- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.741
Kalimerocum bebiş nasıl, kusması bitti mi?
canımcım uyu biraz...
,Kocanın koca koca lafları olur(
Elin iyisi olmaz(
Koca iyi bişi olsaydı adı gonca olurdu(
Kocaya niye varılır, kocamak için(
Var mı başka artıran:))
benim kociş bu ara pek bi hamarat diyor ki var mı acaba böyle iş yapan koca bende dedim ki beyazmelek var kk da onun ki yapıyormuş dedim güldük birlikteee :))
selam kızlar,
gece uyuyamadık kaan rahatsızlandı.. dün iki kere sırtına çıkardığı için yıkadım totoyu üzerini değiştirdim.. akşamda dışarı güzeldi babamız arabayla yakındaki marketegötürdü..geldik aşağıda sitedekiler çay içiyormuş biraz ayakta konuştuk.. çıtçıtlı badi kalmamış atlet kilot giydirmiştim içine beli açılmış üşüttük sanırım gece gazı vardı uyumadı karnımı ağrıdı artık bilmem sonra biraz gaz çıkardı ayağımda salladım sabah 6,5 civarı anca uyudu..
birde eşimle atıştık.. ilk ağlayıp durmayınca yanımıza almıştım babasının yanında uyudu biraz o arada öbürüne mama verdim felan kaan tekrar uyandı ayağıma aldım sallıyorum uyumuyor bağrınıyor eşimde tutmuş bana"uyuyan çocuğu niye aldın bağırttırıyorsun" diyor..
çünki benim aklım yok, uykum yok gece gece keyfime ayağıma aldım diye söylendim.. artık kalktı oğlanı biraz oyaladı şurup verdim çorap giydirdim biraz daha mızırdanıp uyudu sonunda.. ama 8,5 da kerem kalktı uyanmasınlar diye aldım içeri geldim neyseki onları 11 de uyutunca biraz uyukladım bende...
böyle mızırtılı bir gece yaşadık işde..
selam kızlar geçmişi okuyamadım yaaa iki gündür çok kötüyüm
bende ishalim eylülde midemin ağrısından duramadım bugün biraz daha iyiyim
bu arada hala adet olmadım 8 gün geçti tamm yaaa rahatsızlığımdan dolayı
test alıp yapmaya mecalim yoktu eylül hiç bişe yememeye başladı 2 gündür sadece emiyor
su içiyor başkada bi şe yemiyo nasıl aç duruyo anlamıyorum yaaa
zeynam sizede geçmiş olsun
kızlar ciddi derecede ishal salgını varmış yaa çok fenaydım dün bende
benden böle ayrıca çok uykkum var eylülüm çok huysuz yaa dişten mi nedir ne yiyo ne susuyo
ay şöyle azcık geçmişe baktımda gerçekten herkes kocadan dertli..
valla benimki gerçekten bana çok yardımcı yeri gelir yemeğimi yapar evi temizler ama bazende böyle kafasının kalın olduğu zamanlarda olur bu ara zaten işi gücü netde tavla oynamak uçak uçurmak.. pek yardımcı olduğu yok.. ama birde lafla bişeyler söylemesi kırıyor insanı.. sabahta sarılıyor iş işden geçince..
sağolun kızlar oğluşlar iyice kuduruk olma yolunda ilerliyorlar.. bendenizde idare ediyorum bugünlerde geçecek ne yapayım..
hep diyorum çok yoruluyorum ama bir gülüşleri beni sevmeleri hepsini unutturuyor.. geçen kaan elindeki meyvesini benimle paylaşıyor bir kendi yiyor bir bana yediriyor birde o yapışık elleriyle yanaklarımı seviyor..
kerem zaten bişey oldumu hemen sım sıkı sarılır.. ay herzamanki misafirimde var duygusalım biraz bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?