2008 Kasım Anneleri

eveet döndüm derslerimi bitirdim 10. ayımızı kutlayanlara teşekkür ediyorum ayrı ayrı

gülizcim ben rehber öğretmenim normalde dersim yok ama öğrencilerle bazı çalışmalar yapacaksam böle derslerini alıyorum zaman zaman

ececim ben bebeğimi 3. aylıkken bıraktım ananesi eve gelip bakıyordu küçükken daha kolay oldu onun açısından tabi ama ilk gün çok ağlamış üstelik yabancı biri olmadığı halde doğduğundan beri ananesini biliyor normalde o birgün ağladı ben bir ay kolay olmuyor alışmak ama bebeğinin geleceği için yaptığını düşününce rahatlıyorsun şimdilerde iyiyiz daha bişey istemeyi çok bilmiyorlar anne bana bun al dediği zamanlarda en azından maddi açıdan destek olmak güzel olacak
bakıcı mutlaka sizin evde baksın bu birinci şart bence benim kendi annem olmasına rağmen benim evimde bakıyor arada sırada gezmek maksatlı gidiyorlar kendi evlerine
ikincisi bir hafta 10 gün öncesinden çalışmaya başlasın sende evde ol ama herşeyiyle o ilgilensin hem sen gözlemlemiş olursun, hem de bebeğin ona alışır
içindeki ayrılık sıkıntısı da hemen geçmez tabi zamanla düzelecek olan birşey biz aylardır alıştık artık ama hala bazen içim acır çok zengin olsam işi bırakırım diye söylenirim hala

beyazmelekcim 10. ayınızı kutlarım
bizde bugün 10. ayımızı bitirdik

ay zeyna çok güldüm yiğite ,nasıl çıkmış kız ordan o hay allah ..kaydirigubbakcemile3

zeynacım işin zor valla yiğit dur durak bilmiycek mert emeklemediği için sanslıyım sanırım en azından rahatça yürüyene kadar biraz daha rahatım 10.girenleri kutluyorum inşallah burdan ilk yaş günlerinide kutlarız hepimizin.herkeze iyi hafta sonları.

ay alemsin minecim doğru diyosun kaptım piroşu valla :roflol:

bence de erkek kızdan uzun olmalı , yakışıyolar birbirlerine be piroşummmm :asigim:

koptum valla , zeynam onlar yürümeye başlayınca biz kilo vercez canımcımakannehir

canım şimdi vakit yok uzun uzun yazamıyorum ama bununla ilgili bikaç başlık açılmıştı bi araştır istersen...ben de ilk fırsatta sana yazarım yaşadıklarımı ne de olsa günde 12 saat çalışan , 4 bakıcı değiştirmiş bir anneyim ..-tatlicadiarzu-

kelin merhemi olsa kafasına sürermiş aynı dert bendede var bir saniye durmuyor öyle tırmanıyor yürüme derdinde demin yine çok kötü düştü yetişemedim bir anda çıkıyor ve sanki yürümeyi öğrenmiş gibi elini bırakıp yürümeye çalışıyor ne olacak bilmiyorum ömrümden ömür gitti

canım bende seninle aynı fikirdeyim o kadar yoruldum ki artık sinirlerim iyice yıpranmış kızıma çok bağırıyorum sonrada çok üzülüyorum ağlıyıp duruyorum

beyazmelekcim 10. ayınızı kutlarım
bizde bugün 10. ayımızı bitirdik

canım melis eceninde 10. ayı kutlu olsun nice aylara inşallah...

saat yarımda uyandı acaba uyutmayı denesem uyur muki hiç uyumaya niyeti yok öyle kafasına bizi dikiyor onun keyfi yerinde
bu arada tam gözünün kenarı şişmiş ve morarmış kötü düştü canım çok sıkıldı ya yapacak bir şey yok bir saniye durmuyorki

zeynaa yiğitten gözüm korktu kız benim küçükü canavar nasıl inmiş yürüteçten valla bravo

bu arada safişim hoşgeldin, ekim/kasım miniklerini oku egeliler günü yapıyoruz

of sıkılıyorum çamaşır yıkandı asılacak beni bekliyor yemek yapılacak ama canım hiç birini istemiyor oğluşu uyutmayı başardım biraz uyur inşallah bende biraz dinlenirim
bugün yemek yapma görevimden istifa ettiğimi söyledim kocişe oda bana çok güzel bir haber verdi iftara davetliymişiz ....çok sevindim canım hiç bir şey yapmak istemiyordu aslında kuaförede gitmem lazım dip boyalarım çıktı ama 15inde giderim herhalde bir maaşları alalımda...işim çok çünkü...

kolay gelsin ecemim
bende gideceğim kuaföre saçlarımı kestireceğim fazlaca dökülüyor artık yine ama bende 15inden sonra maaşı alalım diyorum ayrıca bayrama da yakın olsun hatta bayramda yaptırayım daha iyi olur
ayrıca yemek işinden de yırtmışsın hadi yine iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…