki diye söyleniyo..şimdi okullar açıldığı için seminere eylülle birlikte gidiyorlar sabah ıslak mendilini unutmuş bana soruyo..bende ben ne bilecem onu sen takip etmiyonmu dedim...esti yağdı sabah sabah.klava:..yalnız ben suçlumuyum suçsuzmuyum bilmiyom ama..tabiki ben altta kalmadım..yaptığın işi yapacaksan adam gibi yap dedim.. klava: oda bana oda bana hem suçlu hem güçlü şuna bak dedi teli yüzüme kapadı... klava:
ananem kocaya niye varılır kocamak için der öle oluyor heralde kaydirigubbakcemile3
yok arkadaşlar ben hiç sıkmadım canımı..yapacağı işi adam gibi yapsın...ben diyeceğimi dedim...ben üzüleceğime o üzülsün...
kızlar dun kocam sarılırken gozlugumun camı kırıldı
astıgmat oldugum ıcın her yer bulanık cok kotuyum sabah gozlukcuye verdım akşam alıcam bugun cok zor gecıcek
Kocanın koca koca lafları olur(
Elin iyisi olmaz(
Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu(
Kocaya niye varılır, kocamak için(
Var mı başka artıran:))
Ah Icır ah...Garezine mi yazıyon bunları.Biz kavga diyoruz, sen sarılıyo diyosun.Ne deyim sana:))
ıcır kız adam nasıl sarıldıki gözlük camı kırıldı hııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?