2008 Kasım Anneleri

selam kızlarr
andinacım yürü bacımkim tutar seni valla helal olsun sana canımm
kalimero ve nazlımelek geçmiş olsun canımm
eylül sen niye temizliyorsun kiş bacım ver eline bezi o temizlesin :))benim kociş bu ara pek bi hamarat diyor ki var mı acaba böyle iş yapan koca bende dedim ki beyazmelek var kk da onun ki yapıyormuş dedim güldük birlikteee :))

hilalcim sanada geçmiş olsun..
beyazmelekcim çok doğru demiş bu adamlar çıldırtıyorlar bazen adamı..
yaş ilerleyince kadın daha yaşlı erkek daha geç boşuna gözükmüyormuş kocatıyorlar kadınları işde..
bu pazarteside bizim 7. evlilik yıldönümümüz bakalım beyefendi hatırlayabilecekmi.. gerçi hatırlasada gündüz oruç gecede 10. 30da geliyor nasıl kutluyacağız...pöffff..

selam kızlar geçmişi okuyamadım yaaa iki gündür çok kötüyüm
bende ishalim eylülde midemin ağrısından duramadım bugün biraz daha iyiyim
bu arada hala adet olmadım 8 gün geçti tamm yaaa rahatsızlığımdan dolayı
test alıp yapmaya mecalim yoktu eylül hiç bişe yememeye başladı 2 gündür sadece emiyor
su içiyor başkada bi şe yemiyo nasıl aç duruyo anlamıyorum yaaa
zeynam sizede geçmiş olsun
kızlar ciddi derecede ishal salgını varmış yaa çok fenaydım dün bende
benden böle ayrıca çok uykkum var eylülüm çok huysuz yaa dişten mi nedir ne yiyo ne susuyo

Kalimerocum bebiş nasıl, kusması bitti mi?

bugun daha ıyı hıc kusmamıs bu saate kadar
ama huysuz uyumak ıstemıyor

canımcım uyu biraz...

o kadar cok ısım var kı ayakustu uyumak ıstıyorum resmen ama nerdeee

Kocanın koca koca lafları olur(

Elin iyisi olmaz(

Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu(

Kocaya niye varılır, kocamak için(

Var mı başka artıran:))
,

vay be ne kadar dertlıymısız meger kocalardan
sımdı bır dese kı bıze bu kadar dertlısınız alalım 15 gun gormeyın kocanızı
kımse dayanamaz emınım

benim kociş bu ara pek bi hamarat diyor ki var mı acaba böyle iş yapan koca bende dedim ki beyazmelek var kk da onun ki yapıyormuş dedim güldük birlikteee :))

bır de benım kocam var
bu sıralar bos vaktı bol oldugundan evde daha cok vakıt gecırıyor ve hazır evdeyken de ıslerın ucundan tutuyor ıste
sonra da varmı benım gıbı gostersene bır tane daha dıye hava atıyor
tanıstıralım su kocaları da hangısı daha hamaratmıs bır gostersınler marıfetlerını

hılalcım gecmıs olsun canım

nazlımelek allah sana kolaylıkversın oglumdan bır tane daha dusunemıyorum
bır gece de hem benı hem babasını hasat edıp bırakıyor ortaya

asortie çookkk geçmiş olsun canım..
dün arkadaşlara sordum ben çok fazla giremiyorum nete asortieyi bayadır görmüyorum gören varmı diye..Ah canım bundanmış demekki..Doktora gitmedinmi?
eylülümede çok üzüldüm..Kuzum benim(( ınşallah en kısa sürede düzelirsiniz?
Yapabileceğimiz bişey varsa söyle lütfen...

Geçmiş olsun canım.Ne zor ya?Biz bi taneyle kafayı yiyoruz.Allah sabır versin valla.

ay şöyle azcık geçmişe baktımda gerçekten herkes kocadan dertli..
valla benimki gerçekten bana çok yardımcı yeri gelir yemeğimi yapar evi temizler ama bazende böyle kafasının kalın olduğu zamanlarda olur bu ara zaten işi gücü netde tavla oynamak uçak uçurmak.. pek yardımcı olduğu yok.. ama birde lafla bişeyler söylemesi kırıyor insanı.. sabahta sarılıyor iş işden geçince..
sağolun kızlar oğluşlar iyice kuduruk olma yolunda ilerliyorlar.. bendenizde idare ediyorum bugünlerde geçecek ne yapayım..
hep diyorum çok yoruluyorum ama bir gülüşleri beni sevmeleri hepsini unutturuyor.. geçen kaan elindeki meyvesini benimle paylaşıyor bir kendi yiyor bir bana yediriyor birde o yapışık elleriyle yanaklarımı seviyor..
kerem zaten bişey oldumu hemen sım sıkı sarılır.. ay herzamanki misafirimde var duygusalım biraz bu aralar..

yok canlar sağolun yaa doktor dediki abartı bi salgın var gelen ishal kusuyor dedi
bende kusma yoktuda eylülde vardı ama dünden beri kusmadı çünkü bişe yemio

canım geçmiş olsun aynı durumu 1 ay önce kızımla ebnde yaşadık salgınmış 1 gün kaldık akşama kadar hastahanede umarım atlatırsınız
yağmurunda iştahı maşallah yerinde fakat çok huysuz durmadan ağlıyor bende dişe bağlıyorum fakat kayınvalidem huy değiştiriyor diyor umarım sadece diştendirrr

asortık hatun gecmıs olsun canım analı kızlı yatıyorsunuz
bır salgın var sanırım dıkkat etmek lazım
benım oglusta ne yıyor ne su ıcıyor

benım fecı uykm var
eve gıttım oglusu emzırınce yattım azıcık 15 dk ama yıne de sukur tabıı
mıdem fecı bulanıyor ve aksıne bırsey de yıyemıyorum

asorticim geçmiş olsun canım ,bir an önce düzelmeniz dileğiyle ..

nazlımelek allah sabır versin canım yaa ,iki bebek çok zordur sanırım ,bi tanesi beni mahvediyo

nazlımelek yerim snen yapışık elli bıdıklarını insan sinirleniyor ama 2 sn sürmüyor bi gülüyor dünya benim oluyorrr

asorticim sizede çok geçmiş olsun..
benimkilerde ishal ondan hep sırtlarına kadar çıkarıyorlar..
ayyy şimdi bir koku aldım sanki.. sanırım kerem beyle bir toplantı yapmamız gerekecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…