2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar güzel bir yazıyla başlamak istedim buün biraz önce mailime gelmişti sizlerle de paylaşayım dedim

dün pek konuşmamışınız okuması kolay oldu kaydirigubbakcemile2

ecemim hayırlı olsun yeni ayakkabıların biraz dinlenmişsin ve eğlenmişsin dün iyi olmuş

dün akşam iş çıkışı biraz gezdim bebek mağazalarını Icırcığımın Eylül'üne göre bieyler baktım çook tatlı herşey yaa o kadar çok şey var ki kızlar için ne alacağımı şaşırdım bikaç tane bişey beğendim bugün eşimle gidip birini alıcaz, tabi aradan Eymen'i de çıkarıcam ona da beğendim bikaç şey zemuszemus

bu aradaaaa biiiiz 10 aylık olduuuuuk alkisalkisalkis

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakim
dün giremedim sabah pazara gittim sonrada dünürüm geldi biliyosunuz:)
batuyla piroş çok güzel oynadı
yalnız benim cimcime batu nun yanında fındık gibi kalıyo:)
batu 80 cm den fazla benimki benimki 73:)
ama yakıştılar yinede,damat hızlı çıktı piroşu ellemeye yemeye çalışşıyo,çoraplarını çekip çıkardı:)
anamm bide erkek çocukları ne güçlü yavv benim kızım çok narin batu nasıl güçlü beni bile yıkçak yere nerdeyse daha ufaklıktan nasıl farklılar yaa...

ay piroş o çorap hikayesi gerçekten çok komikti , anneme anlattım koptuk akşam gülmekten.. batu gidip gelip pirayenin çoraplarını çıkarıp yedi onları :roflol:

kızlar ampulu değiştirdim , kolay işmiş valla

tebrik ediyorum canım seni..ya onuda hallettinnn...kaydirigubbakcemile5

canımcımm gitmiş valla rejimm..ama arad kaçamak yapmak lazım..dünürün okadar uğraşmış yiyecen tabikiii....bu arada benim dünürüm nerelerdeki (cagancukk) göremiyom hiççç..başka gelinmi buldu ne...ama yapmaz benim dünürüm..:asigim:

canım lens kullansan benim arkadaşım kullanıyo ..çok rahatmış..

10.ayınız kutlu olsun melekcim..a.s.

piroşcum damat dediğin gelinden biraz dah boylu poslu olmalı canım...damadında hızlıymış haa..:dance:..senin kız gitti eldennn..:asigim:

beyazım 10.ayınız kutlu olsun şekerim
gülizcim dimi ama şöyle iri yarı olsunki kızımı koruyup kollasın:))
andinacım ampulu değiştirmişsin bravo sana erkeklere ihtiyacımız yok:))

andinacım tebrik ederim ampul konusunda seni

batu ile piroşta çok güzel oynamış

ıcırcım inşallah beğenirsiniz bakalım

şimdi iki saat dersim var kızar dönüşte görüşürüz

bu arada o yazıyı mutlaka okuyun gerçekten çok güzel ve çok doğru

10. ayımızı kutlayanlarıda öpüyoruz a.s.

andinacım tebrik ediyorum seni ampulu degiştirmişsin senin gibi tuttugunu koparan biri onu mu yapamıcak piroşu bile kimselere kaptırmadınız bi ampul mü degiştiremicektin

ıcırcım bencede belki lens daha kullanışlı olabilir

melegim 10. ayınız kutlu olsun pirayecim erkek dediginin birazdaha boylu poslu olması lazım ama demi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
zaman zaman sorularımı sizinle paylaşsamda yazılarınızı sürekli takip ediyorum.
benim oğlum 10 aylık ve ben hamileliğimden beri çalışmıyorum. Ama artık hem maddi hemde gelecek için yavaş yavaş iş aramam gerekiyor. Oğlum hala emiyor ve ben ondan nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Aynı zamanda da onu bırakıp çalışacağım için suçluluk, endişe, mutsuzluk duyuyorum.. Biz istanbulda tek olduğumuz için mecburen bakıcıya bırakacağız yani bir aile büyüğü bakamayacak.. Çalışan annelerden ricam bebeklerinizi nasıl ayrı kalmaya alıştırdınız ve siz buna nasıl katlandınız?? bebekleriniz bu duruma ne kadar zamanda alışabildi? kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
herkese sevgiler
sağlıkla kalın
ece

selam kızlar.
beyazmelek 10.ayınız kutlu olsun.
ayrıca yazın çok güzeldi.teşekkürler.
hoşgeldin ece..
bende çalışan bir anneyim ve ilk zamanlar senin gibi çocuğumu bırakıp işe gitmemden dolayı çok suçluluk duyuyordum ve ona yetemeyeceğimi düşünüyordum.
ama şimdi onu daha iyi şartlarda yetiştirebilmek için bunu yapmam gerektiğini bildiğimden bu olumsuz duygulardan arındırdım kendimi.
vede akşamları çocuğumla geçirdiğim 2 saati en kaliteli şekilde değierlendirip onunla ilgilendiğimi düşünüyorum.
benim oğluma babaannesi bakıyor ve benim en büyük korkum beni değil onu anne olarak tanımasıydı.ama onlar herşeyin farkında ve akşamları kapıdan içeri girer girmez kuzum çıldırıyo kucağıma gelmek için.ve bana ölebir sarılıyoki..
dakikalarca ikimizde kımıldamadan ölece duruyoruz.bu çok güzel bişey...
sende sakın böle olumsuz düşüncelere kapılma ve onun için en iyisini yapmaya çalış..
ben biraz geçmişe bakayım..

selam kizlar bende kasim annesiyim 2008 10 aylik kizim var öpüyorum sizi...

hoş geldin canım sık sık aramıza bekleriz

kızlar ampulu değiştirdim , kolay işmiş valla

bravo sana her şeyi tek başına yapıyorsun ampul mü kurtulacaktı elinden...

canım bencede lens mi kullansan acaba ama gerektiğindede hakkını aramayı unutma

10. ayınız kutlu olsun canım nice aylara inşallah
bu arada hikaye çok güzeldi

canım benim oğluşum 3,5 aylıktan beri bakıcı teyzemizde
tabi çok kolay olmuyor ama sana tavsiyem en az bir hafta on gün önceden bakıcınızı eve getirip sizinle beraber ona alışmasını sağlayın o gezdirsin sevsin konuşsun yemek yedirsin sizde hem takip etmiş olursunuz ve içiniz daha rahat olur oğlum bir haftada alışmıştı yaz tatilinden sonra yine bakıcımıza bırakmaya başladık unutmuş malesef ama ağlamıyor alışmaya çalışıyorlar birde eve geldiğinden bakıcımız daha kolay alıştı yabancı ortamı herhale daha zor alışırdı

günaydın hanımlar
yine kimsecikler yok ben biraz daha iyyim dinlenmiş sayılırım oğluşu doyurdum uyuttum sabah kestirmesinde ona bol tavuklu bir şehriye çorbası yaptım bize allah kerim daha hiç bir fikrim yok
hava çok güzel akşam üzeri inşallah biraz dolaşırız

sağol andinacım benim canavar iyileşti ilaçlar bitmedi ama maşallah hastalıktan sonra antibiyotikler vitamin etkisimi ne yaptı 1 dakka yerinde tutamıyorum az kaldı gene sıyıracam girmedik bir delik bırak yaaa
dün hele ne yaptı ben terasa çıktım çamaşırları seriyorum oda kapısından bakıyo yürütecinde çünki yürütece koymasam olmadık yerlere giriyor neyse sonra bana bakıyordu bi ara kayboldu dedede diye geliyo anam arkamı bi döndüm yürüteçten inmiş emekleyerek balkona geliyo resmen kafayı cozuttum bu burdan nasıl indi girdim içeri baktım anlayım diye yürütecin yanında yastık var ve yürütecin o bacaklarını geçirdiğimiz kumaş yukarda yani yanlardan destek alıp kendini yastığın hoş semalarına bırakıp yürüteçten kendini kurtarıp yanıma gelmiş o an anladımki artık yiğidi hiç bişi tutamaz
kızlar bunlar emeklerken bunları yapıyor yürüdüklerinde ne yapacaz akıl verin napcazzzz :ecrin_bebek:

ecemim insan senin temponda misafir ağırlasa bayılır gider yani en azından ben
bence artık bi ara verin şöle 5-10 ay kadar siz gidin sık sık size gelenlere
bak ciddi diyorum bir süre sonra Allah korusun sende ruhen yorulursun ve hiç vücut yorgunluğuna benzemiyo o ruh yorgunluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…