2008 Kasım Anneleri

öff aman herkezin derdi başka ben bu öğlen oğluşuma ne yedircem yahuu et suyu çorba tavuk suyu çorba sebze öff değişik şeyler yesin oğluşum saphiracım ordamısın ek gıda gurusu yardım.cnm değişik şeyler yapmak istiyor.biz kocamla iyiyiz allahtan benim sorunum asansörlü ev olamamsı oğluşumu alıp dışarı çıkayım istiyom arkadaşlar aradı ama bebek arabası yokk kocam arabayı almış götürmüş bagajda izmirde asansörlü ev istiyom.

Canım benim, 40 yılda bir şevkat görecektin o da gözlük yüzünden bozuldu.Bence sen lens kullan canım.Tekrar kazaya kurban gitme.Bu anlar kıymetli:))Şaka bir yana geçmiş olsun.Gözlerine bişi olmasındaa.s.

kızlar ben çıkıyorum eve gidip oğlumu alcam ordan da piroşa gidicez , artık fotoları yükleriz ordan , malum sevgili buluşması yaşanacak bugün ..
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman opuyorumnanaktan

tatlım bende çok alırdım nextten,bende gördüm geçen gün Agoradaki kapalıydı.forumdakini bilmiyorum yalnız.ama komple firma kapandıysa bilmiyorum tabi

herkese selammm

ayy öğlen yemepi olana kar oğlana meyva yediriyim dedim daha kaşığı önlüğü takamadan kustu temizle temizle biri alsın gözümün önünden sinirim çok bozuldu.

:roflol::roflol::roflol:
kızlar dun kocam sarılırken gozlugumun camı kırıldı
astıgmat oldugum ıcın her yer bulanık cok kotuyum sabah gozlukcuye verdım akşam alıcam bugun cok zor gecıcek

ah canım benim iyi gözüne falan batmamış camları.

gulızgul helal olsun sana adama bebişe baktırıyon bıde fırca cekıyon

baksın canım tabi..ben annemin evinden getirmedim ya..ben annesiysem oda babası...yok öyle ben erkeğim deyip bi kenara çekilmek...klava:kötükedihüso
kızlar ben çıkıyorum eve gidip oğlumu alcam ordan da piroşa gidicez , artık fotoları yükleriz ordan , malum sevgili buluşması yaşanacak bugün ..
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman opuyorumnanaktan

ay kıskandım valla..bende keşke ist. olsaydım...:asigim:

sunumun birinden çıktım birine gireceğim şimdi puff yorucu ama allahtan zevkli seviyorum yani

ıcırım gözlük falan kırıldığına göre sizin evde baya şiddetli deprem yaşandı dün dikkat et 9 ay sonra bir eylül daha gelmesin kaydirigubbakcemile3

başım başım offf offffffff öyle ağrıyorki anlatamam..
ya gözüm ağrıyor başıma vuruyor, ya başımın ağrısı gözlerime vuruyor..
ikiside birbirinden kötü(((

selam kızlar,
gece uyuyamadık kaan rahatsızlandı.. dün iki kere sırtına çıkardığı için yıkadım totoyu üzerini değiştirdim.. akşamda dışarı güzeldi babamız arabayla yakındaki marketegötürdü..geldik aşağıda sitedekiler çay içiyormuş biraz ayakta konuştuk.. çıtçıtlı badi kalmamış atlet kilot giydirmiştim içine beli açılmış üşüttük sanırım gece gazı vardı uyumadı karnımı ağrıdı artık bilmem sonra biraz gaz çıkardı ayağımda salladım sabah 6,5 civarı anca uyudu..
birde eşimle atıştık.. ilk ağlayıp durmayınca yanımıza almıştım babasının yanında uyudu biraz o arada öbürüne mama verdim felan kaan tekrar uyandı ayağıma aldım sallıyorum uyumuyor bağrınıyor eşimde tutmuş bana"uyuyan çocuğu niye aldın bağırttırıyorsun" diyor..
çünki benim aklım yok, uykum yok gece gece keyfime ayağıma aldım diye söylendim.. artık kalktı oğlanı biraz oyaladı şurup verdim çorap giydirdim biraz daha mızırdanıp uyudu sonunda.. ama 8,5 da kerem kalktı uyanmasınlar diye aldım içeri geldim neyseki onları 11 de uyutunca biraz uyukladım bende...
böyle mızırtılı bir gece yaşadık işde..

eylül bizde annemgilde kalıyoruz eşim evde kalıyor...
ikigüne bir eve gidiyorum sonra tekrar annemlere geliyorum..Seninde söylediğin gibi iki günde evi o hale nasıl getiriyor anlamıyorum..Hatta eşime çok çocuklu bir ailen dahamı var acaba ben gidince onlarımı getiriyorsun diye takılıyorum..Kolay gelsin canım sana...
nazlııı kıyamam kuzuşuna canım...çok geçmiş olsun..Düzelir canım merak etme..Bugün eşiyle tartışan baya çok kişi var..Boşver takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…