- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.761
bu arada kızım 9100 gr 73 cm olmuşş ayy çok şükür ki kilosu sonunda değişti iki aydır
yavrum çok geçmiş olsun bende dedim bu sokaki geziyor galibaselam kızlar geçmişi okuyamadım yaaa iki gündür çok kötüyüm
bende ishalim eylülde midemin ağrısından duramadım bugün biraz daha iyiyim
bu arada hala adet olmadım 8 gün geçti tamm yaaa rahatsızlığımdan dolayı
test alıp yapmaya mecalim yoktu eylül hiç bişe yememeye başladı 2 gündür sadece emiyor
su içiyor başkada bi şe yemiyo nasıl aç duruyo anlamıyorum yaaa
zeynam sizede geçmiş olsun
kızlar ciddi derecede ishal salgını varmış yaa çok fenaydım dün bende
benden böle ayrıca çok uykkum var eylülüm çok huysuz yaa dişten mi nedir ne yiyo ne susuyo
kizlar hastalara cok gecmis olsun,tek tek alinti yapamadim hic halim yok.
biz bugün öglen 1`e kadar uyuduk sanirim ikimizde hastayiz.hic böyle yapmazdi Deniz.
emiyor yine uyuyor.dün aksam yogurtlu karnabahar salatasi vardi tabi sarmisakliydi
Denizde yedi acaba diyorum sarmisakmi agir geldi hem ona hem bana.off hala acamiyorum gözlerimi.
bugun daha ıyı hıc kusmamıs bu saate kadar
ama huysuz uyumak ıstemıyor
o kadar cok ısım var kı ayakustu uyumak ıstıyorum resmen ama nerdeee
,
vay be ne kadar dertlıymısız meger kocalardan
sımdı bır dese kı bıze bu kadar dertlısınız alalım 15 gun gormeyın kocanızı
kımse dayanamaz emınım
bır de benım kocam var
bu sıralar bos vaktı bol oldugundan evde daha cok vakıt gecırıyor ve hazır evdeyken de ıslerın ucundan tutuyor ıste
sonra da varmı benım gıbı gostersene bır tane daha dıye hava atıyor
tanıstıralım su kocaları da hangısı daha hamaratmıs bır gostersınler marıfetlerını
hılalcım gecmıs olsun canım
nazlımelek allah sana kolaylıkversın oglumdan bır tane daha dusunemıyorum
bır gece de hem benı hem babasını hasat edıp bırakıyor ortaya
selam kızlarr
andinacım yürü bacımkim tutar seni valla helal olsun sana canımm
kalimero ve nazlımelek geçmiş olsun canımm
eylül sen niye temizliyorsun kiş bacım ver eline bezi o temizlesin :))benim kociş bu ara pek bi hamarat diyor ki var mı acaba böyle iş yapan koca bende dedim ki beyazmelek var kk da onun ki yapıyormuş dedim güldük birlikteee :))
selam kızlar geçmişi okuyamadım yaaa iki gündür çok kötüyüm
bende ishalim eylülde midemin ağrısından duramadım bugün biraz daha iyiyim
bu arada hala adet olmadım 8 gün geçti tamm yaaa rahatsızlığımdan dolayı
test alıp yapmaya mecalim yoktu eylül hiç bişe yememeye başladı 2 gündür sadece emiyor
su içiyor başkada bi şe yemiyo nasıl aç duruyo anlamıyorum yaaa
selam kızlar,
gece uyuyamadık kaan rahatsızlandı.. dün iki kere sırtına çıkardığı için yıkadım totoyu üzerini değiştirdim.. akşamda dışarı güzeldi babamız arabayla yakındaki marketegötürdü..geldik aşağıda sitedekiler çay içiyormuş biraz ayakta konuştuk.. çıtçıtlı badi kalmamış atlet kilot giydirmiştim içine beli açılmış üşüttük sanırım gece gazı vardı uyumadı karnımı ağrıdı artık bilmem sonra biraz gaz çıkardı ayağımda salladım sabah 6,5 civarı anca uyudu..
birde eşimle atıştık.. ilk ağlayıp durmayınca yanımıza almıştım babasının yanında uyudu biraz o arada öbürüne mama verdim felan kaan tekrar uyandı ayağıma aldım sallıyorum uyumuyor bağrınıyor eşimde tutmuş bana"uyuyan çocuğu niye aldın bağırttırıyorsun" diyor..
çünki benim aklım yok, uykum yok gece gece keyfime ayağıma aldım diye söylendim.. artık kalktı oğlanı biraz oyaladı şurup verdim çorap giydirdim biraz daha mızırdanıp uyudu sonunda.. ama 8,5 da kerem kalktı uyanmasınlar diye aldım içeri geldim neyseki onları 11 de uyutunca biraz uyukladım bende...
böyle mızırtılı bir gece yaşadık işde..
bu arada kızım 9100 gr 73 cm olmuşş ayy çok şükür ki kilosu sonunda değişti iki aydır
selam kızlar bende bugün 12 zeynep ceylin'i yıkadım karnını doyurdum ikimizde yattık bi uyumuşuz kesintisiz 2,5 saat nasıl iyi geldi anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?