- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.861
Hoşgeldin Meyram aramıza.
Allah bağışlasın kızını,adı ne acaba?
hoş geldin canım sık sık aramıza bekleriz
saol sekerim hosbuldum ,,,insallah sik sikgelirim araniza yerimseniben
neden yazamıyorsunuz hanımefendi acaba bilgi verirmisinizçook oldu galiba, ben bu başlığa ne zamandır yazamıyorum yahu:))
selam kızlar.
Beyazmelek 10.ayınız kutlu olsun.
Ayrıca yazın çok güzeldi.teşekkürler.
Hoşgeldin ece..
Bende çalışan bir anneyim ve ilk zamanlar senin gibi çocuğumu bırakıp işe gitmemden dolayı çok suçluluk duyuyordum ve ona yetemeyeceğimi düşünüyordum.
Ama şimdi onu daha iyi şartlarda yetiştirebilmek için bunu yapmam gerektiğini bildiğimden bu olumsuz duygulardan arındırdım kendimi.
Vede akşamları çocuğumla geçirdiğim 2 saati en kaliteli şekilde değierlendirip onunla ilgilendiğimi düşünüyorum.
Benim oğluma babaannesi bakıyor ve benim en büyük korkum beni değil onu anne olarak tanımasıydı.ama onlar herşeyin farkında ve akşamları kapıdan içeri girer girmez kuzum çıldırıyo kucağıma gelmek için.ve bana ölebir sarılıyoki..
Dakikalarca ikimizde kımıldamadan ölece duruyoruz.bu çok güzel bişey...
Sende sakın böle olumsuz düşüncelere kapılma ve onun için en iyisini yapmaya çalış..
Ben biraz geçmişe bakayım..
araştırırım başlıklarda ama vaktin olduğunda önerilerini paylaşırsan çok sevinirimcanım şimdi vakit yok uzun uzun yazamıyorum ama bununla ilgili bikaç başlık açılmıştı bi araştır istersen...ben de ilk fırsatta sana yazarım yaşadıklarımı ne de olsa günde 12 saat çalışan , 4 bakıcı değiştirmiş bir anneyim ..-tatlicadiarzu-
neden yazamıyorsunuz hanımefendi acaba bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?