2008 Kasım Anneleri

kızlar saat 1den beri oğluşu uyutmak için çaba harcıyorum gözleri kapanıyor ağlıyor ama yatırır yatırmaz ağlıyordu daha şimdi uyudu banyo yaptırdım az meyve yedirdim ve uyudu ama ne kadar uyur bilmiyorum artık yorgunluktan sinirlerim çok hırpalanmış eşimede kızdım kimseyi istemiyorum sakın hafta sonu diye gelmek isteyen olursa eşim rahatsız de kabul etme dedim çok yorgunum kızlar bu son 15 gündür daha evimizde tek yatamadık olmazki böyle dayanamıyorum artık

bende birazdan uyumayı düşünüyorum azcıkda olsa dinlenirim
bir sürü alıntı yapmıştım ama kitlendi bilgisayar aklımda kalanları yazıyorum atladığım olursa kusura bakmayın

asorti canım sanada kuzunada geçmiş olsun ve maşallah kuzuna

zeynacım inşallah çabucak düzelir merak etme

bebişleri ve anneler kendinize çok iyi bakın

hilalcim inşallah bizde ankarada buluşuruz canım çok güzel olur

aslında aklımda bir sürü vardı ama inanın hatırlamıyorum ben biraz uyuyacağım neolur oğluşum biraz uyusunda bende dinleneyim görüşürüz kızlar

ecemim hoşgeldin güzelim iyi uykular git dinlen birazcık benim yerime de dinlen

kızlar sanırım bu salgına bende yakalandım
henuz ıshal degılım ama fecı mıdem bulanıyor
dayamıyorum bulantıya yattım bıraz ama kalktıgımda yıne aynı bulantı
maden suyu ıcıyorum ama hıc kesmedı

oglumda once mıde bulantısı ıle baslamıstı
sımdı ıshla oldu sanırım ana ogul yatırıcak bızı bu hastalık

Geçmiş olsun canım.Bol bol patates, muz , şeftali yiyin.Yavruyu sulamayı unutma(

allah allah neki bu yaa dün benimde işyerinde bir ara feci sancı başladı arkadaş bir adaçayı söledi onu içtim rahatladım biraz sanci geçti ama bir bulantı akşam kaç saat devam etti yatmaya yakın düzeldim gittim

Selam

Kimse yok bugünde pek sessizmiş burası.

Okuldan çıkışta,misafirliğe gittim.eşim işten çıkışta aldı bizi.Eve gelince temizliğe başladım.
Haftasonumu azda olsa rahat geçireyim dedim.ışlerin bi kısmını yaptım.Süpürdüm,sildim şimdi toz alıyorum az kaldı.

Kalimero Ve Asortie geçmiş olsun kızlar.Sadece bu sayfaya baktım :)

Evet mmfcim iyi oldu haber verdiğin.Bende geçen gördüm diloksu.Aynı gün mesaj yazmış ve banlanmıştı.Tahmin ettim ben mailinin aktif olmadığını :) Benimde başıma gelmişti.
Pek kullanmadığım bi mail adresi vermiştim KK Ya :))) Kandıramadık ama D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…