2008 Kasım Anneleri

selam millet
bugünçok sıcak yaw 33.5 derece yandık da yandık
hediyemizi aldık pazartesi günükapıdan kapıya teslim için arııcam ptt kargoyu inş bu hafta içi relinize ulaşır yasmincim ve inş beğenirsiniz

canım çamaşırı astım o arada oğluş uyandı onunla ilgilendim karnını doyurdum hazırladım eşimle beraber dolaşmaya çıktılar bende şimdi ortalığı toplayıp çıkacağım sonra görüşürüz kızlar bugün uğrayamam herhalde

mmmfcim ankarada yanıyor hava çok sıcak yaz eylül ayına kaldı herhalde...
ptt kargo evden mi alıyor paketi canım bende hediyeyi aldım ama lellalin dönmesini bekliyorum tatilden dönsünler yollarım inşallah beğenir çam sakızı çoban armağanı işte...

azo çok teşekkür ederim.. Sanırım alışmak için biraz zaman lazım

araştırırım başlıklarda ama vaktin olduğunda önerilerini paylaşırsan çok sevinirim
teşekkürler

bugün bir ara geldim ama pek katılamadan çıktım.zaten sonrada evden çıktık avm ye gittik,bende hediyemi aldım Çitosumun batuşuna :)) inşallah beğenirler :) mmmfçim ptt kargo kapıdan teslim alıyor mu,eğer öyleyse baya iyi olur valla.
Meyram hoş geldin aramıza a.s.

günaydın elifcim anladım ben seni o yüzden artık seni göremiyoruz tayin işinde olmadı
eee nası yetişiyon meleğini ne yapıyon falan canım zordur ya

herkeze günaydın 7 'de kalktık hemde pazar pazar ve küçük bey 8.30'da yeniden uyudu biz uyandığımızla kaldık kafamçokkarıştı

saphiracım vardı zaten o ama aynı fiyattı sanırım tutulmak içinkampanyaymış şimdi adrese teslim 4 lira kapıdan kapıya teslim 7lira
3 lira diyodu ya eylül oda ptt kargoya gidiyo alıcı gidip ordan alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…