2008 Kasım Anneleri

Dark siz de çok alemsiniz, arabanın yağları eriyor ha :))) Ben ayağımın altına küçük bir kutu gibi bir şey koydum ama yeterli olmuyor sanki. Bugün de plaj terliklerimi getirdim iş yerine. Ohh nasıl rahat ettim. Biraz tuhaf kaçıyor ama hiç umurum değil vallahi :) Şıpıdık şıpıdık geziyorum koca göbüşle )

Elmalı turta, benim de kalça ağrım olmuyor ama ara sıra diz kapağım ağrıyor sanki bişey batıyormuş gibi. Bugün de hiç kullanmadığım halde sağ bacağıma bir ağrı giriyor. Haliyle bu kadar ağırlığı kaldıramıyor ondan olsa gerek. Çok mu şiddetli senin ağrın. Belki tüm gece aynı tarafa yatıyorsun diye oluyordur en iyi ihtimalle..

O baloncuk bende de var biliyor musun. Ama ben çok yürüyorum ve hep dümdüz ayakkabı giymeye başladım sanırım biraz da ondan oldu. Bugün yine servisi kaçırdım, kocişle kahvaltı yapıcam diye. Otobüs beklerken karşıda bir kadın gördüm ay yazık nasıl suratı büzüşmüş dedim. Ama saniyelik oluyor bu. Farkettim ki o benmişim. Durağın camından kendimi görmüşüm. ( Ne kadar acı çekiyorsam sıcaktan suratımın geldiği halden kendimi bile tanıyamadım...

Kızlar son bikaç gündür çok yoğun kalça ağrısı çekiyorum. Özellikle de gece hangi tarafıma yatmışsam sabahına o kalçam ağrır uyanıyorum... Böyle bi şikayeti olan daha var mı?

evet canım aynı sorun bende de var..her zaman olmasada bazı geceler benimde üzerine yattığım taraftan kalkınca o yanım öyle bir ağrıyorki ..hamilelikte olabilirmiş bi yerde okumuştum,kalça sırt ağrıları oluşur diyordu ..normal sanırım..

ay çok alemsin ya az gülmedim sabah sabah ...:roflol:

Valla gece ne tarafa yatacağımı şaşırdım! Önce sağıma yatıyorum, 2 saat sonra kalçamın ağrısıyla uyanıp soluma dönüyorum. 1 saat sonra sol kalçamın ağrısıyla tekrar uyanıp bu sefer sırt üstü yatıyorum. Sırt üstü yatınca sorun yok ama onu da pek önermiyorlar. Toplamda 6-6,5 kilo almışım... Acaba çok mu ağırlaştım da kalçam artık taşıyomuyor?...

Kızlar kesinlikle tüy dökücü krem kullanmayın. Benim 2 doktor var biliyosunuz. Hem İstanbudakine, hem de Bodrumdakine sormuştum ben bu mevzuyu. Sadece ağdayı önermişlerdi. Bilginiz olsun....a.s.

Bende seminere terlikle gittim canım.En son arkadaşa gitmiştik beşiği aldığımız gün.Fazla gezmememe rağmen akşam dönüşte davul gibi olunca ayağım hemen terlik aldık.
Bizdede yaska terlik hatta önü açık ayakkabı ama benim bahanem var:) Bi başka hamile vardı.Seminer salonunda ayağını öndeki sandalyeye uzatmıştı.Çevresindekiler hp bayandı birazda ondan rahattı.Ama ben yapamadım o kadarını doğrusu.

Sende o kutuyu yükselt bence.İlla düz uzatmak gerekmişyor sanırım.Dizden bükülü bi şekilde kutuya yaslasanda olur diye biliyorum.

Şıpıdık şıpıdık gez ne güzel :))
Durakta kendine mi üzüldün :))) Walla bende Eylül gibi çok güldüm buna.O kadar vahimiz yani .
Ben gezsem nasıl olurum hiç düşünemiyorum artık.Gezmemiş halim böyle.

Benim şahsi fikrim de krem kullanmayın.Ağır bi kimyasal, sonuçta kılları eritecek kadar ağır.
Kana karışıp ordan bebeğinizede geçebilir.

Ben buyüzden sürdüğüm yağda bile tereddüt ediyorum zaman zaman.Ama sonuçta bebe yağı diye kendimi avutuyorum.Ben yine kakao yağı almayı da unuttum bu arada yeni hatırladım.

Ebuka teşekkür ederim canım, paylaştığın için. Şimdi daha da zorlaştı benim için her şey (

Dark ben de kakao yağından almıştım. Fakat çok ağır kokuyor haberin olsun tatlım. Gerçekten bir süre sonra baymaya başlıyor kokusu. Doktor badem yağı demişti bana. Hem onun kokusu öyle ağır da değil. Ben şimdi ondan alacağım. Şu an jojobayı sürüyorum.

çok güzel bir yazı yazmış canım eşin ağlamamak imkansızsenağlama

canım bizim ki de yaramaz olacak anlaşılan bizede
tam tersini yapıyor bu kız hele babası daha bir kerecik hissedemedi
kızının hareketleriniŞeniz

kızlar çok sinirlendim dedikodu yapcam azcıkk:) burda evde kalmış otuz küsür yaşlarında bir kızla onun patronu var kadın. O da menopaza girmiştir artık yaşı var yani. Beni gördüklerinde şişko diye güya şaka yapıyorlar halbuki valla o kadar şişmanlamadım. Yani eski halim gibi 36 beden değilim herhalde pardon da 5 aylık hamileyizz yaa.Ben kim olursa canını sıkacak bir şekilde kusurunu yüzüne bu şekilde vurmam ki benimki kusur değil dünyanın en güzel şeyi. Velev kii :)) şişmanladım ya ne olcak hem sanane ben rahatsız değilim kocam değilse sananeeee. Beni deli ediyorlar var ya kardeşim bu karı milletinden korkulur kıskançlık oldumu çekilmez bi hal alabiliyoruz bazenn. bende onlara dedim ki ' e sizde yapın da görelim bakalım nasıl olcaksınız bu o kadar kolay değil ' ki bu yaşanan akşamdı akşamları davul gibi şişyoruz zaten. yaa cahiliik deyip geçtim aslında takmadım diyorum ama sinir oldummm.uyuzzzzlarr

Bende badem de alayım bari.Elma yağıda iyiymiş.Onuda mı alsak kızlar?
Ben bi kaç gündür ihmal ettim zaten göbişi.Fazla kaşınmıyo ya rahatlayınca hemen unutuyorum.Çok kaşınınca günde 2 kere bile yapıyorudm p

Rica ederim canımcım.
Ya bu badem yağından bana gına geldi. Herşeyimi kokutuyo ya. Her gece karnımı, göğüslerimi bir de kalçamdan dizime kadar heryerimi yağlıyorum. Sonra haliyle giydiklerim iğrenç kokuyo. Hergün değiştiriyorum ama gene de kokuyo ya. Dünden beri bebe yağı sürmeye başladım ben de. Acaba badem yağı daha mı iyi kızlar ya, yoksa bebe yağı da aynı işlevi görür mü?

merhaba kızlar
Agrı konusuna değinmek istedim benim de şiddetli kalçamda ve belimde agrı vardı.
Yataktan kalkamıyodum o derece topallayarak yürüyodum dr söyledim bana kalsiyum verdi suda eriyenden berbat bişey içemiyorum dedim daha snr hap şeklinde olanı verdi bana ama kesinlikle süper geldi bide yataktan nasıl kalkmam gerektigini gösterdi kesinlikle karın kasınızı kullanmayım kollarınıza dayanarak kalkın dogumda bile faydasını görüceksin dedi bende söylediklerini yapmaya çalışıyorum.Tabi gece dönmelerim hariç nasıl manevra yapıyosam pat diye dönüyorum snr karnım acıyo bi türlü alışamadım :bbo:

derincim boşveeer ne takıyorsun ki diyorum ama bir kerede bana
annemin komşusu şişkolaşmışsın dedi e bende bozuldum sonuçta
hamile olsak bile kötü görünmek istemem annem eşim herkes beni avutmak için yok canım kilo falan almadın diyorlar ki ben
biliyorum aldığımı ama şak diye karşına geçip söylenince saçını
başını yolasım geldi ama artık napalım takmamaya çalışıyorum
hele bir doğum yapalım hepsinden güzel olacağız şimdi bir
can taşıyoruz herşeyden önce onu düşünüyoruz
kendileri nasıl olur aceba hamile kalınca aman boşver güzelim

Bence aklı başında insanlar hamilelerle asla kilo muhabbeti konusunda şaka yapmazlar. Derincim iyi yapmışsın ağızlarının payını vermişsin, içim rahatladı vallahi okurken. Benim en patavatsız arkadaşlarım bile konu hamilelik olunca hiçbir şey demiyorlar. O ne öyle her gördüklerinde şişko lafı ya. Ne gıcıklarmış!!! Toplaşır göbeklerimizle döveriz onları görürler şişkonun ne olduğunu!!! :)))

Takma bencede Derincim.Hamile insana yapılacak şaka mı ki bu? Ya sen ciddiye alsan bunları.Oo düşünemiyorum bile.Tabiki alcaz kilo anne olmanın da bi bedeli var.Biz bunu göze almışız kime ne.
Dün annem ye kızım ye.Sonra verirsin,sen 2 canlısın dedi:) Canım annem ya :) Ama bu sabah yarım ekmek yedim kendimi tutarak :)))) Ama yavaş yavaş değil mi.Daha yerdim bana kalsa en azından bi çeyrek daha yerdim :)
Ama ekmek zararlıymış.Napalım akşamda az yedim ekmeği.Akşam az yemek daha kolay oluyoda kahvaltıda baya zor oluyo az ekmek yemek.

Neyse ben ara ara bakarım size.

Soran olursa "O Şimdi Temizlikte " dersiniz :))))

Ebuka, ben yağlandıktan sonra bir elbisem var onu giyiyorum. Sonra biraz kuruyunca diğer kıyafetimi giyiyorum. Yani o benim yağlanma elbisem oldu. Hiç olmazsa diğer kıyafetlerim kokmuyor, tavsiye ederim...

Liva ben de bazı ağrıların kalsiyumdan olduğunu duymuştum. Biz de bunu gittiğimizde dr. a soralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…