- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.821
kızlar ampulu değiştirdim , kolay işmiş valla
pek güzeldi , çocuklar çok güzel oyun oynadı , benim dünür pek bi marifetliymiş valla bi kısır yapmış ayıptır söylemesi 2 tabak yedim kaydirigubbakcemile3 gitti benim rejim gülizim , ama çok güzel şeyler yapmıştı yazmim burda en iyisi...resimleri ekliyorum şimdi ekim/kasım minikleri topiğine
gunaydın kızlar
meyram hısgeldın
sabah gozlukcuye gıttım ve gozlugumu aldım ama hıc gusel olmamıs camı kalın
adama oyledım nıye kalın ıste ınceltme olcakmıs bunu bılemesmız o bıraz pahalı olurmus falan dedı
e boyle olucagını onceden soyleseydınız dedım aldıgım yere gotururdum dedım nese sınırlı bısekılde parayı verdım ustunu aldım cıktım hıcbırsey demedım
bende bır huy var bırı bana bırsey soyleyınce kal gelıyor susuyorum kavgacı degılım hep alttan alıyorum nıye boyleyım ya nıye hakkımı arıyamıyorum
günaydın kızlar güzel bir yazıyla başlamak istedim buün biraz önce mailime gelmişti sizlerle de paylaşayım dedim
dün pek konuşmamışınız okuması kolay oldu kaydirigubbakcemile2
ecemim hayırlı olsun yeni ayakkabıların biraz dinlenmişsin ve eğlenmişsin dün iyi olmuş
dün akşam iş çıkışı biraz gezdim bebek mağazalarını Icırcığımın Eylül'üne göre bieyler baktım çook tatlı herşey yaa o kadar çok şey var ki kızlar için ne alacağımı şaşırdım bikaç tane bişey beğendim bugün eşimle gidip birini alıcaz, tabi aradan Eymen'i de çıkarıcam ona da beğendim bikaç şey zemuszemus
bu aradaaaa biiiiz 10 aylık olduuuuuk alkisalkisalkis
piroşcum damat dediğin gelinden biraz dah boylu poslu olmalı canım...damadında hızlıymış haa..:dance:..senin kız gitti eldennn..:asigim:günaydın kızlarrr
nasılsınız bakim
dün giremedim sabah pazara gittim sonrada dünürüm geldi biliyosunuz:)
batuyla piroş çok güzel oynadı
yalnız benim cimcime batu nun yanında fındık gibi kalıyo:)
batu 80 cm den fazla benimki benimki 73:)
ama yakıştılar yinede,damat hızlı çıktı piroşu ellemeye yemeye çalışşıyo,çoraplarını çekip çıkardı:)
anamm bide erkek çocukları ne güçlü yavv benim kızım çok narin batu nasıl güçlü beni bile yıkçak yere nerdeyse daha ufaklıktan nasıl farklılar yaa...
beyaz melekcim 10.ayınız kutlu olsun
günayudın kızlar nabersiniz bugün
selam kizlar bende kasim annesiyim 2008 10 aylik kizim var öpüyorum sizi...
kızlar ampulu değiştirdim , kolay işmiş valla
gunaydın kızlar
meyram hısgeldın
sabah gozlukcuye gıttım ve gozlugumu aldım ama hıc gusel olmamıs camı kalın
adama oyledım nıye kalın ıste ınceltme olcakmıs bunu bılemesmız o bıraz pahalı olurmus falan dedı
e boyle olucagını onceden soyleseydınız dedım aldıgım yere gotururdum dedım nese sınırlı bısekılde parayı verdım ustunu aldım cıktım hıcbırsey demedım
bende bır huy var bırı bana bırsey soyleyınce kal gelıyor susuyorum kavgacı degılım hep alttan alıyorum nıye boyleyım ya nıye hakkımı arıyamıyorum
günaydın kızlar güzel bir yazıyla başlamak istedim buün biraz önce mailime gelmişti sizlerle de paylaşayım dedim
dün pek konuşmamışınız okuması kolay oldu kaydirigubbakcemile2
ecemim hayırlı olsun yeni ayakkabıların biraz dinlenmişsin ve eğlenmişsin dün iyi olmuş
dün akşam iş çıkışı biraz gezdim bebek mağazalarını Icırcığımın Eylül'üne göre bieyler baktım çook tatlı herşey yaa o kadar çok şey var ki kızlar için ne alacağımı şaşırdım bikaç tane bişey beğendim bugün eşimle gidip birini alıcaz, tabi aradan Eymen'i de çıkarıcam ona da beğendim bikaç şey zemuszemus
bu aradaaaa biiiiz 10 aylık olduuuuuk alkisalkisalkis
canım benim oğluşum 3,5 aylıktan beri bakıcı teyzemizdemerhaba arkadaşlar,
zaman zaman sorularımı sizinle paylaşsamda yazılarınızı sürekli takip ediyorum.
benim oğlum 10 aylık ve ben hamileliğimden beri çalışmıyorum. Ama artık hem maddi hemde gelecek için yavaş yavaş iş aramam gerekiyor. Oğlum hala emiyor ve ben ondan nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Aynı zamanda da onu bırakıp çalışacağım için suçluluk, endişe, mutsuzluk duyuyorum.. Biz istanbulda tek olduğumuz için mecburen bakıcıya bırakacağız yani bir aile büyüğü bakamayacak.. Çalışan annelerden ricam bebeklerinizi nasıl ayrı kalmaya alıştırdınız ve siz buna nasıl katlandınız?? bebekleriniz bu duruma ne kadar zamanda alışabildi? kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
herkese sevgiler
sağlıkla kalın
ece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?