- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.881
Kızlar son bikaç gündür çok yoğun kalça ağrısı çekiyorum. Özellikle de gece hangi tarafıma yatmışsam sabahına o kalçam ağrır uyanıyorum... Böyle bi şikayeti olan daha var mı?
ay çok alemsin ya az gülmedim sabah sabah ...:roflol:O baloncuk bende de var biliyor musun. Ama ben çok yürüyorum ve hep dümdüz ayakkabı giymeye başladım sanırım biraz da ondan oldu. Bugün yine servisi kaçırdım, kocişle kahvaltı yapıcam diye. Otobüs beklerken karşıda bir kadın gördüm ay yazık nasıl suratı büzüşmüş dedim. Ama saniyelik oluyor bu. Farkettim ki o benmişim. Durağın camından kendimi görmüşüm.( Ne kadar acı çekiyorsam sıcaktan suratımın geldiği halden kendimi bile tanıyamadım...
Ya kızlar iişte benim sorunum da o. Doktora giderim hiç çekinmeden genital bölgeyi açabilirim ama ağdacıya gitmeye çok utanırım ben. Çünkü doktor profesyonel bir şekilde orası sanki kolunmuş falan gibi bakıyor ama ağdacı da öyle olmaz kiii( Hem de tereddüt ederim hijyen olayından. Yapabilenler ne rahattır, çok özeniyorum onlara. Ben tüy dökücü krem kullanmayı düşünüyorum. En azından göremeyeceğim için jilet kadar tehlikeli de olmaz sanırım. Hiç bunlardan kullanan var mı aranızda?
herkese iyi geceler ..herkesin doğumgünü mesajları için çooookkk teşekkürler..eşimle yemeğe gittik malumunuz..hem kendi adına hem kızımız adına hediye almış..kızım adına aldığı paketten çıkan yazı aynen şöyle..anneciğim bana can ,bana hayat ,bana nefes verdiğin için sana minnettarım seni çok seviyorum..kızın berfin nazlı..ağladım eşime sarıldım.senağlama.tam o esnada karşıda biyerde havai fişek patladı bende o duyguyla benim için patlıyo filan sandım kaptırmışım kendimi..meğer düğün varmış..:roflol:
günaydın kızlara.s. nasılsınız bakalım bugün :teytey:
hilalcim inşallah hayırlı haberlerle dönersin dr dan gelince nasılmış bebiş bizede anlatmayı unutma büyüdüler artık kocaman oldular ya
benim ogluşum acayip akıllı olacak kızlar yaevde veya iş yerinde ne zaman elimi karnıma koysam hemen anlıyo ve başlıyo tekme atmaya elimi cektim mi oda duruyo aynı şeyi babasınada yapıyo maşşallah diyorum ya hemen anlıyo valla biliyo annesi ile babasını ne güzel ya bi dogsun valla yiyecegim ogluşumu :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?