- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.721
ah hayatım bızde ramazan gırdıgınden berı ılk defa bı sarıldı ondada cam kırıldı ramazan nobet reglı derken bı sarıldı bu geldı basımıza:kedi:
yoksa garezım yok valla bızde sizinkı gıbıyız:kedi::kedi:
tatlım bende çok alırdım nextten,bende gördüm geçen gün Agoradaki kapalıydı.forumdakini bilmiyorum yalnız.ama komple firma kapandıysa bilmiyorum tabikızlar izmirde next kapandı bende genelde oğluşuma genelde ordan alışveriş yapıyordum yada kanz dan istanbuldada kapandımı merak ettim bayramda istanbuldan kuzenler gelicek eğer kapanmadıysa sipariş veriyim kışlık için next in kış pijamaları süper hm pamuklu terletmiyor hemde sıcak tutuyor.
şebnemcim pek hamarat gördüm seni saol canım tavsiye için..
annem de dün akşam diyoki elektrikçi çağıralım da değiştirsin ay anne dedim bir ampul değiştirmek için elektrikçi mi gelirmiş , ben yaparım dedim ona da ayrı bir güldüm , muhabete bak , gelmiş elektrikçi ne var abla diyecek , eee şey banyonun ampulu değişecekti deeeeee adam ne derdi acep :roflol:
kızlar dun kocam sarılırken gozlugumun camı kırıldı
astıgmat oldugum ıcın her yer bulanık cok kotuyum sabah gozlukcuye verdım akşam alıcam bugun cok zor gecıcek
gulızgul helal olsun sana adama bebişe baktırıyon bıde fırca cekıyon
kızlar ben çıkıyorum eve gidip oğlumu alcam ordan da piroşa gidicez , artık fotoları yükleriz ordan , malum sevgili buluşması yaşanacak bugün ..
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman opuyorumnanaktan
bu ne sevgi ahhhh bu ne ızdırap olmuş sizinki direk ıcırcım hadi hayırlı işler :lepi:kızlar dun kocam sarılırken gozlugumun camı kırıldı
astıgmat oldugum ıcın her yer bulanık cok kotuyum sabah gozlukcuye verdım akşam alıcam bugun cok zor gecıcek
ananem kocaya niye varılır kocamak için der öle oluyor heralde kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?