- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #38.841
andinacım tebrik ediyorum seni ampulu degiştirmişsin senin gibi tuttugunu koparan biri onu mu yapamıcak piroşu bile kimselere kaptırmadınız bi ampul mü degiştiremicektin
ıcırcım bencede belki lens daha kullanışlı olabilir
melegim 10. ayınız kutlu olsun pirayecim erkek dediginin birazdaha boylu poslu olması lazım ama demi
sağol andinacım benim canavar iyileşti ilaçlar bitmedi ama maşallah hastalıktan sonra antibiyotikler vitamin etkisimi ne yaptı 1 dakka yerinde tutamıyorum az kaldı gene sıyıracam girmedik bir delik bırak yaaa
dün hele ne yaptı ben terasa çıktım çamaşırları seriyorum oda kapısından bakıyo yürütecinde çünki yürütece koymasam olmadık yerlere giriyor neyse sonra bana bakıyordu bi ara kayboldu dedede diye geliyo anam arkamı bi döndüm yürüteçten inmiş emekleyerek balkona geliyo resmen kafayı cozuttum bu burdan nasıl indi girdim içeri baktım anlayım diye yürütecin yanında yastık var ve yürütecin o bacaklarını geçirdiğimiz kumaş yukarda yani yanlardan destek alıp kendini yastığın hoş semalarına bırakıp yürüteçten kendini kurtarıp yanıma gelmiş o an anladımki artık yiğidi hiç bişi tutamaz
kızlar bunlar emeklerken bunları yapıyor yürüdüklerinde ne yapacaz akıl verin napcazzzz :ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar,
zaman zaman sorularımı sizinle paylaşsamda yazılarınızı sürekli takip ediyorum.
benim oğlum 10 aylık ve ben hamileliğimden beri çalışmıyorum. Ama artık hem maddi hemde gelecek için yavaş yavaş iş aramam gerekiyor. Oğlum hala emiyor ve ben ondan nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Aynı zamanda da onu bırakıp çalışacağım için suçluluk, endişe, mutsuzluk duyuyorum.. Biz istanbulda tek olduğumuz için mecburen bakıcıya bırakacağız yani bir aile büyüğü bakamayacak.. Çalışan annelerden ricam bebeklerinizi nasıl ayrı kalmaya alıştırdınız ve siz buna nasıl katlandınız?? bebekleriniz bu duruma ne kadar zamanda alışabildi? kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
herkese sevgiler
sağlıkla kalın
ece
sağol andinacım benim canavar iyileşti ilaçlar bitmedi ama maşallah hastalıktan sonra antibiyotikler vitamin etkisimi ne yaptı 1 dakka yerinde tutamıyorum az kaldı gene sıyıracam girmedik bir delik bırak yaaa
dün hele ne yaptı ben terasa çıktım çamaşırları seriyorum oda kapısından bakıyo yürütecinde çünki yürütece koymasam olmadık yerlere giriyor neyse sonra bana bakıyordu bi ara kayboldu dedede diye geliyo anam arkamı bi döndüm yürüteçten inmiş emekleyerek balkona geliyo resmen kafayı cozuttum bu burdan nasıl indi girdim içeri baktım anlayım diye yürütecin yanında yastık var ve yürütecin o bacaklarını geçirdiğimiz kumaş yukarda yani yanlardan destek alıp kendini yastığın hoş semalarına bırakıp yürüteçten kendini kurtarıp yanıma gelmiş o an anladımki artık yiğidi hiç bişi tutamaz
kızlar bunlar emeklerken bunları yapıyor yürüdüklerinde ne yapacaz akıl verin napcazzzz :ecrin_bebek:
ecemim insan senin temponda misafir ağırlasa bayılır gider yani en azından ben
bence artık bi ara verin şöle 5-10 ay kadar siz gidin sık sık size gelenlere
bak ciddi diyorum bir süre sonra Allah korusun sende ruhen yorulursun ve hiç vücut yorgunluğuna benzemiyo o ruh yorgunluğu
beyazmelekcim 10. ayınızı kutlarım
bizde bugün 10. ayımızı bitirdik
canım melis eceninde 10. ayı kutlu olsun nice aylara inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?