2008 Kasım Anneleri

Hilalim teşekkürler.Gerçekten küs olmak kötü ama artık alıştık.Ne yapalım?Bunlar olmasa Yasemin nasıl yaşlanacak?

Gülizcim seninki niye söyleniyo?Kaynanalık mı yapıyo?

Kalimerocum bebiş nasıl, kusması bitti mi?

şebnemcim pek hamarat gördüm seni saol canım tavsiye için..

annem de dün akşam diyoki elektrikçi çağıralım da değiştirsin ay anne dedim bir ampul değiştirmek için elektrikçi mi gelirmiş , ben yaparım dedim ona da ayrı bir güldüm , muhabete bak , gelmiş elektrikçi ne var abla diyecek , eee şey banyonun ampulu değişecekti deeeeee adam ne derdi acep :roflol:

gozlerımı acık tutmakta zorlanıyorum
cok uykum varrrr
canımcım uyu biraz...

sorma canım eylülü 3 aydır babası bakıyo..eşim öğretmen olduğu için tatildeydi..ee evdeyken ev işlerinide yapıyo ...bana sen ne yapıyorsun ki diye söyleniyo..şimdi okullar açıldığı için seminere eylülle birlikte gidiyorlar sabah ıslak mendilini unutmuş bana soruyo..bende ben ne bilecem onu sen takip etmiyonmu dedim...esti yağdı sabah sabah.klava:..yalnız ben suçlumuyum suçsuzmuyum bilmiyom ama..tabiki ben altta kalmadım..yaptığın işi yapacaksan adam gibi yap dedim..klava: oda bana oda bana hem suçlu hem güçlü şuna bak dedi teli yüzüme kapadı...klava:

eylulun ıshalı halen devam edıyor dun oglen uyumamıs patates haslaması yemıs aksamda bı kere yaptı kaka sımdı de aradım kaka yapmamıs ıyıymıs keyfıde yerındeymıs uyuyormus kaydirigubbakcemile2

pirayecim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir

yasmin cim barışmanıza çok sevindim bazen yontmak gerekıyor

zeynacım çok geçmiş olsun

andinacım dun eylulden senın yazılarını okuyamadım uzulme hayatım bende alıstım gecelerı yanlız yatmaya esım normal calısırken bırden vardıyalı calısmaya gectı cok zorlanmıstım evımız 1. kattı sabaha kadar uyuyamazdım dusunsene 6 aylık evlıydım ve yanlız yatıyordum neyse sonradan alıstım
bu yaz esım bızı memlekete bıraktı kendıde ankaraya gerı dondu 1,5 ay ayrı kaldık neyse kaynanamda ıstanbuldan gelecek benımkı annesını ankaraya getıttırdı oyle geldı onun yuzunden 2 gun gec geldı bırde oglene dogru geldı sabah erkenden kalkıpta gelmedı tabı annem cok kızdı nasıl baba dedı eylulu hıcmı ozlememıs dedı oglen gelıyo dedı bıze onemlı gelen seyler onlara onemsız gelıyor

minik sizinde daha iyi olmanıza sevindim

darkcım 10. ayınız kutlu olsun

esıme dıyorum carsamba persembe ve cuma(hanımın cıftlıgı) ben ıptalım benden bısey bekleme dıye
esım askı mennuyu sevmıyor bıhter kocasını alttatıgı ıcın benımde pek ızlemmı ıstemıyor
bıhter guzel ama yuruyusu bı tuhaf elıfde gusel cok esmer nıhal gusel orda bıhterın kardesıde gusel
:lepi:behlul:lepi:

Ayyy bu adamlar neymiş ya?Benimki işsizdi düne kadar.Tabi ev işleri yapıyodu ama başıma da kalkıyodu.Ta ki ben anneme gidiyorum diyene kadar.Yine söylüyo ama abartmadan.Sen sakın uygulama ters teper ne olur olmaz.Duymamazlıktan gel, boşveeer.Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdukaydirigubbakcemile

gülizgül sıkma canını arkadaşım..
Şu an hepimiz bir sınav içindeyiz.Heleki sizler yani ilkkez anneliği yaşayan sizler daha büyük sınav içindesiniz..Hayatınıza giren o sevimli canınızın parçası üçüncü şahıslar yüzünden ne kavgalarınız olacak anlatamam..Ama bi süre sonra herşey yoluna giriyor ve bu günleri anı olarak hatırlıyorsunuz..

anammmm bi dertli ben diilmişim burda kaydirigubbakcemile3

gülizim sen biraz alttan al bence kocanı bak ben normalde böle şeyler demem , hele bi kadına hiç alttan al demem ama senin ki 3 aydır kızına bakıyomuş , bence başka birşey olmuştur da sabah sana parlamıştır , bak akşam olsun bi dertleşin konuşun görürsün , kesin seminerde bişeye kızdı bozuldu hıncını senden çıkardı..

yasminim , ıcrcım sizinkiler de ayrı bir alem ne diyim , Allah hepimize sabır versin

kızlar dun kocam sarılırken gozlugumun camı kırıldı
astıgmat oldugum ıcın her yer bulanık cok kotuyum sabah gozlukcuye verdım akşam alıcam bugun cok zor gecıcek

Kocanın koca koca lafları olur(

Elin iyisi olmaz(

Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu(

Kocaya niye varılır, kocamak için(

Var mı başka artıran:))

Kocanın koca koca lafları olur(

Elin iyisi olmaz(

Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu(

Kocaya niye varılır, kocamak için(

Var mı başka artıran:))

birde benden koca ıyı bısey olsaydı koca yerıne gonca denırdı :)))))))))))))klava:

iki kasıgı varsa bırını kıracaksın bunların hehehehe

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah Icır ah...Garezine mi yazıyon bunları.Biz kavga diyoruz, sen sarılıyo diyosun.Ne deyim sana:))

ah hayatım bızde ramazan gırdıgınden berı ılk defa bı sarıldı ondada cam kırıldı ramazan nobet reglı derken bı sarıldı bu geldı basımıza:kedi:

yoksa garezım yok valla bızde sizinkı gıbıyız :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…