2008 Kasım Anneleri

Aman kızlar haşatım çıktı haftasonu. Gerçi size hala haftasonu ama ben bugün çalışıyorum. ıki gün de misafirlerim vardı. Önce 9 kişi arkasından 4 kişi. Neyse ki atlattık. Sanırım bu kadar kalabalık kimse gelmez bir daha. Çokg üzeldi iki iftarımız da. Biraz yoruldum ama değdi doğrusu. Menümü sayıyım belki bu akşama da fikir verir size.
Mercimek çorba
islim kebabı
tavuklu, mantarlı, sote (bunu kırmızı ve sarı biberle yapınca rengarenk oluyor)
Pilav
Barbunya
sarma
börek
havuçlu yoğurtlu salata
salata
tatlı olarak da kadayıf ve çikolatalı hazır bir pasta

Bakmayın bu kadar çok olduğuna, sarma buzluktaydı, börek ve islim kebabı anne destekli geldi ben de kalanları yaptım. Evin temizliğini de eşim yaptı derken atlattık. Kuzum da kalabalıkta bayram etti. Gelen herkes ona cici hediyeler almış, bayıldı onlara. Herkesin kucağındaydı, yemeklerden de barbunyaya bayıldı :)) Ön dişimiz göründü kocaaaaman bir diş geliyor. O yüzden hala geceleri çok huysuzus. Yarım saatte bir uyanıyor mızır mızır hep. Ben de bir hayalet. Bir de bugün regl oldum tüm bu yorgunluğun üstüne. Şimdi yatıp dinlenmek için 1 hafta beklemek zorundayım Eminim haftaya da dinlemem yine bir misafir gelir ama bu kez evden kaçıcam gidicem :) Bu hafta içi de annemdeyim. Okul başladı, eşimin deli müdürü onları akşama kadar okulda tutuyor. O yüzden kıza bakamıyor. ıki hafta annem abkacak osnra Allaha şükür B Teyzemiz geliyor. Bakalım unutmuş mu Banusu bakıcısını, görünce ne yapacak merak ediyorum.

Son düzenleme:
selam kızlar ;

julicim ramazan ayı bereket ayı ,hem yemekler hem misafirler bitmez bu ay ,hemde çok eğlenceli geçer ,zemuszemus
bende bugün kızı anneme bırakıp kocamla başbaşa geçircem inş:asigim:.sultanahmete filan gideriz heralde ,iftardan sonra da çemberlitaş ta bir tarihi hamam var ,şimdilerde eğlence mekanı halinde tabi,ramazan eğlenceleri oluyo ,mangalda türk kahvesi filan yapıyolar ,fasıl tarzı müzik yapılıyor ,orda da biraz kurtlarımızı dökeriz arkadaşlarla iyi gelicek bayağı ..

bu arada dün kayınvalideme sizi haftaya iftara alıcam dedim ,hadi inşallah dedi :)) nasıl bir sözdü tam çıkaramadım ama ,sanırım bir sitem vardı içinde .. kafamçokkarıştı

merhabalar
pazar gününün sakinliği burayada çökmüş kimsecikler yok ben daha yeni oturdum oğluş uyursa bir yeleri silmem kaldı sabah 8:30 da kalktık 10a doğru kahvaltımızı yaptık yani oğluşu ve kızı doyurduk yayla çorbası karnıyarık pilav ve tavuk yaptım bir tek pilav pişecek evi süpürdüm toz aldım birazdan yerleri silecem dağ gibi olmuş ütüyü bulaşık makinasını boşaltmayı sofrayı hazırlamayı saymıyorum öyle yoruluyorumki neden ben hiç oturamıyorum diyoum gerçi hepimiz böyleyizdir ama bana bu aralar zor geliyor
neyse kimsecikler yokken kalan işlerimi yapayım sonra görüşürüz

julicim ne güzel misafirleriini atlatmışsın bakıcı teyzemizi unutmuş olabiliriz yaz tatili boyunca görmediyse benimki bir kaç gün içinde alıştı ama hala b. teyzemizde pek yemek yemiyoruz

Eylülcüm pazar günü kalabalıktır oralar, inşallah eğlenirsin.
Ecemim ne güzel hemen alışmış oğlun umarım biz de hatırlarız. Çok merak ediyorum ilkg ördüğünde ne yapacak. Bana sanki hatırlar gibi geliyor ama belli olmaz tabii. Geçen hafta gördüğü birisine bile bazen yabancılayabiliyor.

daha yeni oturdum oğluşu babasına sattım pide almaya gittiler beraber bende biraz bakınacağım daha akşama dağ gibi ütü beni bekliyor bitiremem herhalde ama en azından bebişinkilerle gömlek ve pantolonlarımızı ütülemem lazım .... okul açıldımı ütü derdi bitmiyor nefret ederim kumaş pantolon ütülemekten belki eşime havale ederim bakalım ne diyecek böbrekleri ağırıyor yine susuz kalıyor herhalde ...

canım inşallah hatırlar ama biraz zor benim şansım ablası yanlarındaydı huzursuzlandımı o yanlarına gitti ama bu hafta artık tek kalacaklar bakalım nasıl olacak bide yese içim rahat edecek benimki çünkü çok zor yiyor

slm fistiklar kimseelr yok anlasilan..

benim danaciklar yerde yuvarlaniyorlar banada sakin sakin oturup cayimi icmek kaldi.

ee sizlerden ne haber?

İlgili topiğede yazdım kızlar ama burayada yazayım.

Maşallah deyin amalmaz:

ceren bugün pufa tutunmuştu.Diğer elinede yastık almıştı(Oturma grubununki) Ver dedim elimi uzattım.

Baktı dierkt gelemeyeceğini anladı.kanepeye gidip gelmeyi gözüne kestirdi.

Puftan kanepeye 6 adım attı.Elindede yastıkla 7. adımda eller kanepeye dayandı.Sonra tutuna tutuna geldi yastığı verdi.

Maşallah büyüdü teyzeleri.yakında yürür bunlar

masallah cerene ins kostugu günleride görürsün annesi darisi bizimkilere

maşallah ceren'e allah bebekleri korusun bende anlatayım o zaman bu akşamda teyzemde iftar yemeğindeydim kalabalım mert te koltuk kenarında kumandayı gördü komidinden (hiç korkmadan atıldı gidicek sanki kırk yıldır yürüyor) etrafını uzaktan ellerimle çevirdim sakince 3 veya 4 adım attı annem gördü bi çığlık ama neee mert bi korktu attı kendini kucağıma inşallah bu korku yürüme cesaretini kırmaz çünkü kuzum 1 saate yakın ağladı dudağını büze büze

darkkçıım maşallah cerenimoyaaa darkçım okyanus al deyince diğer odadan bile yürteçiyle koşarak gelip elmdekiher neyse alıyor ama ver deyince vermiyor hiç,hatta kaçıyor :)) acaba doktora sormamız gereken bir durum mudur?
krikçim bizimkide cesur yürek,aynen sanki 40 yıldır yürüyor :roflol: maşallah mertimize biz şu ana kadar sadece 2 adım gördük desteksiz.
valla kızlar doktorumuz akranlarına yetişti dese de benimki hala sizlerin bebeklerden biraz daha geride mi acaba diyorum.kilo ve boy olarak azimle çalışıp yetiştirdim ama diğer gelişim hareketlerini de daha çok mu yaptırsam

kızlar hepinize günaydın..
yoğun, yorucu ve uykusuz bir hafta sonunun ardından yine burdayım..
kızım iyiden iyiye azıttı..Ya deriksiz bir saat uyumuyor..Çıldırmak üzereyim..Uykusuzluktanmı, yorgunluktanmı bilmem artık sağ gözüm davul gibi şişti..Açamıyorum..Bunuda sorayım hazır burdayken..Doktora gitmeden bu şiş için ne yapabilirim..hem çok ağrıyor hemde çok şiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…