2008 Kasım Anneleri

asorti geçmiş olsun canım
eylül kolay gelsin canım.

offf yarın bakanlık müfettişleri geliyormuş yarında işe gelecekmişiz..şimdi oldumu bu ya..benim yarına başka planlarım vardı amaaaaaa.

ay şimdi okudum şuabt annelerinde adamın biri bebeği susmuyo diye koltuğa fırlatmışş.klava:kötükedihüso.bizim kocaları alıp başımıza koyalım bari...ne değişik tipler var ya..allahım korusun bunlardan...

yavrum çok geçmiş olsun bende dedim bu sokaki geziyor galiba
tahmin ediyorum ne kadar kötü olduğunu yiğit olmuştu arkasından benim koca
tez zamanda iyi olun inş.

eveeet sonunda bitti nihayet

asortikim ve nazlımeleğim çok geçmiş olsun canlar dikkat edin kendinize

lavişciğim iyi demişin eşine birbirlerini örnek alsınlar benim kocişi o konuda tek geçiyorum sağolsun her işimi yapar hem de pek çoğunu ben demeden de yaptığı olur zemuszemus

kizlar hastalara cok gecmis olsun,tek tek alinti yapamadim hic halim yok.

biz bugün öglen 1`e kadar uyuduk sanirim ikimizde hastayiz.hic böyle yapmazdi Deniz.

emiyor yine uyuyor.dün aksam yogurtlu karnabahar salatasi vardi tabi sarmisakliydi

Denizde yedi acaba diyorum sarmisakmi agir geldi hem ona hem bana.off hala acamiyorum gözlerimi.

sarımsak ağır gelmiş olabilir çilek banada baya bi ağır geliyo başımı yastıktan kaldıramıyorum yediğimde..

evet estelcim sanirim sarmisak bizi bu hale getirdi:) Deniz cok sevdi diye babasida baya vermisti cocuk kaldiramadi kafasini yastiktan.

nazar mı değdi kasım bebişlerine ya en yakın zmansa iyileşir tüm bebişler inş.
çileğim bencede sarımsak ağır gelmiştir bazen yağmur da olduğundan daha huysuz oluyor ben yediklerine bağlıyorum canım

oooo iyisiniz valla o zaman benim kocam bir melek yarismasina katilsaniz birinci olursunuz

elifsevdecim yok okadar değil öyle süpürge işi falan hayatta yapmaz tuvalet banyo ve balkon ilgi alanı yalnız yaptığı işi çok temiz yapar kocişimmm

selam kızlar bende bugün 12 zeynep ceylin'i yıkadım karnını doyurdum ikimizde yattık bi uyumuşuz kesintisiz 2,5 saat nasıl iyi geldi anlatamam

gecmıs olsun canım salgın var ankarada bızım bınada kımın cocugunu gorsem ıshal hep
eylüller hep ishal :)

ayy nazlımelekcım gecmıs olsun senın yorgunlugun uykusuzlugun herseyın ıkı kat allah sana sabır versın

bu arada kızım 9100 gr 73 cm olmuşş ayy çok şükür ki kilosu sonunda değişti iki aydır

oy oy masallah

selam kızlar bende bugün 12 zeynep ceylin'i yıkadım karnını doyurdum ikimizde yattık bi uyumuşuz kesintisiz 2,5 saat nasıl iyi geldi anlatamam

ne kadar gusel ıyıce dınlenmıssındır sımdı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…